Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha neked egy 29x-es bajnok csapat és egy 9x-es BEK/BL győztes csapat egy VICC, akkor a barcelona meg maga a pojén...Silvanus írta:Ne kiabálj, mert repülsz! ... Na jó, csak vicceltem! Nem hagyhattam ki! A madridosok úgy is szeretik a viccet, nem?!... A csapatotok is csak egy vicc!FIGO 2 írta:még mielőtt bárki meggyanusítana.
NEM ÉN VAGYOK...
Ne kiabálj, mert repülsz! ... Na jó, csak vicceltem! Nem hagyhattam ki! A madridosok úgy is szeretik a viccet, nem?!... A csapatotok is csak egy vicc!FIGO 2 írta:még mielőtt bárki meggyanusítana.
NEM ÉN VAGYOK...
Kiemelt meccs... De szerintem is felesleges volt...Silvanus írta:Miután lemegy a Barca-Chelsea összecsapás, és az e-nevet viselő topik imígyen majd értelmét is veszíti, el kellene azon gondolkodni kedves modik, hogy van-e értelme "A Barca a bajnokok ligájában" című topik mellé nyitogatni mindig egy másik BL topikot az éppen aktuális ellenfél nevével fémjelezve?!... (Mint most a "Barca-Chelsea")
Szerintem az megosztja a figyelmet, ahogy most is! Sokan az egyikbe írnak, sokan a másikba ugyan azon meccsel kapcsolatban (ahogy most is), és így sok ismétlődés, sok hasonlóság, és elbeszélés van, vagy lehet!?... Nem?!....
Csak felvetettem, hogy ezt át kéne gondolni!
Én már az elején sem értettem hogy miért van 2...Silvanus írta:Miután lemegy a Barca-Chelsea összecsapás, és az e-nevet viselő topik imígyen majd értelmét is veszíti, el kellene azon gondolkodni kedves modik, hogy van-e értelme "A Barca a bajnokok ligájában" című topik mellé nyitogatni mindig egy másik BL topikot az éppen aktuális ellenfél nevével fémjelezve?!... (Mint most a "Barca-Chelsea")
Szerintem az megosztja a figyelmet, ahogy most is! Sokan az egyikbe írnak, sokan a másikba ugyan azon meccsel kapcsolatban (ahogy most is), és így sok ismétlődés, sok hasonlóság, és elbeszélés van, vagy lehet!?... Nem?!....
Csak felvetettem, hogy ezt át kéne gondolni!
Rendben. Csak, de nemcsak te csináltad....Enrique írta:Bocs még1x, nálam ez volt az 1. (és rem. az utolsó) alkalom.redlions írta:Felkérek mindenkit, hogy kultúráltabban vegye tudomásul, hogyha az ellenfél vezet, vagy nyer! Kicsit sokat kellett az elmúlt 2,5 órában moderálni.....![]()
Csak nagyon felhúztam magam.
Bocs még1x, nálam ez volt az 1. (és rem. az utolsó) alkalom.redlions írta:Felkérek mindenkit, hogy kultúráltabban vegye tudomásul, hogyha az ellenfél vezet, vagy nyer! Kicsit sokat kellett az elmúlt 2,5 órában moderálni.....
Igyexünk mindig mindent átnézni, de néha nincs rá idő...Rapika írta:Úgy vettem észre,hogy hiába a soksok figyelmeztetés,egyesek nem hagyják abba a trágár szavak használatát![]()
Meddig tart a türelmetek Moderátorok?
Van más választásunk?Rapika írta:Úgy vettem észre,hogy hiába a soksok figyelmeztetés,egyesek nem hagyják abba a trágár szavak használatát![]()
Meddig tart a türelmetek Moderátorok?
ez feltűntEn nem fogok megkomojodni SOHA!!!
En nemZsolti írta:Arra a pályázatra benevezek énis!Addig még sokat komolyodhatok...