Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezeken az igazolásokon igencsak meglepődtem.Fernando írta:OnyewuMilan
Szerintem nem rossz igazolás.
Lisandro LópezLyon
Zidane meggyőzte, ennyi. Gondolom Villa nem okozott csalódást, az pont egy fordított eset.Ennek ellenére erkölcsileg nekem nagy csalódást okozott,
Én speciel örültem voltam Zhirkovnak tetszett az EB-n nyújtott játéka.Mikaos írta:Zhirkov a Chelsea-é, Ancelotti állítja.
Erről lemaradtunk - nem mintha annyira futottunk volna utána![]()
Inkább Zhirkov volt, aki szívesen jött volna egy táncra.
Apropó, remélem Malouda marad a helyén...és nem felénk veszi útját.
Egyetértek. Már régen itt lógathatná a lábát az edzéseken, és már régén itt törte volna fel a sarkát az új cipősocio66 írta:igazad van,abszolút.Rivaldinho írta:Az lesz majd vicces, ha a Madrid megveszi Ribery-t!
Bemutatáson :
(Jorge Valdano-val való kézfogás után)
- Kérlek Frank, most fogj kezet Florentino Perez-el!
- Öhm. ??? Izé, te Jorge, ki az a Perez ?
Szánalom...![]()
én személy szerint nagyot csalódtam franck-ban,azok után,ahogy körüludvarolt minket,most nem ezt vártam volna tőle.
viszont csiki is egy gyökér,hogy az akkor még hajlandóságot mutató játékossal és klubbal egyaránt,nem tudott egy fránya előszerződést kötni, amivel gyakorlatilag magunkhoz láncoltuk volna a franciát..
mégis mit csinált tél óta
igazad van,abszolút.Rivaldinho írta:Az lesz majd vicces, ha a Madrid megveszi Ribery-t!
Bemutatáson :
(Jorge Valdano-val való kézfogás után)
- Kérlek Frank, most fogj kezet Florentino Perez-el!
- Öhm. ??? Izé, te Jorge, ki az a Perez ?
Szánalom...![]()
Én is örülnék neki ha maradna.Egészen megkedveltem a farkasokat!Ha csak egy fele ilyen jó idényt produkálnának az is elég lenne egy szép eredmény eléréséhez a bajnokságban vagy akár a BL-ben.De az első számú Bundesliga kedvenc akkor is a Dortmund marad!!Pety-d írta:Én örülnék neki, ha Dzeko még 1 évet maradna Wolfsburgba kíváncsi vagyok, hogy tudnának-e még 1 ilyen évet hozni Grafiteval!
szerintem azért, mert Grafite már idős. ha jól tudom 30 körül van.Kamarilla írta:Amúgy van most ez a felhajtás Dzeko körül. Hogy vitte volna a Milan, meg most bejelentkezett érte a cselszi is. Jó játékos, meg minden, de Grafitevel mi van? Legalább annyira jól és eredményesen focizott, mint Dzeko, őt miért nem keresik a klubok?LOOOOOOOL...
hát elolvastam, mit is lehetne mondani (annak aki nem szerette a stílusát)...Fecooo írta:a szerénységéről híres/hírhedthisztirinya újabb nyilatkozata...
2001-ben, mikor 5 kupát nyert a Liverpoollal..,és ráadásul majdnem az összes kupadöntőn gólt lőtt..messideco írta:
Ez aztan igen... Ha megmondod mikor kapott Aranylabdat mar asz is leszel
albicelesteX írta:Igen a Madridba igazolása volt a törés ez egyértelmű!Ahogy sok más jól induló pályafutásnak is!!!Ribery meg gondolom oda"nyal" ahova a legreálisabb a távozása!Menekül münchenből ami érthető is!És ezért minden eszközt megmozgat!
albicelesteX írta:Túlságosan nem kedvelem Owen-t meg úgy az angolokat általában,de úgy gondolom egy nagy múltú focista méltó helyre kerül!Sok sikert neki!Nyilván nem fog olyan szinten játszani mint tette anno mikor labdás lett!!