FC Barcelona 14/15

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány trófeát nyerünk az új szezonban?

1
69
34%
2
42
21%
3
60
30%
Egyet sem
32
16%

Szavazatok száma: 203
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.23. 11:15:40

lui1698 írta: Az én véleményem, hogy a támadósor úgy lenne a leghatékonyabb, ha Alexis lenne baloson, Villa középen Messi pedig kikerülne a szélre, mint anno. (ennek esélye egy hatlábú rózsaszín tollas kandalló születéséhez stagnál, amíg a Bolha ilyen gólmutatót hoz középen).

És, mondjuk akkor talán nem az lenne, hogy Messi 70 gól, mögötte meg a második legeredményesebb játékosunk tizenX góllal kullog, és rámondjuk, hogy de hát védekezik, meg brusztol, csak mondjuk egy támadótól jó lenne, ha kapura is veszélyes lenne néha.
Többet között Guardiola egyik hibájának ezt tartottam. Mármint, hogy a végér túl Messi központú lett a csapat. Persze lehetett védeni azzal, hogy, ha az argentin ennyi gólt lő, akkor ostobaság változtatni. Ez egészen tavalyig így is volt, csak az elmúlt évben a legfontosabb meccseken Messi nem hozta a góljait. Volt, amikor nem volt szerencséje, volt amikor nem ment neki a játék, de a lényeg, hogy a gólok nem jöttek.
Titotól ezt vártam volna, vagy még várom is. Ne legyen ennyire Messi központú ez a csapat. Ne rúgjon Messi 70 gólt, hanem mondjuk "csak" 50-et, de akik utána jönnek a sorba, azok is találjanak 20-25 alkalommal a kapuba. Persze ez így leírva szép és jó, de megvalósítani annál nehezebb. Most állj oda Messi elé és mond azt, hogy figyu vissza kellene menj szélre, mert TALÁN ez a csapatnak, összességében jót tesz. De ezt valahogy meg kellene oldani, mert elég rizikós ez. Ha nagyon lebutítjuk a dolgot, akkor van egyetlen emberünk, aki ipari mennyiségben termeli a gólokat, a többiek pedig elvétve találnak be. Ez veszélyes játék, még akkor is, ha azt az egy embert Lionel Messinek hívják.

A másik dolog a posztokkal való játszadozás. Ez az, ami kicsit kezd az agyamra menni. Van három világklasszis védekező középpályásunk, ebből egy rendre, de ha a helyzet úgy adja, kettő is középső védőt játszik. Miért? Nem lett volna egyszerűbb egy védőt igazolni, vagy ha nem is, ott vannak az agyon dicsért fiataljaink, akik a Camp Nou gyepére max. bemelegítéskor léphetnek.

Most így a negatívumokra tértem ki, azokra a dolgokra, amik nem tetszenek.
Viszont, azért vannak pozitívumok is. A legnagyobb számomra az, hogy úgy látom Tito elérte, hogy a fiúk jobban harapjanak, mint az előző évben. Sokkal több a szenvedős meccs, amikor nem megy a játék, de ezeket a találkozókat hozzuk, az elmúlt szezonnal ellentétben.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.23. 11:00:14

kanty írta:De, amúgy ez nem csak nála figyelhető meg. Az igazolt támadó felfogású játékosok egyike sem tudta azt hozni, amit előzetesen elvártam volna tőle. Ibrahimovic, Villa, Sanchez, mind több volt bennük. Persze oké, hogy itt nem ők az első számú játékosai a csapatnak, az is rendben van, hogy Messi miatt mindenkinek jobban ki kell vennie a részét a piszkos munkából, de ezzel talán kicsit le is eresztenek.
Ezt inkább ide áthozom;

Én is épp a múltkor gondolkoztam azon, hogy tavaly milyen hatalmas igazolásnak volt kikiáltva a Cesc-Alexis kettős, ehhez képest idén egyikük sem mutat túl sokat, hogy finoman fogalmazzak.

Ibra első pár hónapban (kb. míg össze nem veszett Pep-pel ? ), jól tolta, utána eresztett le. Cesc-nél ugyan ez a helyzet, az elején gólok, zseniális gólpasszok+megoldások aztán szép fokozatosan leépül. De ez igaz Villa-ra és Alexis-re is.

Azért ezek az emberek az előző csapataikban vezérkanok voltak, és nem lehet egyszerű azt lenyelni nekik (főleg egy Ibra habitusú embernek), hogy itt bizony Messi a főnök, rá kell játszani, ha ő épp úgy gondolja, hogy sétálgatós kedve van, akkor nekik kicsit helyette is melózni kell és stb., stb.

Illetve a posztjaikkal is játszadoznak nagy szeretettel az edzők. Pep is nem egyszer kitette szélre a kamion méretű Ibra-t, aki azért nem arról híres, hogy majd meghúzza akár befelé, akár az alapvonal felé.
Villa is szerintem úgy lenne az igazi, ha középen lenne, Alexis-nek se nagyon fekszik baloson, és Cesc-nek meg nem is nagyon tudom, hogy hol lenne a helye. Mert hol kp., hol szélső, hol csatár. Azért így nehéz lehet stabilan jól játszani.

Az én véleményem, hogy a támadósor úgy lenne a leghatékonyabb, ha Alexis lenne baloson, Villa középen Messi pedig kikerülne a szélre, mint anno. (ennek esélye egy hatlábú rózsaszín tollas kandalló születéséhez stagnál, amíg a Bolha ilyen gólmutatót hoz középen).

És, mondjuk akkor talán nem az lenne, hogy Messi 70 gól, mögötte meg a második legeredményesebb játékosunk tizenX góllal kullog, és rámondjuk, hogy de hát védekezik, meg brusztol, csak mondjuk egy támadótól jó lenne, ha kapura is veszélyes lenne néha.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.23. 09:30:33

Léfe írta:Elsétálták a meccset a fiuk. Néha a totál képeken látszott az álldogálás. Lötyögve nem lehet eredményes a stilusunk. Nem volt elől tempos mozgás, beindulás. A Granada kapusát agyon dicsérik, oké, de látni lehetett-van ilyen- hogy mindent a kapusba rugtak, ennyit a golhelyzetek kihasználásáról.
Alexis, Faregas elkeseritő, nemcsak tegnap, Song totál bizonytalan hátul. Kész életveszély. Messi sem hajtott. Igy lehet elusztatni az elönyt és fehozni a Madridot. Egy minőségi középső védő és egy golerős támadó kell, már télen.
Ha Messi nem rug golt akkor senki. A mentalitással is gond lehet, nem értem mit veszekedett Messi, amikor nagyon gyenge volt Ő is.
A sorozatos sérüléseket sem értem, mert az elmult években annyi sérülés volt nálunk ami megöbbentő. Tavaj is-idén is de az elötte lévő években is. Nem is tudom a Reálnál mikor sérült meg valaki - ráadásul hosszu időre. Valami nem okés.
Igaz! Mindent belelőttek a srácok a Tono-ba. Talán Cesc lövésénél kellett nagyot nyúlania h kiüsse. Persze az érdemeit elvitatni nem lehet!
Én azt gondoltam szándékosan játszunk ennyire lassan, hiszen egy héttel ez elött is ennyire "pörögtünk" csak. És simán vágtunk 4-et. IDEGENBEN. Na de azt nem hittem volna a meccs elején, hogy ennyire dekoncentrált 5lettelen játékot látunk majd. kicsit tényleg olyan volt, mintha nyűg lenne ez a meccs. amúgy tényleg nem értem, hogy a Madrid kedden játszott bl-t, s csak ma, vagyis vasárnap van bajnokija, még nekünk szerda-szombat ritmusban van a kiírás. Messi-Villa vita, meg csak arra jó, hogy legyen min csámcsogni Madridban is. :) semmi jelentőséget nem tulajdonítok neki. nyílván mindketten feszültek voltak, a meccs nehézsége, illetve a fáradság miatt. (Messi) Remélem kövi bajnokin megint pörgünk...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Léfe
Entrenador del Barça

2012.09.23. 08:25:05

Elsétálták a meccset a fiuk. Néha a totál képeken látszott az álldogálás. Lötyögve nem lehet eredményes a stilusunk. Nem volt elől tempos mozgás, beindulás. A Granada kapusát agyon dicsérik, oké, de látni lehetett-van ilyen- hogy mindent a kapusba rugtak, ennyit a golhelyzetek kihasználásáról.
Alexis, Faregas elkeseritő, nemcsak tegnap, Song totál bizonytalan hátul. Kész életveszély. Messi sem hajtott. Igy lehet elusztatni az elönyt és fehozni a Madridot. Egy minőségi középső védő és egy golerős támadó kell, már télen.
Ha Messi nem rug golt akkor senki. A mentalitással is gond lehet, nem értem mit veszekedett Messi, amikor nagyon gyenge volt Ő is.
A sorozatos sérüléseket sem értem, mert az elmult években annyi sérülés volt nálunk ami megöbbentő. Tavaj is-idén is de az elötte lévő években is. Nem is tudom a Reálnál mikor sérült meg valaki - ráadásul hosszu időre. Valami nem okés.
Fecó
shutterisland
Director del Fútbol

2012.09.23. 02:50:31

elfogyott a gumibogyószörp, skacok.

azért erősen gondolkoznom kéne, hogy mikor volt ekkora sérüléshullám a csapatnál legutóbb.

nagy nehezen felépült a fontas,villa,thiago hármas több hónapos kihagyás után de ugye abidal hosszú távú hiányzása mellett puyol is többször kidőlt hetekre különböző okokból, nyáron műteni is kellett, pique is sérült, alves is lesérült a clasicó előtt, iniesta is kidőlt, alba és sanchez is kénytelen volt meccseket kihagyni ilyen okból, muniesának elszakadt a keresztszalagja az előszezonban, cuencát sem régen műtötték és még lábadozik, most pedig adrianot is combizom sérülés miatt kellett lehozni.

és ők mind az első keret tagjai.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.19. 21:31:38

No, Puyol Piqué kiütve , pont Clasico előtt,szuper.

Igy egy ilyet tudnék elképzelni Madrid ellen
-------------VV------------
Alves---Masch--Busi----Adriano
------------Song-------------
------Xavi-------Thiago----
Alexis----Messi------Villa

Máshogy ezt nemigen lehetne megoldani,azért egy Clasicora Bartrat vagy Fontast még nem raknék be...
Kép

Titi - The Legend!
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.09.19. 21:12:26

Látom nagyon sokan tüntettek Tello ellen? Ilyenkor mit éreztek amúgy? Jobban értetek a focihoz mint Vilanova vagy mivan? Úgy kell összeállitani egy kezdőt, hogy a legjobb játékosokból kell állnia vagy ti hogy tanultátok ezt nagymesterek? Meséljetek mert ez nagyon érdekel. :)
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.09.19. 21:11:56

Megállt az ütő bennem egy kicsit..! Masch!!
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
miihii
KHAL

2012.09.19. 21:08:09

Asszem az máris megállapítható,h a jelek szerint erre a szezonra is átterjed ez a sérüléshullám. Tavaly is egymásnak adták a kilincset a srácok és azóta is folyamat kidől vki, mire a másik visszatér. 3 perce bővült a skála Piqué-vel :cry:

Fuckin' disgrace már, de tényleg -.-

Igazán jól fog jönni a jelek szerint az utóbbi évek legbővebb kerete, ami most van.
De remélem hamarosan vége szakad már ennek a pechsorozatnak és a lényeges időszakban mindenki hadra fogható lesz [-o<

Lehet,h nem kéne annyi Arsenal-ost vennünk...? :-k
A FIFA vírus mellé elkaptuk a Zenál vírust is :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.12. 20:11:25

A Barça játékosainak válogatott fordulóban játszott perceinek száma:

Messi 180 perc
Montoya 152
Alves 151
Xavi 135
Piqué 135
Pedro 124
Iniesta 120
Bartra 118
Busquets 116
Alba 90
Mascherano 90
Song 90
Alexis 82
Valdés 71
Fabregas 56
Villa 38
Adriano 29

Barça B-sek: Planas 180, Deulofeu 152, Tello 111, Sergi Roberto 91.

Ez összesen 1777 perc, a Barça B-sekkel együtt 2311. :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.30. 17:40:56

bali 15 írta: Csak mert tegnap az jött nekem le, hogy ha 2 vkp lenne a pályán akkor jobban meg tudnánk akasztani az ellenfél kontráit.
Tudom, hogy akkor a Xavi-Iniesta nem lehet együtt a pályán....de Xavi már eléggé fék a csapatnak.
Szerintem teljesen fölösleges a két vkp. Tegnap valóban átrohantak a középpályánkon, mert Busquets önmagához képest gyengébben játszott(ahogy az Osasuna ellen is, remélem összekapja magát minél hamarabb) de ez ritkán fordul elő. Busi jó formájában világklasszis háttérmunkát végez, képes kontrollálni a középpályát.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.30. 14:43:47

Remélem így, hogy Tito-t eltiltották 2 meccsre, ettől nem fogunk rosszabbul játszani. Fontos lenne most ezt a két nehéz bajnoki meccset behúzni, és tartani az öt pontos előnyünket. :)
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.08.30. 10:27:25

Hétvégén Valencia, majd idegenben Getafe. Remélem a srácok összeszedik magukat, és nem szórjuk el az előnyünket. Fel kell pörögni. Amit a második félidőben láttunk az tényleg tiszteletet érdemel, de az első fél óra számomra óriási csalódás. Alexis nagyon gyenge... Pedro viszont úgy néz ki formába lendül.

Idei szezonban a 4 meccsünk alatt 6 gólt kaptunk és 11-et rúgtunk. Nagyon sok a kapott gólok száma. Védelmet össze kell kapni, mert az valami kabaré.
Andris
Adminisztrátor

2012.08.30. 10:26:12

Gareth Tello írta:A "Technical profile" rovatban egyébként ódákat zengenek mindenkiről. :lol: A nagy része mondjuk igaz.

Busquetsnél epic fail: "he can also play at centre back or centre forward."
:lol: :lol: :lol:

Pedrónál szintúgy: "Although he usually plays the ball with his left foot, Pedro is actually right handed." :D

Songnál meg sok az achievement, mondjuk nem meglepő, mivel az Arsenalból jött.
Ezek közül egyik sem epic fail. Busquets az utánpótlás csapatoknál sokáig csatár volt. A középső védő poszt részére pedig Pep találmánya.

Pedronál pedig van egy olyan gyanúm, hogy az angolban nincs külön kifejezés arra hogy valaki jobb lábas, jobb kezes, kvázi a jobb oldalas embereket hívják right handednek.

Az alakzatváltásról annyit, hogy nem azért futnak át a középpályánkon, ha átfutnak, mert hiányzik onnan valaki, hanem azért, mert alvajárással kezdünk sok meccset.
Így aztán határozottan állítom hogy egyrészt indokolatlan egy két vkp-s rendszer, másrészt felkészületlenek vagyunk ahhoz hogy csak úgy váltsunk, harmadrészt semmi reális esélye nincs hogy bárkinek csak megfordulna a fejében a klubnál jelenleg, hogy eldobjuk a klaszikus rendszereinket.

Emellett gondolkodjatok is egy picit néha, általában körbe kell játsszanunk az ellenfelet, sokszor az az ember érzése hogy nem is kéne egynél több védő, akkor hova raknátok még többet?

Marhaságnak, és lehetetlennek is tartom hogy Song és Busquets egyszerre pályán legyen bármikor is. Kezdőcsapatban legalábbis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2012.08.30. 10:30:32-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.30. 10:22:05

bali 15 írta:Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de most, hogy Song itt van ki lehetne próbálni nálunk is a 4-2-3-1-et.
Igaz, hogy Song-ot Busi alternatívájának hoztuk, de szerintem totál jó lenne együtt játszatni őket. És lehetne Fabregassal rotálni, az Arsenal-ban játszott ő afféle vkp-mélységi irányító posztot.

Csak mert tegnap az jött nekem le, hogy ha 2 vkp lenne a pályán akkor jobban meg tudnánk akasztani az ellenfél kontráit.
Tudom, hogy akkor a Xavi-Iniesta nem lehet együtt a pályán....de Xavi már eléggé fék a csapatnak.
A nagy csapatok ellen, főleg a Real ellen már leírtam a másik Topicban, hogy ideje lenne váltani a 2 vkp-s rendszerre. Egyszerűen csak átrohannak rajtunk. Fabregasos részt is adom, de Xavi fék lenne... :shock: Ezt kicsit túlzásnak érzem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bali 15
Director del Fútbol

2012.08.30. 10:16:24

Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de most, hogy Song itt van ki lehetne próbálni nálunk is a 4-2-3-1-et.
Igaz, hogy Song-ot Busi alternatívájának hoztuk, de szerintem totál jó lenne együtt játszatni őket. És lehetne Fabregassal rotálni, az Arsenal-ban játszott ő afféle vkp-mélységi irányító posztot.

Csak mert tegnap az jött nekem le, hogy ha 2 vkp lenne a pályán akkor jobban meg tudnánk akasztani az ellenfél kontráit.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.27. 16:41:58

A "Technical profile" rovatban egyébként ódákat zengenek mindenkiről. :lol: A nagy része mondjuk igaz.

Messi is an excellent, sensational, unique player. He is astoundingly creative, has amazing individual skill and is able to constantly put his rivals at unease.
His cold blood and ability to take on responsibilities are other virtues that make Leo Messi simply the best footballer on the planet.

Busquetsnél epic fail: "he can also play at centre back or centre forward."
:lol: :lol: :lol:

Pedrónál szintúgy: "Although he usually plays the ball with his left foot, Pedro is actually right handed." :D

Songnál meg sok az achievement, mondjuk nem meglepő, mivel az Arsenalból jött.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.27. 11:15:37

Nézegetem a képeket, és rájöttem, hogy a borotvával nem igazán barátok a srácok :D

Adriano meg mit egy Lakatos nevű ismerősöm :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.27. 09:44:13

Megjöttek az új igazolványképek. :D
Pintót berakom, lehet, hogy széthúz, de kötelező:

Kép
:D

Itt a többi:
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/staff
Adriano! :D :D :D :D
Alexis, Alves, Tito sem rossz. :lol: :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.23. 11:21:03

Hát ha szimpátia, akkor Alvesnek nincs helye a kezdőben :D Meg Song is mit keres ott...Puyolt kihagyni? Xavit kihagyni? Afellay is wtf...érdekes szimpátia egy Barca-drukkertől, az fix :D
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.08.23. 11:06:29

Sanama írta:
messideco írta:Ha szimpátián alakulna, ilyen kezdőt kreálnék:

Valdés
Alves-Piqué-Mascherano-Alba
Iniesta-Song-Fabregas
Alexis-Messi-Afellay
Hogy micsoda? :o Xavi és Puyol nem ér fel a szimpátia mércén Songhoz vagy Fabregashoz vagy Afellayhoz, vagy Mascheranohoz?
Érdekes.

szerintem ezt ő sem gondolta komolyam :D
bár lehet hogy neki benne van a szimpátia része is,és ezért cserélte pl. Busit,de valamilyen szinten biztos figyelembe vette a játékosok formáját,mert Puyolt egy szimpátia alapján összeállított kezdőből LEHETETLEN kihagyni :D nála szimpatikusabb ember a világon nincs,legalábbis számomra :wink: Na meg ugye érdekes Afellay helye is amúgy,de hát Messideco tudja :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.23. 10:38:19

Én is örülök a keretnek, erős, vannak új impulzusok, remélhetőleg a sérülések nem jelentenek gondot, abszolút optimistán várom az új idényt.

Viszont nem értek egyet azzal, hogy a támadókkal gond lenne, tavaly sem ezen ment el a bajnokság.Egyszerűen a frissesség és a kapitális hátsó hibák okozták a "vesztünket". Töménytelen mennyiségű gólt termelt a csapat. Az meg hogy Messi rúg 70et vagy 3an összesen meg teljesen mindegy, látni kell erre épül a játék, működik.Sőt megfordítanám, én idénre jóval többet várok Aleixstől, Pedrotól, Villától, Cuencától (köszi ab1dal, valóban sérült elfeledkeztem róla) és a többiektől, Cesc, Iniesta stb abban az értelemben várok többet, hogy a a letámadás még hatékonyabb kell legyen, s még többet kell dolgozzanak.Ezért pl Pedro jelenléte nagyon fontos lesz érzésem szerint idén, illetve Alexis, akit ezerszer leírok óriásit csalódtam benne (pozitívan) , hál Istennek Itáliában hagyta a cipelős énjét, s maximálisan a csapat érdekeit tartja szem előtt,Idén még többet szeretnék ebből látni, sok munkát, agresszív letámadást, összjátékban még biztosabb chileit, miután csak itt van 1 éve, s megszokja a társakat.

S azért hangsúlyozom a támadók féle hatékony védekezést, mert bizony lehet most "örömmámorban" élni, meg jól is játszottunk előrefele, frissen, "üdén2 de a védekezés a Sociedad ellen megint nem votl az igazi :, Messit tudjuk nem "hajlandó" nagyon védekezni :? S a 2 nagyon támadó szellemű szélső miatt, még fontosabb a papíron 2 szélső csatár szerepe védekezésben.Mert oké a Sociedad nem egy világverő csapat, de voltak gondok.
Titoban bízom, szerintem összetudja rántani a társaságot, s a kellő motiváltság is meg van a tavalyi elvesztett bajnoki cím miatt.
A csapat mély, lehet rotálni bőven, s szükség lesz a friss agyakra, mert nem engedhetünk meg olyan gólokat mint pl a Real ellen a Nou Campban, vagy nem lehet 2:0-t leadni, s sorolhatnám.

Hülye szó ez, hogy elvárás, de valamilyen szinten így a szezon előtt elgondolkozik rajta az ember a csapattal kapcsolatban, szerintem ha tudjuk hozni a játékunkat a sérülések elkerülnek minket, mindenféleképpen a bajnokság nagy esélyese a gárda, s a csapat hangsúlyozom nagyon sokrétű, van benne bőven "potenciál" hogy májusra is legyen lendület.Szóval nagyon bízom benne sikerül visszaszerezni a bajnokságot, idén mint mindig a bajnoki cím a legfontosabb elvárás.Kupa+BL az "lutri" kategória, CDR-ben azért negyeddöntő-elődöntő bőven benne van a csapatban, s a végső győzelem is természetesen, BL az meg mindig totál kiszámíthatatlan.

Szóval nyami a csapat jó :D már csak meg kell mutatni mit is tud igazán, s fejben nagyon fontos mindenki koncentráljon, itt van pl már ma egy nagy feladat, óvatosabb játékot várok, s nem is kell kapkodni, van egy visszavágó, ráadásul abból a szempontból, hogy mi kezdünk otthon kicsit hátrányban vagyunk.De okos játékkal bízom benne előnyt tudunk ma szerezni, s ami a legfontosabb elől-hátul legyen meg az összhang, gólt kapni nagyon nem kellene.

Uh V.E:B :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.20. 13:37:12

messideco írta:Ha szimpátián alakulna, ilyen kezdőt kreálnék:

Valdés
Iniesta-Song-Fabregas
Alexis-Messi-Afellay
Hogy micsoda? :o Xavi és Puyol nem ér fel a szimpátia mércén Songhoz vagy Fabregashoz vagy Afellayhoz, vagy Mascheranohoz?
Érdekes.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.20. 13:27:05

Ha szimpátián alakulna, ilyen kezdőt kreálnék:

Valdés
Iniesta-Song-Fabregas
Alexis-Messi-Afellay
Kép
"And my heart will leave you never."
Taibi