Egy Oleguer nevű játékosnak köszönhetően teljes átérzem a helyzetetmarci írta:Heinze a Marseille játékosa!!!!
Legnagyobb erősités a nyáron
szerk.: csak nekünk még fizetett is érte a balek Ajax
Egy Oleguer nevű játékosnak köszönhetően teljes átérzem a helyzetetmarci írta:Heinze a Marseille játékosa!!!!
Legnagyobb erősités a nyáron
Meglepődtem,h viszonylag egy jó csapat akarta még, nagyon süllyedőben van a tag.marci. írta:Heinze a Marseille játékosa!!!!![]()
![]()
![]()
Legnagyobb erősités a nyáron![]()
Igen, ez az én hibám, tényleg kicsit felnagyítottam az ügyet, sorryErre fel sztem Cantera és Buitre sztem túlreagált kommenteket fűztek,mert így lehetne ebből komolyabb eszmecsere a dologról és ezután már írhatnák,amit.
Bizony,jól rémlikigeorgy írta:
Egy kérdés: most lehet h hülyeséget kérdezek, de mintha valahol olvastam volna, hogy vmelyik madridi klub alapítója katalán lett volna...és nagyon úgy rémlik h ez a real m.
Én meg azt remélem,h közülünk egyikünk sem éri meg azt,h ilyenről kelljen beszélgetni.cantera írta:Hát azért volt már olyanra is példa, hogy az UEFA Kupában sem indulhattunk... mindegy, továbbra is remélem, hogy majd amikor nem megy nektek, és mindenféle igazolásokért esedeztek, akkor is tudjunk majd ezekről a dolgokról beszélgetni.A real madrid nem járt olyan mélységben, mint a Barcelona. Ha a Realnak [auto_cenzúra] szezonja volt, akkor is második lett stb.
Remélem, meg van az az érettségi, különben más megvilágításba kerül ez a mondatbarcaloki írta:Davide Santon az Inter védője Cristiano Ronaldoról: " Az érettségin nehezebb dolgom volt, mint ellene a BL-ben"
hát ez az évezred beszólásabarcaloki írta:Davide Santon az Inter védője Cristiano Ronaldoról: " Az érettségin nehezebb dolgom volt, mint ellene a BL-ben"
bocsánat ezért a "beszólásért"... van egy íratlan törvény, amely szerint nem írunk csupa nagybetűvel, mert kiabálásnak vagy minek számít. ezért írtam utána ezt a megjegyzést.Jön az ujjal mutogatás, hogy ,,csak kikopiztam a 66 milliót" meg hasonló húzások
Ilyesmit én nem olvastam sehol, részemről pedig az van, hogy egyszerűen próbálom védeni a leszólt madridi utánpótlást. Többször elismertem Messiéket. Remélem jól emlékszem...leszolva az utánpótlásnevelést
nyilván vannak hagyományai a Barcának, ugyanakkor hasonló eszközökkel (is) él, mint bármely más csapat, pl. a Madrid. jó, tudom, nem vásároltok aranylabdásokat, főleg nem egyszerre egynél többet. nem is erről van szó, de tegnap este leírtam, hogy nem térek ki újra Ibrára és Laporta nyilatkozatára, úgyhogy olvass vissza és megkapod a válaszom erre a kérdésre. persze ha érdekela Barca egy hagyománytisztelő klub
na mégegyszer... nem azzal volt a gondunk, hogy Laporta igazolt annyiért, amennyiért, hanem azzal, hogy Laporta szövegelt, majd igazolt annyiért amennyiért.Ja gondoljátok, hogy majd Perec felsrófolja az árakat, mi meg hagyjuk magunkat ellehetetleníteni, és ugyanazzal a csapattal megyünk ki jövőre, amit már mindenki ismer?
Egyszer már vitáztam ezen valakivel, nem sikerült egymást meggyőznünk, szerintem a Te esetedben is ez lesz. De akkor kifejtem néhány szóban. Arra céloztam, hogy itt vagyunk 2500 km-re a tett helyszínétől, semmi közünk a spanyolokhoz vagy katalánokhoz, de úgy védik néhányan az érdekeiket, mintha a saját életük múlna azon, mintha részesei lennének a katalán néppel történteknek. Ahogy Buitre kolléga is leírta, nekünk előbb talán inkább a magyarokkal kellene foglalkoznunk és az ő dolgaikat megoldanunk, miután magyarok vagyunk. ha valaki annyira katalánnak érzi magát, oda lehet költözni, és állampolgárságot szerezni. bár az is spanyol lenne, nem katalán. Szóval lehet érdeklődni a katalán nép és szokásaik meg egyéb hozzájuk köthető dolgok iránt, de szerintem nem kellene túlzásba vinni.Akkor minek írod le. Elég sablonos ez a duma...
Hát azért volt már olyanra is példa, hogy az UEFA Kupában sem indulhattunk... mindegy, továbbra is remélem, hogy majd amikor nem megy nektek, és mindenféle igazolásokért esedeztek, akkor is tudjunk majd ezekről a dolgokról beszélgetni.A real madrid nem járt olyan mélységben, mint a Barcelona. Ha a Realnak [auto_cenzúra] szezonja volt, akkor is második lett stb.
Alapból semmit sem tudok a katalánokról és a történetükről.kanty írta:bali 15 írta:House írta: A katalán nép nagyon sokáig elnyomásban élt, ezért van(volt) meg az ellenntét a spanyolok és a katalánok között.Minden nép amely kisebbségben él arra törekszik, h önállö legyen.
Ha erdélyi lennél szerintem jobban megértenéd a dolgokat.
A katalán nép nagyon sokáig elnyomásban élt, ezért van(volt) meg az ellenntét a spanyolok és a katalánok között.Minden nép amely kisebbségben él arra törekszik, h önállö legyen.bali 15 írta:House írta:bali 15 írta:
Mi az hogy egy nemzet? Mi a bajuk a spanyolokkal? Ennyi erővel szakadjanak le a baskok a kasztíliaiak az aragóniaiak az asztúriaiak a galíciaiak és az egész Ibériai félszigeten legyen káosz. Olvasom most hogy mindegyik más nyelvet is beszél. Nagy a különbség a nyelvek között? Mert akkor talán indokolt is.
http://hu.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0301133923
Mi az hogy egy nemzet? Mi a bajuk a spanyolokkal? Ennyi erővel szakadjanak le a baskok a kasztíliaiak az aragóniaiak az asztúriaiak a galíciaiak és az egész Ibériai félszigeten legyen káosz. Olvasom most hogy mindegyik más nyelvet is beszél. Nagy a különbség a nyelvek között? Mert akkor talán indokolt is.House írta:Egyszerű: Egy nemzet mindig önálló akar lenni. Ráadásul ott van még a mediterrán vérmérsékletük.bali 15 írta:Valaki történelmileg felvilágosítana afelől hogy miért ilyen rebellisek a katalánok? Tudom hogy önálló nemzetként tekintenek magukra. De hogy miért arról totálisan semmit sem tudok. Valami trianonszerű dolog történt velük?
Egyszerű: Egy nemzet mindig önálló akar lenni. Ráadásul ott van még a mediterrán vérmérsékletük.bali 15 írta:Valaki történelmileg felvilágosítana afelől hogy miért ilyen rebellisek a katalánok? Tudom hogy önálló nemzetként tekintenek magukra. De hogy miért arról totálisan semmit sem tudok. Valami trianonszerű dolog történt velük?
mert ott vannak (vagyunk) a határon túlra szakadt magyarok, akikkel éppen lehetne azonosulni-segíteni, ha már a történelmi igazságtalanságokról van szó...A katalánozásos dolog nemtom vajon miért olyan elképesztő..
), de ez az azonosulás nekem is sok...Mandril
Nincs mitől, nem történt támadásmiihii írta:Én azért megvédenémmadmushroom írta:Jelwaz teljesen felesleges ezekkel foglalkozni. Próbáljuk megőrizni a topic nyugalmát, már ha volt neki ilyen valamikor.
Én azért megvédeném (bár nem hinném,h szüksége lenne rámadmushroom írta:Jelwaz teljesen felesleges ezekkel foglalkozni. Próbáljuk megőrizni a topic nyugalmát, már ha volt neki ilyen valamikor.