Lilian Thuram
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát ez qumma jó! Szerintem a hétvégén biztos nem fog játszani, így érdekes lesz a védelem közepe: Milito-Oleguer vagy Milito-Márquez. Én az utóbbira tippelnék.lionelmessi19 írta:![]()
Megsérült, így elhagyta a válogatott összetartást.
Még nincs hír róla h játszhat e hétvégén.
Gyógyuljon meg!
Mielőbbi gyógyulást! Domenech meg elmegy a jó büdös francba! Ha nem kardoskodik, nincs ez a sérülés.
- Andris
- Adminisztrátor

Megsérült, így elhagyta a válogatott összetartást.
Még nincs hír róla h játszhat e hétvégén.
Gyógyuljon meg!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Ha bele is szokik nem biztos hogy jobban fog teljesíteni itt az edzés alapján meg a forma alapján is eldőlhet ki kezd.Ha meg valakinek egy apró sérülése van akkor már biztos nem kezd gondolok itt könnyebb húzódásra stb.!Lionel85 írta:Ha Milito pedig beleszokik a taktikába, akkor Thuramnak még kevesebb esélye lesz bekerülni, mint az előző szezonban. És Márqueznek is kevés játéklehetőség jut, ha mindenki marad egészséges.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha Milito pedig beleszokik a taktikába, akkor Thuramnak még kevesebb esélye lesz bekerülni, mint az előző szezonban. És Márqueznek is kevés játéklehetőség jut, ha mindenki marad egészséges.
Thuram előző szezonban is nagyon nehezen viselte a padozást, szal nehéz dolga lesz Rijkaard-nak, igaz még ennél is nagyobb gond a 4szuperklasszis támadó vagy éppen Deco helyzete.LG írta:Sztem Puyol-Milito lex a kezdő, Thuram meg az első számu csere. Rafa meg univerzális csere a védelembe meg a középályára.
Sztem Puyol-Milito lex a kezdő, Thuram meg az első számu csere. Rafa meg univerzális csere a védelembe meg a középályára.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Neki és többieknek is harcolni kell!Ádám02 írta:Remélem felépülése után nem kell harcolnia a bekerülésért...
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Remélem felépülése után nem kell harcolnia a bekerülésért...Scorpio írta:Védelem se lesz gyenge! Puyol visszatér, akkor lesz harc a csapatba jutásért!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Védelem se lesz gyenge! Puyol visszatér, akkor lesz harc a csapatba jutásért!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Llegenda del Barça
Érdekes cikk, én inkább Militot vártam tutire a kezdőbe, de most átlátva a cikkben leírt érveket valóban inkább Lili az esélyesebb. Én örülnék is neki, jöhet mellé Milito és az már Puyol nélkül is egy nem akármilyen védelem.
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én is néztem télleg jó volt kiváncsi vagyok ki fog padozni a Thuram Marquez Millito Puyol 4-es közül pár Puyolnak biztos helye van szerintem...Replay írta:Ahogy most nézem a BarcaTV-n a kinaiak ellen, nagyon meggyőző teljesitményt mutat, kiváncsi leszek, Rijkaard mikor fogja a padra ültetni (vagy ki kedvéért).
Ahogy most nézem a BarcaTV-n a kinaiak ellen, nagyon meggyőző teljesitményt mutat, kiváncsi leszek, Rijkaard mikor fogja a padra ültetni (vagy ki kedvéért).
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudni, tavaly nem hozták nyilvánosságra, mikor leigazolta a csapat.fcbarcelonazsombi írta:Nem tudja valaki, hogy mennyit keres Thuram évente??
Én 2 millió körüli összegre tippelnék, esetleg 3-ra, annál többet biztos nem keres...
-
- Capitá del Barça
Nem tudja valaki, hogy mennyit keres Thuram évente??
- ozsimiki
- Adminisztrátor
3hónapja ezt írom!Slither írta:Thuram papa megint jó volt, egy évig maradhatna még.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Én nagyon sajnálom egyébént Puyolt, h ilyen mennyiséget kell dolgoznia, tényleg. DE megnyugtat a gondolat, h ő valószínűleg így érzi magát a legjobban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyetértek! Olyan mint Eto'o! De nem is bánom,és szerintem nem is látszik meg a teljesítményén!lionelmessi19 írta:Őszintén szólva, szerintem Puyol nem akar pihenni. Persze nem tudhatom, de sztem pihenőzne ő sűrűbben, ha akarna.noname írta:Thuram jó volt tegnap is, remélem marad a nyáron, mert nagyon jó játékos és ritkán hibázik.Marquezzel váltogathatnák egymást és néha Puyolt is lehetne pihentetni.
Én úgy gondolom, h akkor nyugodt, ha ott van és mindent megtehet a csapatért.

- Andris
- Adminisztrátor
Őszintén szólva, szerintem Puyol nem akar pihenni. Persze nem tudhatom, de sztem pihenőzne ő sűrűbben, ha akarna.noname írta:Thuram jó volt tegnap is, remélem marad a nyáron, mert nagyon jó játékos és ritkán hibázik.Marquezzel váltogathatnák egymást és néha Puyolt is lehetne pihentetni.
Én úgy gondolom, h akkor nyugodt, ha ott van és mindent megtehet a csapatért.
- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Thuram jó volt tegnap is, remélem marad a nyáron, mert nagyon jó játékos és ritkán hibázik.Marquezzel váltogathatnák egymást és néha Puyolt is lehetne pihentetni.
A Fifa egy szégyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezt úgy írtad,mintha az lenne rá a jellemzőÁdám02 írta:És most nem is hibázott!VictorValdes19 írta:thuram papa tegnap IS jól megoldotta a feladatát