visca el barca írta:rég volt itt edzők terén ilyen összhang, ha jol látom senki nem akarja LE-t

Én is olvasom a dolgokat, maradjunk annyiban kevesen vagyunk, akik elnéznék LE-t, de nem is értem miért van "ellenszenv" iránta.
Aduász a Roma lapot kijátszani, ezt aláírom. Viszont, LE játékosként is egy vehemens kisördög volt, sokszor előkerülő motivációval nem lenne gond. Nagyon fontos, hogy ismeri a közeget, jobban kordában tudná tartani az indulatokat stb. Tata-t egyből kikezdték, pedig nem egy rossz szakember, LE felé több lenne a bizalom, ebben biztos vagyok, katalán öntudatba beletartozik, hogy idegenek felé nagyon zárkózottak. LE felé lenne türelem, s az most az egyik legfontosabb, ha építkezni akarunk. Jobban felnéznek a játékosok is egy olyanra, aki sokat tett a klubbért. És szakmailag LE nem rossz edző, PEP2 se mondanék, mert nem B csapattól jön. Ezzel az erővel Pep, Cruyff 2, vagy Rexach 2....
Én Valverde és Bielsa akikre azt mondom még oké, tavaly végig erről vitáztunk ki kéne edzőnek, olyan aki ismeri a közeget vagy olyan aki nem. Jött Tata aki nem ismeri, azonnal küldené is el mindenki, teszem azt jön Klopp ugyanez lenne a fáma. Játékosok biztos felnéznének a tolmácsra, mert gondolom spanyolul nem tud (katalánok elég nacionalisták tudat alatt is egyből a hibákat keresnék, főleg egy "idegennel" szemben) ezek az apróságnak tűnő dolgok baromi fontosak ám. Nézzétek meg Mourinhot, akire nem lehet mondani, hogy nincs motivációs képessége, vagy rossz szakember, mégse bírt a madridi nyomással, ott kezdték ki ahol tudták, s még azt se lehet mondani, hogy mert nem volt eredmény, nyelv minden adott volt. Nálunk még puskaporosabb a helyzet, nyilván ha megy a csapatnak az edző jó, ha nem megy akkor hülye. Viszont a szurkolók még magasabbra teszik az elvárásokat (utóbbi évek miatt), ráadásul a saját nevelésű játékosok is faktor, keményebb a helyzet. Mikor itt MO van olyan, aki azt írja egy bajnoki cím nem elvárás a csapattól hanem az úgy van. Hasonlók kint is megvannak biztos, csak ott még keményebbek is lehetnek ezek a hangok, testközelből.
Én csak is olyat tudok elképzelni, aki legalább tisztában van a spanyol helyezettel, Valverde-LE jó gondolat. Bielsa val. megy Marseillebe (jippiájé

). Meglátjuk, én a bizalmat LE-nerk megadnám mert pro kontra vannak érvek mellette, ahogy Kloppal, mással szemben is, de számomra fontos lenne, olyan jöjjön aki az egész miliőt, játékosokat, sajtót, szurkolókat elnökséget, kontroll alá tudja venni.