...S.Agüero írta:fontos lejátszani?ferninho írta:mindjárt végzünk, 10-15 perc![]()
kiléptem...
bocs fcb0827.....

na hívj ki Mátyás
na most aztán nagyon ügyes voltam.....
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
grat.
...S.Agüero írta:fontos lejátszani?ferninho írta:mindjárt végzünk, 10-15 perc![]()
Mert még sajnos nem játszottuk lekanty írta:Ha akarjátok, akkor a következő kört is kisorsolom.csababarca írta:Honfoglaló:
csababarca- Fecoo 2-0
Maradt még:
csababarca
MichaaBee
messideco
Kalap-bowlinggolyo meccsnek az eredményét így hirtelen nem találom, pedig láttam, h egyeztettetek.
Oké, de csak ötöst.ferninho írta: nem jó neki, velem játsszál
nem jó neki, velem játsszálfcbarca0827 írta:Oké. Biztos nem jó most?Leomessi14 írta: Kivégzésre készen állok!
Megse, halasszuk holnapra...
Ha akarjátok, akkor a következő kört is kisorsolom.csababarca írta:Honfoglaló:
csababarca- Fecoo 2-0
Oké. Biztos nem jó most?Leomessi14 írta: Kivégzésre készen állok!
Megse, halasszuk holnapra...
itt vagy még?S.Agüero írta:nekem okés.
ma 7-től ráérek.![]()
bob, ferni?
Kivégzésre készen állok!fcbarca0827 írta:Fecooo, Leomessi14, melyikőtök ellen kezdhetem meg a bajnoki címig vezető utat?
Csak szólok, hogy nem vicceltem.fcbarca0827 írta:Fecooo, Leomessi14, melyikőtök ellen kezdhetem meg a bajnoki címig vezető utat?
Ez szerintem rendben van. (persze hozzácsapva, hogy 2-vel kell nyerni, mert nem mindegy, hogy ki kezdi az 1. játékot)ferninho írta:
mondjuk lehetne olyat, hogy csoportban 5 nyert, negyeddöntő 7, elődöntő 9, döntő 11. ez jó lesz így ?
Nekem igazából mindegy, de a csoportkörben mehetnénk 5 nyertig. Az a 3 igen gyér. (persze maradhatna az, hogy 2-vel kell nyerni...) Aztán kettő mehetne tovább a csoportokból, értelemszerűen csop. győztes vs. második...stb..S.Agüero írta: nekem így okés.
akkor valaki sorsoljon és mehet.
legyen 3 kalap
megítélésem szerint:
1. kalap: én, ozsi, puyol, fecooo
2. kalap: levproff, ferninho, fcbarca0827, D.Villa
3. kalap: Zivany20, Bob, Leomessi14, shutter.
lehet sorsolni, ha megfelel.
pl: én, d.villa, shutter
ozsi, fcbarca0827, bob
puyol, levproff, zivany
fecooo, ferninho, leomessi14
?
nekem így okés.ferninho írta:12 ember
sorsolunk
4 csoport
3fő/csoport
mindenki mindenkivel
csoportelső továbbjut
és kész is az elődöntő![]()
és még az első sorsolásnál ágakat csinálunk.
és ott volt az a sorsoló progi, amit linkeltem. remélem vkinek megvan még, mert a letöltő link már nem jó