Bajnoki Mérkőzések 08-09
-
- Jugador del Barça
Bojan-t ne adjuk kölcsön, főleg ne egy teljesen más stílusú bajnokságba.Nem tenne neki jót.Úgy nehéz bizonyítani,hogy még percei sincsenek szinte.Amit ma Henry és Eto'o csinált azt ő is lehozta volna, max betalált volna ebből a sok helyzetből.Őt is ugyanúgy kiszolgálták volna, mint Henry-ékat.Az önbizalmának is jót tett volna.Henry vagy Eto'o meg pihenhetett volna a Lyon elleni meccsre.
- zolinho555
- Barça C
Én Bojanban nem látok többet mint egy közép szintü csereembert és ezt mondom minden lelki ismeret furdalás nélkül! Közel sem hozza azt a teljesitményt csereként mint amit a Rijkaard érában láttunk!
Ügyes,Technikás és nagy jövő áll elötte de az én véleményem az hogy kölcsön kéne öt adni 1-2 évre egy közép szintü csapathoz mondjuk egy angol bajnokságba ahol megerösödhet!
Ügyes,Technikás és nagy jövő áll elötte de az én véleményem az hogy kölcsön kéne öt adni 1-2 évre egy közép szintü csapathoz mondjuk egy angol bajnokságba ahol megerösödhet!
-
- Jugador del Barça
Én csak azt nem értem, hogy ha Eto'o és Henry ennyire nem érzi elöl a kaput, miért nem lehetett behozni Bojan-t.Szegény alig kap lehetőséget a bajnokságban.Eto'o visszahúzós cseleit már öreganyám se enné meg.Sokszor belebonyolódott ebbe.Xavi-t is le kellett volna cserélni.Kupát is végig nyomta.Kettő cseréltünk, ebből az egyik kényszerű volt.Szerdán meg jön a Lyon, erre is gondolni kellett volna.Valdes-től nem vagyok elszállva.Belerúgták a labdát, nem védett igazán nagyokat.Igaz mi is naggyá tettük a Bilbao kapusát.
- zolinho555
- Barça C
Gabear írta:Végre győzelem!!
Elindulnunk felfelé!!
A real döntetlent ért el csak!! Tuti válság van náluk!!
Nem hinném hogy a realnal válság lenne...
Sok helyzetet kihagytak a meccsen ök is és az Atletico is. Nem kell egyböll lekezelöen beszélni róluk mert 5 pont lett a külömbség! Aztán meg 1-2 hét mulva lehet hogy forditva lesz és sír mindenki..
Bocs ha valakit megbántok ezzel, ez az én véleményem!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Hatalmas meccs volt meg is nézzem mégegyszer!!!!!!!!!!
Azt kell h mondjam hogy a Spanyol és a magyar kommentátorok között ég és föld a különbség MO. mé nem tudnak igy közvetíteni a kommentátorok?
FORZA BARCA 6 pont
Azt kell h mondjam hogy a Spanyol és a magyar kommentátorok között ég és föld a különbség MO. mé nem tudnak igy közvetíteni a kommentátorok?
FORZA BARCA 6 pont

Hajrá Barca!
A játék végre megint tetszetős, élvezetes volt. Az eredménnyel nem vagyok maradéktalanul elégedett, pláne, hogy akciógólt megint nem sikerült szerezzünk, de a mutatott játék és a csapat mentalitása abszolút megsüvegelendő. Viszont nem szabad ennyire bőkezűen szórakoznunk a helyzetekkel, mert akár melegebb is lehetett volna a vége. Annyiból talán jó ez a szorosabb eredmény, hogy remélhetőleg nem szállnak el a fiúk maguktól. Amit ma Henry és Eto'o kihagyott, az elég lett volna az előző 5 meccsünk sima megnyeréséhez.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
A 17. percben Busquets fejelt 1 szép gólt, aztán nem sokkal később Iniestát vágták fel a 16-oson belül, büntetőt Messi simán belőtte.Alberto10 írta:vki leírná nekem a meccset!! sajnos lemaradtam róla és nagyon örülnék egy rövid beszámolónak mert nem akarom végig görgetni az élő közvetítést!! előre is köszi
2. félidőben rengeteg, de tényleg, eszméletlen mennyiségű helyzetünk volt, Samu és Titi viszont rengeteget kihagytak, már nem akartam elhinni.
Jogos lett volna minimum 3, vagy inkább több gólos győzelem, de ennek is lehet azért örülni, főleg hogy a Real x-elt.

Valdés ma nem hibázott, sőt voltak jó megmozdulásai.
Puyol sajnos megsérült, Marquez és Piqué jól nyomták, Sylvinho kicsit szürke volt, Iniesta óriási pluszt jelentett ma a csapatnak, Xavinak voltak jó passzai, csakúgy mint Busquetsnek, utóbbi fontos gólt fejelt, mint fentebb írtam, Messi villogott, amikor labdát kapott, Titi és Samu meg fejenként lőhettek volna minimum 5-5 gólt.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- geridoss
- Director del Fútbol
11 kapuralövés, méghozá olyan amig én is belőnék 
ebből 3 kapufa, ez csak a 2. félidő, ebből gól nem lett

ebből 3 kapufa, ez csak a 2. félidő, ebből gól nem lett

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Igy van, ha nyerünk 5-0 ra akkor még nem szálltunk el mer még akkor is sokat kihagytunkgianni írta:Nem kell elszállni de lehetett volna 6 isszajko írta:Nem kell elszállni, 2-0 jó. A lényeg, hogy folytatjuk az őszi menetelést.

De én télleg elégedett vok nagyon.
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem a fiuk(az atletic-osak is) szép hétvégét hoztak össze. Szépp volt fiuk..igy tovább.Valdes-nek milyen jót tett hogy a legutóbbi meccsen nem kezdett. Ráadásul Pinto 11-est fogott szerintem rájött hogy keményen dogozok mert Pinto helyet cserél velem.
6 pont nehogy meg legyen megint a 12 pontos előny az idény végéig
Forcaa barca!!!!
6 pont nehogy meg legyen megint a 12 pontos előny az idény végéig

Forcaa barca!!!!
Nem kell elszállni, 2-0 jó. A lényeg, hogy folytatjuk az őszi menetelést. 

- pety27
- Capitá del Barça
nagyon örülök!! végre jól játszottunk,és eredményesen,más kérdés hogy nem volt szerencsénk a 2. félidőben!!
de így tovább fiúk !! reméljük kijöttünk a hullámvölgyből,és mostantól következik az őszihez hasonló menetelés!!!
a real pontot veszített,ez is zsír,6 pont

de így tovább fiúk !! reméljük kijöttünk a hullámvölgyből,és mostantól következik az őszihez hasonló menetelés!!!
a real pontot veszített,ez is zsír,6 pont

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Barcelona, köszönöm neked ezt a csodálatos meccset és szép győzelmet! A fiúk feldobták ezt a szörnyű estémet, ugyanis nemrég szakítottunk a barátommal...
Nah mindegy, az élet megy tovább, Barca, te vagy a szerelmem!

Végre győzelem!!
Elindulnunk felfelé!!
Elindulnunk felfelé!!

Röviden összefoglalva! Remekül játszottunk! Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Iniesta játéka nagyon meglátszott a csapaton és ,hogy nagyon szeretnének nyerni. Mindenki motiváltan játszott letámadtunk stb. Remek meccs volt. Alig várom a Szerdai Lyon meccset.
ui: Csóri Eto'o-nak ma nem jött össze a gól. Henry meg lőhetett volna 2 lazát:)
ui: Csóri Eto'o-nak ma nem jött össze a gól. Henry meg lőhetett volna 2 lazát:)
Nem vagyok egy nagy spiler de amit ma csatáraink támadás cimszó alatt műveltek abból én is szórtam volna egy mesterhármast.
nálam piqué a meccs embere.
nálam piqué a meccs embere.
- LM10
- Director del Fútbol
Gratulálok a csapatnak nagyon jól játszottak,sokkal többet is lőhettünk volna de ez nem számít most, csak az hogy szépen játszottunk! Nem a Real-al kell foglalkozni(persze jobb lett volna egy Atletico siker
) hanem azzal, hogy ismét jól játszottunk.

-
- Barça B
az összjáték nagyon szép volt csak a helyzeteinket nem tudtuk berugni.ilyen játékkal lesöpöjük a reált.eto'o nak nem ment és szerencséje sem volt.a védelem jó volt szerintem maradhatna ez a felállás.remélem puyi nem sérült meg nagyon.