Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.06. 13:19:29

ozsimiki írta:YES :)

Krokodil! Ha már láttál azelőtt Argentín-Brazil meccset,akkor nem lepődnél meg ezen az adok kapokon, vmikor előbbi volt dúrvább, most pedig utóbbi, na bumm. ettől még teljesen megérdemelt győzelmet szereztek a Brazilok,és ki is jutottak 8) ennyi erővel akkor a fél világ megutálhatja x alkalommal az argentinokat, y-al meg a Brazilokat.

Csak is Messi miatt remélem,h azért az Argentinok is ott lesznek, meg egy jó kapitánnyal,azért emelnék a színvonalat is.

Mivel ősBrazil drukker vagyok,így érthető az örömöm,és semmi gond se lenne Argentin szempontból, ha a többi csapat ellen nem bénáznának ennyit, akkor csak az ősi rivális elleni vereség miatt fájhatna a fejük, (az is szinte már szégyen ott),nem a kevés megszerzett pont miatt.
Láttam már sok argentin meccset, mert Argentínának szúrkolok évek óta, de amit a brazilok műveltek, az durva volt. Egyébként az argentinok uralták a meccset. Ilyen fizikai fölénnyel nem bírtak az argentinok. Nemcsak Messi miatt szeretném, hogy kijussanak. A kapitány meg kénytelen volt más védőket berakni, meg más játékosokat, mert sérülések vannak. Két vereség volt magaslati levegőn, ez a harmadik, amióta hivatalosan Maradona a kapitány. Bolívia és Ecuador ellen magaslati levegőn kellett játszani, ami nagyon nehéz. Életveszélyes 3000m fölött focizni. Ecuador ellen nem volt szerencséjük. Venezuela volt az első meccs: 4:0-ra nyertek. Az oroszok ellen is nyertek.

Remélem, kijutnak a VB-re. Teljesítménykényszer alatt játszanak. Muszáj most már nyerniük Paraguay ellen.

Amúgy Brazíliát is meg fogja fogni a magaslati levegő, mert ha jól tudom, Bolíviában fognak játszani. Hihetetlen durvák voltak a brazilok. Nem gondolom azt, hogy a brazilok lesznek a VB-én az elsők.
neobarca
Director del Fútbol

2009.09.06. 12:56:04

Szia!

Ne szemeteld tele az összes topikot, elég ha egybe beteszed, ott is észre lehet venni,és aki akar, segíteni is fog! Már írtál az észrevételes topikba, elég oda is.Köszönjük!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.06. 12:52:59

YES :)

Krokodil! Ha már láttál azelőtt Argentín-Brazil meccset,akkor nem lepődnél meg ezen az adok kapokon, vmikor előbbi volt dúrvább, most pedig utóbbi, na bumm. ettől még teljesen megérdemelt győzelmet szereztek a Brazilok,és ki is jutottak 8) ennyi erővel akkor a fél világ megutálhatja x alkalommal az argentinokat, y-al meg a Brazilokat.

Csak is Messi miatt remélem,h azért az Argentinok is ott lesznek, meg egy jó kapitánnyal,azért emelnék a színvonalat is.

Mivel ősBrazil drukker vagyok,így érthető az örömöm,és semmi gond se lenne Argentin szempontból, ha a többi csapat ellen nem bénáznának ennyit, akkor csak az ősi rivális elleni vereség miatt fájhatna a fejük, (az is szinte már szégyen ott),nem a kevés megszerzett pont miatt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Valbali
Capitá del Barça

2009.09.06. 12:07:52

Spanyolok 5-0-ra nyertek 4 Barcással ( Puyol, Piqué, Busquets, Xavi) a fedélzeten, Villa(2), Silva(2), Piqué góljaival.

HA Init is idevesszük, aki a jövő évi VB-n a Barca fogja adni a spanyol válogatott gerincét. (esetleg Fabregas is ;) )

:)
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.09.06. 10:19:37

A Brziloktól ki lehet kapni bár legfőbb rivális és általában megy az adok kapok!Ami engem dühít az a 4. hely!Ez a válogatott többre hivatott!Maradona pedig focizni tudott de edzőnek pocsék!És ilyet meg láttunk már a történelemben bőven!
Kép
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.06. 10:11:42

albicelesteX írta:Teljesen értetlenül állok az Albiceleste szereplése láttán!Minőségileg a játékos állományu(n)k a világ elitbe tartozik!Mégis szégyen az amit csinálnak ott Buenos Airesben!Maradona...El kellene már felejteni El La mano de Diós-t!Játékosnak nagy volt kétségtelen!addig amíg nem k..vázott,anyagozott,szórakozott!Többre vihette volna ha ezeket hanyagolja és inkább a focival törődik!Nekem Messi már most nagyobb játékos!Remélem eltakarítják a posztjáról és még a stadionból is kitiltják, mert ez a minősíthetelen szereplés az Ő nyakába varrható!Adios Diego!
Ezt miért gondolod? Biztosan láttad a meccset, és a brazilok igencsak durvák voltak. Nem sokat tudtak tenni Messiék, mert egyből felrúgták őket. Fizikai fölény volt. A jó játékosok közül többen is hiányoztak sérülés miatt. Argentínában játszó embereket volt kénytelen betenni. Azért nem ennyivel gyengébb az argentin csapat, mint amit láttunk tegnap. ú

Ki fognak jutni a VB-re. A focihoz ért, inkább azzal foglalkozzon, mint hogy magát tegye tönkre.
albicelesteX
A Vadász

2009.09.06. 10:03:57

Teljesen értetlenül állok az Albiceleste szereplése láttán!Minőségileg a játékos állományu(n)k a világ elitbe tartozik!Mégis szégyen az amit csinálnak ott Buenos Airesben!Maradona...El kellene már felejteni El La mano de Diós-t!Játékosnak nagy volt kétségtelen!addig amíg nem k..vázott,anyagozott,szórakozott!Többre vihette volna ha ezeket hanyagolja és inkább a focival törődik!Nekem Messi már most nagyobb játékos!Remélem eltakarítják a posztjáról és még a stadionból is kitiltják, mert ez a minősíthetelen szereplés az Ő nyakába varrható!Adios Diego!
Kép
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.06. 09:04:49

Varga Tamás írta:Isteni Diego!

Mit tettél szeretett válogatott csapatommal?
Miért vered szét edzői dilettantizmusoddal a szívemnek kedves Albicelestét?
Miért nem szeded a sátorfádat, és távozol a válogatott éléről?
Nagy játékos voltál, de edzőként nulla vagy!
Húzz a fenébe, mert a végén még a VB-ről is lemaradunk!
Ezen a pár meccsen, amikor a padon ültél, több kárt okoztál Argentínának, mint hasznot!
A szövetség vezetői vakok, bénák, gyagyásak, hogy nem látják: Maradona alkalmatlan kapitánynak!
Remélem, még nem késő!

HAJRÁ ARGENTÍNA!
Kérlek nyugodj meg!

Ki fognak jutni. Ne aggódj! Az ilyen erőfölénnyel focizó csapatok ellen nagyon nehéz. Ki fognak jutni. Messi próbálkozott, de az alkata neki is olyan, hogy ilyen csapatok ellen elveszik az erőfölény miatt. volt tegnap fellökés, felrúgás. Most utáltam meg a brazilokat!!!

Az is volt a baj, hogy pár kulcsjátékos lesérült, és nem tudott játszani. Maradona kénytelen volt mások után nézni, de ők ugye nem ilyen jók.

Sokat változott a csapat 2006 óta. Teljesen új emberek vannak benne. Hiába tenné be Riquelmét, már nem olyan jó, mint volt. Messiéknek még sokat kell dolgozni. Az argentin csapat nem ennyire rossz, mint amennyire tegnap kikapott.

Egyébként én örülök, hogy végre értelmes dologgal próbál foglalkozni, és nem magát teszi tönkre.

Nem tudom, hogy az argentinok mennyit készültek, de sajnos tegnap nem jött össze, hogy győzzenek. Durva, agresszív focit játszottak a brazilok.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.09.06. 08:43:03

Isteni Diego!

Mit tettél szeretett válogatott csapatommal?
Miért vered szét edzői dilettantizmusoddal a szívemnek kedves Albicelestét?
Miért nem szeded a sátorfádat, és távozol a válogatott éléről?
Nagy játékos voltál, de edzőként nulla vagy!
Húzz a fenébe, mert a végén még a VB-ről is lemaradunk!
Ezen a pár meccsen, amikor a padon ültél, több kárt okoztál Argentínának, mint hasznot!
A szövetség vezetői vakok, bénák, gyagyásak, hogy nem látják: Maradona alkalmatlan kapitánynak!
Remélem, még nem késő!

HAJRÁ ARGENTÍNA!
Kép
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.06. 08:13:27

Krojf írta:Nos, Argentína-Brazília: 1-3!
Luisao, Luis Fabiano (2), illetve Datolo góljaival.
Érdemes volt érte fennmaradni, igazán komoly foci volt!
Datolo kb. 28 méterről bombázott a brazil kapuba, de talán 2 perc sem telt
el és Luis Fabiano újra 2 gólosra hizlalta az eredményt.
Messink igyekezett ahogyan bírt, szépen osztogatott, de csak ennyire
futotta Tőle.
Dani Alvés csereként jutott szóhoz és rápörkölt egy szabit, ami alig ment
fölé.
Az ilyen meccsekért éri meg szeretni a focit.
Ha ismétlésbe botlotok, akkor horgonyozzatok le a tévéitek elé!
Ja és ezzel a győzelemmel a brazilok vb-résztvevők!
K.
Neked ez igazi foci volt? Nálam már a rugbyhez hasonlított. Most utáltam meg a brazílokat. De nagyon. Amit a brazilok műveltek, az durva volt. Fellökték, felrúgták az argentínokat. Sajnálom Messit, mert nem sikerül gólt rúgnia argentin mezben. Ugyan volt helyzete, de sajnos nem lett jó. Remélem, Paraguay ellen sikerül. Az argentinoknál hiányzott Demichelis és Juan Gutierez. Akik ugye jobbak azoknál, mint akik játszottak. Sajnálom Messit, mert az ilyen erőfölénnyel nem fog tudni mit kezdeni. Az alkatánál fogva.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.06. 04:40:32

Nos, Argentína-Brazília: 1-3!
Luisao, Luis Fabiano (2), illetve Datolo góljaival.
Érdemes volt érte fennmaradni, igazán komoly foci volt!
Datolo kb. 28 méterről bombázott a brazil kapuba, de talán 2 perc sem telt
el és Luis Fabiano újra 2 gólosra hizlalta az eredményt.
Messink igyekezett ahogyan bírt, szépen osztogatott, de csak ennyire
futotta Tőle.
Dani Alvés csereként jutott szóhoz és rápörkölt egy szabit, ami alig ment
fölé.
Az ilyen meccsekért éri meg szeretni a focit.
Ha ismétlésbe botlotok, akkor horgonyozzatok le a tévéitek elé!
Ja és ezzel a győzelemmel a brazilok vb-résztvevők!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.06. 03:03:13

nehezen tudnám eldönteni h ők kapnak e szánalmasabb gólokoat vagy mi ma... pedig mi keret...
Adam Philip
Barça B

2009.09.06. 02:51:52

Adam Philip írta:
csabimo írta:Nekem nem megy a rojadirectan a brazil-argentin, illetve megy csak mindig lefagy!
Valaki aki nézi dobjon egy linket, köszönöm!!!!
http://www.p2p4u.net/watch-live-sports. ... 876&link=1

nekem ez megy......
0-1 Luisao
Adam Philip
Barça B

2009.09.06. 02:50:38

csabimo írta:Nekem nem megy a rojadirectan a brazil-argentin, illetve megy csak mindig lefagy!
http://www.p2p4u.net/watch-live-sports. ... 876&link=1

nekem ez megy......
csabimo
Capitá del Barça

2009.09.06. 02:43:03

Nekem nem megy a rojadirectan a brazil-argentin, illetve megy csak mindig lefagy!
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.06. 02:22:15

ozsimiki írta:Ideje belőni a csatit akkor, elvileg egy ideig ingyen fogható az ország 80%ban, csak benne vagyunk itt is :D
ha sikerült mondd légyszives egy frekvenciát.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.09.06. 01:43:31

Krojf írta:
Krojf írta:

Én úgy látom, hogy a www.rojadirecta.com mai címlapja hozza a műsoron!
Addig épkézláb linkeket is adhatnak hozzá, amelyek működnek is.
02:30 a kezdési időpont!
K.
Vagy még jobbat mondok: Brazília-Argentína, 02:25, Digisport, élő!!!
K.
yupíí, már csak fent kéne maradni addig :) (fura, de mikor dőlt ez el, hogy nyomatják? mivel pár napja még nem láttam h adnák, meg nem is láttam h agyba főbe reklámoznák, pedig elég sok "reklám" megy rajta főleg esténként és csak egy BRA-ARG meccs)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.06. 00:46:09

Ideje belőni a csatit akkor, elvileg egy ideig ingyen fogható az ország 80%ban, csak benne vagyunk itt is :D
Kép
Krojf

2009.09.05. 23:50:42

Krojf írta:

K.
Vagy még jobbat mondok: Brazília-Argentína, 02:25, Digisport, élő!!!
K.
Krojf

2009.09.05. 23:44:20

miihii írta:
20tek írta:Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki mikor lesz a Brazíl - Argentín meccs (vagy fordítva), és hogy lehet-e valahol nézni?

Köszi!
Szeptember 5-én lesz a meccs és nem írja egyik TV adó sem,h közvetítené...
K.
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.09.05. 23:29:28

Azért ez a Szilvácska gól nem gyenge 8) 8) 8)
4:0 :twisted: :twisted:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.05. 23:13:27

Piqué góljával már 3-0-ra vezet Spanyolország. :D

Isten a srác.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.09.05. 23:10:54

ozsimiki írta: Queiroz-t bűn volt leültetni, tipikus másodhegedűs arc, majd rájönnek.
Aki egy kicsit is konyít a futballhoz, ezzel tisztában van. Úgy tűnik, a portugál szövetségben dilettánsok ülnek, de ez legyen az ő bajuk. Max. nélkülük rendezhetik meg a 2010-es VB-t.

A helyzetelemzéseddel maximálisan egyetértek. A svéd + dán páros lépéselőnyben van.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.05. 23:03:56

A mi csoportunkban érdekes helyzet lesz Portugália és Svédek között, (remélem nem csak a mérleg nyelve leszünk,de ha reálisan nézzük, akkor kevés sansz maradt).

szerdán jönnek hozzánk a Portugálok, Svédek mennek Máltára...ott tuti győznek,szóval Portugálokat ki is ejthetjük ha x lesz.

ezek lesznek még:

Magyarország-Portugália
Málta-Svédország

Portugália-Magyarország
Dánia-Svédország :arrow: könnyen előfordulhat az x itt is, és mivel Portugál-Svéd mindkét meccs 0-0 volt, már a gkra is nagyon fognak figyelni, nem jó hír Málta,Albánia részére, +nekünk is figyelni kell!

Portugália-Málta
Svédország-Albánia (szerintem ezelőtt a forduló előtt már eldől, itt hozni fogja mindkettő, bár Albánok már csentek pontot a nagyoktól)

most csak a svéd és portugál csapat szemszögéből nézem, nekik jóval nagyobb égés,ha nem jutnak ki,és egyik tuti nem fog. Queiroz-t bűn volt leültetni, tipikus másodhegedűs arc, majd rájönnek.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.09.05. 22:32:42

A spanyol - belga EB-selejtezőn Villa a 23. percben kihagyott egy büntetőt, és utána Sergi Busquets sárga lapot kapott.

Gyerünk spanyolok! Húzzatok bele!
Kép
Lezárt