barca99 írta:Azért valljuk be, Jonathan-nak és Thiago-nak közel 0 tapasztalata van felnőtt szinten. Azt meg 2007-ben láttuk mennyire sokra megyünk ilyen fiatalokkal. Nem szabad ekkora terhet rakni rájuk, én mindenképpen azt preferálom, hogy érkezzen egy középpályás, egy (JDS) pedig kerüljön fel. Szépen fokozatosan szokják a terhelést, és a légkört.
Ha Bojanra és az idősebbik Dos Santosra gondolsz, akkor szerintem Bojan nem volt annyira rossz 2007ben. Egyrészt ezért nem értek egyet. Másrészt pedig, akkor Bojan 16 éves volt, Giovani pedig 17. Most Thiago 19, Jonathan pedig már 20 éves. Nincs sok tapasztalatuk felnőtt szinten, de szerintem 20 évesen elég idős ahhoz, hogy be lehessen dobni a mély vízbe. Messi is sokkal korábban kezdte, Bojan is, vagy éppen Cesc, aki már 19 évesen BL döntőt játszott a Barca ellen, ha jól rémlik. Szóval Jonathanban mindenképpen bízom, hogy 20 évesen azért már megérett a felnőtt szintre, és szerintem Thiago is megállná a helyét. Szóval szerintem nem kell Özil, főleg, hogy másfél évvel idősebb csak Jonathannál, és szerintem semmivel sem jobb nála. Főleg nem azokon a posztokon, amiken játszana (a középpály közepe körül). Én igazából nem is látom Özil helyét a csapatban, még padon sem nagyon. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz játékos, csak nem illik ide annyira, szerintem. Senna kell, hogy ne Dos Santos játssszon hátul, ha Busi pihen, aztán kész. Középpályára 3 posztra lenne 6 (Xavi, Iniesta, Busquets, Keita, Jonathan, Senna) állandó (Thiagoval 7) játékos, szükség esetén Alves, Maxwell vagy akár Messi is eljátszogat ott, de vkp-t akár Piqué is tudna, bár védőkből megint nem állunk túl jól. Én oda sem vennék senkit, Cáceresnek megadnám a második esélyt, szerintem egyáltalán nem volt rossz, mikor játszott. Nem értem, Pep miért nem számol vele... Meg hát azért nem bővelkedünk a gyors középső védőkben, bár Piqué tartotta a lépést Cé-vel, de mondjuk Agüeroval már nem tudná. Cáceres valószínűleg jobban bírná a tempót.