Marc Bartra

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány pontra értékeled az idei szezonját?

1
0
0 szavazat
2
1
3%
3
1
3%
4
1
3%
5
9
23%
6
5
13%
7
11
28%
8
8
20%
9
1
3%
10
3
8%

Szavazatok száma: 40
roby122
Entrenador del Barça

2016.04.23. 16:42:46

Oké, hogy eredménykészer van, de azert annyira nem, hogy ne lehessen bedobni Bartrat a hokicsapatok ellen. 473 perce van a bajnkoksagban.
Ez nulla, semmi.
Nyilván ebben az is benne van, hogy Mathieu Lucho embere, meg párszor Verma is volt játszatva.
De azért ilyen szinten lexarni egy játékost hihetetlen.
És akkor ezek mellé még megy a hitegetés.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.23. 15:04:05

Bartra annak issza meg a levét, hogy Mathieu szent tehénnek számít, LE embere, így inkább vele számol, a kezdőben pedig van egy összeszokott alap védőpáros.
A saját nevelések meg más kérdés mostanában. Anno nem volt ilyen eredménykényszer, bátrabban be lehetett dobni fiatalokat, ha éppen X-eltünk nem volt akkora gond. Most ha egy fiatal egy hibát vétene le lenne írva, és többek az A-csapat közelébe sem erülne. Ininek is és Xavinak is sokkal könnyebb volt ilyen szempontból. Főleg, hogy ők úgy tudtak leginkább a csapatba kerülni, hogy a riválisuk megsérült. Pl. Xavi Pep helyett, aki aztán le is lépett. Most amikor a már az esetleges duplázás sem akkora siker, hosszabb távon nincs esélye a fiatalabbaknak.
Kicsit 22-es csapdája. Nekik akkor van nagyobb lehetőségük, ha az A-csapatnál nem elvárás szinte a triplázás.
Illetve ott van az MSN is, akik helyére lehetetlen bekerülni, nem tudjuk pl. Munir mit alakított volna, ha mondjuk Giuly, Alexis vagy Pedro van előtte.
Viszont most itt van SR és Rafinha, akiknek van lehetőségük beépülni, főleg utóbbi ragadhat meg.
Az, hogy a Real mennyire becsüli meg a saját neveléseit... Nacho és most Lucas Vasquez akik saját alom.

De nagyon eltávolodtam a témától. Bartra sajnos akárhogy bizonyít nem lesz már itt meghatározó játékos, pedig minden megvan benne ehhez. Nem véletlen mondta Puyol, hogy őt tekinti az utódjának. Talán tényleg az lenne a legjobb ha elmenne nyáron, akár kölcsönbe, akár visszavásárlásival. Mondjuk gyakorlatilag mindegy hogyan megy el, látni már nem nagyon fogjuk. Abban bízom, hogy ha Tarín kacsingat majd a felnőtt csapat felé, ő nem ezt az utat fogja végigjárni.
Forca Barca!!!!
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.22. 12:08:57

Minden évben játszunk ilyen meccseket.Ne mondjátok nekem azt,hogy Busquetsnek mázli kellene ahhoz amit Bartra a góljánál megcsinált.Szerintem csak akarat és vállalkozó kedv kell hozzá,meg talán egy kis lendület,de írhatnám azt is,hogy sebesség,amik Busquetsnél mostanában nem mondanám erénynek.
zola8787
Director del Fútbol

2016.04.22. 12:00:28

ntibi67 írta:Még a góljához visszatérve,ilyen félpályás labdaszerzése Buquetsnek több is van meccsenként,vajon miért nem indul meg egyszer sem úgy mint Bartra tette?
Azért elég ritka, hogy ennyire megnyíljon Busi előtt a terület, itt Bartrának nagy mázlija volt (persze az érdemeiből semmit sem von le, meccs mozzanata volt), illetve Bartrában duplán lángolt a tűz bizonyítás végett, Busi már annyira egyértelmű kezdő (meg annyira nincs alternatívája), hogy ő akkor is a pályán lesz amikor folyamatosan a csapat leggyengébb láncszeme lesz, ezért inkább ha megindulhatna sem teszi, inkább szépen leteszi az okosabbaknak (Ini - Messi).
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.22. 11:59:28

Viccet félretéve, előtte kinyílt egy folyosó, kihasználta, nagyon szép gól volt, de ennyi.
Ebben egyet értek. Egy szervezetten és jó védekező csapat ellen (pl. Atletico) ilyenre nem nagyon lett volna esélye, se neki, se másnak.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.22. 11:52:28

ntibi67 írta:Néhány gondolt az aláb elhangzottakhoz.Mathieurol nem az lett leírva,hogy jó,ha nem az,hogy nem annyira rossz.Ez azért minősíti a teljesítményét.Az meg ,hogy a real jobban megbecsüli a saját neveléseit,enyhe csúsztatás.Az előző meccsen volt a kezdőben 2 spanyol abból 1 saját nevelés Lucas Vazquez és Ramos.Valóban többet érdemelne Bartra aki ezt a meccset egy hibával hozta le,de emellet volt 2-3 nagy mentése és a gólja.De az a hibája minden meccsen előfordul többször a többiekkel is.Tehát ettől még simán több lehetőséget is kaphatna.Még a góljához visszatérve,ilyen félpályás labdaszerzése Buquetsnek több is van meccsenként,vajon miért nem indul meg egyszer sem úgy mint Bartra tette?
Ő sokat játszik,és tudja, hogy le kell adni Messinek :)
Viccet félretéve, előtte kinyílt egy folyosó, kihasználta, nagyon szép gól volt, de ennyi.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.22. 11:48:01

Néhány gondolt az aláb elhangzottakhoz.Mathieurol nem az lett leírva,hogy jó,ha nem az,hogy nem annyira rossz.Ez azért minősíti a teljesítményét.Az meg ,hogy a real jobban megbecsüli a saját neveléseit,enyhe csúsztatás.Az előző meccsen volt a kezdőben 2 spanyol abból 1 saját nevelés Lucas Vazquez és Ramos.Valóban többet érdemelne Bartra aki ezt a meccset egy hibával hozta le,de emellet volt 2-3 nagy mentése és a gólja.De az a hibája minden meccsen előfordul többször a többiekkel is.Tehát ettől még simán több lehetőséget is kaphatna.Még a góljához visszatérve,ilyen félpályás labdaszerzése Buquetsnek több is van meccsenként,vajon miért nem indul meg egyszer sem úgy mint Bartra tette?
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.22. 10:48:42

LG írta:...
Írtam én is,hogy ennél bőven többet játszhatott volna,ebben egyetértünk.
Viszont volt idő (talán ősszel), mikor SZERINTEM,és az edző szerint is, Mathieu meggyőző teljesítményt nyújtott, és logikus, hogy őt erőltette, hogy legyen egy normális csere a nagy meccsekre. Aztán Matyi ennyi meccsel nem tudott formába lendülni, jöttek a nehéz meccsek, sorozatok, és nem is jött a csere a védelemben ,állandóan a Piqué-Mascherano páros kezdett. Ha tetszik,ha nem, ez a kapus után a leginkább bizalmi poszt, ha az edző nem bízik valakiben 110%-ig, akkor veszett ügy...
Nem tudom, mégegyszer írom, hogy nálam is bőven több lehetőséget kapott volna, de szerintem maradnia kellene, ha LE számít rá valamilyen szinten... Szvsz Matyi Verma páros a nyáron el fog menni, és valószinüleg csak 1 ember jön a helyükre. Beszélnie kell Bartranak LE-vel, hogy mik a tervei, de szerintem jövőre több lehetőséget kapna, ha maradna.
mess2009
Director del Fútbol

2016.04.22. 08:51:54

LG írta:
S végül, de nem utolsósorban, ha valamit jól csinál, akkor "látjátok testvérek, ezért kellene játszania Matyi,meg Verma helyett", ha meg valamit rosszul, akkor biztos a meccsrutin miatt van :D Ki tudja, lehet azért lőtte a gólt, mert már régen nem játszott,és elfelejtette leadni Messinek.
Aki ilyen keveset játszik, annál szerintem igenis megállja a helyét a meccshiány érvként. Abban igazad van, hogy sokat elfogultak vele, de akkor nézzük meg a másik oldalt: ha jól játszik, irtok egy olyan hszt-t, amit pl. te most, ha nem, akkor jön a na azért nem játszatja Enrique, nem ide való, nem Barca szint szöveg. :wink:

Engem az zavar, hogy nincsenek egyenlő feltételek Enrique-nél. Van, akit akkor is erőltet, ha pocsék formában van, aki meg [auto_cenzúra] van nála, az meg lehet akármennyire jó, 2 meccsen egymás után nem fog kezdeni. :roll:

Ha anno olyan szigorúak lettek volna Puyollal, Piquevel, Busquetscel, mint vele, akkor az egyikből sem lett volna akkora játékos. De érdekes módon LE-nek is vannak olyan emberei, akik mellett rossz teljesítmény után is kitartott, pl. SR.
Vagy Bartra riválisa a poszton, Mathieu... na a szezonban kb. mindenki rettegett, mikor beállt, hogy megint összehoz az ellenfélnek vmit...
egyetértek. ez az ok-okozat abban amit az egyik sp. újság le is írt a 220M euros LE. bevásárlásról...ide tenném még Munír helyzetét is kivételként meg talán Vidalt akivel kapcsolatban teljesen követhetetlen , mit is akar vele...mondom mindezt úgy is, hogy Mathieu-t általában megvédtem, én nem tartom annyira rossznak mint sokan itt...
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.22. 08:35:40

S végül, de nem utolsósorban, ha valamit jól csinál, akkor "látjátok testvérek, ezért kellene játszania Matyi,meg Verma helyett", ha meg valamit rosszul, akkor biztos a meccsrutin miatt van :D Ki tudja, lehet azért lőtte a gólt, mert már régen nem játszott,és elfelejtette leadni Messinek.
Aki ilyen keveset játszik, annál szerintem igenis megállja a helyét a meccshiány érvként. Abban igazad van, hogy sokat elfogultak vele, de akkor nézzük meg a másik oldalt: ha jól játszik, irtok egy olyan hszt-t, amit pl. te most, ha nem, akkor jön a na azért nem játszatja Enrique, nem ide való, nem Barca szint szöveg. :wink:

Engem az zavar, hogy nincsenek egyenlő feltételek Enrique-nél. Van, akit akkor is erőltet, ha pocsék formában van, aki meg takarékon van nála, az meg lehet akármennyire jó, 2 meccsen egymás után nem fog kezdeni. :roll:

Ha anno olyan szigorúak lettek volna Puyollal, Piquevel, Busquetscel, mint vele, akkor az egyikből sem lett volna akkora játékos. De érdekes módon LE-nek is vannak olyan emberei, akik mellett rossz teljesítmény után is kitartott, pl. SR.
Vagy Bartra riválisa a poszton, Mathieu... na a szezonban kb. mindenki rettegett, mikor beállt, hogy megint összehoz az ellenfélnek vmit...
És hogy ne lenne saját nevelés? Még ha Albat ki is veszem akkor is Pique-Iniesta-Rafinha-Roberto-Messi-Busquets fogatból, akik úgy nagyjából rendszeresen játszanak 4 konkrétan meghatározó játékos. Ami Pep alatt volt az volt a nem normális, ennél több saját nevelésű játékos még bakker a Dream Team idejében sem volt.....Pedig akkor még le is volt szabályozva a külföldiek száma.
Ebben igazad van, hogy még most is vannak, de azért egyre kevesebb. Ha megnézzük a 4-et, akik a csapat meghatározó tagjai: Busquets 27, Messi, Pique 29, Iniesta 32 éves. Egyik sem mostanában épült be, egyik sem fiatal már. Még néhány évig boldogítanak minket, de mi lesz utána? Mert nem nagyon látszik, ki az a saját nevelés, akiből a következő Barca ikon lehet. Azok az idők is elmúltak, mikor vkit előnyben részesítettek, mert saját nevelés. Bartra esete is mutatja, inkább veszünk játékost, mint a többi nagy klub.
Pár éve még mondogattuk, hogy mi nem vesszük, kineveljük a sztárokat. Ez már marhára nem igaz, sőt, ott tartunk, hogy már egy Real Madrid is jobban megbecsüli a saját neveléseit, mint mi. Nagyot fordult a világ. Pedig abban, hogy a 2004-től a mai napig tartó időszakban egyértelműen uralni tudtuk a futballt, hatalmas szerepe volt a saját neveléseknek.
A 2004 előtti időszakra sötét időkként tekintünk, pedig az utánpótlásban akkor már olyan játékosok pallérozódtak, mint Valdes, Pique, Iniesta, Messi, Fabregas.... Aztán, ahogy megjöttek a sikerek, az utánpótlás vhogy egyre inkább el lett felejtve.
Persze, így is lehetünk sikeresek, van pénz igazolni. Csak így pont az a + veszik el, amivel többek és jobbak voltunk, mint másik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.04.22. 08:52:42-kor.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.04.22. 08:07:25

Ha a színfalak mögött lenne baj, meg az edzéseken olyan rossz lenne, már nem lenne itt. Kb 4 éve.

Az idei szezon második felére teljesen elfelejtette Lucho sajnos. Az összes középhátvédünknek voltak rettenetes meccsei, még a Piqué-Masch kettősnek is, több lehetőséget érdemelt volna.

Az a hatalmas baj, hogy ennyi éve alatt még egyszer sem volt olyan, hogy 5 meccsen egymás után kezdő. Így nem lehet. Valahogy az az érzésem, hogy az edzők hülyére veszik. Tudják mennyire szereti a Barcelonát, nem akar elmenni, így képes végigpadozni a szezont, ráadásul egy fillérbe sem kerül, és a fizetése sem verheti az eget. Ha néha berakják, mikor mindenki lesérül, akkor ha hibázik lehet arra fogni, hogy keveset játszott, ha meg korrekt teljesítményt nyújt, akkor az edző a király, mert milyen jó kis csereemberei vannak.

Egyébként tényleg az igazolásaink zárták be végleg előtte a kaput, mindegy, hogy ők sem jobbak. Remélem Robival nem ez lesz, mert mióta Turan és Vidal itt van, sokkal kevesebbet játszik, és vissza is esett a teljesítménye.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.21. 23:52:00

johdepp írta:....
Én sem azt mondom azt játsszon, aki többe került. Azért hoztam ezt fel, mert értelemszerűen olyan játékosért, akiért fizettünk nem jó azonnal megválni, mert valószínűleg mínuszos lesz az üzlet. Valami olyasmit írtál, hogy ennyi játékperccel sem volt túl jó lemondhatnánk róla, s ha ezt hozza akkor tényleg ellehet gondolkodni, de azonnal 1 év után ami félév nem lenne ildomos eladni. És ezért nem összeegyeztethető a két státusz szerintem. Mert ha Bartraról lemondunk, hát van ilyen, meglesznek az okai. Ahogyan Turan esetében is meglesznek az okok, ha esetleg ilyenre sor kerül, de üzletileg teljesen más szitu.

A több mint egy klubbot meg mindenki máshogy értelmezi, az alapvetően egy politikai jelmondat ne vegyünk bele mást.
Matyi más típusú védő, Enriquenek szüksége van ilyenre is. Erős és párharcokat erőből megtudja nyerni. Bartra inkább közbelép és elcseni.

És hogy ne lenne saját nevelés? Még ha Albat ki is veszem akkor is Pique-Iniesta-Rafinha-Roberto-Messi-Busquets fogatból, akik úgy nagyjából rendszeresen játszanak 4 konkrétan meghatározó játékos. Ami Pep alatt volt az volt a nem normális, ennél több saját nevelésű játékos még bakker a Dream Team idejében sem volt.....Pedig akkor még le is volt szabályozva a külföldiek száma.

Az hogy Bartra elkésett vagy sem azt nem tudom, még mindig csak 25 éves, egész egyszerűen most nehezebb bekerülni a csapatba. És továbbra is az hogy olyan nincs, hogy x edző folyamat nem játszatja. Többi csak teória lehet, ez viszont olyan érv nálam, hogy amit mi nem látunk a színfalak mögött azt ők látják és az eredmények is őket igazolják. Bartra előtt vannak a sorban, mert valószínűleg edzésen is jobban teljesítenek és sikerek is vannak.
Kép
Kép
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.21. 23:24:54

Kicsit tényleg unalmas már a téma, de na, itt vagyok :lol:
Tény, hogy ennél sokkal többet is játszhatott volna, de volt, mikor a francia jogosan játszott többet,mint ő,mert egyszerűen jobb volt (érdemes visszaolvasni,még Bartra legnagyobb üdvédje Palesz is elismerte,hogy nincs sok keresnivalója itt).
Nekem csak az egy kicsit vicces, hogy most lehozott egy nagyon korrekt teljesítményt, és egyből felrobban a fórum, elfelejtenek mindent, ami előzőleg történt.

Én legalább kitartok a véleményem mellett úgy érzem, ha jól játszik Neymar,ha nem ,engem idegesítenek a piti cselei,és beszólogatásai :lol:
S még mindig semmi bajom Bartrával, ha ehhez hasonló teljesítményt hozna le minden meccsen előbb-utóbb kezdő lenne(kivéve azokat az értelmetlen kiugrásait a falból, ami ha nem sikerül, akkor lyuk lesz a helyén)
johdepp
Jugador d'estrella

2016.04.21. 23:14:55

Bob_Marley írta:Én csak erre hogy ki mennyit játszott dologra reagálnék, mert nem mindegy hogy az egyik "ingyen jött" a másikért meg fizettünk.
most úgy fogok írni, mintha értenék hozzá, pedig durvára nem, de próbáljuk meg ne a marketinges oldalról, hanem a sportszakmairól nézni a dolgot. (mert ugye a sportszakmai oldallal lehet kupákat nyerni a jelenben is, meg a jövőre tekintve is, a marketinggel maximum "csak" pénzt szerezni.)

szóval szerinted rendjén van, hogy Matyi azért játszik, mert fizetett érte a klub 20 millát, és nem Bartra játszik, aki jelenleg is jobb megoldásnak tűnik, a jövőre tekintve meg aztán végképp? és igen, szerintem helyén van, hogy megint előkerült a jövős téma, mert a Barca ettől is több (volt??), mint egy klub, hogy mindig gondolt a jövőre is. legalábbis amióta én nézegetek meccseket (nem olyan rég óta, nem vagyok ősi barcás, csak kb 10-15 éve szurkolgatok), mindig voltak saját nevelések elég szép számmal, építgették be őket azért fiatalabb koruktól kezdve tisztességgel. oké, Pep idejében meg aztán nagyon durván el voltunk kényeztetve saját nevelésekkel, szóval az ritkaság, de előtte is voltak azért. nem azt mondom, hogy minden gyereket erőltetni kell a nagycsapatban már 17 éves korától (de Bartrát már régen be kellett volna építeni, Sampernek is nagyon itt lenne az ideje 21 évesen, és nem a harmadosztályban bohóckodtatni, Rafinha és Robi talán már megragadnak, Munirnak is szorítok, mert szerintem ő sem kutyaütő, csak neki is több játék kéne egy kicsivel), mert nem mostanában lesz még egy Messi, de azért ilyet is ritkán látni, hogy ne élvezné a bizalmat egy -szerintem korrekt teljesítményt lehozó- saját nevelésű játékos egy enyhén szólva is kaotikusan játszó, a csapatból látszólag teljesen kilógó, öregecskedő emberrel szemben.

ha nagyon off lett, akkor bocsánat.
meg tudom, ezeréves téma, havonta háromszor előkerül, de nehezen emészti az ilyet az ember.
defender3
Entrenador del Barça

2016.04.21. 19:52:18

MessiCesc írta:De neha iszonyat rosszul es felesgesen ront ki a vedofalbol es ezzel nehez helyzetbe hozhatja a csapatot es nem mindig tud ugy korrigalni mint ma a blokkjaval.
Olyannyira nincs meccsben, hogy nem nagyon kell csodálkozni.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.21. 19:08:47

MessiCesc írta:De neha iszonyat rosszul es felesgesen ront ki a vedofalbol es ezzel nehez helyzetbe hozhatja a csapatot es nem mindig tud ugy korrigalni mint ma a blokkjaval.
tegnap sztem elvitte a hév... 0-4-nél meg főleg bátrabb az ember :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.04.21. 18:43:42

Ezt én is figyeltem tegnap. Lucas Perez szerencsére 5 méterről fölé lőtte. Utána Rakiticék le is hurrogták, hogy minek hagyja ott az emberét.
Ezt leszámítva, nem volt gond vele. Csúszott, mászott kapart, mentalitása tökéletes.

A Martino érában a bajnokságban volt 1587 perce, tavaly Luchonál 1035, idén meg csak 473. :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.21. 18:24:36

Én csak erre hogy ki mennyit játszott dologra reagálnék, mert nem mindegy hogy az egyik "ingyen jött" a másikért meg fizettünk.

Bartranak abban peche van, hogy belső védő, azokat még kevésbé szokták azért cserélgetni, de még talán nincs veszve semmi. 25 éves, ez most a fordulópont.
Kép
Kép
Kép
johdepp
Jugador d'estrella

2016.04.21. 17:56:36

nem akarom ismételni a többieket azzal, hogy jó volt tegnap, meg sokkal többet kellett volna játszania, meg hogy talán ő az, aki mentalitásban Puyolhoz hasonlítható lehetett volna, ha eljutott volna odáig, ezekkel mind egyetértek nagyrészt. azzal is, hogy a középpályán szerintem sem lenne olyan jó, és szélső védőként sem. neki középen a helye. Puyol sem volt túl gyors az utolsó éveiben, vagy Maldini sem, mégis világklasszisok voltak a jó helyezkedés miatt. Bartra abban vét hibákat, persze, de szerintem a helyezkedés pont az egyik olyan tulajdonság, amit meccsrutinnal lehetne "fejleszteni". és Bartra nem játszott túl sokat idén, sőt...

a barca hivatalos oldaláról hoztam statisztikát, meg egy kicsit offolok előtte. szóval vegyük kedves Turan barátunkat, meg azt a "teljesítményt", amit eddig lehozott. oké, voltak viszonylag jobb meccsei, de azokon sem parádézott éppen. a küzdés meg még annyira sem volt meg, amit talán a legtöbben vártunk volna tőle. és bár itt sokan "temetik" Ardát, azért vannak olyanok, akik adnának neki még egy esélyt, mert sokat kihagyott. és akkor itt jön Bartra a képbe. kíváncsi voltam, rákerestem, hogy mennyi percet játszottak, aztán kicsit meglepődtem, de meg annyira mégsem. Bartra elvileg 1097 percet játszott. 9 kezdőségével 799 percet hozott, míg csereként 12-szer állt be és 298 percet szedett össze. és akkor nézzük Turant: összesen 1170 perc, 13 kezdőtagsággal 977 perc, 8 cserével 193 perc. szóval lehet mentegetni Turant, hogy sokat kihagyott, mert ki is hagyott, de Bartra még nála is kevesebbet játszott és mégsem volt olyan rossz és/vagy hektikus, mint a török. oké, az év elején nem volt a legjobb Marc, de a szezon közepétől, mikor kapott lehetőséget, emlékeim szerint nem játszott rosszul. ez az, amit nehezen vesz be a gyomrom. hogy nincs nagy neve, mint Turannak, Masch-nak, Piquének, nem fizettek érte 20 millát, mint Matyiért, azért kispad, vagy lelátó a helye, holott volt, hogy jobb teljesítményt hozott meccseken, mint a fent említett urak. és nem, nem "követelem" azt, hogy kezdő legyen, de sokkal több percet érdemelne szerintem, és simán lehetne rotálni hármasban Piquével és Mascheranoval. én is szurkolok Bartrának, és lassan oda jutok én is, hogy azt szeretném, hogy menjen el valahova, ahol játszhat, kiteljesedhet, de valahogy még mindig a szívem mélyén azt szeretném, hogy maradjon, itt "fusson be", akár stabil kezdőként is. és bár egy Puyol nem lesz belőle már soha valószínűleg, de egy stabil, képzett, "vezető" védő szerintem még mindig lehetne. csak ahhoz végre ejteni kéne Matyikát, meg néha rotálni a két kezdő védővel, mert nekik sem árt néha a pihi, meg ők sem mindig hibátlanok.
MessiCesc
Capitá del Barça

2016.04.21. 17:13:16

Ami Bartrat illeti tegnap parades volt mint a mentese mint a mentalitasa fantasztikus. Nem lehet nem szeretni a sracot.
Viszont azt megkell emliteni h neha iszonyat rosszul helyezkedik. O sokkal inkabb egy Masch-fele "stopper". De neha iszonyat rosszul es felesgesen ront ki a vedofalbol es ezzel nehez helyzetbe hozhatja a csapatot es nem mindig tud ugy korrigalni mint ma a blokkjaval. Ettol fuggetlenul nem rossz vedo, cserenek meglehet tartani talan meg jobb is lesz, de ha hozunk vkit akkor menjen csak mert semmi ertelme tovabb vesztegetni az idejet.
defender3
Entrenador del Barça

2016.04.21. 16:05:58

Majd veszünk 20-25 millióért egy Mathieu féle nála gyengébb védőt akibe LE bele van szerelmesedve, őt meg szépen eladjuk.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.21. 15:58:49

Kozeppalyahoz szerintem nem eleg technikas, es helyezkedni se tudna ugy uresbe. Technika alatt ertem a gyors "ralott" passzok levetelet, ha letamadjak ketten, labdakihozatalok, stbstb. Ott van Masch is, vedokent parades a passzjateka, es sokszor indit tamadast, vkp-kent megse passzol annyira a csapathoz. Nem olyan egyszeru nalunk ott jatszani..

Vedonek tokeletes o, tegnap is bizonyitotta, csak nem nalunk fog befutni sajna. Mar ha befut meg egyaltalan, tul sokat vart az eligazolassal sajna, ha par eve elment volna, lehet most ot akarnank visszavenni.. Na mindegy, ez a hajo szinte biztos, hogy mar elment. Majd Lucho lenyilatkozza, hogy orul a teljesitmenyenek meg a profi hozzaallasanak, aztan ugyanugy nem jatszik egy honapot.

LG: Ezzel meg total egyetertek, en is mondtam mar regebben, hogy karakter alapjan siman lehetne CSK a jovoben.. Csak hat mar sajnos nem lesz, pedig pont ilyen karaktert hianyolunk most sokan az oltozobol, ami o lehetne.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.21. 15:58:45

TripleH írta:Egyébként nem lehetne belőle egy jó helyettes Busi mögé? Mert ilyen dolgokat átlag védők nem nyomnak támadásban.

Úgy voltam vele, hogy ennyi kihagyással 0 lesz, de rámcáfolt ráadásul én úgy néztem, hogy aféle SR féle multifunkció is benne van.
Én nem hiszem, hogy Busi helyén tudna alakítani. Nagyon lassú, és hiába nem olyan sebes Busi se, de neki olyan játékintelligenciája van, amit talán csak Xavival lehetett egy lapon említeni, illetve iszonyatosan érzi a passzsávokat. Ezt nem tudja Bartra megközelíteni. Akkor már inkább egy defenzívebb jh.

Sajnos úgy érzem neki ez a hajó elment, én inkább Tarín-ban tudok bízni, aki saját nevelésként kezdő kh lehet. Mondjuk még nagyon fiatal (19) Ő igazi vezéregyéniség, magabiztos és hiába erős fizikailag a gyorsasága átlag feletti, ami a kh-kat illeti.
Forca Barca!!!!
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.21. 15:56:07

S.Agüero írta: Nem hinném, szerintem labdakihozatalban könnyen megzavarható, és talán fejben is lassúbb.
Azért ez a 480 játékpercnek is betudható. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.21. 15:54:34

TripleH írta:Egyébként nem lehetne belőle egy jó helyettes Busi mögé? Mert ilyen dolgokat átlag védők nem nyomnak támadásban.

Úgy voltam vele, hogy ennyi kihagyással 0 lesz, de rámcáfolt ráadásul én úgy néztem, hogy aféle SR féle multifunkció is benne van.
Nem hinném, szerintem labdakihozatalban könnyen megzavarható, és talán fejben is lassúbb.
Lezárt