Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2013.01.14. 19:08:28

Mezner2 írta:a könyvében is leírja.

Hja, ha a Szentírásban ez van... :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.14. 18:55:22

Egyébként vele kapcsolatban sokan élnek tévhitben,ő mindig is megadta a tiszteletet Guardiolán kívül mindenkinek a csapatból,a könyvében is leírja,hogy Messi-t a bolygó legjobbjának tartja,és,hogy mennyire jó érzés volt,hogy ehhez a klubhoz tartozhatott,és,hogy csodálta Iniesta-Xavi-és Messi minden megmozdulását,valamint azt,hogy egyszerű szerény srácok voltak,neki egyedül Pep-pel volt baja.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.14. 18:51:52

ab1daL írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... nrol-70114

Már a múltkor is kiderült, hogy az egyik nyilatkozat el se hangzott a szájából, itt az újabb eset. Ezek után kár belinkelgetni majd a további nyilatkozatait.
Ha mondta, ha nem, ez azért hatalmas duma volt. :)
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.14. 18:30:03

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... nrol-70114

Már a múltkor is kiderült, hogy az egyik nyilatkozat el se hangzott a szájából, itt az újabb eset. Ezek után kár belinkelgetni majd a további nyilatkozatait.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.01.14. 17:50:45

Nem túl komolyan vehető pali, de jókat lehet mosolyogni a nyilatkozatain. :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.14. 17:02:56

Mezner2 írta:Lehet őt szeretni,utálni,de az biztos,hogy ő egy igazi egyéniség,most is adott egy kis értékelést :D :D :

"Lehet, hogy Messinek van négy Aranylabdája, de nekem meg nem kell sámlira állnom, ha csokit akarok venni az automatából” – idézi Ibra nem éppen hízelgő szavait a Canchallena című argentin sport oldal. Az persze önmagában sokat mondó, ha a sértegetésben is fekete öves svéd már csak Messi 169 centis magasságába tud belekötni.

„Cristiano Ronaldo pedig nem más, mint egy kivételes helyzetben lévő néző, aki közvetlen közelről figyelheti, amikor Messi éppen átvesz egy újabb díjat. Ő például egyáltalán nem érdemli meg, hogy ott legyen a világ három legjobb labdarúgója között – vannak legalább tízen, akik jobbak nála”
Nem nagyon bírom a palit (mint ember), de ez óriási nyilatkozat. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.14. 16:48:52

daffy írta:ezek pedig: ibrahimovic,ibrahimovic.. gondolom ilyesmire gondolt :)
Dehogy is, szerintem még Maxwell barátjának is szorítana helyet valahogy. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2013.01.14. 16:46:11

Mezner2 írta:vannak legalább tízen, akik jobbak nála”
ezek pedig: ibrahimovic,ibrahimovic.. gondolom ilyesmire gondolt :)
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.14. 16:43:09

Lehet őt szeretni,utálni,de az biztos,hogy ő egy igazi egyéniség,most is adott egy kis értékelést :D :D :

"Lehet, hogy Messinek van négy Aranylabdája, de nekem meg nem kell sámlira állnom, ha csokit akarok venni az automatából” – idézi Ibra nem éppen hízelgő szavait a Canchallena című argentin sport oldal. Az persze önmagában sokat mondó, ha a sértegetésben is fekete öves svéd már csak Messi 169 centis magasságába tud belekötni.

„Cristiano Ronaldo pedig nem más, mint egy kivételes helyzetben lévő néző, aki közvetlen közelről figyelheti, amikor Messi éppen átvesz egy újabb díjat. Ő például egyáltalán nem érdemli meg, hogy ott legyen a világ három legjobb labdarúgója között – vannak legalább tízen, akik jobbak nála”
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.08. 15:11:30

Olvastam egy nagyon érdekes dolgot,hogy Ibra miért került annyiba,amennyibe.(ibra könyvből van)

Azon a nyáron vette meg a Real Kakát,65millió euró-ért.
Morattinak egy kérése volt állítólag az átigazolással kapcsolatban,hogy Ibra értékét taksálják Kaká-é fölé,ezzel is bemutatva a városi riválisnak,hogy az Ő játékosuk,értékesebb.
Így jött ki a 46milla kp.+ Eto'o akinek az értékét már korábban 20 millióban állapították meg.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.03. 18:43:02

18Barca99 írta:Nagyon vicces, ahogy kisgyerekként ráugrálnak a kis törpéink :D
Alá kéne vágni hangnak a Gyűrűk urából a Hobbitokat. "Gandalf!"

Amúgy itt is látszik mi mindent ki lehet ragadni egy videó erejéig. Ez alapján azt mondaná az ember hogy minden happy volt. A gamperen is végig vigyorgott, persze azért mert tudta hogy mehet a Milanba. Szerintem ez érdekes, hogy mennyire csalókák ezeka vidik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Deus
Boixos Nois

2013.01.03. 18:21:36

Sanama írta:Én Pedron szakadtam. Állandóan valahogy lepattant róla, vagy "rosszul jött oda" :D :D

Kép

Ám emlékszem, amikor sorfalat álltak, akkor Pedro hogy feszült Ibra mellett :D
KépKép
blupatrik
Jugador del Barça

2013.01.03. 17:05:17

Szerintem ha Messi nem lenne, és nem ekkora tahó lenne, simán megragadt volna a Barcában,és véleményem szerint még nagyobb játékossá válhatott volna,én megkockáztatnám,hogy Iniestával és CR-rel (akit én erősen túlsztároltnak érzek,de azért elismerem) lazán versenyben lehetne egy aranylabda szavazáson akár.Ha köré épült volna egy olyan csapat, mint a mostani időnk Barcája, lásd: PSG , Xavi és Ini osztaná neki a labdákat, egészen biztosan top 3 játékos lenne.Már ha azzal a játékkal is dominálna a barca.Miért is ne dominálna?A PSG-ben top játékosok vannak,de igazából Ibrakadabra az egyetlen zseni a csapatban...(Lucas???) És mégis mit visz végre,egy igazi hős,igazi harcos,igazán el van szállva magától (azért van mire valljuk be) igazi balkáni paraszt tahó személyiséggel.Ő az egyszemélyes PSG.Ha a PSG nyer, Ibra nyert, a társai pedig csak a pályán rohangáló nézők tulajdonképpen.Ezt úgy mondom,hogy ki nem állhatom mint embert,de aki életében 2 focimeccsnél többet is látott,láthatja hogy mit tud...És amit tud az nem piskóta.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.03. 16:37:29

18Barca99 írta:
recrea írta:Mindenkinek ez maradjon meg az emlékeiben:

https://www.youtube.com/watch?v=APfLSAQbw3o
Nagyon vicces, ahogy kisgyerekként ráugrálnak a kis törpéink :D Egyébként lőtt nem is egy és nem is akármilyen fontos gólt (Arsenal, Sevilla, hovatovább talán a legfontosabb gólját a hazai Clasicón)
Én Pedron szakadtam. Állandóan valahogy lepattant róla, vagy "rosszul jött oda" :D :D
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.03. 16:33:35

recrea írta:Mindenkinek ez maradjon meg az emlékeiben:

Nagyon vicces, ahogy kisgyerekként ráugrálnak a kis törpéink :D Egyébként lőtt nem is egy és nem is akármilyen fontos gólt (Arsenal, Sevilla, hovatovább talán a legfontosabb gólját a hazai Clasicón)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.03. 15:09:06

Mindenkinek ez maradjon meg az emlékeiben:

Rinku
Director del Fútbol

2013.01.02. 16:48:31

Én meg azt sajnálom az egészben, hogy nem bírta Pep elengedni Eto'ot ingyen és a helyére megvenni Villát 40-ért, ahogy azt egy évvel később láthattuk is. Már akkor és ott jönnie kellett volna Villának, Eto'onak meg mennie, ha már ennyire nem bírt együtt dolgozni vele Pep, akkor ezt a gigantikus vadbarmot pláne nem kellett volna Barcelónába hozni, mert még az érkezte előtt is a napnál világosabb volt, hogy Eto'o még mindig jobb karakter, mint a svéd.

Itt az emberek az utóbbi években már a csapatért küzdenek, és nem önmagukért. Senki nem vitatja Ibra érdemeit, de hogy egy arrogáns, önző tetű, az biztos. Sok energiát, idegeskedést, és sötét történetet, na meg 5-10 millió eurót meg lehetett volna spórolni azzal, ha nem jön ide. Guardiola egyik legnagyobb baklövése volt, hogy Eto'ot Ibrahimovicsra cserélte. Jóformán olaj helyett benzint öntött a tűzre. A Klasszikust megnyerte nekünk, ez igaz. De többet ártott, mint hozott nyereségként. És nem, nem a pénzre értem. Fájó emlékezni arra, amikor megcsókolta a mezünket. Akármilyen baja van valakinek az edzővel, ne a klubot szidja. Mert Pep szekálása után már a Barcát csapkodta az ostorával. Méltósága alig van ennek a palinak, és pont őt kellett ide repíteni. Pep, Pep, hová merült el szép szemed világa?
Football, bloody hell. /SAF/
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.02. 16:39:40

recrea írta:Egy dolog, és ebből egy fikarcnyit sem engedek: a világ legkeményebb, legnagyképűbb, legtökösebb, legjobb focistáját is meg tudja úgy törni a világ leghülyébb, leggyengébb, legbutább edzője is, ha semmibe veszi és cserepadra teszi. Ennyi és nem több.
Amellett, hogy jogos ami írsz azért megemlíteném, hogy pont azt írtad, hogy még a cserepadot is elviselte volna Villa érkezése után, szóval ez így sántít nekem.

Pep köré szépen fel van építve egy hatalmas saga, ami arról szól, hogy minden amit csinál az úgy jó, de voltak azért hajmeresztő dolgai, csak ezeket az elért eredményeivel sokszorosan kompenzálta (számomra legalább is mindenképp. mert nekem aztán mindegy, hogy buktunk pl. Csigán 10 millát, mikor nyertünk még akkor is 4-5 kupát)-

Azt nem tudom elképzelni, hogy Pep leültette a padra, és onnantól a svéd szép csendben dolgozott tovább töretlen szorgalommal. Szerintem kb. a 2-3. padon töltött meccse után Pep felmenői olyan szintű csuklásban törtek ki, hogy szétfejelték az asztal sarkát.

Biznisz szempontjából való színű, hogy top10 balhereseség volt kb. all-time, (erről amúgy megint nem egyedül Jóska tehet), de hogy a két fél közül ki tett többet a klubért az azt hiszem nem kérdés.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.02. 16:32:13

lui1698 írta:
recrea írta:de Pep lelkileg kicsinálta
Ezt a témát én nem nagyon szeretném elkezdeni (újra), de ezen azért megakadt a szemem.
Az a csávó aki a saját csapattársai felöklelésével, lerúgásával teszi szebbé a saját hétköznapjait, akkora tuskó, hogy alig fér be a stadionba, majd pont az ő pici lelkét kezdjük el sajnálni? :lol:
Nem szent Jóska se, de azért szerintem nem feltétlenül ekkora áldozat Ibra, mint ahogy a könyvében beállította. (én nem olvastam, az alapján mondom, amit ti leírtatok).
Én ezt nem tényként kezelem (csak leírtam mi van a könyvben), ellenben elhiszem neki, mindenkinek szíve joga, nyilván Pep szájából másképp hangzik a történet. Valamilyen szinten pedig Ibra lett az áldozat, nem sajnálom őt magát, csak azt, h elherdáltunk egy ilyen jó képességű játékost.

Egy dolog, és ebből egy fikarcnyit sem engedek: a világ legkeményebb, legnagyképűbb, legtökösebb, legjobb focistáját is meg tudja úgy törni a világ leghülyébb, leggyengébb, legbutább edzője is, ha semmibe veszi és cserepadra teszi. Ennyi és nem több.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.01.02. 16:31:55

recrea írta:Két ünnep között elolvastam Zlatan életrajzi könyvét.
Szerintem túlságosan a könyv hatása alá kerültél :)
Azért elég nagy túlzásokat írtál Pep-ről. Ráadásul csak egyetlen szemszög (Ibra) alapján ítélhetjük meg a helyzetet, ez pedig mindig korrekcióra szorul.

Arra is kell gondolni, hogy Ibra-nak el kellett adnia ezt a könyvet nagy példányszámban, ezért egy a botrányok okozására amúgy is hajlamos fickónak mi sem állhat távolabb a természetétől, hogy ebben az esetben is a botrányt keresse.

Biztos rosszul esett a fene nagy büszkeségének, hogy a világ legjobb csapatába nem fért be igazán, és elismerem, hogy Messi játékának átformálása okozta az ő vesztét, de nem hiszek az egyoldalú sárdobálásokban. Egész pontosan abban hiszek, hogy ha az egyiknek (Messi) sikerült változtatnia a játékán, akkor a másiknak (Ibra) is volt lehetősége. Többet kellett volna dolgozni például.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.02. 16:26:45

lui1698 írta:
Ezt a témát én nem nagyon szeretném elkezdeni (újra), de ezen azért megakadt a szemem.
Az a csávó aki a saját csapattársai felöklelésével, lerúgásával teszi szebbé a saját hétköznapjait, akkora tuskó, hogy alig fér be a stadionba, majd pont az ő pici lelkét kezdjük el sajnálni? :lol:
Nem szent Jóska se, de azért szerintem nem feltétlenül ekkora áldozat Ibra, mint ahogy a könyvében beállította. (én nem olvastam, az alapján mondom, amit ti leírtatok).
Egyetértek pedig nagyon tetszett Zlatan könyve. Összességében megváltoztatta a véleményemet róla, de több embernél vettem már észre hogy készpénznek kezeli ami a könyvben áll. Itt-ott ki van színezve Ibra meséje. Szóval engem Guardiola sztorija is érdekelne az ügyről. Bár Pep nem a kifejezett önéletrajz író fajta.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.02. 16:17:52

Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.02. 16:09:04

Két ünnep között elolvastam Zlatan életrajzi könyvét. Viszonylag hosszú, de olvasmányos könyv, pár óra alatt kivégeztem, sokat tűnődni vagy gondolkodni közben nem kell rajta, úgyhogy gyorsan haladtam vele. Semmi extra amúgy, élvezetes, egyszer olvasható, szerintem el is passzolom majd. A legjobb szórakozásom az volt, h a a könyvben leírt gólokat megkerestem youtube-on.

Én a könyv alapján nem tartom se jobb, se rosszabb embernek őt, saját maga is bevallja, h agresszív, renitens, a pályán és azon kívül is (az volt a gyermeke(i) születéséig). A felelősséget a gyermekkorára hárítja (ezek a részek annyira nem érdekeltek), próbálja bemutatni nehéz fiatalkorát és származásának sajátosságait. A véleményem erről, h ennél sokkal nyomorultabb és keményebb körülmények között nőnek fel brazil és afrikai focisták, mégsem lesznek idegbetegek.

Állítása szerint akkor tud jól játszani, ha dühös és mérges, ezt Barcelonában visszafojtotta egy ideig, nem kapott itt elég szabadságot a pályán és azon kívül sem. Messi középre kérte magát, neki ez a felállás nem feküdt, ezért játszott egyre rosszabbul. Amikor ezt megemlítette Pepnek, azt ígérte, megoldja a problémát, amit a következőképp tett: ellehetetlenítette Ibrát, amit egyébként simán elhiszek és ki is nézem belőle. Elérte, h a vezetőség leigazolja Villát, Zlatan még a padot is eltűrte volna, de Pep lelkileg kicsinálta, ezért eligazolt, a futballtörténelem legnagyobb buktájával. Ahhoz a szituhoz tudnám hasonlítani, mint amikor szakítani akarsz a csajjal, de nem mered/akarod megmondani neki, ezért olyan dolgokat teszel, h előbb-utóbb ő rúg ki. Na, ezt csinálta Zlatannal. Ettől függetlenül nagyon furcsa volt neki, h itt nem ő a sztár, a megmentő, a király, nem fotózzák, mint a filmsztárokat és nem őt akarja lecumizni az összes jó nő és meleg pasi Barcelonában. Mert amúgy ezt bevallottan szerette, kivéve talán az utolsót.

Egyébként szerintem azt is elérte Guardilola, h leépítette a karrierjét. Amikor ideigazolt, olasz gólkirály volt, a világ második legdrágább igazolása, a történelem második legsikeresebb- és a jelenkor legjobb csapatához jött. Azt gondolom, ezzel egy szinten csak a Real, esetleg a MU van. Történt, h egy év alatt negyedéért eladtuk egy anyagilag gyengélkedő Milanba, akivel elérte a maximumot, megnyerte a ligát. Véleményem, ha normálisan van kezelve az ügy, akkor most is itt játszhatna, Bl győztesként, a toppon, dicsfényben pompázva, ellenben szerényen. Ez utóbbi úgysem sikerült volna neki, ettől függetlenül nagyrészt Pep a felelős a történtekért, szerencséje, h élő legenda a klubnál, gyakorlatilag bármit megtehet, nevetve hugyozhatná le a Nou Camp gyepszőnyegét, akkor is mindenki tapsolna neki.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.29. 15:32:59

Hát Ajax,Juve,Inter,Barca,Milan :P :D
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2012.12.29. 15:21:56

messideco írta:Egy kis érdekesség róla: 2004 és 11 között minden évben bajnok volt aktuális csapatával :shock: , ezzel egy rekord az övé (persze ha számolják ezt is...)
Sztem az is, ahány csapattal érte el ezeket :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt