Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
- tökéletesen (tömören) leírtad azt amit a fórumon a Yaya szimpatizáns többség gondol és érez!LG írta: Nekem is pont Makelele esete jut eszembe róla, egyszerűen ostobaság lenne eltékozolni, mert szinte pótolhatatlan, Essien az, aki még hasonló szintet tudna hozni, de ő megszerezhetetlen. Még Mascherano sem tudná őt pótolni, házon belül meg aztán tényleg senki. Kérdéses, h Busquetsből valóban lesz-e egyszer klasszis vkp, de ha lesz is, nem mostanában.
Úgy hogy Pepnek észre kell térnie! Elhiszem, h szereti a hazait, de ezt most túlzásba vitte!
Essien!de egész világon legjobb a posztján
Essien!!elmegy a világ legjobb VKP-ja
lehet, hogy pont ez miatt nem bírja ki mégegyszer ugyanazt.Viszont, tavaly is ugyanez volt, és láttuk ,hogy maradt.
Nekem is pont Makelele esete jut eszembe róla, egyszerűen ostobaság lenne eltékozolni, mert szinte pótolhatatlan, Essien az, aki még hasonló szintet tudna hozni, de ő megszerezhetetlen. Még Mascherano sem tudná őt pótolni, házon belül meg aztán tényleg senki. Kérdéses, h Busquetsből valóban lesz-e egyszer klasszis vkp, de ha lesz is, nem mostanában.Ha Touré elmegy, akkor úgy fogunk járni,mint a reál anno Makaleleé-vel.
Valahogy nem értem az egészet, párszor kihagyta őt Guardiola, de amikor kellett és egészséges volt, akkor játszott és sztem elmagyarázta neki Pep, hogy ez a csapat érdekében történik. Ugyanakkor még egyszer mondom, hogy sztem nem nem hagyta ki annyiszor (nem is hagyhatta, mert nem volt sok meccs), hogy ez jogos lenne. Na mind1, biztos vagyok benne, hogy rendezik Pep-el és ő lesz az állandó kezdőnk. Ugyanakkor sztem kicsit meggondolatlanul nyilatkozott a menedzserével együtt. Ez kicsit "Eto'o-s" most tőle:D:DalbicelesteX írta:Tudtam, hogy ez lesz!Mi lett volna ha még Mascheranot is idecsődítik!Nálam sokkal jobb mint a Mali és klasszisokkal jobb, mint Busquets!Guardiola kapj már a hajadhoz!!!Ne hogy elpazaroljunk egy ilyen játékost!!Touré maradj!!!
1. nem fog elmenniXavinho írta:Ha Touré elmegy, akkor úgy fogunk járni,mint a reál anno Makaleleé-vel.
Remélem ez intő jel Pepnek,hogy nem szabad hanyagolni,főleg nem Keita-val vagy Sergivel. Az utóbbi esetleg egyszer felérhet arra a szintre,amit Yaya képvisel,az előbbi sosem lesz annyira jó.
Touré-ről annyit,hogy 2008-ban félig rokkantan is vállalta a játékot.Szerintem ennél többet játékos nem tehet a klubjáért. Kár lenne érte,nagy kár.
Nem is lenne csoda, ha megelégelné a sok indokolatlan mellőzéstCapon írta:Most néztem az Eurosporton egy beszélgetést Yaya beszélgetett Kolo-val egy studióban, egymást kérdezgették. Yaya elmondta testvérének egy kérdésre válaszolva, hogy élete álma lenne ha Angliában játszhatna, mire Kolo mondta neki, hogy tudod melyik csapatban várlak.