Nem értem azokat, akik elküldenék a csékát. Raúl most ráadásul ontja is a gólokat. Igaz, néha teljesen eltűnik a mezőnyben, az el classicón is elég halvány volt.
Nem elküldésről volt szó, hanem padoztatásról. Szoktatok nézni Reál meccseket? Az a gólontás se most volt sajnos!

Utóbbi 6 meccsen nem lőtt gólt, ami egy dolog, de gyakorlatilag észrevehetetlen a pályán, mintha fordulók óta egy emberrel kevesebbel játszanánk. Ősszel egész jól ment neki, voltak szép megmozdulásai, góljai, gólpasszai. Sajnos úgy néz ki csak fellángolás volt, de azért még talán tavasszl öszekapja magát. Sajnos nagyon lassú játékos, és Robinho mellett ez pláne kitűnik most.
Baptista is tud ott játszani, ott van Soldado, aki az Osasunából a válogatottig verekedte magát, ott van Saviola, aki cserének szerintem tökéletes, meg Higuian, aki szerintem egy pancser, de azért másodhegedűsnek nem rossz.
Baptistával középpályán számol Shuszti. Soldado...Még cserének is gyenge sajnos, neki egy közép, kiscsapatban a helye. Messze nem Reál szint. Saviola...Vele nem lehet tudni mi van. Egyszerűen nem képes gólt lőni, ha játszik. Még egy harmadosztályú csapatnak sem. Mallorca ellen is olyan helyzetet hagyott ki, hogy el se hittem. Persze, meccshiány. Csak sajnos ha nem él azzal a kevés idővel, amit kap, akkor nem fog bekerülni. ő nem raúl, hogy teljesítmény nélkül legyen kezdő.
Meg ugye van RVN, aki legalább lövi a gólokat, el is fér egy ilyen csatár a csaptban, de ő is a lassabb csatárok közül való, nem is túl technikás(ellenetek a gólpassza inkább kivétel volt), szóval nem tőle lesz szép a Madrid játéka, csak eredményes.
Tehát van egy idős gólvágónk(amihez nagyon ért, de szinte semmi máshoz), egy legendánk, akinek évek óta csak fellángolásai voltak, cagy azok se, egy örök ígéretünk, aki vaészeg az is marad, egy nem reál-szintű fiatalunk, egy másik, akiből még talán lehet valami. Ennyi.
Szóval igazából van egy darab formában lévő csatárunk, aki eredményes. De ha nem lenne ott jobb szélen Robinho, jó eséllyel nem mi vezetnénk a bajnokságot. De szerencsére ott van!
Szóval mit akartok még? Komolyan...
Egy darab tehcnikás, gyors, gólerős, tehetséges csatárt.(Benzema,Villa,Ibra, akárki..)
Zambrottát én is szeretem. De most talán elkezdte bejátszani magát a barcába.
Sajnálnám, de akkor talán leigazolnánk Alvest, akiért évek óta rimánkodok.
Nálunk is sokan, de szerintem a Chelsea-ben fog kikötni.