Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jövőre tiszta lappal indulhat az egész csapat, és akkor lesz neki is több próbálkozása. Utoljára Chelsea ellen volt jó lövése...grecki írta:Mezőnymunkát legalább annyit végez a két spanyol is(de inkább többet), Deco pedig passzív... Egy játékmesternek nem csak a csatárok kiszolgálása lenne a feladata (ebben mondjuk a statisztikák szerint elég jól jár), de kapura is veszélyesnek kellene lennie. Neki sokkal nagyobb szabadsága van, mint az egész maradék csapatnak együttvéve, és mégsem igazán sikerült veszélyeztetnie. Nem csak a góljainak elmaradásáról beszélek, hanem arról is, hogy pl mikor volt utoljára gólhelyzete, veszélyes lövése? Engem többek között ez zavar a legjobban!
Én már annak is örülnék, ha anynit csinálna mint Xavi vagy Iniesta.lionelmessi19 írta:Azért azon gondolkodjunk el, hogy Deconak mennyivel nehezebb dolga van.Zozzy 5 írta:A passzia fele meg ellenfélhez ment.
A lustaságban és visszaállásban ugyan úgy benne volt Ini és Xavi, de ők legalább nem adtak el minden labdát.
Alapvetően: ő az, aki a védősánc előtt helyezkedik el, és a csatárokra kell hogy játszon, közvetlen helyzetet kialakítva. Ez már sokkalta nehezebb, mint mondjuk Iniestának vagy Xavinak felhozni a labdát a védőktől, és lepasszolni egy hátrahúzódó csatárnak, vagy feljövő szélsőnek.
Idén meg: Pláne rohadt nehéz dolga van, hiszen olyan keveset mozognak a játékosaink, hogy az már botrányos. Messit ha lefogják, akkor 3 embert elvisz, de nem lehet labdát adni neki. Viszont ha van kis helye, akkor gól. Ezt idén nem egyszer láthattuk.
Mert Deco mivel volt anynira pályán? Egyszer csinált egy jó cselt, abból adott egy gólpaszt, meg szerelt kb. 3szr amikor hajtani kellett a gólért.redmiller írta:Pályán voltak??? Hát a gatya, meg a mez biztosan.... Úgy nehéz rontani, ha nem csinálsz semmit... ERgo, antifutballt játszottak...Zozzy 5 írta:Tegnap [auto_cenzúra] volt az egész csapat, de Deco ismét kitűnt a rengeteg eladott labdájával...Azt meg nem lehet rákenni másra, hogy Deco 100adjára is megcsinálta ugyanzt a fölösleges cselt, ahelyett hogy lepasszolta volna. A passzia fele meg ellenfélhez ment.
A lustaságban és visszaállásban ugyan úgy benne volt Ini és Xavi, de ők legalább nem adtak el minden labdát.
Mindig figyelem Deco játékát, amióta hagyománnyá vált az őt való szidás, méginkább, különösen megfigyelem. Egyáltalán nincsen olyan botrányosan sok eladott labdája, emellett pedig ákárhány is van, az utóbbi időben mégis főleg az ő kezdeményezéseiből lövünk gólt, vagy egyáltalán alakítunk ki helyzetet.Slither írta:Én meg nem tudom hogy te mit nézzel. Ha rendesen számolnád az eladott labdákat, akkor öt után már el is menne a kedved.lionelmessi19 írta: Nem tudom mit néztek, amikor azt mondjátok, hogy eladott labdákból megint sok volt, egyáltalán nem. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze végig mégegyszer ezt a meccset, már ha bírja... és figyelje Decot, de ne csak a rossz megmozdulásait jegyezze, hanem mindent.
Én meg nem tudom hogy te mit nézzel. Ha rendesen számolnád az eladott labdákat, akkor öt után már el is menne a kedved.lionelmessi19 írta: Nem tudom mit néztek, amikor azt mondjátok, hogy eladott labdákból megint sok volt, egyáltalán nem. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze végig mégegyszer ezt a meccset, már ha bírja... és figyelje Decot, de ne csak a rossz megmozdulásait jegyezze, hanem mindent.
Hát, azért mégis neki kell bevállalni a többségét, Iniesta és Xavi nem nagyon csinálják, pedig ők vannak hátrébb... talán az ő dolguk lenne inkább.Game90 írta: A taktikai szabálytalanságokat bárki megtudja csinálni![]()
Sajnos ezeket Decoról nem lehet elmondani
Off: elég késő van már. De 1,5 óra és kezdődik a SAS - Cleveland
A taktikai szabálytalanságokat bárki megtudja csinálnilionelmessi19 írta:Illetve a védekezésből is kiveszi a részét Deco, tulajdonképp a taktikai szabálytalanságok jó részét ő követi el a kp-n.
óriási szívvel, és végig, minden meccsen hajt a csapatért, nem is eredménytelenül.
Hát a támadásból közel sem veszik ki annyira a részüket...Game90 írta:Azért Iniestának és Xavinak több dolga van (védekezés + támadás), mint Deconak (aki csak "támad")lionelmessi19 írta:Alapvetően: ő az, aki a védősánc előtt helyezkedik el, és a csatárokra kell hogy játszon, közvetlen helyzetet kialakítva. Ez már sokkalta nehezebb, mint mondjuk Iniestának vagy Xavinak felhozni a labdát a védőktől, és lepasszolni egy hátrahúzódó csatárnak, vagy feljövő szélsőnek.Mégis sokkal jobbak ebben az évben.
Azért Iniestának és Xavinak több dolga van (védekezés + támadás), mint Deconak (aki csak "támad")lionelmessi19 írta:Alapvetően: ő az, aki a védősánc előtt helyezkedik el, és a csatárokra kell hogy játszon, közvetlen helyzetet kialakítva. Ez már sokkalta nehezebb, mint mondjuk Iniestának vagy Xavinak felhozni a labdát a védőktől, és lepasszolni egy hátrahúzódó csatárnak, vagy feljövő szélsőnek.
Azért azon gondolkodjunk el, hogy Deconak mennyivel nehezebb dolga van.Zozzy 5 írta:A passzia fele meg ellenfélhez ment.
Ámen.redmiller írta:Látom egyesek rohadtul nem értenek a focihoz...
Csak az ronthat el dolgokat, aki csinál is valamit! Iniesta és Xavis mit csinált tegnap??? Hol voltak???? Nem a pályán, az tuti... Erre mindenki előveszi azt az embert, aki igyekezett! Emlékeztek, hogy hátrasarkalta a labdát a 16-osnál??? 'mit is' ? ráfutni Xavi (v. Iniesta???).... Pedig ledületből szétlőhette volna a hálót! Marha nehéz társak nélkül focizni! Hol volt a két katalán srác??? Sehol...
Sokat azabálytalakodik??? Könyörgöm hányszor állítja meg ezzel az ellenfél - esetleges - veszélyes kontráját??? Hányan szoktak ilyenkor fentragadni az ellen tizenhatosánál??? Ha nem lenne Deco "alattomos" játéka, akkor dobogó közelben sem lennénk! Hányszor kaptunk ellenakcióból gólt, amikor Deco a közelében sem volt a labdás játékosoknak??? Elég sokszor.... Egy kemény, alázatos szűrőt játszik egy olyan játékos, aki máshol játékmester lehetne! A csapat játékának rendeli alá a sajátját! Hány ilyen játékosunk van? Nem sok...
Nem antifutballt játszottak, hanem pont, hogy Deco miatt hátrébb kellett játszaniuk, mivelhogy nem volt vkp-unk.redmiller írta: Pályán voltak??? Hát a gatya, meg a mez biztosan.... Úgy nehéz rontani, ha nem csinálsz semmit... ERgo, antifutballt játszottak...
Legalább megpróbálja! És más??? Az luxus... Messi az egyetlen kivétel.Slither írta:Ha olyan jó íránytó lenn, akkor látnia kéne hogy 2. hullámban még nem értek fel a többiek, és nem feleslegesen sarkalgatni, hanem rálőnie. "Kemény, alázatos szűrőt" játzott volna?! Csak a saját eladott labdáit próbálja visszaszerezni, amit elég sokszor elajándékoz mostanában.
Pályán voltak??? Hát a gatya, meg a mez biztosan.... Úgy nehéz rontani, ha nem csinálsz semmit... ERgo, antifutballt játszottak...Zozzy 5 írta:Tegnap [auto_cenzúra] volt az egész csapat, de Deco ismét kitűnt a rengeteg eladott labdájával...Azt meg nem lehet rákenni másra, hogy Deco 100adjára is megcsinálta ugyanzt a fölösleges cselt, ahelyett hogy lepasszolta volna. A passzia fele meg ellenfélhez ment.
Ez így van...Ezekenek a szerelési kísérleteknek meg 80 %ban fault a vége, és a kiscsapatok 40 méterről is betekerik a kapunk eléSlither írta:"Kemény, alázatos szűrőt" játzott volna?! Csak a saját eladott labdáit próbálja visszaszerezni, amit elég sokszor elajándékoz mostanában.
Tegnap [auto_cenzúra] volt az egész csapat, de Deco ismét kitűnt a rengeteg eladott labdájával...Azt meg nem lehet rákenni másra, hogy Deco 100adjára is megcsinálta ugyanzt a fölösleges cselt, ahelyett hogy lepasszolta volna. A passzia fele meg ellenfélhez ment.redmiller írta:Látom egyesek rohadtul nem értenek a focihoz...
Csak az ronthat el dolgokat, aki csinál is valamit! Iniesta és Xavis mit csinált tegnap??? Hol voltak???? Nem a pályán, az tuti... Erre mindenki előveszi azt az embert, aki igyekezett! Emlékeztek, hogy hátrasarkalta a labdát a 16-osnál??? 'mit is' ? ráfutni Xavi (v. Iniesta???).... Pedig ledületből szétlőhette volna a hálót! Marha nehéz társak nélkül focizni! Hol volt a két katalán srác??? Sehol...
Sokat azabálytalakodik??? Könyörgöm hányszor állítja meg ezzel az ellenfél - esetleges - veszélyes kontráját??? Hányan szoktak ilyenkor fentragadni az ellen tizenhatosánál??? Ha nem lenne Deco "alattomos" játéka, akkor dobogó közelben sem lennénk! Hányszor kaptunk ellenakcióból gólt, amikor Deco a közelében sem volt a labdás játékosoknak??? Elég sokszor.... Egy kemény, alázatos szűrőt játszik egy olyan játékos, aki máshol játékmester lehetne! A csapat játékának rendeli alá a sajátját! Hány ilyen játékosunk van? Nem sok...
Rijkaard nagyszerű döntésein már meg sem lepődök, de ha valaki motivált lenne, akkor átlépné a félpályát...Shandor írta:
"...At 2-1, I wanted to attack less, waste time and stay back." - Rijkaard
forrás: fcbarcelona.com
"...At 2-1, I wanted to attack less, waste time and stay back." - RijkaardZozzy 5 írta:"Taktika"...Szerintem az, ha valaki megáll, akkor az 80%ban motiválatlanságlionelmessi19 írta:Tegnap 2-1nél mindenki leállt. Messi is. Abszolút mindenki. Ez nem azért történt, mert az egész csapat hirtelen elvesztette a motivációs hátteret, hanem azért, mert ez lett volna a kivitelezendő "taktika (?)" ...És ez tényleg igaz volt az egész csapatra, de Decora is, és amúgy se volt vmi nagy szám a meccsen.
"Taktika"...Szerintem az, ha valaki megáll, akkor az 80%ban motiválatlanságlionelmessi19 írta:Tegnap 2-1nél mindenki leállt. Messi is. Abszolút mindenki. Ez nem azért történt, mert az egész csapat hirtelen elvesztette a motivációs hátteret, hanem azért, mert ez lett volna a kivitelezendő "taktika (?)" ...
Szerintem ez túlzáslionelmessi19 írta:Szerintem tökéletesen motiváltZsolti írta:Perszte aztán meg majd jövőre megint nézhetjük a szerencsétlenkedéseit...mert ez itt már jobb nem lesz!![]()
Én nem kérnék belőle...jőjjön helyette egy fiatal,SIKERRE ÉHES tkp...![]()
Más kérédés, hogy nem megy (ment...) neki annyira idén.
Szerintem tökéletesen motiváltZsolti írta:Perszte aztán meg majd jövőre megint nézhetjük a szerencsétlenkedéseit...mert ez itt már jobb nem lesz!![]()
Én nem kérnék belőle...jőjjön helyette egy fiatal,SIKERRE ÉHES tkp...