Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rajtunk kívül nem nagyon van itt más, szóval nem hinném, hogy el tudnánk kezdeni most. Mire ezt elolvassák, lehet hogy már megint tolni kell az időponton....mypeter írta:Ha Kikinek még jó, én már most ráérek!!!!!!!!!!!!!!
Slither írta:1-es asztal:
Kiki nem lesz ezek szerint, és mypeternek 18:30-tól jó, ezért kezdjük akkor.
Lehetőleg ezen már ne nagyon tologassunk.
Chris0527 írta:Nekem ma 5IG jó szóval nem tudok itt lenni de játsszátok le nélkülem ha mindenkinek jó rajtam kívül, ha jól láttam még Benga nem nyilatkozott.
Na lesz valami belőle még ma?Slither írta:1es asztal: szombat du. 5 óra
Benga:![]()
Mypeter:![]()
Slither: OK
Fcbzsombi: OK
Futbolista: OK
Kiki:
Mivel vasárnapig le kéne játszani, még ma adjatok életjelet!
Az a gáz,h az van megBányász írta: Tedd fel Te is a 6.3as patchet..
Velem ez már számtalanszor előfordult nyugimiihii írta:Az én merészségem nem párosodott a fortunával,így vált szimpla hülyeséggéozsimiki írta:nem volt maratoni csata,de nagyon jó kis partyk voltak.
bányász merészsége, ezúttal szerencsével is párosult, de teljesen megérdemelte a győzelmet![]()
Az én merészségem nem párosodott a fortunával,így vált szimpla hülyeséggéozsimiki írta:nem volt maratoni csata,de nagyon jó kis partyk voltak.
bányász merészsége, ezúttal szerencsével is párosult, de teljesen megérdemelte a győzelmet
én meg szugeráltam h. K jöjjön riverreBányász írta:Egész jó ez a 6.3-as patch.Nagyon jó lapokat osztott.Mondjuk lezsíroztam a készítőkkel,h az én ipmre jöjjenek a nyerő lapok szóval egy kicsit csaltam
Mondjuk ez a végén a 4es pókernél érződhetett egy kicsit...
Egyébként pedig köszi a játékot mindenkinek.