Láttam már sok argentin meccset, mert Argentínának szúrkolok évek óta, de amit a brazilok műveltek, az durva volt. Egyébként az argentinok uralták a meccset. Ilyen fizikai fölénnyel nem bírtak az argentinok. Nemcsak Messi miatt szeretném, hogy kijussanak. A kapitány meg kénytelen volt más védőket berakni, meg más játékosokat, mert sérülések vannak. Két vereség volt magaslati levegőn, ez a harmadik, amióta hivatalosan Maradona a kapitány. Bolívia és Ecuador ellen magaslati levegőn kellett játszani, ami nagyon nehéz. Életveszélyes 3000m fölött focizni. Ecuador ellen nem volt szerencséjük. Venezuela volt az első meccs: 4:0-ra nyertek. Az oroszok ellen is nyertek.ozsimiki írta:YES![]()
Krokodil! Ha már láttál azelőtt Argentín-Brazil meccset,akkor nem lepődnél meg ezen az adok kapokon, vmikor előbbi volt dúrvább, most pedig utóbbi, na bumm. ettől még teljesen megérdemelt győzelmet szereztek a Brazilok,és ki is jutottakennyi erővel akkor a fél világ megutálhatja x alkalommal az argentinokat, y-al meg a Brazilokat.
Csak is Messi miatt remélem,h azért az Argentinok is ott lesznek, meg egy jó kapitánnyal,azért emelnék a színvonalat is.
Mivel ősBrazil drukker vagyok,így érthető az örömöm,és semmi gond se lenne Argentin szempontból, ha a többi csapat ellen nem bénáznának ennyit, akkor csak az ősi rivális elleni vereség miatt fájhatna a fejük, (az is szinte már szégyen ott),nem a kevés megszerzett pont miatt.
Remélem, kijutnak a VB-re. Teljesítménykényszer alatt játszanak. Muszáj most már nyerniük Paraguay ellen.
Amúgy Brazíliát is meg fogja fogni a magaslati levegő, mert ha jól tudom, Bolíviában fognak játszani. Hihetetlen durvák voltak a brazilok. Nem gondolom azt, hogy a brazilok lesznek a VB-én az elsők.