Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
robben
Jugador del Barça

2008.05.16. 15:25:04

madridista.hu:
"Spanyol források szerint a Barcelona 25 millió euróért szerződtette Huntelaart."

Hát nem tudom, én ezt sehol nem olvastam eddig!

Valaki esetleg?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.05.16. 15:22:46

Ilúvatar írta:
Varatrix írta:minek Garay ha úgy is jön Pique?
most azt hiszed, hogy Pique, egyedül megoldja a védelmünk hibáit?! lol. Nem. Kell még 1 jó védő, hogy végre stabil legyen a védelmünk. most ez a legfontosabb, mert ha észreveszed, hogy mi azért kapunk gólokat mindig, mert sok a tökölés ott hátul...
Ha Pique nem oldja meg,akkor mért lenne megoldva a védelem,ha vennénk még egy védőt? :lol: Abban igazad van,hogy kell még egy védő,de nem attól lesz jó a védelmünk,hanem attól hogy Pep majd jól megszervezi és az egység meglesz-e!Én támogatom egy olyan védő igazolását,aki tudna középen és jobb oldalon is játszani,mivel ha jön Dani Alves,kéne egy jobbvédő csere!Pl Coloccini.
.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.16. 15:22:00

Ilúvatar írta:
most azt hiszed, hogy Pique, egyedül megoldja a védelmünk hibáit?! lol. Nem. Kell még 1 jó védő, hogy végre stabil legyen a védelmünk. most ez a legfontosabb, mert ha észreveszed, hogy mi azért kapunk gólokat mindig, mert sok a tökölés ott hátul...
Azért abba a túlzásba se essünk hogy Garay a kezdő csapatba vettük volna vagy esetleg át is jöhet akkor is padozni fog. Nem akkora játékos hogy megoldja a Barca problámáit, szólval itt csak az a Kérdés hogy Pique, vagy Garay padozzon, és eldőlt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.05.16. 15:23:09-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Blaugrano
Barça B

2008.05.16. 15:21:10

robben írta:
norbert55 írta:Ha nem jönne össze Benzema akk ti mit szolnátok Adebayorhoz?
Az Arsenal biztos nem fogja eladni és szerintem ő sem akar még elmenni!
Adebayor? Az is egy világtalan.
Força Barça!!!
bogen
Jugador del Barça

2008.05.16. 15:13:37

albicelesteX írta:Akkor feldobok én is egy nevet!Kiegészítő embernek vagy akár kezdőnek is!Djibril Cissé?
Adriano?
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 15:02:33

KépKép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.16. 14:59:20

Master19 írta:
norbert55 írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698412

Ez jót tesz nekünk.Inter,Milan,Tottenham verseng Eto'o-ért így túllicitálások lesznek.Szal kapunk érte 40-et.
De te ennek most minek örülsz???Ne haragudj de jobbat nem tudunk szerezni Eto'o-nál!!És egyébként is ha 40-et adnak érte akkor abbol veszünk egy Benzemát???Ha benzema annyi akkor Eto'o 80!
Figy.Mivel nagyon kevés az esély h marad ezért jobb lenne minnél többet kapni érte nem?
Master19
Capitá del Barça

2008.05.16. 14:58:00

norbert55 írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698412

Ez jót tesz nekünk.Inter,Milan,Tottenham verseng Eto'o-ért így túllicitálások lesznek.Szal kapunk érte 40-et.
De te ennek most minek örülsz???Ne haragudj de jobbat nem tudunk szerezni Eto'o-nál!!És egyébként is ha 40-et adnak érte akkor abbol veszünk egy Benzemát???Ha benzema annyi akkor Eto'o 80!
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:48:29

Én örülök Piquet érkezésének végre vmi pozitiv hír. Fiatal, mégis csak a MU-tól jön igaz nem sokat jáccott ott, ugyh sztem jo igazolás, de majd meglatjuk mi lesz belőle.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.16. 14:48:02

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698412

Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.16. 14:29:45

Érdekes ez a Piqué üzlet...
Nem számítottam rá. Nemtudom, hogy örüljek e neki vagy ne. Bár joltudom nem 100% csak 99%.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:24:11

Ilúvatar írta:egyenlőre most 2 játékost akarok ide: Van Der Vaart és Garay -t!!!
minek GAray ha úgy is jön Pique?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:22:14

Ilúvatar írta:egyenlőre most 2 játékost akarok ide: Van Der Vaart és Garay -t!!!
Szívemből szóltál báttya! :D + még vegyük ide Silva-t.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:17:18

senior írta:Idén a Barca mennyi összeget szán átigazolásokra?

mennyiből tudnak gazdálkodni kb?...
Laportáék szerint a eddigi legtöbb pénzt ebbe az évbe fogják áldozni, én olyan 100-120 millióról hallottam. De függ attól hogy mennyit kapunk azokért akiket eladunk.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.16. 14:16:11

szajko írta:
Agypiercing írta:üdv, (de rég írtam már ide :D)

na, én örülnék Piqué érkezésének, és D. Alvésének még inkább, azzal együtt, hogy nem tartom különösebben szimpatikus játékosnak, de a tudásával a legjobbak között van. Piquét tuti nem a kezdőbe vesszük (már amíg Milito felépül, addig sem), ő nagyjából Thuramot vagy Edmilsont pótolhatja, és azért szvsz erre simán képes. 5 M € meg nem nagy pénz ezen a szinten, jó vásár volt. szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog még egy védő, és akkor az Garay vagy Coloccini lesz, Chivu iszonyat drága lenne, ő nem tűnik reálisnak.

szóval ha már itt mindenki tervezgeti a keretet, én is írok egyet - de azt ne felejtsük el, hogy az egész csapat lecserélése még sehol nem vált be igazán, ld. nálunk a Gaspart-érában :S. tehát az alapembereket, akik szerintem VV, Puyol, Milito (bár sérült), Abidal, Yaya, Ini, Xavi, Messi, Bojan, és Eto'o, én megtartanám. (bár Samut sajna nem fogják, nagyon úgy néz ki... :cry: ) pótolni kell a távozókat persze, akik egyelőre Deco, Dinho, Zambi, Thuram, Edmilson, talán Guddy és Márquez. de azért ez még nem lenne egy teljes csapatcsere!

mondjuk nálam ez lenne a keret:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Dani Alvés, Puyol, Milito, Piqué, Garay, Abidal, Sylvinho (Valiente)
Középpálya: Yaya, Keita, Xavi, Iniesta, v.d. Vaart
Szélsők: Messi, Bojan, Gio, Silva v. Guardado
Támadók: Eto'o, Henry, ha Samu megy akkor Villa a helyére

ezzel még annyi a baj, hogy egy csere-jobbhátvéd kellene Dani mögé, illetve hogy nem teljes, tehát kiegészíthető a fiatalokkal (Crosas, Thiago, Assulin), vagy az idei töltelékemberek közül azzal, aki marad (Oleguer?) ha Pep úgy gondolja. egyébként nekem sokkal szimpatikusabb, hogy ő lett az edző, ilyen hatalmas helyi kötődéssel, mintha Mourinho lett volna, aki lehet tapasztaltabb, de milliószor ellenszenvesebb, ráadásul egy nagy riválistól rúgták ki... majd beletanul Pep :D.
szóval így jönne a már említettek mellett Deco helyett Keita, Dinho helyett VdV, és ha muszáj, akkor Eto'o helyett Villa, illetve én a balszélre megszerezném Silvát vagy Guardadót, ott még elfér egy kis erősítés... bocs, hogy ennyit írtam, csak gondoltam megosztom veletek elképzeléseimet a csapatról... :)
Nem is rossz bár szerintem Eto'o-t hagyd ki mert ő elfog menni a sajnálatunkra én nem szeretném ha elmenne bár gondolom ti se,de ha elmenne én a helyére akárcsak te Villát próbálnám megszerezni...
Csak Villa inkább a Real-ba menne.Szal marad Benzema,Adebayor,Gomez.
senior
Barça C

2008.05.16. 14:13:58

Idén a Barca mennyi összeget szán átigazolásokra?

mennyiből tudnak gazdálkodni kb?...
szajko
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:13:47

Agypiercing írta:üdv, (de rég írtam már ide :D)

na, én örülnék Piqué érkezésének, és D. Alvésének még inkább, azzal együtt, hogy nem tartom különösebben szimpatikus játékosnak, de a tudásával a legjobbak között van. Piquét tuti nem a kezdőbe vesszük (már amíg Milito felépül, addig sem), ő nagyjából Thuramot vagy Edmilsont pótolhatja, és azért szvsz erre simán képes. 5 M € meg nem nagy pénz ezen a szinten, jó vásár volt. szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog még egy védő, és akkor az Garay vagy Coloccini lesz, Chivu iszonyat drága lenne, ő nem tűnik reálisnak.

szóval ha már itt mindenki tervezgeti a keretet, én is írok egyet - de azt ne felejtsük el, hogy az egész csapat lecserélése még sehol nem vált be igazán, ld. nálunk a Gaspart-érában :S. tehát az alapembereket, akik szerintem VV, Puyol, Milito (bár sérült), Abidal, Yaya, Ini, Xavi, Messi, Bojan, és Eto'o, én megtartanám. (bár Samut sajna nem fogják, nagyon úgy néz ki... :cry: ) pótolni kell a távozókat persze, akik egyelőre Deco, Dinho, Zambi, Thuram, Edmilson, talán Guddy és Márquez. de azért ez még nem lenne egy teljes csapatcsere!

ezzel még annyi a baj, hogy egy csere-jobbhátvéd kellene Dani mögé, illetve hogy nem teljes, tehát kiegészíthető a fiatalokkal (Crosas, Thiago, Assulin), vagy az idei töltelékemberek közül azzal, aki marad (Oleguer?) ha Pep úgy gondolja. egyébként nekem sokkal szimpatikusabb, hogy ő lett az edző, ilyen hatalmas helyi kötődéssel, mintha Mourinho lett volna, aki lehet tapasztaltabb, de milliószor ellenszenvesebb, ráadásul egy nagy riválistól rúgták ki... majd beletanul Pep :D.
szóval így jönne a már említettek mellett Deco helyett Keita, Dinho helyett VdV, és ha muszáj, akkor Eto'o helyett Villa, illetve én a balszélre megszerezném Silvát vagy Guardadót, ott még elfér egy kis erősítés... bocs, hogy ennyit írtam, csak gondoltam megosztom veletek elképzeléseimet a csapatról... :)
Nem is rossz bár szerintem Eto'o-t hagyd ki mert ő elfog menni a sajnálatunkra én nem szeretném ha elmenne bár gondolom ti se,de ha elmenne én a helyére akárcsak te Villát próbálnám megszerezni...
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 14:12:04

egyenlőre most 2 játékost akarok ide: Van Der Vaart és Garay -t!!!
KépKép
Agypiercing
Barça B

2008.05.16. 14:07:45

üdv, (de rég írtam már ide :D)

Visca el Barça!
szajko
Director del Fútbol

2008.05.16. 13:56:51

norbert55 írta:Deco-ért mennyit kapunk?kb 20-at nem?
Hát max annyit de am sztem 12-15 körül fogunk kapni érte...kicsit elöregedett meg a formája se a legjobb már...
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.16. 13:56:15

norbert55 írta:A Milan símán megadna 40-et Eto'o-ért

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698248
Ez így ebben a formában nem igaz... Nem tudom ebben a cikkben erről te hol olvastál? :)
A La Gazetta szerint viszont tényleg szeretné a Milan Eto'o-t is megszerezni és 20 millió €-t ajánlanának érte!!! (Ennél hülyébb klubot én még nem láttam mint a Milan :? ) A Barca pedig 40 milliót szeretne kapni Eto'o-ért. Valamint még vinné a Milan Zamborttát is, ő érte 7 millióval "házalnának" a Barcánál, ahol 5-6 millióval többet szeretne érte kapni a katalán csapat. (Szerintem olyan 8-9-ért odaadják majd).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.05.16. 13:58:02-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.16. 13:52:33

Deco-ért mennyit kapunk?kb 20-at nem?
szajko
Director del Fútbol

2008.05.16. 13:51:46

norbert55 írta:A Milan símán megadna 40-et Eto'o-ért

Látszik,hogy Goal.com haggyad a Milán sztem nem adna 40-et Eto'o-ért max 30-at...meg amúgyse kell nekik kötépcsatár elvileg mert Patot akarják kinevelni klasszissá :!: :)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.16. 13:48:14

A Milan símán megadna 40-et Eto'o-ért

cps46
Entrenador del Barça

2008.05.16. 13:46:40

Szerintem Adebayor nem olyan nagy szám, mint egyesek gondolják. Az idei szezon első felében ő rúgdosta a gólokat, amikor az Arsenalnak nagyon ment. De pl 2 éve a vébén kész katasztrófa volt, és amúgy se látok benne semmi extrát. Nem vagyok nagy Benzema párti (főleg 40 millióért), de nálam Adebayort simán lenyomja.
Viszont a kettő együtt sem ér 1 Samut!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Lezárt