Ibrahim Afellay

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2012.08.26. 21:02:15

M a fene van Afellay-al? :shock: Előszezonban játszott, úgy olvastam jól tolta. Akkor miért nem számol vele Tito? Legalább amíg felépül Cuenca és Thiago betehetné párszor, aztán meglátjuk, hogy szerepel...
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.08.13. 15:55:01

Tocy írta:De akkor ha Keita helyett JdS játszik, akkor mi köze a kp-hoz vagy Keita távozásához Afellaynak?...Mindegy, ha marad nem bánom, Tellonál hasznosabb az fix, csak ne a vonal mellett használjuk.
Csak a létszám miatt. Ha eladja a Barça, akkor még kevesebb játékos marad a középpályára. De még sanszos leigazolni valakit Keita helyett, szerinte Song nagyon megérett arra, hogy a Barcelona elhozza.

A játéka nekem is bejön eddig. Nem csinált semmi különöset, de nincs is hátrányára a csapatnak, ami nagy szó, hiszen azért tud egy szintet hozni. A Dinamo elleni gólja klasszis volt, úgy nézem harcolni akar, mintsem eligazolni máshova. Lehet, neki lesz igaza?
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2012.08.12. 12:48:39

Egyre jobban tetszik a játéka. A góljával csak feltette az i-re a pontot, nagyon agilisan és okosan játszott. Amit eddig az előszezonban mutat az nagyon ígéretes, remélem marad és élni fog a lehetőséggel.
Forca Barca!!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.09. 14:32:37

Amit eddig a felkészülési meccseken mutat Afellay, az kifejezetten tetszik. Kezd a Barca játékához felnőni, rutinosabban mozog és végzi a dolgát, persze még vannak buta hibák, de már kevesebb.
Én télig mindenképpen megtartanám, aztán ha élesben is bizonyít maradhat év végéig. Kérője szerintem mindig fog akadni akik 3 millió felett adnának érte.
Mondjuk a PSG-től kicsikarhatnánk 15 milliót :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.01. 20:53:29

De akkor ha Keita helyett JdS játszik, akkor mi köze a kp-hoz vagy Keita távozásához Afellaynak?...Mindegy, ha marad nem bánom, Tellonál hasznosabb az fix, csak ne a vonal mellett használjuk.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.08.01. 20:41:08

Tocy írta:
Lionel85 írta:Nem tudom mennyire hiteles a hatharom.hu oldal, de ott Tito szerint marad Afellay, aki számít a hollandra. Úgy néz ki felveszi a harcot a fiatalokkal és megküzd a csapatba kerülésért. Az is lehet, hogy nem szélső lesz, hanem a középpálya számbeli gyengülésével (Keita) lehet ott szerepe Ibinek.
Keita helyén nem jöhet szóba, elöl meglátjuk, eddig biztató, amit mutat az előszezonban, okos labdák stb, de semmiképp sem a szélen kell játszatni, illetve nem a vonalhoz kötve, az már tuti.
Keitát csak mint távozó játékost említettem meg, aki helyett a szélső posztról vissza lehet hozni a középpályára Afellay-t. Nem mondtam, hogy az ő posztján játszana, mivel tudom én is, hogy nem egy poszton vannak. Védekező szerepkörre dos Santos vagy Sergi Roberto jó lenne a fiatalok közül. Így a középpálya meg lenne oldva, a védelembe pedig egy kimondott védőt, nem kell univerzálisnak lennie.
Kép
Kép
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.08.01. 20:27:04

Lionel85 írta:Nem tudom mennyire hiteles a hatharom.hu oldal, de ott Tito szerint marad Afellay, aki számít a hollandra. Úgy néz ki felveszi a harcot a fiatalokkal és megküzd a csapatba kerülésért. Az is lehet, hogy nem szélső lesz, hanem a középpálya számbeli gyengülésével (Keita) lehet ott szerepe Ibinek.
Na, annak nagyon örülnék, ha középpályás lenne, tekintve, hogy a PSV-ben is azt játszott (legalábbis én mindig annak láttam). Kíváncsi leszek, hogy rajta kívül még esetleg kinek a posztján változtat Tito, mert Pepet azért itt-ott erőteljesen nem érdekelte a múlt, és lazán kipróbált mindenkit más helyen :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.01. 20:26:17

Keita helyén nem jöhet szóba, elöl meglátjuk, eddig biztató, amit mutat az előszezonban, okos labdák stb, de semmiképp sem a szélen kell játszatni, illetve nem a vonalhoz kötve, az már tuti.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.08.01. 20:22:49

Nem tudom mennyire hiteles a hatharom.hu oldal, de ott Tito szerint marad Afellay, aki számít a hollandra. Úgy néz ki felveszi a harcot a fiatalokkal és megküzd a csapatba kerülésért. Az is lehet, hogy nem szélső lesz, hanem a középpálya számbeli gyengülésével (Keita) lehet ott szerepe Ibinek.
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.07.31. 20:22:28

Az elmúlt két meccsen se jót, se rosszat nem mutatott. A Raja ellen volt egy helyzete, amikor "Villásan" belelőtte a kapusba a labdát, majd a kipattanót Alexis Sánchez lőtte be. Nincs formában, a tizenegyest én legszívesebben vele lövettem volna, hogy kicsit kedvre derítse. Szerintem csak azért lép pályára, hogy a kérője, aki talán elviszi ne 0 kilométerrel kapja meg, edzésben legyen.
Kép
Kép
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.07.19. 19:41:16

Azt szeretném, ha maradna.
Legjobban azt sajnálnám az esetleges távozásában, hogy nem kapott egy teljes szezont a bizonyításra... :?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
K900
Jugador d'estrella

2012.07.17. 13:23:24

http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/17 ... enal_talan

Én sajnálnám hogyha elmenne, de nálunk szinte biztos hogy sokat nem lenne a kezdő 11-ben, így persze azért érthető lenne a döntése. :( :? Mindenesetre ügyes srác a holland, és bárhol is folytatja majd a pályafutását, az biztos hogy az a csapat csak jól jár majd vele. :roll:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.07.14. 10:30:59

Több lehetőség van benne, mintsem ennyire kevés játékkal és sikerélménnyel továbbálljon. De azt is meg kell értenünk sajnos, hogy sérülékeny játékos, legalábbis amióta Spanyolországban játszik. Előtte nemigen követtem a pályafutását, de kétlem, hogy Hollandiában ennyire sérülékeny lett volna. Számolni kell a mögötte sorakozó fiatalokkal, Cuenca, Tello és Deulofeu mind arra várnak, hogy berobbanjanak a nagycsapatba és a közeljövőben tartósan megmaradjanak a nagycsapatban. Ha ezt nézzük, tényleg nem sok szerep hárulna Ibire.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.13. 22:56:41

Most olvastam egy facebookos oldalon, h nagyon úgy néz ki, h az Inter megveszi Afellayt 6 millióért.
:roll:
Keveslem, meg kár is, h megy, persze ha igaz.
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.30. 00:05:23

Chino írta:Én örülnék ha megtartanánk... Mindenképpen jobban járnánk vele mint egy Tello-val vagy akár Cuenca-val, ha a támadósorban kap helyet. Persze ez elsősorban attól függ, hogy hány játékostól akar megszabadulni Tito és szerepel-e Afellay a terveiben.
Szvsz bele tudna tanulni a játékunkba és nagyon hasznos lenne, még ha kiegészítő emberként is.
Nem csípem igazán, de többre mennénk vele szerintem is mint az említett két fiatallal. Talán több is van benne mint a másik kettőben összesen.
Viszont ahogy Tito-tól olvashattuk nem támadónak tekinti hanem kp-nak (egyébként én is mindig annak tartottam) és így ott nem igazán van helye a csapatban.
Nem bánnám ha Tito átgondolná ezt a dolgot, de már nem sok esélyt látok rá hogy maradjon. Ha így lesz akkor meg remélem jó áron fog elkelni.
Chino
Llegenda del Barça

2012.06.28. 11:39:37

Én örülnék ha megtartanánk. Nagyon képzett és technikás játékos egy jó előszezon után nagy segítségére lehetne a csapatnak. Szegénynek nem volt szerencséje az utóbbi szezonnal, így nem is tudta megmutatni mire képes valójában. Elég sokat láttam a PSV-ben, ami persze nem egy Barca, de az alapján elmondható, hogy nem egy kétballábas játékosról van szó. Mindenképpen jobban járnánk vele mint egy Tello-val vagy akár Cuenca-val, ha a támadósorban kap helyet. Persze ez elsősorban attól függ, hogy hány játékostól akar megszabadulni Tito és szerepel-e Afellay a terveiben.
Az szépen hangzik, hogy drágábban adnánk el, mint vettük, de valójában kb. 0-ra jönnénk ki.
Szvsz bele tudna tanulni a játékunkba és nagyon hasznos lenne, még ha kiegészítő emberként is.
Forca Barca!!!!
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.06.28. 11:03:08

Persze, én csak az eddigi időre gondoltam, ha szigorúan anyagi szempontból nézzük, mínuszos, hiába adjuk el 2-3 millióval többért. Nekem szimpatikus a srác, de szerintem nem kell ebbe a csapatba.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.27. 21:41:09

mahitoo írta:Igen, csak a fizuja kicsit több pénzt emésztett fel, mint 2 millió. Sokan találgatták, hogy a Barca vajon a profitszerzés céljából igazolta-e Afit. Akkor 10 felett kéne elpasszolni. Így max a Lille járhat jól, mert ha másfél éve nem lejáróban lett volna a szerződése, a PSV 15-öt is simán kaphatott volna érte más csapattól.
De ha marad, a fizetését akkor is kell állni. Tito döntse el, mennyi lehetőséget kíván adni neki a jövőben. Ha nem nagyon számol vele, akkor tényleg ne maradjon létszámot növelni.
Miattam amúgy maradhatna cserének, mindenképp jobbnak tartom ilyen Tello, Cuenca féléknél.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.06.27. 20:13:21

Igen, csak a fizuja kicsit több pénzt emésztett fel, mint 2 millió. Sokan találgatták, hogy a Barca vajon a profitszerzés céljából igazolta-e Afit. Akkor 10 felett kéne elpasszolni. Így max a Lille járhat jól, mert ha másfél éve nem lejáróban lett volna a szerződése, a PSV 15-öt is simán kaphatott volna érte más csapattól.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.27. 19:34:36

gergo9 írta:elsőőőőőőőőő :mrgreen:
Nah igazi zsákbamacska a srác igazából eddig infók alapján ugy tunik hogy még több tucat ilyen játékos van a piacon, remélem több van benne az eddig látottak alapján. Mondjuk 5millióért ha bukás lesz a vége akkor sem olyan vészes.
Főleg úgy, hogy semmit nem csinált nálunk, adott egy góltpasszt Messinek, és így adnak érte 2 millióval többet. A világ legjobb üzletét csináljuk ha eladjuk :D Egy játékost se adtak még el úgy többért, mint amennyiért vették, hogy játszott 1-2 meccset, és nem csinált semmit :D :D
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.03. 18:05:24

ab1daL írta:EB topicban már írták, de itt is megemlítem. Sorozatban másodszor kezd a holland válogatottban, és a mai meccsén az Észak Írek ellen duplázott.
Itt van az a bizonyos két gól: http://www.youtube.com/watch?v=oT-NdrnF0Ds. Egyébként adott egy gólpasszt is Ibi (szögletből). :)
maxilopez
Jugador d'estrella

2012.06.03. 12:29:32

Jó játékos, Tito azt mondta, nem igazol csatárt! Reméljük eladni se készül senkit!
Az EB teljesítményétől, a hollandok teljesítményétől függően még villa helyén is el tudom képzelni, egy Afellay,Alexis,Messi 3as és a Tello,Pedro,Villa pad se tűnne gyengének! De egy-két hónap és dönt az új tréner!Sok sikert Affelaynak!
szajko
Director del Fútbol

2012.06.03. 12:13:54

visca el barca írta:
Barcaman14 írta:Ha az EB-n jó teljesítményt nyújt, ami nem kizárt, akkor remélem nem azon fogunk ügyeskedni, hogy minél jobb áron elpasszoljuk! :roll:
minek passzolnál egy formaban lévő játékost? ennyire utálod? vagy hoznál helyette 50 millioert egy neymart?
épp azt írta,h ne passzoljuk el...
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.03. 12:13:16

visca el barca írta:
Barcaman14 írta:Ha az EB-n jó teljesítményt nyújt, ami nem kizárt, akkor remélem nem azon fogunk ügyeskedni, hogy minél jobb áron elpasszoljuk! :roll:
minek passzolnál egy formaban lévő játékost? ennyire utálod? vagy hoznál helyette 50 millioert egy neymart?
A Barcelona nem fogja eladni a csatárait!!!
Tito szépen megmondta hogy számit Villára és Afellay-ra is.
Remélem hogy Ibrahim meghatározó játékos lesz a Hollandoknál, mivel nem kis játékos az biztos.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.03. 12:08:54

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt