Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a létszám miatt. Ha eladja a Barça, akkor még kevesebb játékos marad a középpályára. De még sanszos leigazolni valakit Keita helyett, szerinte Song nagyon megérett arra, hogy a Barcelona elhozza.Tocy írta:De akkor ha Keita helyett JdS játszik, akkor mi köze a kp-hoz vagy Keita távozásához Afellaynak?...Mindegy, ha marad nem bánom, Tellonál hasznosabb az fix, csak ne a vonal mellett használjuk.
Keitát csak mint távozó játékost említettem meg, aki helyett a szélső posztról vissza lehet hozni a középpályára Afellay-t. Nem mondtam, hogy az ő posztján játszana, mivel tudom én is, hogy nem egy poszton vannak. Védekező szerepkörre dos Santos vagy Sergi Roberto jó lenne a fiatalok közül. Így a középpálya meg lenne oldva, a védelembe pedig egy kimondott védőt, nem kell univerzálisnak lennie.Tocy írta:Keita helyén nem jöhet szóba, elöl meglátjuk, eddig biztató, amit mutat az előszezonban, okos labdák stb, de semmiképp sem a szélen kell játszatni, illetve nem a vonalhoz kötve, az már tuti.Lionel85 írta:Nem tudom mennyire hiteles a hatharom.hu oldal, de ott Tito szerint marad Afellay, aki számít a hollandra. Úgy néz ki felveszi a harcot a fiatalokkal és megküzd a csapatba kerülésért. Az is lehet, hogy nem szélső lesz, hanem a középpálya számbeli gyengülésével (Keita) lehet ott szerepe Ibinek.
Na, annak nagyon örülnék, ha középpályás lenne, tekintve, hogy a PSV-ben is azt játszott (legalábbis én mindig annak láttam). Kíváncsi leszek, hogy rajta kívül még esetleg kinek a posztján változtat Tito, mert Pepet azért itt-ott erőteljesen nem érdekelte a múlt, és lazán kipróbált mindenkit más helyenLionel85 írta:Nem tudom mennyire hiteles a hatharom.hu oldal, de ott Tito szerint marad Afellay, aki számít a hollandra. Úgy néz ki felveszi a harcot a fiatalokkal és megküzd a csapatba kerülésért. Az is lehet, hogy nem szélső lesz, hanem a középpálya számbeli gyengülésével (Keita) lehet ott szerepe Ibinek.
Keita helyén nem jöhet szóba, elöl meglátjuk, eddig biztató, amit mutat az előszezonban, okos labdák stb, de semmiképp sem a szélen kell játszatni, illetve nem a vonalhoz kötve, az már tuti.Lionel85 írta:Nem tudom mennyire hiteles a hatharom.hu oldal, de ott Tito szerint marad Afellay, aki számít a hollandra. Úgy néz ki felveszi a harcot a fiatalokkal és megküzd a csapatba kerülésért. Az is lehet, hogy nem szélső lesz, hanem a középpálya számbeli gyengülésével (Keita) lehet ott szerepe Ibinek.
Nem csípem igazán, de többre mennénk vele szerintem is mint az említett két fiatallal. Talán több is van benne mint a másik kettőben összesen.Chino írta:Én örülnék ha megtartanánk... Mindenképpen jobban járnánk vele mint egy Tello-val vagy akár Cuenca-val, ha a támadósorban kap helyet. Persze ez elsősorban attól függ, hogy hány játékostól akar megszabadulni Tito és szerepel-e Afellay a terveiben.
Szvsz bele tudna tanulni a játékunkba és nagyon hasznos lenne, még ha kiegészítő emberként is.
De ha marad, a fizetését akkor is kell állni. Tito döntse el, mennyi lehetőséget kíván adni neki a jövőben. Ha nem nagyon számol vele, akkor tényleg ne maradjon létszámot növelni.mahitoo írta:Igen, csak a fizuja kicsit több pénzt emésztett fel, mint 2 millió. Sokan találgatták, hogy a Barca vajon a profitszerzés céljából igazolta-e Afit. Akkor 10 felett kéne elpasszolni. Így max a Lille járhat jól, mert ha másfél éve nem lejáróban lett volna a szerződése, a PSV 15-öt is simán kaphatott volna érte más csapattól.
Főleg úgy, hogy semmit nem csinált nálunk, adott egy góltpasszt Messinek, és így adnak érte 2 millióval többet. A világ legjobb üzletét csináljuk ha eladjukgergo9 írta:elsőőőőőőőőő
Nah igazi zsákbamacska a srác igazából eddig infók alapján ugy tunik hogy még több tucat ilyen játékos van a piacon, remélem több van benne az eddig látottak alapján. Mondjuk 5millióért ha bukás lesz a vége akkor sem olyan vészes.
Itt van az a bizonyos két gól: http://www.youtube.com/watch?v=oT-NdrnF0Ds. Egyébként adott egy gólpasszt is Ibi (szögletből).ab1daL írta:EB topicban már írták, de itt is megemlítem. Sorozatban másodszor kezd a holland válogatottban, és a mai meccsén az Észak Írek ellen duplázott.
épp azt írta,h ne passzoljuk el...visca el barca írta:minek passzolnál egy formaban lévő játékost? ennyire utálod? vagy hoznál helyette 50 millioert egy neymart?Barcaman14 írta:Ha az EB-n jó teljesítményt nyújt, ami nem kizárt, akkor remélem nem azon fogunk ügyeskedni, hogy minél jobb áron elpasszoljuk!
A Barcelona nem fogja eladni a csatárait!!!visca el barca írta:minek passzolnál egy formaban lévő játékost? ennyire utálod? vagy hoznál helyette 50 millioert egy neymart?Barcaman14 írta:Ha az EB-n jó teljesítményt nyújt, ami nem kizárt, akkor remélem nem azon fogunk ügyeskedni, hogy minél jobb áron elpasszoljuk!
minek passzolnál egy formaban lévő játékost? ennyire utálod? vagy hoznál helyette 50 millioert egy neymart?Barcaman14 írta:Ha az EB-n jó teljesítményt nyújt, ami nem kizárt, akkor remélem nem azon fogunk ügyeskedni, hogy minél jobb áron elpasszoljuk!