Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, h akkor nem tom hol lenne a helye, pedig nagyon birom a játékát.Enrique írta:lionelmessi19 írta:Szerintem Marquez elég jó vkp...
Szerintem meg nem.
Jobb, mint a Milka, ez tény. Viszont lassú, és túl sok labdát ad el, ami megengedhetetlen azon a poszton. Ráadásul nem a keret legtechnikásabb játékosa, ami szintén nem előny a középpályán...![]()
Per pill ő a legjobb megoldás, de hosszútávon szerintem semmiképp nem ott a helye.
lionelmessi19 írta:Szerintem Marquez elég jó vkp...
Ez igaz, védekezésben, ugyanakkor Makelele vagy Vieira képtelen olyan szintű megoldásokra, keresztpasszokra, mint Rafa, és sztem kevésbé tudnának együtt játszani Decoval, Iniestával, Xavival...Game90 írta:Jó védekező kp sztem is, de nem lehet egy szinten emlegetni pl Vieirával vagy Makelelévellionelmessi19 írta:Szerintem Marquez elég jó vkp...
Jó védekező kp sztem is, de nem lehet egy szinten emlegetni pl Vieirával vagy Makelelévellionelmessi19 írta:Szerintem Marquez elég jó vkp...
Maskerano, APPIAH pl...utobbit nem véletlenül emeltem ki.visca el barca írta:pl.?LG írta:Sztem hiba volt, h januárban nem igazoltunkNincs 1 normális védekező középpályásunk. Pedig lett volna kit igazolni, akik a BLben is jűtxhattak volna.
nekem hirtelen nem is jut eszembe olyan vedekezo kp aki játszhat a bl-ben és ténylegesen 'megüti a szintet'
Nem is tudom.Rivaldo11 írta:A visszavont irányító messze nem egyenlő a szűrővel!
Xabi Alonso visszavont irányító,és nem szűrő.Soha nem is volt az.
Albelda kiváló megoldás lenne.Tapasztalt,a legjobb korban van(29),és 3-4 évig használhatnánk azon a poszton.
pl.?LG írta:Sztem hiba volt, h januárban nem igazoltunkNincs 1 normális védekező középpályásunk. Pedig lett volna kit igazolni, akik a BLben is jűtxhattak volna.
Úgyvan Game90!Te vagy a nyerteees! az ajándékodat átveheted ...Game90 írta:NSOVagy nem tudom
én azt ne mmondanám levezetésnek,hiszen ahogy láttam pár meccsen csak gubbadt a szemem,hogy ez az állat mennyit rohangál még 50 évesen,meg hogy küzd!grecki írta:Én Davidsot is simán visszahoztam volna...most viszont az Ajaxban vezet le.