Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előbbi része a mondatnak közel sincs a valósághoz, utóbbi viszont teljesen igaz.Zozzy 5 írta:A Barca a világ 2. leggazdagabb klubja, nem kell eladni senkit hogy megvegyünk Ronaldo-t.
Mi van?El Payaso írta:Rijkaard, Eto'o, Ronaldinho: a 3-ból sztem csak egy marad a nyáron![]()
Az én jelöltem Ronaldinho!!
Sztem ez jó megoldás lenne. Marquez jól játszik a kp-n, cserének Mottagrecki írta:Márpedig választanunk kell, mert a Motta Edmilson duó a legnagyobb jóindulattal is foskalács idén. Max Márquez középpálya és akkor védőt kellene venni- sokkal nagyobb választékből.
Ha Laportának kell Ronaldo akkor egyszerűen megveszi. A Barca a világ 2. leggazdagabb klubja, nem kell eladni senkit hogy megvegyünk Ronaldo-t. De remélem nem fog idejönni.robag írta:spanyol Marca értesülései szerint az FC Barcelona a nyáron vagy Ronaldinhót, vagy Samuel Eto'ót szeretné eladni, hogy az így megszerzett pénzből leigazolhassa a Manchester United portugál szélsőjét, Cristiano Ronaldót.
Sziasztok! most kezdem a pályafutásomat, mint hozzászóló!
Ezt most vágtam ki az origo-ról! Ezek minden légből kapott hülyeséget leírnak? Kivagyok már ezektől a kamuhírektől!
Légy üdvözölve a társaságban! Hát nem csodálkoznék, ha lenne valóságalapja. Már régebben írtam Eto'o-ról, hogy időzített bomba. Ez sajna most beigazolódott. Én úgy gondolom, hogy a viszony Eto'o és Ronnie között már nem lesz felhőtlen.Azt hiszem, hogy kettejük közül inkább előbbi fog menni. Így viszont itt a "lehetőség" hogy megtartsuk Saviolát.robag írta:spanyol Marca értesülései szerint az FC Barcelona a nyáron vagy Ronaldinhót, vagy Samuel Eto'ót szeretné eladni, hogy az így megszerzett pénzből leigazolhassa a Manchester United portugál szélsőjét, Cristiano Ronaldót.
Sziasztok! most kezdem a pályafutásomat, mint hozzászóló!
Ezt most vágtam ki az origo-ról! Ezek minden légből kapott hülyeséget leírnak? Kivagyok már ezektől a kamuhírektől!
Ebben van igazság, de csak azért ne vegyünk meg valakit, mert afrikai származású. Hanem azért igazoljunk, hogy jobb legyen a keret. Albeldával jobb lenne szvsz. Mondj egy épkézláb fekete vkp-t a piacon, és meggyőztél! Szerintem ilyen nincs jelenleg.Cooltiszo írta: A néger embereknek sokkal jobb fizikai adottságai vannak, Gattuso is robotol, de egy fénykorában lévő Viera, Makalele 2x annyit tud.
Utálom Sissoko-t és nem is felene meg szerintem. Nem olyan képességű, Benitez is csak azért vette mert Spanyolba játszott. Beállította az új Vieira-nak azt szerintem köze nincs hozzá.CS-KO írta:Véleményem szerint pl. Sisokko a Poolból megfelelne mivel most háttérbe szorulhat Mascherano érkezésével ezért könyebben megszerezhető!!!
A testalkata, játékstílusa és a kora is megfelelő lenne szerintem és levenné a terhet a támadó kp-ainkról. Mit szoltok hozzá?