Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.02.21. 15:41:13

xatary írta:
grecki írta:Nem szélső, de a szélen játszik. Szerinted akkor Cronldo sem szélső? Ő sem csak a partvonal mellett futkározik...
Szerinted aki a vonal mellett jászik azt mind szélsőnek hívják????
Igen, aki vonal mellett játszik, az szélső, legyen szó csatárról, vagy védőről, akár kp-ről.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
xatary
Jugador del Barça

2007.02.21. 15:38:34

grecki írta:Nem szélső, de a szélen játszik. Szerinted akkor Cronldo sem szélső? Ő sem csak a partvonal mellett futkározik...
Szerinted aki a vonal mellett jászik azt mind szélsőnek hívják????
xatary
Jugador del Barça

2007.02.21. 15:30:31

Úgylátom nem érted, amit mondani akarok. Ha klasszikus szélsővel játszol, akkor a védőknek nem kell annyira támogatniuk a támadást, mert a szélső feladata a vonal mellett megjátszani a labdát és beadni.

Érdekes én nem láttam, h a cselszkinél a két szélsőbekk nagyon taposta volna Robben és Duff sarkát a vonalon. Biztos jól emlékszem, mert a huszadik percben már 3 volt oda :( :(

Ja és CR ugyanazt játsza, mint Roni. Kicsit hátrébb a csatárok mögött és onnan indulva, de befele !!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.21. 15:16:32

xatary írta:Ilyenkor a szélsőbekkek nem futnak fel, mert ott a szélső a vonal mellett.
Ez pedig egy orbitális baromság...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.21. 15:15:04

Nem szélső, de a szélen játszik. Szerinted akkor Cronldo sem szélső? Ő sem csak a partvonal mellett futkározik...
xatary
Jugador del Barça

2007.02.21. 14:30:51

Roni nem szélső !!! Ne keverd össze a támadó középpályással, aki kihúzódik a szélre, h teret nyisson és onnan befelé játszon és így teremtsen helyet a felfutó szélsőbekknek. Messi dettó a másik oldalon.

A cselszki játszott igazi klasszikus szélsőjátékot tavalyig (duff-drogba-robben). A rendszer 4-3-3. Ilyenkor a szélsőbekkek nem futnak fel, mert ott a szélső a vonal mellett. Nálunk inkább a center mögött van két játékos, aki a szélről indul, de befelé megy (4-3-2-1).
Nálunk sztem Gyula egyedül a tipikus szélső.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.21. 14:15:18

Miért Ronaldinho nem a bal oldalon játszik? Az más kérdés, hogy behúzódik középre, de melyik szélső nem? Amikor felérnek a szélsőbekkek, behúzódnak középre. Legyen az Giuly, Messi, Ronaldinho nálunk, vagy Cristiano Ronaldo, Ljungberg, Robben, stb.
xatary
Jugador del Barça

2007.02.21. 14:00:48

Hát az U17 vb-n nem kimondottan szélsőt játszott, inkább olyan Roni féle szerepkört. Ha játszatni akarjuk, akkor viszont rotálni kell majd, h ne legyen sértődés.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.21. 12:34:50

xatary írta:Mancini is jó, de mondj egy vmit, amiben több, mint Queresma (azonkívül, h ő még nem játszott nálunk :). Mindkettő gyors, technikás és gólérzékeny és szerintem a portugál foci közelebb áll a spanyolhoz, mint az olasz !!

Már látom, h Eto hogy fog duzzogni, amikor cserélnie kell majd Dos Santossal :shock:
Dos Santos szélső!
xatary
Jugador del Barça

2007.02.21. 12:01:58

Mancini is jó, de mondj egy vmit, amiben több, mint Queresma (azonkívül, h ő még nem játszott nálunk :). Mindkettő gyors, technikás és gólérzékeny és szerintem a portugál foci közelebb áll a spanyolhoz, mint az olasz !!

Már látom, h Eto hogy fog duzzogni, amikor cserélnie kell majd Dos Santossal :shock:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.21. 11:45:30

Szerintem is jó lenne, én legalábbis örülnék Quaresmának, csak egyfelől ott van Dos Santos, másik oldalról meg Rijkaard valamiért nem kultiválta sosem azt a gyereket.

Szóval, ha a tridente mögött ott van:

remélem: Saviola, Dos Santos, CR v Quaresma v Maxi
remélem nincs: Giuly, Ezquerro, Gudjohnsen

akkor nem sokat fog játszani a mexikói tehetség, pedig szerintem rendkívül fontos lenne, ha elkezdenénk beépíteni a csapatba...
El Payaso
Capitá del Barça

2007.02.21. 11:44:55

xatary írta:Én azt mondtam, h Robbennél sokkal jobb lenne és CR-nél pedig lényegesen olcsóbb és kevésbé megosztó. Mellesleg hétről hétre jól játszik és annak idején nem volt ennyire játszó a csapat, mint most. Szóval, akkor abba a szisztémába nem felelt meg. Ettől még most akár jó is lehet. De ha tudsz jobbat ...
jaja: Mancini a romából!
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
xatary
Jugador del Barça

2007.02.21. 11:39:55

Én azt mondtam, h Robbennél sokkal jobb lenne és CR-nél pedig lényegesen olcsóbb és kevésbé megosztó. Mellesleg hétről hétre jól játszik és annak idején nem volt ennyire játszó a csapat, mint most. Szóval, akkor abba a szisztémába nem felelt meg. Ettől még most akár jó is lehet. De ha tudsz jobbat ...
Messinho
Jugador del Barça

2007.02.21. 11:39:15

Szerintem jó választás lenne Quaresma!!Még fiatal volt amikor nálunk volt, mostanra érett játékos lett belőle a Portoban!!A védelembe feltétlenül kell valaki, én örültem volna ha Damia itt marad, mert akkor nem lenne gond a szélső védőkkel!!Nagyon leketlenül játszik a csapatunk!!
El Payaso
Capitá del Barça

2007.02.21. 11:23:31

Quaresma vissza?? Ne vicceljetek már, ő már megbukott egyszer nálunk. Ennyi.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
xatary
Jugador del Barça

2007.02.21. 10:22:21

Zsoltinak: Én támadófocit szeretnék látni a csapatomtól és ehhez két vkp teljesen felesleges !!! Játszuk azt, mint a Margit? Ott is pont ezért fogják elzavarni Capellót majd az elnököt, mert ezek a nagy csapatok sajátja a látványos támadófoci!!! A juventus, a milan védekezhet, de egy Barcelonának nem ez a játéka!! Igen kell egy tipikus szélső, ha nagyon betömörülnek középen (pl valencia hétvégén), akkor meg tudjuk őket bontani. Robben pénzkidobás, CR szintén. Queresma még akár jól is elsűlhetne és nem is drága, kérdés, h mennyire hajlandó padozni. Xavit hagyjátok békén, mert az egyik legfontosabb láncszeme a csapatnak!!! Labdátszerez, megtartja, pontosan passzol, jól lő és olvassa a játékot! Ne akarjunk már helyette afrikai erőembereket.
Védelembe egy balbekket, mert abból sztem több jó vételi lehetőség van és Zambi eredetileg jobb bekk!!! Egy fiatal vkp-t, akit két-három év alatt beépítenénk majd, esetleg egy szélsőt Gyula helyére (bár én megtartanám 20 percekre). És jöjjenek a fiatalok fel a B-ből tanulni !!!!!!
PCsabi
aka Game90

2007.02.19. 23:30:42

dickricsi írta:Szia Game90!
Én nem igazán látom be, miért lenne jobb Quaresma, mint Robben. Igaz, hogy Robben igen sérülékeny, de Quaresma meg nálunk volt és képtelen volt bizonyítani. Nagyon fájdalmas lenne most tízmilka körül adni érte, amikor ennél jóval kevesebbért ide tudtuk hozni anno.
Mindkettejüknél jobb megoldás lenne CR, de ő eléggé irreális.
Quaresma most már nagyon jó játékos. Robbennél sztem jobb, nem is értem, hogy mért van még mindig a Portóban :roll: Gyorsabb, technikásabb, nem olyan sérülékeny, mint Robben. C. Ronaldo igaz, hogy jobb, mint Quaresma, de sztem nem sokkal.
És ha Szakacsnak igaza van, hogy 5 milláért leigazolhatnánk, akkor sztem jöjjön.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.02.19. 23:22:35

valamint quaresma nem tizenmillio lenne hanem 5 ! nem mindegy :roll:
Illetve remelem h iden lesz normalis szezon elotti edzotabor...mert a tavaly elmaradt...meg is latszott az eredmenye :?
Tiziano Crudeli fan :!:
dickricsi
Capitá del Barça

2007.02.19. 23:15:29

Szia Game90!

Én nem igazán látom be, miért lenne jobb Quaresma, mint Robben. Igaz, hogy Robben igen sérülékeny, de Quaresma meg nálunk volt és képtelen volt bizonyítani. Nagyon fájdalmas lenne most tízmilka körül adni érte, amikor ennél jóval kevesebbért ide tudtuk hozni anno.
Mindkettejüknél jobb megoldás lenne CR, de ő eléggé irreális.
Deco kihagyogatásával egyetértek, illetve az afrikai vonallal is. (mint vkp.) Annak idején örültem Guddy érkezésének is, sajnos nem igazán jött be. A vkp mellett a hátsó alakzat erősítése is kéne. Gio+Syl mellé/helyére kéne vki a szélre. És könyörgöm:Játszassuk má' Thuramot!!! Miért hoztuk ide, ha nem ezért? Mikor volt rossz, amikor bekerült? (kivéve amikor az egész csapat rossz volt) Hány rossz meccs kell/engedhető meg Oleguer-nek, hogy hetekre kihagyják? Miért erőltetjük a Gio/Syl vonalat? Miért hosszabbítottunk mindkettővel?
Nagyon kíváncsi leszek a köv. igazolási szezonra, mert vkiket hoznunk kell, ez így ne menjen tovább! Minden szempontból jön fel a csapat, (marketing, pü., ahol szívesen játszanának) folytatni kéne az eddigi munkát, de az látható,hogy nem elég "csak" annyit tennünk, mint ezidáig, mert utolért minket a világ!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.19. 20:50:13

Zsolti írta:énis vmi technikásabbra gondolok,meg vmi erősebbre,de a technikásabb az nálam nem Xavi..olyan impotensnek tünik nekem a játéka legtöbbször..elvan ott,passzolgat..és ennyi.Semmi plussz..Örülnék mondjuk egy Xabi Alonsonak,vagy egy Cambiassonak,a másik meg valami afrikai robot
Hát Xabi Alonsonál sztem jobb a mi Xavink. Nagyon sok jó indítása van (már amikor an kinek, mert mostanában alig mozog vk). A jó passzszázalék azér jól jön, tekintve, hogy a meccsenkénti eladott labdákat tekintve messze a Barca a legrosszabb. Alonsonak jobb fizikai adottságai vannak, meg jobbak a távoli lövései, de Xavi jobban átlátja a pályát. (a sérülése előtt Xavinak is nagyon jó átlövései votak)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.02.21. 18:28:53-kor.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.02.19. 19:16:44

énis vmi technikásabbra gondolok,meg vmi erősebbre,de a technikásabb az nálam nem Xavi..olyan impotensnek tünik nekem a játéka legtöbbször..elvan ott,passzolgat..és ennyi.Semmi plussz..Örülnék mondjuk egy Xabi Alonsonak,vagy egy Cambiassonak,a másik meg valami afrikai robot
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.02.19. 19:14:12

jobbeknek Dani Alvest!most néztemaz összefoglatót!olyan labdát adott Kanouténak h csak no,meg még gólt is rugott!ő kell nekünk!Vkpre jó lessz Xavi az egyik a másik merg vmi [auto_cenzúra] erős,bijaj!vmi afrikai mint pl. essien v makelele!
Kép

Més qué un Club!!!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.02.19. 19:07:43

igen,az VOLT...idén meg nem az..meg ő sem fiatalodik,most még kaphatunk érte jó pízt,de jövőre már nem nagyon...meg nem tetszik mostanában a játéka...semmi alázat,le**ja az egészet,nagyképű,fölöslegesen trükközik,amik ráadásul be sem jönnek neki,lassú,kapura veszéjtelen,satöbbi,satöbbi....
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.19. 19:02:41

Zsolti írta:na a tegnapi meccsből kiindulva,meg amúgy is...kell pár új player..
...................................Valdes.................................
Jobbekk.....Puyol........................Rafa...........Zambrotta
..................VKP.........................másik VKP.............
...............................Iniesta....................................
Messi.........................................................Ronaldinho
..................Eto'o(vagy valaki más :roll: ).................

cserepad:Xavi,Thuram,Dos S,Saviola,Belletti,meg a maradék,aki itt marad
Szerintem túl offenzíven játszunk..mindenképp kell a kövi évtől a két vkp,mert ezzel jövőre még ennyire se fogunk menni....ez nem lenne roszs felállás,elég támadó még így is,de mégsem annyira mint idén,a két vkp meg sztem nem szorul különösebb magyaázatra..ja meg Rijkaard helyett is jobbanörülnék valaki másnak,aki megtanítja védekezni a hátvédeket mondjuk... :roll:
A két új vkp,meg paszs,hogy ki lenne,de Deco árából az egyiket meg tudnánk venni,a másikat meg mondjuk a C ronaldóból eltett pénzből..nem kell ő ide,csak ha megy Dinho.
Decot eladni minek :evil: :? sztem támadásba és védekezésbe is nagyon jó :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.02.19. 18:59:52

na a tegnapi meccsből kiindulva,meg amúgy is...kell pár új player..
...................................Valdes.................................
Jobbekk.....Puyol........................Rafa...........Zambrotta
..................VKP.........................másik VKP.............
...............................Iniesta....................................
Messi.........................................................Ronaldinho
..................Eto'o(vagy valaki más :roll: ).................

cserepad:Xavi,Thuram,Dos S,Saviola,Belletti,meg a maradék,aki itt marad
Szerintem túl offenzíven játszunk..mindenképp kell a kövi évtől a két vkp,mert ezzel jövőre még ennyire se fogunk menni....ez nem lenne roszs felállás,elég támadó még így is,de mégsem annyira mint idén,a két vkp meg sztem nem szorul különösebb magyaázatra..ja meg Rijkaard helyett is jobbanörülnék valaki másnak,aki megtanítja védekezni a hátvédeket mondjuk... :roll:
A két új vkp,meg paszs,hogy ki lenne,de Deco árából az egyiket meg tudnánk venni,a másikat meg mondjuk a C ronaldóból eltett pénzből..nem kell ő ide,csak ha megy Dinho.
Lezárt