Hát ezt nem te mondod előszörCharlie írta:Ilyen elvakult foci rajongóval se találkoztam még mint EszterA Eurosport szokta ezeket adni,a sorsolásokat,meg ilyesmiket,mindig élőben közvetíti.
C.

Hát ezt nem te mondod előszörCharlie írta:Ilyen elvakult foci rajongóval se találkoztam még mint EszterA Eurosport szokta ezeket adni,a sorsolásokat,meg ilyesmiket,mindig élőben közvetíti.
C.
MIndenképpen nézem, ha adják.Enrique írta:De, fogja, legalábbis aszonták'!Bodi írta:A Euro Sport nem szokta adni ezeket a díjátadásokat??
Jó lenne megnézni.
Deco-t kihagytam... Pedig neki tényleg jó éve volt.redlions írta:Hátha tényleg a 3asból kerül ki, akkor Sheva nyer...Lővi a gólokat(9bajnoki)! Tavaly 24 góllal gólkirály és bajnok.
Henry 11gólnál jár. Tavaly bajnok és gólkirály 30góllal.
Ronnie kevés...
Sajnos ódákat nem tudok írni, még a fogalmazásokat is nagyon nehezen írom meg...Charlie írta: Hogyne lehetne.....felőlem ódákat is zenghetsz róla!Ronaldinho mikor lex már a régi?
C.
Azért várjuk csak ki a végét, nem olyan biztos az... Mindenkinek fel lehetne sorolni az erényeit, h ki-kit hogy győzne le, de ez igaz fordítva is..redlions írta:Hátha tényleg a 3asból kerül ki, akkor Sheva nyer...Lővi a gólokat(9bajnoki)! Tavaly 24 góllal gólkirály és bajnok.
Henry 11gólnál jár. Tavaly bajnok és gólkirály 30góllal.
Ronnie kevés...
Hogyne lehetne.....felőlem ódákat is zenghetsz róla!Ronaldinho mikor lex már a régi?eszter21 írta:De hol istenítsem, ha már itt sem szabad??Charlie írta:Kezdex fáraxtó lenni Ezster ezzel a folyamatos Ronaldinhozássaleszter21 írta: hát igen, nem lehet mindenki olyan kivételes tehetség, mint Ronnie![]()
C.
De hol istenítsem, ha már itt sem szabad??Charlie írta:Kezdex fáraxtó lenni Ezster ezzel a folyamatos Ronaldinhozássaleszter21 írta:hát igen, nem lehet mindenki olyan kivételes tehetség, mint RonnieCharlie írta: De az eredmények Decot igazolják,szval neki kéne vagyis KELL kapnia!Jóhogy nem játszik olyan látványosan,mert nem játszhat mindenki úgy mint ők.
C.![]()
C.
Kezdex fáraxtó lenni Ezster ezzel a folyamatos Ronaldinhozássaleszter21 írta:hát igen, nem lehet mindenki olyan kivételes tehetség, mint RonnieCharlie írta:De az eredmények Decot igazolják,szval neki kéne vagyis KELL kapnia!Jóhogy nem játszik olyan látványosan,mert nem játszhat mindenki úgy mint ők.eszter21 írta: Mert Ronnie a világ legjobb játékosa![]()
Most komolyan, szerintem Deco nem játszik olyan látványosan, mint Ronnie vagy Seva.
C.
hát igen, nem lehet mindenki olyan kivételes tehetség, mint RonnieCharlie írta:De az eredmények Decot igazolják,szval neki kéne vagyis KELL kapnia!Jóhogy nem játszik olyan látványosan,mert nem játszhat mindenki úgy mint ők.eszter21 írta:Mert Ronnie a világ legjobb játékosaCharlie írta:A Sport1en a spanyol összefoglalóban Nyilasi azt mondta hogy ha Deco nyeri az Aranylabdát akkor ő lehidal,na jó nem így fejezte ki,de kb. ezt akarta mondani.Szerinte Ronaldinho&Shevchenko a főesélyes.De kérdezem én.Miért![]()
![]()
![]()
C.![]()
Most komolyan, szerintem Deco nem játszik olyan látványosan, mint Ronnie vagy Seva.
C.
De az eredmények Decot igazolják,szval neki kéne vagyis KELL kapnia!Jóhogy nem játszik olyan látványosan,mert nem játszhat mindenki úgy mint ők.eszter21 írta:Mert Ronnie a világ legjobb játékosaCharlie írta:A Sport1en a spanyol összefoglalóban Nyilasi azt mondta hogy ha Deco nyeri az Aranylabdát akkor ő lehidal,na jó nem így fejezte ki,de kb. ezt akarta mondani.Szerinte Ronaldinho&Shevchenko a főesélyes.De kérdezem én.Miért![]()
![]()
![]()
C.![]()
Mert Ronnie a világ legjobb játékosaCharlie írta:A Sport1en a spanyol összefoglalóban Nyilasi azt mondta hogy ha Deco nyeri az Aranylabdát akkor ő lehidal,na jó nem így fejezte ki,de kb. ezt akarta mondani.Szerinte Ronaldinho&Shevchenko a főesélyes.De kérdezem én.Miért![]()
![]()
![]()
C.
Teljesen egyetértek veled. Nem lehet mindig egyformán jól játszani...Lujo írta:Ez nem igaz Silvanus, mert olyan kiemelkedő csúcsteljesítményt, amit Ronnie tavasszal nyújtott, nem lehet egy egész éven át művelni. És itt nem az erő tartalékolásáról van szó, hanem arról, hogy nagyon nehéz olyan fantasztikusan játszani hasszú távon. Meg egyébként is ott van a pályán Deco is, így a feladatok megoszlanak kettejük közt.
Pontosan. Sokkal jobban megoszlanak a feladatok a játékosok között, mint tavaly ilyenkor.Lujo írta:Ez nem igaz Silvanus, mert olyan kiemelkedő csúcsteljesítményt, amit Ronnie tavasszal nyújtott, nem lehet egy egész éven át művelni. És itt nem az erő tartalékolásáról van szó, hanem arról, hogy nagyon nehéz olyan fantasztikusan játszani hasszú távon. Meg egyébként is ott van a pályán Deco is, így a feladatok megoszlanak kettejük közt.