Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szegénykém csóri lesz akkorLos Banditos írta:80 ezer € plussz a prémiumokGame90 írta:Ez az arab sejk nagyon rendes fazonHa kifizeti, akkor jöjjön. De az a 160 ezet font kicsit sok lenne. Ronaldinho mennyit kap egy héten?
![]()
80 ezer € plussz a prémiumokGame90 írta:Ez az arab sejk nagyon rendes fazonHa kifizeti, akkor jöjjön. De az a 160 ezet font kicsit sok lenne. Ronaldinho mennyit kap egy héten?
Azt is kifizethetnék, meg még pár játékost, meg fizetéstLos Banditos írta:Mi ebben a buli az araboknak?
Minenestre nem bánnám ha kifizetnék de a 160 ezer £-os heti fizetés nagyon magas.
ha jobb szélsőt akarsz akkor ott van Dani Alves vagy visszahozni DamiátCsak a Barca! írta:Szerintem meg vkpra Appiaht kéne, fele annyiba sem kerülne mindt csabiVictorValdes19 írta:Xabi Alonso és Emanuelson-t kénne megvennünk sztem
Ennanuelson meg bal szélső, oda van emberünk Zambi személyében, inkább valami jó kis jobb szélsőben kéne gondolkodni. Ha meg már mindenképp balszéső akkor inkább Heinze, úgy néz ki nyáron mindenképp távozik, ami nem is csoda.
osztom a véleményt Vargával sztem is ronit elengedni nagy hiba lenne sokat köszönhetünk neki meg ő is nekünkvarga tamás írta:Olyasmiről meditálunk, ami a jövő zenéje. R10-nek 2010 nyaráig szól a szerződése, és én még sehol se olvastam, hogy el akarná hagyni a klubot. Épp ezért felesleges ezen lamentálni, sztem pedig nem fog elmenni. Gondoljatok bele: tavaly májusban szinte mindenki biztosra vette, hogy henry elhagyja az Arsenalt, és mégis maradt. Ronie tudja mit köszönhet a Barcelonának, és mi is tudjuk, hogy mit köszönhetünk neki. Nélküle ugyanaz a semmittevés, eredménytelenség lett volna osztályrészünk az elmúlt 3 és fél évben, mint a Gaspart elnökség idején. Ha ő nem jön, nem nyertünk volna ennyi mindent. az idén a játéka egy picit halványabb, mint azt megszoktuk, de a bajnokságban már most több gólt lőtt mint tavaly ilyenkor - hogy szabadrúgásból, vagy büntetőből, teljesen mindegy, azokat is be kell rúgni. TÉNY, LÁTSZANAK RAJTA A MOTIVÁCIÓS GONDOK, DE SZTEM össze fogja szedni magát, mert nem hiszem, hogy neki magának is tetszene az a játék, amivel előrukkol - mint ahogy ezt a múlt héten nyilatkozta is. Bizalommal és türelemmel kell lenni iránta, nem szabad bántani. Voltak akik lehurrogtak, mikor Rijkaard távozását követeltem, ti ugyanezt teszitek Ronie-val. Ne tegyétek, bízzatok benne, szeressétek - mert az igazi barát is a rosszban mutatkozik meg igazán. Én bízom benne, és sztem nem fogja elhagyni a katalán fővárost.
Szerintem meg vkpra Appiaht kéne, fele annyiba sem kerülne mindt csabiVictorValdes19 írta:Xabi Alonso és Emanuelson-t kénne megvennünk sztem
Osztom véleményedelprat írta:Ez egy hülyeség,semmi ráció....
Leirja hogy mennyit adnánk érteReplay írta:Barcelona to make Ronaldo huge offer
http://www.eurosport.com/football/la-li ... 3626.shtml
Ebben van igazság. Ronaldinho nem fogja föl, mit jelent 1 Barca mez. Aki ilyet visel annak küzdenie, hajtania kell, mindent a csapatértBarcaforever írta:Hát sztem se kéne még most C.Roni, de napról napra feljebb játsza az árát.Charlie írta:A legnagyobb sztárjaink közül R10-nél érzem azt, hogy ő tudná legkönnyebben itt hagyni Barcelonát. Ha megtörténne, akkor C.Ronaldo kellene a helyére. De hangsúlyozom most is, jöhetne igazán.
R10, Eto'o, Messi, Saviola, Gudjohnsen, C.R., így tudnám elképzelni a támadóalakulatot jövőre, bírnám, ha összejönne. Vannak benne vérbeli csatárok, és jó páran, akik széleken is tudnak alakítani.
Az meg hogy közülük nem tetszene egyeseknek hogy nem játszanak...Ez Barcelona, harcolni kell a helyért.
C.![]()
És én is ezen a vonalon vagyok.Sztem Dinho nem innen fog visszavonulni...Magán vélemény.