Mezner2 írta:a könyvében is leírja.
Hja, ha a Szentírásban ez van...

Ha mondta, ha nem, ez azért hatalmas duma volt.ab1daL írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... nrol-70114
Már a múltkor is kiderült, hogy az egyik nyilatkozat el se hangzott a szájából, itt az újabb eset. Ezek után kár belinkelgetni majd a további nyilatkozatait.
Nem nagyon bírom a palit (mint ember), de ez óriási nyilatkozat.Mezner2 írta:Lehet őt szeretni,utálni,de az biztos,hogy ő egy igazi egyéniség,most is adott egy kis értékelést![]()
:
"Lehet, hogy Messinek van négy Aranylabdája, de nekem meg nem kell sámlira állnom, ha csokit akarok venni az automatából” – idézi Ibra nem éppen hízelgő szavait a Canchallena című argentin sport oldal. Az persze önmagában sokat mondó, ha a sértegetésben is fekete öves svéd már csak Messi 169 centis magasságába tud belekötni.
„Cristiano Ronaldo pedig nem más, mint egy kivételes helyzetben lévő néző, aki közvetlen közelről figyelheti, amikor Messi éppen átvesz egy újabb díjat. Ő például egyáltalán nem érdemli meg, hogy ott legyen a világ három legjobb labdarúgója között – vannak legalább tízen, akik jobbak nála”
Dehogy is, szerintem még Maxwell barátjának is szorítana helyet valahogy.daffy írta:ezek pedig: ibrahimovic,ibrahimovic.. gondolom ilyesmire gondolt
ezek pedig: ibrahimovic,ibrahimovic.. gondolom ilyesmire gondoltMezner2 írta:vannak legalább tízen, akik jobbak nála”
Alá kéne vágni hangnak a Gyűrűk urából a Hobbitokat. "Gandalf!"18Barca99 írta:Nagyon vicces, ahogy kisgyerekként ráugrálnak a kis törpéink![]()
Én Pedron szakadtam. Állandóan valahogy lepattant róla, vagy "rosszul jött oda"18Barca99 írta:Nagyon vicces, ahogy kisgyerekként ráugrálnak a kis törpéinkEgyébként lőtt nem is egy és nem is akármilyen fontos gólt (Arsenal, Sevilla, hovatovább talán a legfontosabb gólját a hazai Clasicón)
Nagyon vicces, ahogy kisgyerekként ráugrálnak a kis törpéink
Amellett, hogy jogos ami írsz azért megemlíteném, hogy pont azt írtad, hogy még a cserepadot is elviselte volna Villa érkezése után, szóval ez így sántít nekem.recrea írta:Egy dolog, és ebből egy fikarcnyit sem engedek: a világ legkeményebb, legnagyképűbb, legtökösebb, legjobb focistáját is meg tudja úgy törni a világ leghülyébb, leggyengébb, legbutább edzője is, ha semmibe veszi és cserepadra teszi. Ennyi és nem több.
Én ezt nem tényként kezelem (csak leírtam mi van a könyvben), ellenben elhiszem neki, mindenkinek szíve joga, nyilván Pep szájából másképp hangzik a történet. Valamilyen szinten pedig Ibra lett az áldozat, nem sajnálom őt magát, csak azt, h elherdáltunk egy ilyen jó képességű játékost.lui1698 írta:Ezt a témát én nem nagyon szeretném elkezdeni (újra), de ezen azért megakadt a szemem.recrea írta:de Pep lelkileg kicsinálta
Az a csávó aki a saját csapattársai felöklelésével, lerúgásával teszi szebbé a saját hétköznapjait, akkora tuskó, hogy alig fér be a stadionba, majd pont az ő pici lelkét kezdjük el sajnálni?![]()
Nem szent Jóska se, de azért szerintem nem feltétlenül ekkora áldozat Ibra, mint ahogy a könyvében beállította. (én nem olvastam, az alapján mondom, amit ti leírtatok).
Szerintem túlságosan a könyv hatása alá kerültélrecrea írta:Két ünnep között elolvastam Zlatan életrajzi könyvét.
Egyetértek pedig nagyon tetszett Zlatan könyve. Összességében megváltoztatta a véleményemet róla, de több embernél vettem már észre hogy készpénznek kezeli ami a könyvben áll. Itt-ott ki van színezve Ibra meséje. Szóval engem Guardiola sztorija is érdekelne az ügyről. Bár Pep nem a kifejezett önéletrajz író fajta.lui1698 írta:Ezt a témát én nem nagyon szeretném elkezdeni (újra), de ezen azért megakadt a szemem.recrea írta:de Pep lelkileg kicsinálta
Az a csávó aki a saját csapattársai felöklelésével, lerúgásával teszi szebbé a saját hétköznapjait, akkora tuskó, hogy alig fér be a stadionba, majd pont az ő pici lelkét kezdjük el sajnálni?![]()
Nem szent Jóska se, de azért szerintem nem feltétlenül ekkora áldozat Ibra, mint ahogy a könyvében beállította. (én nem olvastam, az alapján mondom, amit ti leírtatok).
Ezt a témát én nem nagyon szeretném elkezdeni (újra), de ezen azért megakadt a szemem.recrea írta:de Pep lelkileg kicsinálta
Sztem az is, ahány csapattal érte el ezeketmessideco írta:Egy kis érdekesség róla: 2004 és 11 között minden évben bajnok volt aktuális csapatával, ezzel egy rekord az övé (persze ha számolják ezt is...)