Hiába, ezzel nem lehet mit csinálni! Idióták mindig is lesznek. Mindig azok lesznek többségben, akik kritizálnak, ez ellen nem lehet mit csinálni, tudom, mert én is szoktam néha írni.zizou fan írta:Felhívnám a figyelmet, hogy a lentebb szóban forgó cikk a REAL MADRID HIVATALOS HONLAPJÁRÓL került lefordításra. Nem az én véleményemet tükrözi (azért mondom ezt, mert én írtam). Ezen kívül arról sem tudok, hogy a madridista.hu fórumában BÁRKI is ilyen módon kritizálta volna az eurobarcán meg jelent cikkeket. Mi az, hogy írni se tudnak? Ne legyünk már parasztok, kérem!
Az meg azért mégis csak elgondolkodtató, hogy ilyen színvonalat megengednek az itteni moderátorok. Ettől aztán végképp nem fog javulni a helyzet a két honlap között.
Szerk.: ja és még az "írni sem tudnak" témához: nem mindegy, hogy valami helyesírási hiba, vagy elgépelés. Bár nyilván egyesek szeretik nem megkülönböztetni őket, hogy "lejárassák" a másikat. Bármily meglepő, én is tudnék BŐSÉGESEN példálózni eurobarcás helyesírási hibákkal, de nem teszem, mert - egyes itteni fórumozókkal ellentétben - én tisztelem a másikat. (mióta regisztráltam ide, egyetlen egyszer szóltam egy helyesírási hiba miatt az egyik - talán - javaslatokat váró topikban, de egyből leordították a fejem, mondván minek szólok bele. Na EZ a színvonal.)
Varga Tamás írta:Jelenleg a spanyol csak a harmadik legerősebb bajnokság. Az angol biztos megelőzi, de az olasz is - szerintem.
Bocs, ezt csak utólag vettem észre. "(már ha erre egyáltalán szükség van... nem a két honlapnak szokott "problémája lenni" egymással, hanem inkább az ide/oda látogató normálatlanok működése az, ami nem hiányozna egyikünknek sem" Teljesen egyetértek. Bocs, hogy nem jól fejeztem ki magam, igazából erre gondoltam.nézd, remélem elhiszed, h az ilyen megnyilvánulások, amit most is megengedtél magadnak, szintén nem a "javítják a helyzetet a két honlap között" (már ha erre egyáltalán szükség van... nem a két honlapnak szokott "problémája lenni" egymással, hanem inkább az ide/oda látogató normálatlanok működése az, ami nem hiányozna egyikünknek sem!).
rendkívűl bosszantó, h amikor megjelenik itt egy olyan hsz, amibe valamilyen szinten bele lehet kötni, azonnal megmozdul néhány madridista harcimarci, és jön "helyretenni" a dolgokat. ez sem emeli a színvonalat, viszont a mi, mármint a színvonaltalan moderátorok munkájának mennyiségét annál inkább.
megkérnélek, h legyél toleránsabb ezügyben.
a madridista honlapján megjelenő cikkek minőségét pedig szerényebben véleményezzük, ha megkérhetném, mert azt is ugyanolyan emberek készítik, mint az ittenieket, ráadásul a szabadidejükben, nulla forintért, kizárólag azért, h a hozzájuk hasonlóan gondolkodó embereknek örömet szerezzenek!
Milyen színvonalat? Abba nem szólhatok bele, hogy ovodás módon gondolkodik. Törölni nem fogom, mert nem lépett át semmilyen határt. Az már megint más kérdés, hogy sokszor nem valami értelmes emberkének állítják be magukat páran. De az ilyenbe nem szólhatok bele. Előszűrés (sajnos) nincs, innentől kezdve az regel aki akar és amíg nem személyeskedik, nem káromkodik csak értelen hülyeségeket ír nem is bannoljuk. Nem tudom ez nálatok hogy van...zizou fan írta: Az meg azért mégis csak elgondolkodtató, hogy ilyen színvonalat megengednek az itteni moderátorok. Ettől aztán végképp nem fog javulni a helyzet a két honlap között.
Igen, pontosan igy van. Itt mindenki retardált hülye gyerek, a ti oldalatokon pedig a 21. század legnagyobb gondolkodoi gyültek össze. Ez van...zizou fan írta:Felhívnám a figyelmet, hogy a lentebb szóban forgó cikk a REAL MADRID HIVATALOS HONLAPJÁRÓL került lefordításra. Nem az én véleményemet tükrözi (azért mondom ezt, mert én írtam). Ezen kívül arról sem tudok, hogy a madridista.hu fórumában BÁRKI is ilyen módon kritizálta volna az eurobarcán meg jelent cikkeket. Mi az, hogy írni se tudnak? Ne legyünk már parasztok, kérem!
Az meg azért mégis csak elgondolkodtató, hogy ilyen színvonalat megengednek az itteni moderátorok. Ettől aztán végképp nem fog javulni a helyzet a két honlap között.
Szerk.: ja és még az "írni sem tudnak" témához: nem mindegy, hogy valami helyesírási hiba, vagy elgépelés. Bár nyilván egyesek szeretik nem megkülönböztetni őket, hogy "lejárassák" a másikat. Bármily meglepő, én is tudnék BŐSÉGESEN példálózni eurobarcás helyesírási hibákkal, de nem teszem, mert - egyes itteni fórumozókkal ellentétben - én tisztelem a másikat. (mióta regisztráltam ide, egyetlen egyszer szóltam egy helyesírási hiba miatt az egyik - talán - javaslatokat váró topikban, de egyből leordították a fejem, mondván minek szólok bele. Na EZ a színvonal.)
Alapesetben nem írogatni járnék ide, hanem, hogy megnézzem a másik fél álláspontját, véleményét, stb. Aztán mindig olyan "hozzászólásokba" ütközök, amiket muszáj lereagálnom. Egyébként ha már itt tartunk, én is megkérdezhetném, miért olvassátok el az "írni sem tudó" madridista szerkesztők cikkeit.1. ha olyan alacsony a színvonal, akkor miért jársz ide írogatni?
Szerintem, akire - jogosan - ezt mondtam, az tudja, hogy róla van szó. Nem áll szándékomban általánosítani.2. Lehet, hogy a madridistán a szurkolókat/fórumozókat parasztoknak hívják, itt az eurobarcán nem. Úgyhogy, a parasztozást is hagyd meg a madridistára.
És? Nem az volt a cikkben, hogy "mivagyunkalegjobbakésmindenkitmegverünkmertisenkirályacsapatunk" hanem, hogy STATISZTIKAILAG jelenleg a Real Madrid áll "Európa élén." És - ahogy azt írtam - nem én számolgattam ezt ki, hanem a www.realmadrid.com-ról fordítottam. Őket tessék keresni, ha nem tetszik valami.3. Jelenleg a spanyol csak a harmadik legerősebb bajnokság. Az angol biztos megelőzi, de az olasz is - szerintem. Ott több a jó csapat, kiegyensúlyozottabbak az erőviszonyok. Angliában pedig senki ellen sem mehet biztosra senki.
oké.zizou fan írta:Felhívnám a figyelmet, hogy a lentebb szóban forgó cikk a REAL MADRID HIVATALOS HONLAPJÁRÓL került lefordításra. Nem az én véleményemet tükrözi (azért mondom ezt, mert én írtam). Ezen kívül arról sem tudok, hogy a madridista.hu fórumában BÁRKI is ilyen módon kritizálta volna az eurobarcán meg jelent cikkeket. Mi az, hogy írni se tudnak? Ne legyünk már parasztok, kérem!
A Spanyol Válogatott topicjában már leirtam a véleményem. A keretben mindenképp helye lenne, ez nem kérdésPoreko írta:Szevasztok!
Érdekelne, mit gondoltok a Raúl ügyről. Szerintetek be kéne válogatni, vagy sem.
Én beválogatnám, még úgy is, hogy valószínűleg nem kezdő lenne, vagy nem a saját helyén bal csatárként.
Amúgy szerintem Raúl nem rossz játékos, csak MÁR vannak nála jobbak is. Lassult régi önmagához képest, de nem ezért tűnik annyival rosszabbnak, hanem mert vannak fiatalok, akik átvették a szerepét.
Pár idézet a cikkből:Szerintem a játék alapján egyáltalán nem a legjobb
Ez matematikailag Európa legjobb együttesévl emeli a gárdát.
a "Bancók" rendelkeznek a legjobb mutatókkal.
Ez alapján nem hinném, hogy arról szólna a cikk, hogy a Madrid bárkit bármikor meg tudna verni. Hanem egyszerűen pontok/mérkőzésszám mutatója a legjobb. És a legnagyobb előnnyel vezeti a bajnokságát. Ennyi.A legjobb csapat Európában - a statisztikák alapján
Te most komolyan egy elírásba kötsz bele? Aki ilyeneket ír, hogy : "ellehet tüntetni ", "volt a legjob"? Nincs ezzel gond, Te még egész helyesen írsz, csak nem kéne ilyen hülyeségen fennakadni.Különben még írni se tudnak
??Szerintem a játék alapján egyáltalán nem a legjobb a statisztika alapján pedig a pontokat értettem, mert hogy mi birtokoljuk legtöbbet a labdát az nem az!
Hát a béelt sem mindig a legjobb csapat nyeri. Tavaly nem a Milan volt, meg 3 éve sem a Poolbarca99 írta:Majd a BL-ben kiderül, ki van Európa élén.(Elhamarkodottan nem akarok ítélni de,) Jelenleg a MU-t, az Intert simán erősebbnek tartom, a Chelseat és az Arsenalt pedig elég erősnek, hogy megverje őket.
Itt adtál egy pofont magadnak..A statisztikák alapján, lehet hogy Európa legjobb csapata
Az a zuhanyhíradoban volt, nem????barca99 írta:
tegnap a Heti helyzetben kérdezték, hogy befoghatja-e a Barca a Realt,.