Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.29. 21:33:22

MessiFan írta:néha áldozatokat kell hozni játékosokért és a csapatért is. Szerintem meg kell adni a követeléseinek megfelelően amit akar Samu! Szvsz megérdemli mert sokat tett a klubbért. Nagyon szeretném ha ebből a Villa ügyből nem lenne semmit és lehúzna itt még 1-2 évet aztán meg meglátjuk.
Maradj Eto'o!
Meg néha a játékosnak is kéne áldozatot hoznia a klubért. Nem tudom mit sz.rozik 1-2 millió eurón, amikor így is 8-9-et keres évente. Én életemben nem fogok soha 8-9 millió eurót látni, nem fogok egész életemben annyit keresni, mint ő most 1 év alatt. Így is adományozza a pénze egy részét, mert nem tud vele mit kezdeni (persze benne van, hogy jószívű, ez igaz is, de kizártnak tartom, hogy nem telik a maradékból 3 Audira). Hihetetlen, hogy ennyire pénzéhes legyen valaki, aki alapból élete végéig ellenne 1 évi fizetéséből. Mostmár azt mondom, hogy igaza van a klubnak, maradjon, de csak bizonyos feltételek mellett, 10 milliónál ne nagyon adjanak neki többet. Én is szeretném, hogy maradjon, de ha ennyire csak a pénz érdekli, akkor felőlem jöhet Villa. Oda kell rakni Eto'o elé egy 9-10 milliós szerződést, aztán ha tetszik neki, akkor jóvan, ha nem, akkor fel is út, le is út.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.29. 21:03:53

Szvsz meg maradjon mert jól játszott kell nekünk! De ezután a balhé után nem biztos hogy annyian mellette állnának mint eddig( vagy mégis ?) Ha itt maradna és nem hosszabbítana akkor motivált sem lenne....őt valszeg a pénz motiválja :? vagy én nem tudom....De most azzal hogy a Citynek sem fogadja el az ajánlatát nem sokat ér....nem tudom hova vezet ez...de most már akkor inkább ne maradjon egy évre....a klub miatt is...vagy akkor hosszabbítson de azt meg nem fog. Meg ha Mallocában van a szíve miért nem megy oda ??? Nem kap ő már itt se ott se elég pénzt .....akkor lényegtelen hol játszik !! Lehet találgatni lehet lehetezni .....ahogy sokan teszik... de úgyis ki kell várnunk a végét és addig dühönghetünk (egyesek) meg leírhatjuk őt milyen ember is !!DE felesleges ...ő egy jó játékos és sokat köszönhetünk neki de akkor mááár most inkább adjuk el 30 milláért !! Fogadd el Eto'o a city ajánlatát !!! Mindenkinek megéri!!! nem hiszem hogy ebből jól ki lehetne jönni :?
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
haze71
Entrenador del Barça

2009.06.29. 20:41:06

Lionel85 írta: Remélem nem marad majd jövőre a Barça, ha netántán idén nem sikerülne eladni és ingyen kéne megválni tőle, mert nagyon-nagyot bukna vele a klub...
Most csak én nem értem ezt a mondatot, vagy más sem?
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.29. 20:40:19

Minden hírnek fogok örülni a holnapi sajtótájékoztató után...kivéve 1-nek: "Eto'o marad és nem hosszabbít szerződést."
Tényleg nem az én pénzem a Barcáé, de azért annyira érdekel, hogy ne veszítsünk 30 millió eurót, amiből egy elég értékes játékost lehetne venni.

Érdekes hír (bocs, ha volt már) Piqué nyilatkozata az ügyről: Azt mondja, hogy Eto'o és Villa simán el tudnak játszani egymás mellett. No, akkor most mi van? :D Lesz két csatárunk? Vagy Villa megy balszélre?
Forrás: www.sport.es
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.06.29. 20:26:43

Én is szeretném, ha maradna Samu, ő maga is maradni akar, csak az a fránya magas fizetése ne lenne... Minden happy lenne, ha egy kicsit engedne az igényeiből. Remélem nem marad majd jövőre a Barça, ha netántán idén nem sikerülne eladni és ingyen kéne megválni tőle, mert nagyon-nagyot bukna vele a klub...
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.06.29. 20:21:40

néha áldozatokat kell hozni játékosokért és a csapatért is. Szerintem meg kell adni a követeléseinek megfelelően amit akar Samu! Szvsz megérdemli mert sokat tett a klubbért. Nagyon szeretném ha ebből a Villa ügyből nem lenne semmit és lehúzna itt még 1-2 évet aztán meg meglátjuk.
Maradj Eto'o!
vkinga
Jugador d'estrella

2009.06.29. 20:05:27

vkinga írta:
cps46 írta:Én nem emlékszem, hogy már tavaly is ilyen gondok lettek volna. Pep közölte, hogy Deco és R10 mellett Eto'o sem kell, aztán a klub el kezdte árulni, de 40 milkáért senkinek sem kellett, így itt maradt.

Az egész ott van elszúrva, hogy mindenki tudja, mennyit keres a másik. És ha egy 21 (most már 22) éves taknyos 11 milkát tesz zsebre, akkor miért ne kereshetne ennyit egy 5 éve a legmagasabban játszó játékos, aki ráadásul minden idők 12. legtöbb gólját lőtte a spanyol bajnokságban, pedig még "csak" 28 éves.

A klub meg ott szúrta el, hogy mindig akkor tárgyal a játékosokkal, amikor már csak 1 év van a szerződésből. Azt hitték, hogy Samuval is könnyű lesz, de bebukták. A kameruninak van egy-két ütőkártyája, és a lehető legtöbbet lóvét akarja kihozni a bizniszből. A más klubok felé tett irreális követelések egyértelműen jelzik, hogy mindenképp maradni akar, de a legjobb feltételek mellett.

Még mindig jobb ha valaki így akar pénzhez jutni, mintha bankot rabolna.

Nem értem, miért kell Messiről így írnod. Megérdemelte a fizetésemlést.
Ez a 21 éves srác egész évben igancsak nagy nyomás alatt volt, és fantasztikus szezont zárt. Messin a média miatt sokkal nagyobb volt a nyomás, mint Etón. Lehet, nagyon fiatal, de ezt nem mindenki tudta volna így végigcsinálni. Így elbírja a nyomást, az hihetetlen volt. Az az igazság, hogy Eto nem volt formában hosszú ideig. Alig lőtt gólt. Tudjuk, Messi kevesebbet játszott, mert pihent a döntő miatt. Ez nem egy meccs volt, és mégis több gólt lőtt. Tudom, hogy Samunak sokat köszönhetünk, de Messinek is. Xavi és Messi pótolhatatlanok. Azt is tudom, hogy Eto nagyon tud hajtani, és már sajnáltam, hogy mennyi helyzetet hagyott ki. Elfáradt a lába, és a fejében sem volt rend. Ahogy Messi fizetését megemelték, úgy Eto'o-jét is megtették volna, ha elégedettek lettek volna. Nem tudjuk, mi lehet a háttérben. Eto'o természete sem egyszerű. Leót a szakma nagyon bíztatja, az is biztos.

Azt gondolom, hogy Eto'o és Villa is a csapatban lesznek. Rengeteg mérkőzés lesz, és kell a rotálás. Erre készülnek Pepék. Muszáj lesz Eto'o-nak és Villának is elfogadni, hogy nem mindig fognak játszani. Nem fognak tudni annyi mérkőzést végighajtani. Nem lesz gond a padozásból. Azt gondolom, hogy sokszor lesz hétközap és hétvégén meccs. Többször, mint a legutóbbi szezonban és ráadásul ott lesz a VB is. Kemény lesz a következő szezon.
Alberto10
Capitá del Barça

2009.06.29. 20:01:40

http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... ve-in.html
hát lehet h télleg Manchesterbe költözik...holnap lehet h okosabbak leszünk a sajtótájékoztató után.
vkinga
Jugador d'estrella

2009.06.29. 19:55:40

cps46 írta:Én nem emlékszem, hogy már tavaly is ilyen gondok lettek volna. Pep közölte, hogy Deco és R10 mellett Eto'o sem kell, aztán a klub el kezdte árulni, de 40 milkáért senkinek sem kellett, így itt maradt.

Az egész ott van elszúrva, hogy mindenki tudja, mennyit keres a másik. És ha egy 21 (most már 22) éves taknyos 11 milkát tesz zsebre, akkor miért ne kereshetne ennyit egy 5 éve a legmagasabban játszó játékos, aki ráadásul minden idők 12. legtöbb gólját lőtte a spanyol bajnokságban, pedig még "csak" 28 éves.

A klub meg ott szúrta el, hogy mindig akkor tárgyal a játékosokkal, amikor már csak 1 év van a szerződésből. Azt hitték, hogy Samuval is könnyű lesz, de bebukták. A kameruninak van egy-két ütőkártyája, és a lehető legtöbbet lóvét akarja kihozni a bizniszből. A más klubok felé tett irreális követelések egyértelműen jelzik, hogy mindenképp maradni akar, de a legjobb feltételek mellett.

Nem értem, miért kell Messiről így írnod. Megérdemelte a fizetésemlést.
Ez a 21 éves srác egész évben igancsak nagy nyomás alatt volt, és fantasztikus szezont zárt. Messin a média miatt sokkal nagyobb volt a nyomás, mint Etón. Lehet, nagyon fiatal, de ezt nem mindenki tudta volna így végigcsinálni. Így elbírja a nyomást, az hihetetlen volt. Az az igazság, hogy Eto nem volt formában hosszú ideig. Alig lőtt gólt. Tudjuk, Messi kevesebbet játszott, mert pihent a döntő miatt. Ez nem egy meccs volt, és mégis több gólt lőtt. Tudom, hogy Samunak sokat köszönhetünk, de Messinek is. Xavi és Messi pótolhatatlanok. Azt is tudom, hogy Eto nagyon tud hajtani, és már sajnáltam, hogy mennyi helyzetet hagyott ki. Elfáradt a lába, és a fejében sem volt rend. Ahogy Messi fizetését megemelték, úgy Etójét is megtették volna, ha elégedettek lettek volna. nem tudjuk, mi lehet a háttérben. Eto'o természete sem egyszerű.
Xavinho #26
Barça B

2009.06.29. 19:53:40

Sokat akar a szarka, de nem bírja a Barca :D:D:D

( szarka = Eto'o )
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.06.29. 19:17:56

Varga Tamás írta:Egy érdekes gondolat jutott most eszembe. Lehet, hülyeségnek hangzik, de továbbgondolásra érdemes - szerintem.

Ugye, 2010 több szempontból is mozgalmas, érdekes év lesza Barcelona szempontjából:
- lejár Pep szerződése
- lejár Samu szerződése
- ELNÖKVÁLASZTÁST tartanak a Klubnál.

Azaz: Samu most kivár egy évet, kitölti a szerződését, küzd, hajt, gólokat lő. Ugyanis tudja jól: jövő nyáron egy másik Vezetőséggel kell tárgyalóasztalhoz ülnie. Nincs veszteni valója. Ő ráér. Lehet, úgy gondolkodik, hogy jön Rosell, és Vele könnyebben vergődik zöld ágra.
Persze, a jelenlegi vezetés ezt nem engedheti meg.
Másik oldalról: Pep 'kérésére' elküldik Samut, az utódja, betlizik, jön az új elnökség - amelyik Pepen kívánja ezért "elverni a port". Nem lesz igazuk, de hát tudjuk: az emberek gyorsan felejtenek, a szurkolók meg még gyorsabban.

Ez az én teóriám, gondolatom. Lehet, csacskaság, lehet, nem.
Mindenesetre már befejeződhetne!
Guardiola elég tisztán kijelentette, hogy amiatt nem akar igazán szerződést hosszabbítani, mert így kellemetlen helyzet alakulhat ki egy másik elnökkel. Így most az új elnöknek kell tárgyalnia majd vele, ahol tisztábban lehet majd látni a sportprojektet.

Rosell véleményem szerint elnök lesz, amennyiben elnök lesz nagy valószínűséggel Eto'onak nem lesz maradása, hiszen ő sose szerette, állítólag az ő leigazolásának ellenzésével kezdődött a balhé közte és Laporta között, nem hiszem, hogy most csak úgy csábítgatná.

Más: fizetések: sokat letett az asztalra Eto'o, emiatt is keres rengeteg-rengeteg pénzt, viszont ne hasonlítsuk Messihez, aki 99%-os aranylabdás lesz már idén, tavaly is második lett. Más kategória.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.29. 19:16:45

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta: zsoldos szóval kapcsban, igen, van kismillió zsoldos, de ezt most ilyen áron kell Eto'o nak még inkább hangsúlyoznia? ezzel a csapattal kell immáron második évet egymás követően "piszkálódni"? akikkel elért többször is a csúcsra?
Én úgy emlékszem, de ha tévedek, javítsatok ki - tavaly Ő nem piszkálódott. De tutira én emlékszem rosszul, és nem az volt, hogy Pep kijelentette, hogy neki nem kell, mert nagytakarítani akar...

Ha tévednék, sorry. :roll:
piszkálódását már a klasszikó előtti sárgázásra,és azon kijelentésére értettem,h elmegy ha nem nyernek idén se semmit,stb.. Pep ezeket már tudván jelentette ki,h a formahanyatlásos R10,és Deco mellett már Eto'o sem kell,de őt egyértelműen nem a formája miatt,mintsem a hozzá tartozó "gondok" miatt nem akarta megtartani SZERINTEM. majd jött a szezon,és Eto'o tisztességesen melózott,és nem voltak "dolgai" ezért jött Peptől amit írt Xavinho is.

szerintem Pep sem véletlen akart tavaly túladni rajta, miközben ugye Eto'o formájával nem volt gond, de szerencsére a szezonban nem voltak gondok egyik dologgal sem, és elérkeztünk az idei átigazolási szezonhoz....most sem a formája a gond :roll:

ez meg az én meglátásom, biztosat nem tudhatok,de szerintem már tavaly is ilyesmikért akart túladni rajta Pep.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
menczel
Entrenador del Barça

2009.06.29. 19:11:50

Ezen a szinten már a pénz szerintem nem mint vásárlóeszköz vagy anyagi jólét hanem sokkal inkább elismertség-, presztizs tartalommal bír. Az EToo-féle futballista ezen keresztül mérheti le mennyire fontos a klubjának, mekkora az értéke a piacon, mennyire elismert a világban.
Nyilván nem érdekelne hogy +2 m euroval többet keres, az viszont igen hogy Messihez vagy Xavihoz képest mennyit keres. Mert ők ketten a pótolhatatlanok. És már az sem megoldás, hogy Etoo megkapja a kívánt fizetést, Messiékét pedig följebb emelik, mert szerény vélényem szerint már így is tul sokat keresnek a játékosok nálunk. Nálunk a kezdő tagjai (akár Valdes) annyit keres mint más csapatban a franchise player.
Szóval vagy adjon lejebb az igényeiből vagy jöjjön egy címekre éhes focista.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.06.29. 19:08:56

Rettenetesen szeretném ha Eto'o maradna! cserének ott van Kerrison és szerintem Bojan Henry helyén tökéletesen el van! nem kell ide se villa se senki! ne költsünk olyanra akinél van jobb!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.29. 19:01:29

Egy érdekes gondolat jutott most eszembe. Lehet, hülyeségnek hangzik, de továbbgondolásra érdemes - szerintem.

Ugye, 2010 több szempontból is mozgalmas, érdekes év lesza Barcelona szempontjából:
- lejár Pep szerződése
- lejár Samu szerződése
- ELNÖKVÁLASZTÁST tartanak a Klubnál.

Azaz: Samu most kivár egy évet, kitölti a szerződését, küzd, hajt, gólokat lő. Ugyanis tudja jól: jövő nyáron egy másik Vezetőséggel kell tárgyalóasztalhoz ülnie. Nincs veszteni valója. Ő ráér. Lehet, úgy gondolkodik, hogy jön Rosell, és Vele könnyebben vergődik zöld ágra.
Persze, a jelenlegi vezetés ezt nem engedheti meg.
Másik oldalról: Pep 'kérésére' elküldik Samut, az utódja, betlizik, jön az új elnökség - amelyik Pepen kívánja ezért "elverni a port". Nem lesz igazuk, de hát tudjuk: az emberek gyorsan felejtenek, a szurkolók meg még gyorsabban.

Ez az én teóriám, gondolatom. Lehet, csacskaság, lehet, nem.
Mindenesetre már befejeződhetne!
Kép
cps46
Entrenador del Barça

2009.06.29. 18:46:35

Én nem emlékszem, hogy már tavaly is ilyen gondok lettek volna. Pep közölte, hogy Deco és R10 mellett Eto'o sem kell, aztán a klub el kezdte árulni, de 40 milkáért senkinek sem kellett, így itt maradt.

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.29. 18:41:52

Tudom, hogy tiltott oldal, de a Marca is megírta már:

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-s ... ben_-24402

Holnap talán okosabbak leszünk!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.29. 18:39:25

Nem lehet igaz, hogy így "zsarolva" van egy csapat egy focistája által. Sose lehet eladni őt?
Persze nem kéne eladni, csak ne legyen esetleg pofátlanul magas fizetési kérelme, ami után mondjuk érthető lenne, hogy el akarják adni.
Ha nem hosszabbítana szerződést, akkor Pep/Txiki helyében "visszazsarolnám": "Vagy hosszabbítasz szerződést, vagy elmész Cityhez, vagy...kispadra sem ülhetsz le, aztán majd meglátjuk 2 év múlva ki fog Neked adni akár 1 milla eurót is 1 évre...)
Xavinho
Capitá del Barça

2009.06.29. 17:59:27

Varga Tamás írta: Én úgy emlékszem, de ha tévedek, javítsatok ki - tavaly Ő nem piszkálódott. De tutira én emlékszem rosszul, és nem az volt, hogy Pep kijelentette, hogy neki nem kell, mert nagytakarítani akar...

Ez pontosan így volt. Pep elhamarkodottan tett kijelentést,de utána amikor Eto'o bizonyított,Pep elismerte,hogy tévedett és betette a kezdőbe. Az persze nem eshetett jól Eto'o-nak ,hogy ki akarták dobni,valahol érthető... Remélem lesz megegyezés és marad.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.29. 17:51:56

ozsimiki írta: zsoldos szóval kapcsban, igen, van kismillió zsoldos, de ezt most ilyen áron kell Eto'o nak még inkább hangsúlyoznia? ezzel a csapattal kell immáron második évet egymás követően "piszkálódni"? akikkel elért többször is a csúcsra?
Én úgy emlékszem, de ha tévedek, javítsatok ki - tavaly Ő nem piszkálódott. De tutira én emlékszem rosszul, és nem az volt, hogy Pep kijelentette, hogy neki nem kell, mert nagytakarítani akar...

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.29. 17:48:22

ez az ember kezd átmenni gusztustalanba...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.29. 17:33:07

Ezúttal gekkodan,és Etooka véleménye egyezik az enyémmel is.

nem tárgyaltak vele ők se,én se, ahogy Tamásék sem. de az eddigi huzavonából az következtethető ki,amit ők írnak,nem az amit Tamásék.

zsoldos szóval kapcsban, igen, van kismillió zsoldos, de ezt most ilyen áron kell Eto'o nak még inkább hangsúlyoznia? ezzel a csapattal kell immáron második évet egymás követően "piszkálódni"? akikkel elért többször is a csúcsra?

de biztos azoknak van igaza,akik nem látnak itt semmi irreális követelést, vajon miért húzódik ez az ügy ennyi ideig akkor? :roll: erre válaszoljanak, akik szerint Eto'o eddigi ténykedése a fizetésével és úgy ezzel az ügyben kapcsolatban teljesen helyénvaló... :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.29. 16:55:57

gekkodan írta:
Varga Tamás írta: ...
Valószínűleg nem fogod fel Tamás, hogy egyszerű következtetéseket vonok le egy egyszerű egyenletből.

Egyszerűbben: Eto'o szerződése jövőre lejár -> második nyár telik úgy, hogy se hosszabbítás, se eladás -> 36 gólt rúgott az utolsó szezonban -> logikus volna, hogy megtartjuk, mert BEVÁLT -> vagy ekkora hülye a vezetőség, vagy olyat kér a srác, amit nem lehet / nem szabad teljesíteni a többiek miatt.

Ha ebből neked az jön le, hogy antikrisztusnak tartom a srácot, vagy közellenségnek nyilvánítom, akkor nagy bajok vannak feléd is.

Nem utálom Eto'o-t, sőt azzal kezdtem, hogy tisztelem amit tett a csapatért és történelmet írt. De ez nem jelenti azt, hogy bármi áron felmentem a hibái alól és elnézem azt a nyilvánvaló tényt, hogy a megegyezés hiányában Ő is sáros. Mert tény.

Vagy ahogy a Te logikád szokta mondani: tán megkérdőjelezed Pep Guardiola szakmai tudását kedves fórumozó? Tán annyira hülyének nézed a csapat vezetőit, hogy lemondanak egy már bevált és gólérzékeny támadóról? Szerintem akkor mondanak le, ha a követelése irreális.

Nem mondom el többet ezt az egészet. Nagyon nem érted, hogy miről beszélek, de nem is baj, mert nem mi döntünk. De ha az egészből neked az jött le, hogy Eto'o az antikrisztus/közellenség, akkor túl sok politikát néztél az utóbbi időben :roll:

Én teljességgel értem a logikádat, és teljes mértékben felfogtam, amit írtál.
Sajnos, páran úgy viselkednek vele, mint közellenséggel.
Lehet azt írni, hogy elismerem az eddigieket, de takarodjon. Szerinted, ez mi?
Kettőn áll a vásár. Ha Samu hibás, a vezetőség ugyanakkora részben hibás.

Annyi a különbség köztünk, hogy szerinted csak és kizárólag Samu a hunyó, a Vezetőség pedig ma született bárányként viselkedik. No, ilyen a Földön nem volt még.

Részemről a vita lezárva. Úgysem mi döntünk - hála Istennek!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.29. 16:50:39

Varga Tamás írta: ...
Valószínűleg nem fogod fel Tamás, hogy egyszerű következtetéseket vonok le egy egyszerű egyenletből.

Egyszerűbben: Eto'o szerződése jövőre lejár -> második nyár telik úgy, hogy se hosszabbítás, se eladás -> 36 gólt rúgott az utolsó szezonban -> logikus volna, hogy megtartjuk, mert BEVÁLT -> vagy ekkora hülye a vezetőség, vagy olyat kér a srác, amit nem lehet / nem szabad teljesíteni a többiek miatt.

Ha ebből neked az jön le, hogy antikrisztusnak tartom a srácot, vagy közellenségnek nyilvánítom, akkor nagy bajok vannak feléd is.

Nem utálom Eto'o-t, sőt azzal kezdtem, hogy tisztelem amit tett a csapatért és történelmet írt. De ez nem jelenti azt, hogy bármi áron felmentem a hibái alól és elnézem azt a nyilvánvaló tényt, hogy a megegyezés hiányában Ő is sáros. Mert tény.

Vagy ahogy a Te logikád szokta mondani: tán megkérdőjelezed Pep Guardiola szakmai tudását kedves fórumozó? Tán annyira hülyének nézed a csapat vezetőit, hogy lemondanak egy már bevált és gólérzékeny támadóról? Szerintem akkor mondanak le, ha a követelése irreális.

Nem mondom el többet ezt az egészet. Nagyon nem érted, hogy miről beszélek, de nem is baj, mert nem mi döntünk. De ha az egészből neked az jött le, hogy Eto'o az antikrisztus/közellenség, akkor túl sok politikát néztél az utóbbi időben :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.29. 16:48:38

Varga Tamás írta:Tamás!

Mivel Te írsz ide cikkeket, fordítasz cikkeket, lenne egy kérésem:

Mutasd meg azt a cikket, interjút, amit Samuval készítettek, és abban Ő elmondja, hogy mennyit szeretne!
Nem találgatásokra vagyok kíváncsi, hanem hiteles forrásra!
Nem is eurobarcás cikkre, hanem megfelelő hivatkozási helyre. Pl. El Mundo Deportivo, 2009. június 2-i számában nyilatkozta ezt Eto'o, vagy ügynöke!

Köszönöm!
Hát, ilyen sajnos nincs a kezemben.

Viszont akkor már én is kíváncsi lennék, hogy miért nincs még megkötve az új szerződés? Netán Eto'ónak nincs pénze repülőjegyre, és elutazni Barcelonába? Vagy akkor miért?

Mert az tény, hogy a Barca meg akarja tartani bizonyos feltételek mellett. Samu is maradni akar az ügynök elmondása szerint. Akkor miért nincs még szerződés?

És most lehet majd azzal érvelni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a Barca meg akarja tartani, de ez nem igaz.
.
Lezárt