FC Barcelona 09/10
Zsulter, nagyon elkaptad a lényegét a problémának. Teljesen egyetértek. Azt hiszem ha ezek a hiányosságok nem lesznek orvosolva, nagy baj is lehet. A BARCÁNAK saját maga az ellenfele jelenleg!!! Most Pep kezében van a csapat sorsa szerintem és reméljük kitalál vmi újat, mert muszáj megújulni valamelyest (persze alapkoncepció marad), hogy topon maradjunk.
Hajrá Barcelona !!!
Hajrá Barcelona !!!
Amit Iniestával kapcsolatban írtál azzal teljesen egyetértek! Láthattuk a Stutgart elleni baloldali játékát, kb azt nyújtotta, amit Henry...gyengén játszott...Mikaos írta:Annyit legalább megtudtunk ebben a 09/10 szezonban, hogy kár Iniesta tehetségét elpazarolni a balszélen. Sokkal többet és jobbat tud mutatni középen, ráadásul balszélen egyben elfoglalja egy gólerősebb ember helyét. Tehát két oldalról sem valami hatásos ez a megoldás.
De azt hiszem, érthető, hogy Pep miért csinál(ná) ezt: eddig szinte csak az idegenbeli meccseken volt így, nyilván azzal az indokkal, hogy meg kell erősíteni a védekező középpálya részt idegenben. Teljesen logikus, de ezzel Iniesta sajnos jobban kikapcsolódik a kelleténél, és ezáltal Xavi is.
A másik ok az lehet, hogy esetleg Cesc fogadására készülne ilyen módon. Szerintem akkor Iniesta bal szélen való játéka, illetve Xavi középpályás játéka is felüdülne. Busquets-től és Touré-től ugyanis nem nagyon várhatjuk azt a segítséget (támadásban!), amit Iniesta, vagy akár Cesc tudna.
Vagy nyáron egy viszonylag rutinosabb (de nem öreg) balszélsőt meg kéne kockáztatni. Főleg azért, mert Iniesta évente 2 gólt lő, és ezt nem engedhetjük meg magunknak a balszélen. Bár -hogy megint vitatkozzam magammal- Cesc gólerőssége javítaná ezt az átlagot, és Iniesta akár maradhatna is a bal szélen, hogyha "szét tudná húzni a pályát" (mert ugye Messi a másik oldalon pont tömörít a befele játékával), és ezáltal elegendő helyet hagyna Cesc-nek középen.
Na, de ez a bekezdés már kissé az átigazolások topic, és a 10/11-es szezon...
Éppen ezért is és más körülmények miatt is úgy gondolom, hogy a gyenge baloldali játék nem csupán az ott játszó játékosok gyenge formájának tudható be, hanem számos taktikai probléma oltja ki a bal oldal hatékonyságát, amit Guardiola eddig nem tudott orvosolni (részben pedig ő maga idézte elő ezt a hanyatlást - szerintem. Hogy miért?
1. : Minden támadás Messin keresztül folyik. Messi jobbról indul befelé cselezve lövőhelyzetet ill. egyérintős játékot keresve a centerrel. Emiatt a baloldali támadó játékosnak "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" az oldalvonal felé "kiszélesíteni" a pályát különben mindenki középen tömörülne....-ez az egyik oka Henry gólszegénységének....(ami nem baj, mert Messi a legjobb játékosunk és tavaly is így volt, de itt jön a 2. pont.)
2. : Ibra mozgása: Sokat figyeltem és arra jutottam, hogy borzasztó rosszul helyzkedik...még szögleteknél is (ami nem biztos hogy az ő hibája, lehet Guardioláé is). Ameddig Eto'o tavaly rendre megcsinálta a keresztmozgásokat, amivel helyet csinált mind Messinek, mind Henrynak, addig Ibra vagy rámászik Henry nyakára (ezzel ugyancsak kioltva a baloldali játékot) vagy egyhelyben állva várja a labdát és úgy akar egyérintőzni (ekkor viszont a mozgás hiánya miatt nem keletkezik rés a védőfalon aminek az a következménye, hogy elveszítjük a labdát, vagy Messinek lőnie kell, ami rendre levágódik)...
Egy példa: Stutgart ellen volt azt hiszem 2x is hogy Messi középen kapta meg a labdát és vitte rá három védőre. Ibra is ott volt előtte, de ahelyett, hogy keresztbe mozgott volna és elvitt volna magával legalább 1 védőt, végig Messi előtt futott két méterre, ezzel sem a védelmet nem bontotta meg és még az összjátékból is kizárta magát...ezért Messinek lőnie kellett, ami egy ízben levágódott (nem megbontott védelem esetén ez nem meglepő) a másik esetben Lehmann majdnem segített:) (de ezt nem nevezhetjük taktikai elemnek.
Ezek a körülmények szerintem egyszerűen magát a baloldai támadóposztot oltják ki és leredukálják egy egyszerű vonalszélsői szerepkörbe, mert nem marad többre hely és lehetőség a kapu előterébe történő bemozgásra, csak arra amit Henry csinál: megpróbálja meghúzni és középre tálalni, ha eljut hozzá a labda egyáltalán....

Hiányzik a sok mozgás, a mi játékunkban egyértelműen egy Eto'o típusú sokat mozgó, gólérzékeny center illene bele, mint ahogyan azt az elmúlt húsz év is bizonyítja (Romario-Ronaldo-Kluivert-Eto'o)
Én Fabregast Ini és Xavi alternatívájaként tudom elképzelni folyamatos rotálással (3 meccsből 2 jutna mindenkinek, 1-et pedig pihenne).
Baloldali kérdést pedig mind taktikailag, mind személyügyileg is meg kell oldani, amit én Ribery-ben látok....(és Ibra játékán pedig sokat kell még csiszolni, mert így igazolhatjuk balra a jóistent is, ő is gyengén játszana...

Annyit legalább megtudtunk ebben a 09/10 szezonban, hogy kár Iniesta tehetségét elpazarolni a balszélen. Sokkal többet és jobbat tud mutatni középen, ráadásul balszélen egyben elfoglalja egy gólerősebb ember helyét. Tehát két oldalról sem valami hatásos ez a megoldás.
De azt hiszem, érthető, hogy Pep miért csinál(ná) ezt: eddig szinte csak az idegenbeli meccseken volt így, nyilván azzal az indokkal, hogy meg kell erősíteni a védekező középpálya részt idegenben. Teljesen logikus, de ezzel Iniesta sajnos jobban kikapcsolódik a kelleténél, és ezáltal Xavi is.
A másik ok az lehet, hogy esetleg Cesc fogadására készülne ilyen módon. Szerintem akkor Iniesta bal szélen való játéka, illetve Xavi középpályás játéka is felüdülne. Busquets-től és Touré-től ugyanis nem nagyon várhatjuk azt a segítséget (támadásban!), amit Iniesta, vagy akár Cesc tudna.
Vagy nyáron egy viszonylag rutinosabb (de nem öreg) balszélsőt meg kéne kockáztatni. Főleg azért, mert Iniesta évente 2 gólt lő, és ezt nem engedhetjük meg magunknak a balszélen. Bár -hogy megint vitatkozzam magammal- Cesc gólerőssége javítaná ezt az átlagot, és Iniesta akár maradhatna is a bal szélen, hogyha "szét tudná húzni a pályát" (mert ugye Messi a másik oldalon pont tömörít a befele játékával), és ezáltal elegendő helyet hagyna Cesc-nek középen.
Hát persze...nemrég zavarták vissza Brazíliába, de nekünk ő a létfontosságúRobinho létfontosságú
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Dave87
- Capitá del Barça
Lehet, hogy sokan megköveznek, de én nem érzem úgy, hogy Fabregasra lenne szüksége a csapatnak.
Szeretem Cesc játékát, de ebben a játékrendszerben nem vetne fel újabb variációs lehetőségeket, csak kiszorítana valakit (kizárásos alapon Touré, Keita, Busquets), aki nyilván nem akkora player, de lehet, hogy sokkal HASZNOSABB játékos egy adott poszton, mint Fabregas.
Henry szerződtetésekor hasonló volt a helyzet, anno Riijkard esküdözött, hogy a Messi, Eto'o, Dinho, Henry négyesnek fix a helye, minden patent lesz. Szépen bele is buktázott ebbe a kijelentésébe (is), valakit kénytelen volt mellőzni, ez hisztikbe és így morális problémákba torkollott stb., aminek meg is lett az eredménye.
Elég Iniesta és Xavi, nem kell még egy passzkirály. Ha frissíteni akarnak, tegyék meg a kiegészítő posztokon, olyan játékosokkal, akik az igát húzzák, mert ezt a két zsenit gondolom nem akarják lecserélni.
Ha esetleg Iniestában látják a jövő balszélsőjét, hát lelkük rajta.
Tehát csak annyit akarok mondani, hogy igazoljunk olyan poszt(ok)ra, amelyekre valóban szükség van, ne csupán egy nagy nevet, akit a szurkolók látni szeretnének végre Barca mezben.
Szeretem Cesc játékát, de ebben a játékrendszerben nem vetne fel újabb variációs lehetőségeket, csak kiszorítana valakit (kizárásos alapon Touré, Keita, Busquets), aki nyilván nem akkora player, de lehet, hogy sokkal HASZNOSABB játékos egy adott poszton, mint Fabregas.
Henry szerződtetésekor hasonló volt a helyzet, anno Riijkard esküdözött, hogy a Messi, Eto'o, Dinho, Henry négyesnek fix a helye, minden patent lesz. Szépen bele is buktázott ebbe a kijelentésébe (is), valakit kénytelen volt mellőzni, ez hisztikbe és így morális problémákba torkollott stb., aminek meg is lett az eredménye.
Elég Iniesta és Xavi, nem kell még egy passzkirály. Ha frissíteni akarnak, tegyék meg a kiegészítő posztokon, olyan játékosokkal, akik az igát húzzák, mert ezt a két zsenit gondolom nem akarják lecserélni.
Ha esetleg Iniestában látják a jövő balszélsőjét, hát lelkük rajta.
Tehát csak annyit akarok mondani, hogy igazoljunk olyan poszt(ok)ra, amelyekre valóban szükség van, ne csupán egy nagy nevet, akit a szurkolók látni szeretnének végre Barca mezben.
Robinho létfontosságú vagy még Suarezt rebesgetik, Ribéry meg álom.Rewolution5 írta:OvaMind írta:Szerintem is idén jóval gyengébb teljesítményt nyújtunk, ennek több oka van:
1. Az ellenfelek már jobban kielemezték a játékunkat, jobban felkészülnek belőlünk, + mindenki minket akar megverni. Ezzel lehetett kalkulálni.
2. A balszélső-kérdés. Én tavaly sem voltam elájulva Henrytól, év végén pedig még jó pénzért meg lehetett volna válni tőle, és igazolhattunk volna egy fiatal klasszist. Ez nem történt meg, és a francia idén nullát nyújt. Messi és sokak által bírált Ibra egyedül néz szembe az ellenfelek védelmével, mert a baloldalunk impotens (Pedro szerepeltetése esetén is, de ő legalább nagyon gólerős).
3. Ha már itt tartunk, akkor a nyáron Eto'o személyében egy nehezen kezelhető, de szívvel-lélekkel játszó, győztes karakterű játékos távozott az Interbe (ahol egyébként elég gyenge szvsz). Ibra nem a tipikus góllövő csatár, őt inkább bravúros megoldásai miatt tartják számon a világ legjobbjai közt. Szerintem a Barcába jobban illik egy "gólvonalról bekotrom térddel" típusú befejezőcsatár. Én Ibrában nem csalódtam, mert emberileg felnőtt a Barca szintjére, de ne várja senki, hogy annyi gólt termel, mint elődje. Arról nem is beszélve, hogy tegnap lőtte az első gólját a BL egyenes kieséses szakaszában. A vezetőség mindent megtett, hogy Eto'o-t kigolyózzák a csapatból, helyette egy másik klasszis érkezett, de a tavalyi (sokszor) gyenge pont, a balszél megerősítése elmaradt.
4. Az idény elején Keita támadó középpályásként való szerepeltetése számomra érthetetlen volt, szervezésben a mali játékos semmit nem nyújtott. Ő egy tipikus melós, akinek Touré cseréjeként kellene szűrőként játszania (amikor az elefántcsontparti jó formában van). Busquets nyakára szerintem elég nagy terhet helyez Pep, nem kétség, hogy Sergio nagy tehetség, de még nem elég érett; idén különösen sokat hibázik. A BL-ben pl. nem tudom miért játszik, hiszen a tavalyi sokat emlegetett Chelsea-meccsen is simán átfutották, és pl. tegnap is kiderült, hogy még nem elég érett a játéka.
Hátul nagyjából ugyanaz a helyzet, mint tavaly, és Abidal még fel is javult. Egyébként az említett 4 témában látom a visszaesés okát.
szerintem robinho is, valamint Fabregas is érkezni fog előbb utóbb!
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
az este egy ideig csak hallgattam a meccset, es eleg sokszor csak ezt hallottam: Valdes - Puyol- Marquez- Yaya toure- Marquez- Pique - Xavi- Maxwell- Iniesta - Pique - Puyol...
I <3 FCB
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
OvaMind írta:Szerintem is idén jóval gyengébb teljesítményt nyújtunk, ennek több oka van:
1. Az ellenfelek már jobban kielemezték a játékunkat, jobban felkészülnek belőlünk, + mindenki minket akar megverni. Ezzel lehetett kalkulálni.
2. A balszélső-kérdés. Én tavaly sem voltam elájulva Henrytól, év végén pedig még jó pénzért meg lehetett volna válni tőle, és igazolhattunk volna egy fiatal klasszist. Ez nem történt meg, és a francia idén nullát nyújt. Messi és sokak által bírált Ibra egyedül néz szembe az ellenfelek védelmével, mert a baloldalunk impotens (Pedro szerepeltetése esetén is, de ő legalább nagyon gólerős).
3. Ha már itt tartunk, akkor a nyáron Eto'o személyében egy nehezen kezelhető, de szívvel-lélekkel játszó, győztes karakterű játékos távozott az Interbe (ahol egyébként elég gyenge szvsz). Ibra nem a tipikus góllövő csatár, őt inkább bravúros megoldásai miatt tartják számon a világ legjobbjai közt. Szerintem a Barcába jobban illik egy "gólvonalról bekotrom térddel" típusú befejezőcsatár. Én Ibrában nem csalódtam, mert emberileg felnőtt a Barca szintjére, de ne várja senki, hogy annyi gólt termel, mint elődje. Arról nem is beszélve, hogy tegnap lőtte az első gólját a BL egyenes kieséses szakaszában. A vezetőség mindent megtett, hogy Eto'o-t kigolyózzák a csapatból, helyette egy másik klasszis érkezett, de a tavalyi (sokszor) gyenge pont, a balszél megerősítése elmaradt.
4. Az idény elején Keita támadó középpályásként való szerepeltetése számomra érthetetlen volt, szervezésben a mali játékos semmit nem nyújtott. Ő egy tipikus melós, akinek Touré cseréjeként kellene szűrőként játszania (amikor az elefántcsontparti jó formában van). Busquets nyakára szerintem elég nagy terhet helyez Pep, nem kétség, hogy Sergio nagy tehetség, de még nem elég érett; idén különösen sokat hibázik. A BL-ben pl. nem tudom miért játszik, hiszen a tavalyi sokat emlegetett Chelsea-meccsen is simán átfutották, és pl. tegnap is kiderült, hogy még nem elég érett a játéka.
Hátul nagyjából ugyanaz a helyzet, mint tavaly, és Abidal még fel is javult. Egyébként az említett 4 témában látom a visszaesés okát.
szerintem robinho is, valamint Fabregas is érkezni fog előbb utóbb!

Szerintem is idén jóval gyengébb teljesítményt nyújtunk, ennek több oka van:
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Elegge zavaro, hogy mar meccsek ota senki sem tudja, hogy igazabol mit csinaljon, lokdosik hatul a labdat, nem mernek tamadni.
Alig labaltunk ki az egyik hullamvolgybol, mar a masodikban vagyunk, mintha szantasban lenne a csapat...
Alig labaltunk ki az egyik hullamvolgybol, mar a masodikban vagyunk, mintha szantasban lenne a csapat...
I <3 FCB
A topicban levő szavazáshoz a készítők elfelejtették odarakni azt, hogy a kupa kivételével jön a 2 nagy sorozat! 
Mert minden van a BL-re és a bajnokságra vonatkozóan, csak a kupa nincs!

Mert minden van a BL-re és a bajnokságra vonatkozóan, csak a kupa nincs!

Football, bloody hell. /SAF/
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ennyire azért nem durva a helyzet! Tavalyhoz képest valóban rosszul játszunk idén és ez az utóbbi 3-4 meccsen erőteljesen ki is ütközött. Abban viszont biztos vagyok, hogy ez egy pillanatnyi "elmezavar" és hamarosan visszakapaszkodunk. Rendet kell tenni a fejekben. Ne feledjük, ez a csapat tavaly lefocizta a világot, ezek után várható volt a visszaesés! A miénk is ugyanolyan csapat mint az összes többi. Bármikor jöhet egy hullámvölgy. Ez eltart egy ideig, de nem örökké. Összeszedik magukat és lesz egy időszak, amikor meccsről meccsre jobbak lesznek és ismét a régi Barcát láthatjuk. Ezt az időszakot pedig nekünk elkötelezett Barca híveknekmessi70 írta:vajon kell varni 3 4 evet hogy megint ugy menjen a jatek mint tavaj___---

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
nem volt jo amit lattunk remenykedjunk hogy hatha majd egy kis szikra pattan a jatekba es akkor'''
vajon kell varni 3 4 evet hogy megint ugy menjen a jatek mint tavaj___---
Ami még külön negatívum hogy Iniesta egész jól játszott hétvégén de mára ő is lerobbant 

Més que un club.
- matyi25
- Capitá del Barça
Tegnap az egész középpálya nagyon gyenge.Semmi előretörés nem volt, semmi kreativitás egy jó passzt nem láttam Xavitől meg Initől amivel előre jutottunk volna.
Jó jü hogy birtokoljuk a labdát állandóan, de kérem szépen semmi mást nem csinálunk vele csak tényleg birtokoljuk, de a birtokolásnál kifújt a dolog.
Ha vki megpróbált előre játszani, egy két előrepassz után a harmadik biztos, hogy hátrament.
Átívelés??Beíveljük a védők mőgé a labdát.. ilyenről nem is álmodhattunk. hacsak nem néha Maxwell meg Puyol meg meg próbálkozott vele nagy ritkán.
A fő probléma középen volt.Simán elférne ide Fabregas, ilyne esetekben lenne esély változtatni. Hiába volt tegnap Xavi harmatgyenge vagy akár Ini is.. de csereemberük nincs
Valamint szerintem túl magabiztosak vagyunk, szálljunk magunkba és változtatni.
Jó jü hogy birtokoljuk a labdát állandóan, de kérem szépen semmi mást nem csinálunk vele csak tényleg birtokoljuk, de a birtokolásnál kifújt a dolog.
Ha vki megpróbált előre játszani, egy két előrepassz után a harmadik biztos, hogy hátrament.
Átívelés??Beíveljük a védők mőgé a labdát.. ilyenről nem is álmodhattunk. hacsak nem néha Maxwell meg Puyol meg meg próbálkozott vele nagy ritkán.
A fő probléma középen volt.Simán elférne ide Fabregas, ilyne esetekben lenne esély változtatni. Hiába volt tegnap Xavi harmatgyenge vagy akár Ini is.. de csereemberük nincs
Valamint szerintem túl magabiztosak vagyunk, szálljunk magunkba és változtatni.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
-
- Jugador del Barça
ezt kifejtenéd?Léfe írta:... És most is ilyesztően magabiztosan nyilatkoznak a játékosok, de Pep is kezd hasonlitani Frankre.
-
- Entrenador del Barça
LM10.-nek teljesen igaza van, káosz ez a játék. Gólhelyzetet sem tudunk kidolgozni. Lassu és jóllakott a csapat. Nem látom a kiutat. És ne egyesek távollétével magyarázzuk a dolgokat. A MU. ellleni BL. döntön többen hiányoztak, csak ott volt akarat. Ugy leültünk, hogy nem mernék egyetlen trófeára sem fogadni. Meg kell nézni a Reált, nem szivesen irom, de nagyon hajtanak. Egyszer ezt már megéltük ezt. És most is ilyesztően magabiztosan nyilatkoznak a játékosok, de Pep is kezd hasonlitani Frankre.
Fecó
- kennyke04
- Entrenador del Barça
na igen, még ezzel se lenne baj, ha kicsit pörgősebben menne az a passz, nem pedig már akkor mikor 8an támadják meg a védőket... Milito többet indult meg mint Xavi vagy Ini sajnosAndris írta:A 65%nyi labdabirtoklásunkat nem támadásra fordítjuk már, hanem hátul passzolgatásra.

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- LM10
- Director del Fútbol
Valamit kell csinálni ezzel a csapattal. De gyorsan. Tegnap is a Barca mindenre emlékeztetett csak magukra nem. 1-1-nél megint megálltak. Hihetetlen. Guardiola rendet csaphatna már a játékosoknál. Mert a játék gyenge. Remélem nem jutunk el addig, mint Rijkaardal anno.
A másik meg, hogy felesleges itt ócsárolni Ibrát. Fél éve van itt, és ahhoz képe3st mikor jól toltuk ő sem volt rossz. Nem mellesleg ha Ibra és a csapat is rosszul tolja(Stuttgart,Atma) akkor is képes betalálni. Ennyiben jobb mint Eto'o volt, de tényleg feleslegesek az összehasonlítgatások. Busquets,Xavi,Touré,Messi,HENRY, és még mások is gyengébbek idén önmagukhoz képest, de sokan csak a svédet szidják...
a csapatra a hullámvölgyek benne vannak minden csapatban, szóval ebből is kijöhetünk. De ami alapból nem tetszik nekem idén az, hogy Iniesta sűrűn szélső majdnem 0 játékkal, és Messi nagyrészt középen van, mikor jól tudjuk, hogy ő szélső befelé húzódva a legjobb. Sima 4-3-3-ra kellene visszatérni, mint tavaly, és akkor nem lennének ilyesmi problémák. Meg azt is hangoztatják, hogy a Barca megpróbál rossz talajon játszani+több fizikai gyakorlatok vannak, mint labdás edzések. De Guardiola érti a dolgát+Cruyff is nagy segítsége lehet még neki. Nem azzal van a gond, hogy most nem nyerünk meg megint mindent, mert ez soha sem várható el. De a játékban a stabilitás az alap elvárás, legalább is felőlem.
Úgyhogy remélem, hogy a hullámvölgy után ismét talpra állunk, és képesek leszünk a gördülékeny játékunkra, mert tegnap is a 2. félidő elején összekaptuk magunkat és szépen játszottunk, szóval nem felejtettek ők el focizni. VAMOS
A másik meg, hogy felesleges itt ócsárolni Ibrát. Fél éve van itt, és ahhoz képe3st mikor jól toltuk ő sem volt rossz. Nem mellesleg ha Ibra és a csapat is rosszul tolja(Stuttgart,Atma) akkor is képes betalálni. Ennyiben jobb mint Eto'o volt, de tényleg feleslegesek az összehasonlítgatások. Busquets,Xavi,Touré,Messi,HENRY, és még mások is gyengébbek idén önmagukhoz képest, de sokan csak a svédet szidják...
a csapatra a hullámvölgyek benne vannak minden csapatban, szóval ebből is kijöhetünk. De ami alapból nem tetszik nekem idén az, hogy Iniesta sűrűn szélső majdnem 0 játékkal, és Messi nagyrészt középen van, mikor jól tudjuk, hogy ő szélső befelé húzódva a legjobb. Sima 4-3-3-ra kellene visszatérni, mint tavaly, és akkor nem lennének ilyesmi problémák. Meg azt is hangoztatják, hogy a Barca megpróbál rossz talajon játszani+több fizikai gyakorlatok vannak, mint labdás edzések. De Guardiola érti a dolgát+Cruyff is nagy segítsége lehet még neki. Nem azzal van a gond, hogy most nem nyerünk meg megint mindent, mert ez soha sem várható el. De a játékban a stabilitás az alap elvárás, legalább is felőlem.
Úgyhogy remélem, hogy a hullámvölgy után ismét talpra állunk, és képesek leszünk a gördülékeny játékunkra, mert tegnap is a 2. félidő elején összekaptuk magunkat és szépen játszottunk, szóval nem felejtettek ők el focizni. VAMOS

- Andris
- Adminisztrátor
A helyzet az, hogy a srácoknak csak a szájuk nagy 2010ben, semmi harapósság nincs a játékunkban. Elpasszolgatunk, néha valaki megpróbálkozik valamivel, de semmi agresszív támadójáték.
A 65%nyi labdabirtoklásunkat nem támadásra fordítjuk már, hanem hátul passzolgatásra.
A 65%nyi labdabirtoklásunkat nem támadásra fordítjuk már, hanem hátul passzolgatásra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Varatrix
- Director del Fútbol
Piqué piros lapot kapott a Getafe ellen.El fanático írta:Piqué kihagyta az ATMA elleni meccset, mert az eltiltását töltötte a sárga lapjai végett, úgyhogy ilyesmiről szó sincs.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- El fanático
- Entrenador del Barça
Piqué kihagyta az ATMA elleni meccset, mert az eltiltását töltötte a sárga lapjai végett, úgyhogy ilyesmiről szó sincs.Maxsteel666 írta: Amúgy meg Pique lehet direkt el akarta magát tiltatni egy sárgával, inkább a Malaga ellen ne játszon, mint az Almeria ellen, ráadásul idegenben!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
reváns ok nélkül ....Lionel85 írta:Tényleg megint necces volt az eset, Márquez is megúszott egy pirosat, nem értem, mikor kocog egy játékos, ő meg teljes erővel odacsúszik. Minek az ilyen?