Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogosmadridronie írta:Talán még 1-szer el kellene olvasni a címet; A támadó A Realt választaná (és nem a támadó Realt).erősen kacsának érzem a hírt....aszondja a támadó real-t választaná, biztos nem azt a [auto_cenzúra] defenzív focis Barcát![]()
![]()
Egy a betűt elolvastatok srácok.
Talán még 1-szer el kellene olvasni a címet; A támadó A Realt választaná (és nem a támadó Realt).erősen kacsának érzem a hírt....aszondja a támadó real-t választaná, biztos nem azt a [auto_cenzúra] defenzív focis Barcát
Ezen jót derültem.faithnomore írta:aszondja a támadó real-t választaná, biztos nem azt a [auto_cenzúra] defenzív focis Barcát
Én még őt nem láttam játszani, de lehet tényleg jó játékos. Én is megnézném, mit teljesit egy német középcsapatban, és ha ott is tudna nagyot alkotni, akkor kiérdemelne egy nagyobb csapatot.lui1698 írta:Én a Janko gyereknek max. valami középcsapatot tudok elképzelni a Bundesligaban.
25 éves, és 2009 Januárjában hosszabbította meg a szerződését 2013 ig...Amugy meg az osztrák bajnokságban gólkirálynak lenni nm egy nagy dolog, valszeg nm egy világsztárcsaby23 írta:Egyébként egy kicsit azon vagyok meglepődve hogy az a Janko körül nincs érdeklődés aki nagyon sokáig versenyben volt az aranycipőért...
Ő amúgy hány éves?Lehet hogy azért nem keresik mert már túl idős?
..& ki beszélt arról hogy eto'o-t elcserélnénk ? azt írtam, hogy eto'o-t ne cseréljük le szőkére. gondolom esze ágába nincs odamenni. ha forlan jönne, max ez eto'o eladása után valósulna meg... ami persze ne történjen +.barca99 írta:Ja, ez teljesen biztosan úgy működik, hogy adunk egy Eto'o-t egy Forlánért...![]()
Eto'o miért menne oda? Klubszinten sikeresebb lehet vagy megkaphatja az álomfizuját? Lehet, hogy Forlán-t akarják majd a helyére, de hogy nem adjuk érte Eto'o-t, az biztos.
Pedig pont ő az a játékos aki "jól mutatna" a Real Madrid-ban.MichaaBee írta:Még sehova nem írt alá, viszont elég valószínű, hogy a Cityben folytatja.Sanama írta:Tevez hová ment?
Azt tudom,hogy kijelentette,hogy elmegy,de akkor lemaradtam valamiről.
Aláírt valahova?
Azok a United szurkerek, akik az utolsó hazai meccsen azt hirdették Fergienek, hogy tartsa meg Tévezt, szerintem most bánják, hogy pazarolták rá a papírt...
Még sehova nem írt alá, viszont elég valószínű, hogy a Cityben folytatja.Sanama írta:Tevez hová ment?
Azt tudom,hogy kijelentette,hogy elmegy,de akkor lemaradtam valamiről.
Aláírt valahova?
Manchester United.MQuC írta:Még mindig nem tudom elképzelni, hogy Etoo hová menne? Mármint sok csapat örülne neki, de nem adnak neki magas fizetést. Igy a Villa ügy is felesleges sztem.
Etoo helyén is játszana, ugyanis ebben az esetben menne a kameruni.Mikaos írta:Jó hírek Villáról.
Az a probléma, hogy nehezen tudom elképzelni őt balszélsőként. Mármint a támadásban simán el tudom képzelni (klubjában és a válogatottban is csomószor megy ki balszélre), de hogy úgy fusson vissza, mint Henry... vagy hát akkor egy jó adag nevelést kap majd Peptől, és akkor visszafut mindig
Igazából Eto'o helye lenne a tuti neki, más megoldás csak kompromisszumos lenne számára és a klub számára is.
Ezt nem a humor topicba akartad írni?bali 15 írta:Kár hogy van ez az átigazolási blamázs a Madriddal mert akkor azonnal lekéne csapni Royston Drenthére. Nemcsak hogy a csatársorban tud bal oldalit játszani hanem a védelemben is. Nagyon jó játékos. Csak ő is nagyon el van hanyagolva. És most hogy megy oda Kaká, CR7. Végképp búcsút is mondhat a madridi pályafutásának. A Fiorentina és a Genoa már ajánlatot is tettek érte. 10 millió €. Mi biztosan jól járnánk vele.