Szerintem már megszokhattad tőle ezt a terelő stílust.kovinho írta:Én kérdésemre Tamás nem válaszoltál.
HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Biztos a cikk írója ferdített,édes Istenem..vannak elvakult emberek. 

Igen,ez a Gárda is azért alakult,mint anno azok..pff.Varga Tamás írta: Voltak ennek az országnak már gárdistái, akik százezreket küldtek a halálba.)

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Te nem rasszista, hanem fasiszta vagy.Karashu írta:Moderálva
(bővebben nem fejtem ki a véleményem, mit gondolok rólad, mert jólneveltségem megakadályoz benne. viszont ajánlom neked a történelem mély megismerését. Voltak ennek az országnak már gárdistái, akik százezreket küldtek a halálba.)

-
Karashu ez egy "kicsit" durva volt, de mondandód 1-2 részével egyet tudok érteni. Itt az ideje tenni valamit a mocskok ellen.
in to exile
- Karashu
- Jugador d'estrella
Akármennyire is dühöngő a topik, ilyet nem kéne!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

-
Mi köze ennek az egésznek a cikk írójához?Varga Tamás írta:A cikkíró neve elmond mindent. Innentől kezdve a "pártatlan" tájékoztatást hiteltelennek és hazugnak tartom.senzu írta:http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=148789
vérlázító ami ebben az országban a folyik, de a legdühítőbb az egészben a rendőrség viselkedése
ALL COPS ARE BASTARDS!!!!!!!!!!!!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A cikkíró neve elmond mindent. Innentől kezdve a "pártatlan" tájékoztatást hiteltelennek és hazugnak tartom.senzu írta:http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=148789
vérlázító ami ebben az országban a folyik, de a legdühítőbb az egészben a rendőrség viselkedése

- senzu
- Entrenador del Barça
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=148789
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Grrrrrrrrr!
Mother fu*ckin a**hole OS!
Rohadékok utolsó vizsgára direkt tök más feladatokat raktak be, és azok is kib@szott nehezek voltak.
Asszem megvan az első bukott vizsgám/tárgyam.
Sh*t eating son of b*tch Várkóczyné!

Mother fu*ckin a**hole OS!

Rohadékok utolsó vizsgára direkt tök más feladatokat raktak be, és azok is kib@szott nehezek voltak.

Sh*t eating son of b*tch Várkóczyné!

-
- Hírhozó-cikkíró
ááááááááh!
Elegem van a mai napból. Még mindig az irodában dekkolok, úgy, hogy a mára betervezett feladatomnak még neki sem álltam. Asszem mindenképpen rekorddöntés várható, már a sarkon van fél tizenegy...
Mondjuk lehet nem a fórumon kellene bóklásznom...
Elegem van a mai napból. Még mindig az irodában dekkolok, úgy, hogy a mára betervezett feladatomnak még neki sem álltam. Asszem mindenképpen rekorddöntés várható, már a sarkon van fél tizenegy...

Mondjuk lehet nem a fórumon kellene bóklásznom...

Szüleim szerint is így van, szerintem meg nem, mert nem érdekel, hogy ez lesz a jövőm, most jelen pillanatban nekem nagy gond és unalom és fospatron a tanulás (főleg ez az érettségi). Szerintem mindenkinek a jelen pillanatbeli gondja rossz. Nyílván ha dolgozni fogok, nem lesz zsém, akkor azt kívánom majd csak tanulhassak. De most nem így van.Varga Tamás írta:Ezeknek a szharoknak köszönheted majdan a munkádat, a jövődet, a megélhetésedet!
Addig örülj Krisz, amíg tanulsz! Nincs gondod az életben! Nem kell gondolkodnod a mán és a holnapon!
Tanulj, hogy boldogulj!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
Nálunk pénteken lesz vége, de én annyira nem örülök neki. Utolsó napjaink együtt.
Persze majd lesz egy jó bankett, és utánna majd sokat fogunk járni bulizni, de akkoris sz@r.
Persze a nyár elég penge lesz. 1 hónap meló, utánna viszont party a party hátán.

Persze a nyár elég penge lesz. 1 hónap meló, utánna viszont party a party hátán.

in to exile
-
- Llegenda del Barça
Ahogy mondodkovinho írta:VÉGE!
2 és fél hónap kémia, fizika, német és minden szhar nélkül.
El sem hiszem!

Ezt a nyárt nagyon elterveztem. Már megvan a munkahelyem is, szóval lesz zsé. Ha pedig lesz zsé, akkor lesznek nagy partik és nagy széthullások

-
Igaz, de most engedd meg, hogy egy kicsit boldog legyek.
Kicsit felszabadultság értékű volt a hsz. Amúgy igazad van.
Kivéve a kémiát...

Kicsit felszabadultság értékű volt a hsz. Amúgy igazad van.
Kivéve a kémiát...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.06.10. 20:09:46-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezeknek a szharoknak köszönheted majdan a munkádat, a jövődet, a megélhetésedet!kovinho írta:VÉGE!
2 és fél hónap kémia, fizika, német és minden szhar nélkül.
El sem hiszem!
Addig örülj Krisz, amíg tanulsz! Nincs gondod az életben! Nem kell gondolkodnod a mán és a holnapon!
Tanulj, hogy boldogulj!

-
Monjuk szerintem jóérzésű ember nem nagyon megy oda hullákhoz kiváncsiskodni, de ez tényleg elég durva.
in to exile
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Délután egy suli mellett lévő ház tetejéről leugrott egy ember. Mondta haver, hogy menjünk arra nézzük meg mi van ott. Nemtom, h a rendőröknek, mentősöknek ilyenkor mit kell csinálniuk, de itt... A hulla a járda közepén feküdt letakarva, egy rendőr mellette úgy állt, mintha semmi nem történt volna, nem volt lezárva az a szakasz, szóval az emberek ott sétálgattak a hulla mellett 1 m-re... A sulinkba jár kb. 900 gyerek, abból 200 odament és megnézte, mer hát semmi nem akadályozta benne. Legalább lezárhatták volna a járdát
-
Szerencsére itt elég jó idő volt, úgyhogy elis mentünk a haverokkal horgászni. 

in to exile
Egyre jobban frusztrál, ez a "csak keleten észak-keleten várható eső". Hát, ma is jött. Persze nézem az u19-es meccset, verőfényes napsütés. Persze, mire minden tiszta víz, itt is kisüt a nap.
Megalapítom a FUW azaz a 'fuck you weather!' mozgalmat.
Megalapítom a FUW azaz a 'fuck you weather!' mozgalmat.

-
- Jugador d'estrella
Szintén BME, kifutó képzés (értsd utolsó osztatlan évfolyam). Adott az egyetemi szinten is 5 legnehezebb tárgy egyike (statisztika II.), melyet alapjáraton 4. félévben oktatnak. Nincs keresztfélév belőle, csak n+2 félévben egyenes. Most 96-an vagyunk, abból 35 ember szerzett egyáltalán aláírást (nekem sikerült), és a tanár úr kitalált egy olyan rendszert, hogy ne kelljen, csak 1 pótlási lehetőséget biztosítania az aláírás megszerzéséhez. Itt is szakosodás előtt áll az évfolyam, és teljesen kérdéses, hogy a csúszók jövőre hogyan, milyen szakirányra tudnak menni..
Alapjáraton jogosnak tartom, hogy ha már valaki másodszorra tanul valamit, akkor igen is menjen át az első zh-n, ezzel nincs is baj. De itt van 30-35 olyan ember is, akik még hamarabbi matekon csúsztak, emiatt most hallgatták először a tárgyat. A tanár persze az egész félévet olyan szinten tartotta, mintha debilek lennénk, a gyakorlatok is teljesen olyan hangulatban teltek, hogy ti már ezt úgy is tanultátok, annyira nem is magyarázom el, stb.
A pontozási mizériába már bele sem megyek, itt a lényeg nem is ezen van.
Senzu, sok sikert!
mj.: a dékáni méltányossági mellett van rektori is a BME-n, nézz utána, nálatok ez hogy van.
Alapjáraton jogosnak tartom, hogy ha már valaki másodszorra tanul valamit, akkor igen is menjen át az első zh-n, ezzel nincs is baj. De itt van 30-35 olyan ember is, akik még hamarabbi matekon csúsztak, emiatt most hallgatták először a tárgyat. A tanár persze az egész félévet olyan szinten tartotta, mintha debilek lennénk, a gyakorlatok is teljesen olyan hangulatban teltek, hogy ti már ezt úgy is tanultátok, annyira nem is magyarázom el, stb.
A pontozási mizériába már bele sem megyek, itt a lényeg nem is ezen van.
Senzu, sok sikert!
mj.: a dékáni méltányossági mellett van rektori is a BME-n, nézz utána, nálatok ez hogy van.