Komolyan, nem igaz, olvassátok már el, mit írtam. Azt írtam, hogy az EB-n nem volt jó. Csoki meg azt, hogy igen.
Én továbbra is tartom, hogy nekem nagyon tetszett a mozgása a gyereknek az EB-n is...Láttam benne a tehetséget. Ez van!
A joga ott kezdődik, és ott is végződik, amit mi mutattunk. Utánozhatatlan.
Egyébként Rivaldo, te fogsz még valaha meccset nézni?

AVgy akkor megvolt a csúcs, innetől minden [auto_cenzúra] és keresel egy új sportot magadnak?

Most komolyan...Újabban csak olyan hozzászólást látok Tőled, hogy az idei Barcelona lenullázta az eglsz sportot, innentől kár megrendezni a bajnsokágokat, mert minden csak szarabb lesz!
Kár, pedig régen tetszettek a hozzászólásaid!
Kb így megy ez:
Óriási ez a kép!

Perzse így megy ez, mindkét oldalon...(illetve minden csapatnál, szokásos szurkolói hozzáállás)
Szerintem Higu kb. 2x jobb most mint Benzema... ha az egy ok, hogy Benz azért vágott keveset ebbe a szezonban a gyenge francia ligába,
Statiszika...Ott van az a szerencsétlen Huntelaar gyerek, akinél komolyan sajnálom a labdát, ha hozzáér, és ugye ott van Ibra, akinél 2szer eredményesebb volt a holland bajnokságban, válogatotban, meg mindehol kb...Aztán mekkora különbség van a két játékos közöt...És nem a Hód javára!
(Higu, Robben 2legjobb szvsz. elmegy)
Robben remélem igen, Higu biztos, hogy nem! Bőven kap majd időt köszönhetően annak, hogy sok poszton bevethető! És ugye még a taktikát sem tudjuk, lehet, hogy két csatáros felállás lesz, és akkor a másik poszt az ővé! (ha Raúlé, szétcseszem a tévét...)