kmarcel írta:
ami a legszembetűnőbb számomra, h mostanában lassabban jelennek meg a cikkek, nyilatkozatok.. sokkal több ideig tart a közlése.. ez lehet, h a nyári vakációk miatt van és lehet, h majd a szezon közben fepörögnek a dolgok
a következő az "Eurobarca videóajánló" kis rubrikában, vagy nem is tom minek nevezzem, ha jól emlékszem, akkor már lassan több, mint egy hónapja ricky rubio fantasztikus kosár tudását tom végignézni, nem mintha a kosárral bajom lenne, sőt.. csak sztem ráférne egy kis változatosság, sztem.
"Játékoskeretek" menüpont.. először is egyáltalán nem értem, h miért van többesszámban a megnevezés, de ez még a kisebbik gond, de az, h csiga, titi meg rafa is még a barca játékoskeretéhez tartoznak egy kicsit túlzásnak vélem... ja és lehet, h a kölcsönben lévő játékosokat is fel lehetne tüntetni, de ez csak egy ötlet..
ami a kölcsönben lévő játékosokat illeti.. eléggé hiányoltam év közben, h semmi hírt nem kaptunk a kölcsönbe adott játékosokról.. nem azt mondom, h minden héten össze kéne írni, h ki mit hol mennyit játszott, de sztem havonta azért nem ártana, h lássuk, h hogyan megy a sorok.. elvégre ők is barca játékosok.
a barca atleticről.. nem írok, mert ahogy így láttam már többen szóvá tették, h nem heti rendszerességgel kapunk róluk hírt.. jó igen tom... "Eurobarca- Magyarország legnagyobb FC Barcelona oldala" és nem a Barca B-jé, de akkor is..
ennyit szerettem vna megosztani veletek..
üdv!
Visca el Barca!
Szia! Köszi az észrevételeket, bár kevésbé helytálló némelyik.
1. jól látod a helyzetet, nyáron vontatottabb a munka, akár a nyaralás, akár az egyéb elfoglaltságok miatt. Valamint nagyjából 10ede annyi értelmes, lehozható cikk és nyilatkozat jelenik meg. És a hangsúly a jelzőkön van, mert nyilván az igazolásos dolgoknak 5%a használható. Lehet hogy pletyka és kacsa kosárra is van igény, de azt valószínűleg nem az eurobarcán kapja majd meg a közönség.
2. a videoajánlónál detto a minőségről van szó. ibrahimovic legnagyobb góljait, vagy a tavalyi szezon legszebb pillanatait nyilván nem rakjuk be, mert az ember beírja youtube-ba, és talál hatszázat. ha van vmi különleges, amit nem feltétlen találnak meg az emberek, az érkezik. De természetesen ahogy a szezon beindul, jönnek majd pl. az edzésekről és utazásokról szóló videok.
3. játékoskeretek, a többesszámot sokadszor magyarázzuk itt: van rá lehetőség, hogy legyen több. Ha valaki jelentkezik a feltöltésére, azt nagyon szívesen fogadjuk, nekünk egyelőre nincs rá kapacitásunk.
Felteszem nem gondoltad végig, hogy amíg az igazolási időszak tart, tökéletes marhaság frissíteni a játékoskeretet.
A kölcsönben lévők fel lesznek tüntetve majd.
4. Tudtommal volt olyan cikk, ami összefoglalta minden kölcsönben lévő játékos teljesítményét. Természetesen fordulónként ennek sincsen semmi értelme, ahogy írtad, de még havonta se volt eddig, tekintve hogy a védőinkről nemvolt mit írni, a támadó szelleműek pedig padoztak majd' egész évben.
5. Az Atleticről is tudtommal heti rendszerességgel jött hír. Amikor a végjáték kiélezett volt, még teljes meccsösszefoglalók is megjelentek.
Nyilván idén a másodosztályból is lesz ilyen.
Egyébként igyekszünk frissen tartani mindent, elnézést kérünk ha valami nem úgy sikerül, vagy nem idejében.
Ha minden igaz, egy kis meglepetés plusz is lesz idén, de ez még függőben van egyelőre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila