Rendkívül szomorú vagyok most...

Én azt reméltem, hogy legalább BarátokKözt hosszúságú lesz ez a cirkusz, ehelyett csak 3 évadot élt meg a Cesc-Arsenal-Barca szappanopera. Miről fogok én olvasni jövő nyáron??? Bár lehet akkor már jön a folytatás a Romeu sagával...
Viccet félretéve. Egyik szemem sír, a másik nevet. Jonathan miatt sír, így ő már biztos hogy nem lesz az A keret tagja szerintem, pedig én bírtam a srácot, szerintem a plusz is ott van benne, csak idő kellett volna neki. De hát ez van, a Barcában vagy rögtön villant az ember, vagy kikerül a látómezőből. Thiagot meg már meg se merem említeni, remélem türelmes lesz... Ha "elüldözzük" a kevés lehetőséggel, akkor az utóbbi évtized legnagyobb hibáját követjük el, de ebbe bele se merek gondolni.
De örülök is nagyon, mert Cesc az Cesc... Imádtam eddig is a játékát - az irányítókért vagyok oda elsősorban, szóval ez nem meglepő -, most hogy a top3 karmesterből 3 itt játszik hát hogy is mondjam... Pöttyet ütős lesz a középpálya úgy érzem. És végre nem kell attól tartani, hogy mi lesz ha Xavi lesérül egy Classico vagy egy Bl elődöntő előtt, mert lesz kihez nyúlni, és nem Keitát kell csodálnunk ahogy irányít - nincs sok bajom a malival, de ha irányítót játszik én megőrülök... Bár remélem ez nem következik be, de legalább kipihent lesz a két kicsi törpezseni, és még versenyhelyzet is lesz a középpályán... Ha az olyan hatással lesz rájuk mint Abidalra volt anno egy vetélytárs érkezése, bele se merek gondolni mi lesz itt jövőre - főleg hogy Sánchez is érkezett!