bence-barca írta:Nem akarok én itt genyózni, de Messi-Ini nevű felhasználó nálam kiverte a biztosítékot, mert igencsak kiderült, hogy divatdrukker. Tudom ez nem elég ok erre, de ha ezek után ír a fórumra senki sem fogja komolyan venni. Már aki látta, miket írt. Az ilyen felhasználók csak ejtik a fórum színvonalát.
Az ilyen felhasználók a saját színvonalukat ejtik, fórumét nem, mert minden egyes fórumon vannak divatarcok.
erre csak annyit hogy:
2006 óta vagyok Barca drukker,akkor heccből,a Bl döntőben nekik szurkoltam hogy húzzam tesómat,aki Arsenalos.A győztes döntő után elkezdtem figyelgetni a meccseket,és megfogott Dinho,Puyol,Messi és a többiek játéka.Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy igencsak elkeskenyedve fogadtam az esetleges Barca botlásokat,és nagyn vártam minden meccset,és nagyon örültem minden sikernek.A sikertelen év után is kitartottam a csapat mellett,mert megszerettem.Amikor a Manchester ellen megnyertük a Bl-t 2008-ban,sírva ünnepeltem haverom nyakában.Mikor bebuktuk a kupadöntőt,akkor is sírva borultam haver nyakába,sajnos nem örömömben.
Na de hogy eljussak valahogy a lényeghez:
Ez a hozzászólásom azért jött össze,mert:
Egsz héten ezt a meccset vártam.Meccs elött haverokkal nagyon jó hangulatban,nagyon jó kedvűen iszogattunk.Mikor elkezdődött a meccs,majd kiugrott a szívem.Erre jött az a gól,a 23. másodpercben,aminél nekem eltört a mécses.Amúgy is nagyon heves vérmérsékletű vagyok,és egy kis piával a fejemben ez mégjobban kijött.Nem akarok mentegetőzni,és magyarázkodni sem,csak azt akarom kihozni ebből az egészből,hogy az a hozzászólás idegből jött,és bár abból sem szabadna ilyet irni,szerintem elítélni sem szabadna amiatt.