Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt én is néztem. Tököm ki van, hogy telepiramisozzák az egészet. Tartalmilag csak néhányba olvastam bele. Akinek van ideje és kedve az gyomlálja ki és vagy tegye ki a barmokat, vagy ha nincs jogosultsága, akkor írja be, hogy kit és mennyi időre kell. Én ezzel max reggel fogok foglalkozni.miihii írta:Nah, "célkeresztbe" állítom rrobbiefcb és cyrax nevű fórumereket,a BARCA vs reál topicban mutatottak miatt
Legalább ide írjál, [auto_cenzúra] vártam, h valaki reagáljon a hétvégéire, de néztem, még mindig az enyém az utolsó hsz.Drigo írta:én figyelmeztettem, ő a hülye ember mintapéldánya, és nem humoros értelemben. Persze valamikor röhögök rajta,de legtöbbször egyszerűen ostoba. Még 1 offot várok,és rakom 1 hétre, ha nincs ellenvetés. Ozsi
Kapott ő már hetet, most már a hónap jön. Egyébként nyugodtan csinálj új hsz-t, úgy legalább a hsz gyűjtögetés is jobban megy hahahahahahahahaaha - a humor dudor felébredt
Amúgy meg a "nép" szerintem jogosan lázong, jelwazt ki kéne raknunk. Nem mintha ez őt meghatná, meg nem mintha nem lenne 100%-ig igaza. De attól a szabály még szabály.
Nem?
kitettem jelwaztúj hsz még nem megy, hozzászoktam,h ilyen kis szharok miatt nem írok újat, csak tartalmas hszokat írok,és így érem el majd az 50.000et, onnantól jöhetnek az offok,vagy a Drigo féle 1szavasok
hogy a 100.000 is meglegyen. Ozsi
Újra regért extra bónusz? Plusz offtopicból,töröltem egy cigányozós tecső linket,nem hiányzik a szarvihar. Ki a franc néz egyébként echo tv-t? Költői kérdés..Deus írta:Üdv mindenkinek!
Egy okból regisztráltam ide, de utána nem írok többet. Az okát akarom tudni. Ilúvatar vagyok, és ISMERETLEN okokból lettem kitiltva.
Valaki megmagyarázná a modok közül, hogy ki rágott be rajtam? és mitől?
Legalább ha kitiltás van, küldjenek ÉRTESÍTŐT, hogy mi az oka. Mert tényleg meglepődtem, mikor feljöttem ide... És azt se tudom, hogy mennyi ideig vagyok OFF. Erről is kérnék infót.
De főleg az okot akarom tudni.
Ilúvatar írta:ááá faxom... tököm tele van a drogosokkal.
Most jöttem haza a floorball meccsről (3-3 lett a vége, mesterhármast lőttem), de nem ez itt a lényeg hanem a hazaút.
23:17 -es villamosra szálltam fel, pár megállóval később felszáll egy zacskós csöves nő, aki szipuzza a zacsit. Erre baze, PONT közvetlenül mellettem ül le a másik oldalon. Legalább volt kis távolságom tőle. Erre később csatlakozott hozzá egy csöves fószer, az is zacsizott. Az egész villamos bűzlött a hígítótól.
Erre hozzám fordul a csöves nő és aprót kér... Mondom nincs apróm bocsi. Erre addig cseszegetett, amíg végül fel nem adtam. Dobtam neki ötven forintot, de elkezd nyafogni h 100 -as kell neki. Visszavettem az 50 forintot, és adtam neki százast. Erre aszoggya h kell neki az az ötvenes is. Hát mondom magamban "baxxxxa az ég rájuk".
Lehúzott engem most 150 forinttal. Pár megállóval később újabb 50 -est kér. Mondom na b+, húzzatok el a..... Erre rámnézett az elcseszett képű csöves, vmi brutálisan nézett ki és 2x akkora volt mint én, össze lehet fosni magad tőle. Mondom jólvan, tessék itt a plusz 50....
csináltam is kandikamerás felvételt a csövesről, telómon van.
úgyhogy nem jó ötlet egyedül villamosozni éjjel...
Nemrég a Mozik... topicban egyikünk figyelmeztette az értelmetlen kommentekre,most meg ez.Cs nem akar tanulni a kollega...Ilúvatar írta:komolyan, ki a f.....t érdekli a gyökertől a könyve?Zsolti95 írta:Nem tudja valaki h Magyarországon megjelenik-e Ibra könyve és ha igen mikor?
nemtudom mikor és miért voltcsabimo írta:Hello szeretnélek megkérni hogy kapcsoljatok vissza, két hete nem tudok fellépni !!! Barcatom a nevem barcelona a jelszavam!!! innen irtam mert máshonnan nem tudok. Azért én több éve tag vagyok ahoz hogy nem tesztek vissza 2 hete!!!
Dobjuk már ki ezt a szerencsétlent,ha ennyire nem érdekli. Plusz amit miihiimessibingyo írta:Nem erdekel ez az igazsag !!!!!!!!barca 1986 írta:kösd be a biztonsági övet, ebből repülés leszmessibingyo írta:Vesszen a mocsok Olah mindent elvettek ERDELY nem ROMAN fold A BOLYAI NEm ROMAn iskola !!!!!!!!
Tim írta:Ha esetleg még nem tette meg valaki,akkor ezt a nagyon joe komát dobja
már ki folyamatos spam miatt.
messibingyo írta:Murinho egy arogans cigany shrekkkfej Elton ennyi ot csak az szereti aki olyan mint o ennyi csaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ip banja van.Mondtam én neki,h felesleges de nagyon Ő mégis szeretne itt böngészni.Szóval mit mondhatok a srácnak?Drigo írta:IP banja van? Egyéb esetben látnia kéne az oldalt. Mondjuk ezen a fórumon nem sokat lehet olvasni, aminek értelme is vanBányász írta:herrtoth(vagy herr.toth) nevű madridista nagyon szeretne visszakéreckedni.Azt ígérte nem ír a fórumba csak olvasgatni szeretne.Vissza lehet engedni a srácot?
Ez a bARCa ez tetszik, frappáns.
IP banja van? Egyéb esetben látnia kéne az oldalt. Mondjuk ezen a fórumon nem sokat lehet olvasni, aminek értelme is vanBányász írta:herrtoth(vagy herr.toth) nevű madridista nagyon szeretne visszakéreckedni.Azt ígérte nem ír a fórumba csak olvasgatni szeretne.Vissza lehet engedni a srácot?
Mi is köszönjük meg szépenraulmadrid írta:Gusztustalan egy bagázs vagytok.Lehet itt majmozni Mourinhot,de ez a pep fiú sehol nincs mellette SEHOL.
Savanyú a szőlő,de egyszerűen élvezem olvasni az egyre banálisabb kifogásokat amit a sok szaros divatdrukker ír![]()
És nem is csoda,hogy fáj a vereség,mert a barca "szurkolók" semmiházni nyomorultak mind,mert a nagy arc nagyot is koppan ugyebár.
KÖSZÖNÖM ISTENEM,HOGY NEM VAGYOK bARCás.
VAMOS MADRID
Valaki dobja ki legyen olyan kedves.fir3bird írta:nem vártam többet itt senkitől, szánalmas beképzelt csürhe banda. könnyen nagy a szátok most, de addig örüljetek, amíg tudtok... hamarosan visszakerültök oda, ahová valók vagytok. senkit nem tiszteltek, mindenkit lenéztek, hánynom kell tőletek.
rivaldo11, nálad nagyobb senkiházi férget még nem láttam itt a fórumon, gondolom az életben is ilyen beképzelt majom vagy.
mi is szeretjük őt:Dcibik írta:tegnap még gratuláltam a győzelmetekhez,de a mai h.sz-ek után rájöttem,hogy csak egy ki.....tt ci...ny banda vagytok