azért a 100 pont nehezen elképzelhető. Még 51 szedhető össze, jelenleg 53 van, 4 pontot lehetne veszteni 17 mérkőzésen. Azaz 15-2-0 vagy 16-0-1-es mutató kellene.
Nem is lesz meg a 100 pont. Vagy az lesz, hogy már mostanában vesztünk pár pontot, vagy az, hogy a végén, amikor már esetleg mindegy lesz. A bl-re is kell majd tartalékolni,bár ahhoz tovább kéne jutni a Rómán, ami nem lesz egyszerű!
Az meg, hogy ki a legjobb csapat Európában, szinte megállapíthatatlan. Talán pár évenként, évtizedenként kiemelkedhet 1-1 csapat egy idényre a mezőnyből, akikre lehet azt mondani, hogy akkor talán a legjobbak Európában. De azért jelenleg is van legalább 5-6 csapat, akik közül ha bármelyik megveri a másikat, különösebben nem esik le az ember álla. A bl meg ugye pláne nem megfelelő viszonyításí alap. Bár a legjobb csapatnak mindig a legjobbnak kéne lennie, de simán leképzelhető, hogy mondjuk egész évben gáláznak, de éppen egy döntő meccsén rossz napot fognak ki a játékosok, lesérül valaki, jön egy rossz becsúszás(abból kiállítás, 11es), megpattan a labda, a bíró elnéz valamit, stb...
Ha mondjuk megvalósult volna a szuperliga(úgy néz ki nem fog), az mondjuk sokmindent megmutatott volna. Az már tényleg relatíve valós képet mutatna arról, hogy melyik csapat a legkiegyensúlyozottabb,ha úgy tetszik a legjobb.
Mondjuk az NBA-ben már elég jól meg lehet állapítani a dolog, elvégre játszanak vagy 82 meccset az alapszakaszban(asszem), utána meg rájátszás, 4 nyert meccsig egy csapat ellen, stb. De az persze fociban nem megvalósítható.
Szóval én nem tudok senkire hülyén nézni legalább 5-6 csapat szurkolói közül, ha azt mondja az ő csapata a legjobb Európában.
Raúl téma:
Én, a mostani jo formája végett még a kezdő 11be is betenném Embarassed
A baj az, hogy nincs jó formában!

Ősszel még rugdosta a gólokat, de amit mostanában művelt 1 meccs kivételével...Hát vannak jópáran előtte, akik inkább valók a spanyol válogatottba.
Egyébként rémesen elegem van már ezekből a hülyeségekből, amiket néha itt lerendeznek MAGYAR drukkerek egymás ellen egy SPANYOL csapatért. Tényleg jó lenne kicsit javítani a színvonalon és csökkenteni az olyan hülye hsz-ek sorát, amik csak azért kerülnek megírásra, hogy megmutassa az illető, mekkora Barca vagy Real drukker, és hogy a másik fél mennyire gyökér.
Ezt én sem értem!

Mondjuk én még a magyar csapatoknál se értem a szurkolókat!