Andris írta:A szezon legrosszabb meccsét produkálták eddig..
Hogy Villanova mit nézelődött a 80. percig szájtátva azt nemtudom.
Én úgy kipenderíteném a B kerethez Pedrot, Adrianot vagy Sanchezt egy ilyen produkció után, hogy csak úgy nyekkennének. Még szerencse hogy nem én vagyok az edző.
De Piqué, Puyol is valami katasztrófa.

Iniesta nem lett kicsit öncélú mostanra? sok a csel, kevés a tiszta passz
Kiegyenlített meccset játszottunk spanyolország(mellettünk) legjobb formában játszó csapatával?! Szörnyű. Sortüzet az egész csapatnak
Néha hihetetlen h mennyire hálátlanok a Barca szurkolók és mennyire elkerüli őket az objektivitás.
A Betis hazai ályán bárkit képes elverni(a Realnak kb egy percig se volt esélye a győzelemre), ezenfelül a bíró is a hazai csapat felé húzott, mert alighanem megbabonázta a közönség.
Pique rengeteget mentett, jól játszott!
Sanchez küzdött, de szétrúgták, a bíró ezt hagyta. Ezért ki a hibás? Sanchez?
Vilanova pedig kit cseréljen le, illetve kit tegyen be? A labdatartásra képtelen Songot, akitől alighanem minden labdát elvesz ez a szupermotivált Betis. Thiagot hamarabb kelett volna? Talán.
A Betis egyszerűen az utolsó cseppig mindent kiadott magából, mindezt jelentős hátszéllel.
Büszke vagyok a kedvenc csapatomra. 3 ponttal távoztak a pokolból! A Real ugyanitt kikapott úgy, hogy kb 2 helyzetük volt a meccsen(meg nem adott tizi a végén és meg nem adott gól), miközben a Betis kb 3-4 alkalommal lezárhatta volna azt a meccset.
Az ilyen 3 pontoknak sokkal nagyobb az értékük, mint egy hazai gálának!