ezek szerint nem csak nekem tűnt felcps46 írta:Világi: xy egyébként 183 centis és 81 kilós.

egy meccsen legalább 10 embernek elmondja az adatait
ezek szerint nem csak nekem tűnt felcps46 írta:Világi: xy egyébként 183 centis és 81 kilós.
bazz ez nagyon ütős ez tetszik!roonie írta:Most néztem valami strandfocit, ott ilyet szól a kommentátor:
xy annyit dekázott hogy az már egy kilo!![]()
![]()
Boixos írta:az tetszik a leginkább, amikor hosszú elemzésekbe kezd. sztem csak azért szokta abbahagyni, mert a világi kikapcsolja a mikrofonját.S T U P I D S H A R K írta:Verebes Joe tegnap nagyon formában volt...
Mindkettőt fejberúgnám ezértDrigo írta:Miért a Léderer amikor beköszön kitartást a hölgyeknek és jó szurkolást az uraknak az sem jobbGame90 írta:Kokó: ,,A hölgyeknek kezit csókolom, az uraknak viszontlátásra''.
Szerintem nagyon találó elköszönés.
Miért a Léderer amikor beköszön kitartást a hölgyeknek és jó szurkolást az uraknak az sem jobbGame90 írta:Kokó: ,,A hölgyeknek kezit csókolom, az uraknak viszontlátásra''.
Szerintem nagyon találó elköszönés.
az tetszik a leginkább, amikor hosszú elemzésekbe kezd. sztem csak azért szokta abbahagyni, mert a világi kikapcsolja a mikrofonját.S T U P I D S H A R K írta:Verebes Joe tegnap nagyon formában volt...
Ordog írta:Miért ver minket az isten Világival????????? Messi beállása után, ahányszor beleért a labdába Tevez a balszélen, mindig Messit mondott... egyszer mondott csak Tevez-t a sok alkalomból, az pedig akkor volt mikor közelről mutatták és lehetett látni a 11-es Tevez feliratot a hátán...
Az meg a másik, hogy a hülye partjelző elvette Messi győztes gólját... egyvonal bammeg EGYVONAL!!!!!!!
Ordog írta:Miért ver minket az isten Világival????????? Messi beállása után, ahányszor beleért a labdába Tevez a balszélen, mindig Messit mondott... egyszer mondott csak Tevez-t a sok alkalomból, az pedig akkor volt mikor közelről mutatták és lehetett látni a 11-es Tevez feliratot a hátán...
Az meg a másik, hogy a hülye partjelző elvette Messi győztes gólját... egyvonal bammeg EGYVONAL!!!!!!!
áh sztem busszal vagy stoppal mentek ez a trágya rtl annyira skót hogy nem akar ezért is még többet fizetniOrdog írta:Amilyen trágya ez az RTL, biztos vmit elrontottak és Hajdú B és Léderer valahol Németország közepén ott bolyong...:DD De majd Flóri elintézi a szitut és az elődöntőket már ők fogják közvetíteni:D