Ez nem pacth! Csak a fejét rakja bele, de ha alapba nincs benne akkor más játékos helyett kéne átírni!Mogyi írta:itt egy patch
http://www.pes-patch.com/2009/04/adem-l ... nesia.html
kérem valaki próbálja ki nekem h működik-e a játékban
csak mert nekem nem akar összejönni a letöltés és így nemtom kipróbálni viszont megöl a kíváncsiság
(a PES 09!-hez van)
Előre is köszi
Pro Evolution Soccer
- fcbarcelona10
- Jugador del Barça
- Mogyi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
itt egy patch
csak mert nekem nem akar összejönni a letöltés és így nemtom kipróbálni viszont megöl a kíváncsiság
(a PES 09!-hez van)
Előre is köszi
(a PES 09!-hez van)
Előre is köszi

http://www.kepfeltoltes.hu/090618/bukia ... es.hu_.jpg
Take me home United road's!
One Love, One Heart, One United, this is Man United!
Mogyi
Hattrick:Buki17(8879798)
Csapat:Buki FC (157881)
Kedvenc játékos:Ádám Büki (248765364), Ádám Büki (253684015)
Ezen felül csak nekem tűnik úgy, h a test-test elleni küzdelmeket soha nem nyerik meg a játékosaim? pl. a ellenfél simán leviszi szélre és senki nem áll be eléPuyol05 írta: na ezzel vitatkoznék. nálam pont most csapta ki a biztosítékot! ha én csúszok, vagy amgy akarok szerelni, akkor azt mindig lefújja, + még lap, nagy ritkán nem kapok, de ugyan azt a szabálytalanságot az ellennek befújja!!!ez hihetetlen számomra. eddig 2 11-est kaptam, amiből 1 gól lett, szabadrúgást is kaptam már egy párat, de kb a 10-t nem kaptam annak, mint amit ellenem fújtak be. szóval számomra ez az egy hiba van a játékba. de ez viszont nagyon ott van. a későn regálással meg nekem nincs gondom. csak még azzal, hogy ha egy játékosa az ellennek megkapja a labdát, akkor az az első dolga hogy lefut a vonal mellé és ott próbálja meg elvinni a labdát. ha ez egyszer kétszer fordulna elő, azt mondom: "oké"! na de hogy majdnem minden egyes alkalommal az már egy kicsit sok. és még is kivel érjem utol pl Kakát, vagy Cr-t?
![]()
![]()
a másik meg: kapjak gólt én is, sőt kapjak ki én is mert nem mindig csak nyerni kell, hiszen ugy nem lehet ujakat tanulni, de hogy ilyen csicska gólokat kapjak mindig, az már felgfoghatatlan számonra.Jön a csatár, az egyik bekkem szabályosan faltolja de mire észbe kap, hogy hol a labda addigra a támadó már régen felkele és továbbment. rosszabbik esetben 3-an 4-en mennek rá és mégis mindig átpattan valahogy a labda a lábak között! hazugság nélkül eddig kb 15 gólt kaptam a bajnokságban, és már majdnem a vége felé járok, de még egy normálisat nem kaptam. az összes olyan volt, hogy valahogy bepattant, vagy 8 ember között valahogy átvitte, és senki nem rugta ki előle...
![]()
bocsi, hogy hosszú lett csak egy kicsit kibuktam már...![]()
vagy a kijelölt védőn kívül az összes többi csak rohangál össze vissza, se emberfogás, se a labdára nem mozognak
(én mindig akkor szoktam kiborulni, amikor még nem szoktam meg a szintet és nem nyerem szét magam)
-
- Entrenador del Barça
akkor várj, amíg lesz görbe. figyelj arra, hogy sokat játszon és akkor elkezd felfele menni majdBarcaádám írta:mind2 edzőm lv 5 ös ami max támadónak megfelelően van beállítva görbe nincs 1 hónapja van csak nálam...
min
- Barcaádám
- Capitá del Barça
mind2 edzőm lv 5 ös ami max támadónak megfelelően van beállítva görbe nincs 1 hónapja van csak nálam...Puyol05 írta:nézd meg a Training-nél, hogy milyen edzések, és hogy vannak beállítva. és az sem mind1, hogy a edződ milyen szinten van. mert ha ezen akartál spórolni, hogy levetted az edzőt minimumra majdnem, akkor megszívtad sztem. de nézz be az edzéshez. és nézd mega fejlődési görbéjét is.Barcaádám írta:van egy elég komoly gondom.
MLben veettem egy elég jó 21 éves sokoldalú japán játékost.
jól játszik, de az edzések és meccsek után nem fejlődik semmit nem gyűjt tapasztalatot(pontokat) és eléggé piroslik lefele.
ez hogy lehet hogy elég jó játékos 21 éves és nem fejlődik???
kérem akinek van ötlete írjon mindenképp nem akarom hogy kidobott pénz legyen !
min

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
-
- Entrenador del Barça
nézd meg a Training-nél, hogy milyen edzések, és hogy vannak beállítva. és az sem mind1, hogy a edződ milyen szinten van. mert ha ezen akartál spórolni, hogy levetted az edzőt minimumra majdnem, akkor megszívtad sztem. de nézz be az edzéshez. és nézd mega fejlődési görbéjét is.Barcaádám írta:van egy elég komoly gondom.
jól játszik, de az edzések és meccsek után nem fejlődik semmit nem gyűjt tapasztalatot(pontokat) és eléggé piroslik lefele.
- Barcaádám
- Capitá del Barça
van egy elég komoly gondom.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
-
- Entrenador del Barça
olvass visszább egy kicsitcsaby23 írta:Valaki tudna nekem telepítő kódot adni a PES 10-hez??Előre is köszönöm...

szerk.: de itt is van egy pár:
5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
RPJ4-7YVV-XSV5-5JK2-H25T
AT7H-KMJL-334W-W3LT-XJWM
D565-K4ES-56JC-YNXN-54J3
CV3L-25UM-7NF7-7RJA-45C3
S2H6-5DTJ-MDPV-37N7-2FAT
73VD-V59A-5ACY-JPDV-EP9J
PJ5C-P7X9-F35D-FDDK-Y7J6
AKF7-LJPK-5YPS-JVDU-J4YP
9VNE-M9ME-KY9S-MVCV-27EM
PES 6-hoz gyors,jó linket tudok adni,ha kell valakinek.
Utóbbi időben volt rá igény itt fórumon,azért mondom.
Utóbbi időben volt rá igény itt fórumon,azért mondom.
2009-2010
Befejeztem az első szezonomat a PSV-nél.
UEFA-Kupa győztes. Elődöntőben összesen 5-3-ra vertem az Ajaxot a döntőben pedig 2-0-ra a Rómát. Németh Krisztián lett a gólkirály 14 góllal.
Holland kupa győztes: Itt a Sparta ellen játszottam és szintén 2-0-ra győztem itt is szintén Németh lett a gólkirály 4 góllal.
Bajnokság: Utolsó meccs: PSV-AJAX. PSV pontszáma: 73. Ajax pontszáma: 71
Ez a meccs volt az utolsó esélye az Amsterdami gárdának. Meg is szerezték a vezetést de még a félidő előtt kiegyenlítettem. És így is maradt.
Így én lettem az első 74 ponttal. Az Ajax második 72 ponttal. Az AZ Alkmaar pedig csekély 60 ponttal a harmadik helyen.
Itt ismét Németh Lett a gólkirály 23 góllal utánna Lampard 12 és Afellay 9! A negyedik a góllövőlistán csupán 7 gólt szerzett?!
Az év csapatában benne volt Afellay Isaksson és Németh Krisztián. Ja és Kromkamp.
Nem sikerült senkit se igazolni.
2010-2011
Eddig 3 meccset nyertem a 3-ból. A Fejenordot, a Willem-et és a kupában már nem tudom kit győztem le.
Befejeztem az első szezonomat a PSV-nél.
UEFA-Kupa győztes. Elődöntőben összesen 5-3-ra vertem az Ajaxot a döntőben pedig 2-0-ra a Rómát. Németh Krisztián lett a gólkirály 14 góllal.
Holland kupa győztes: Itt a Sparta ellen játszottam és szintén 2-0-ra győztem itt is szintén Németh lett a gólkirály 4 góllal.
Bajnokság: Utolsó meccs: PSV-AJAX. PSV pontszáma: 73. Ajax pontszáma: 71
Ez a meccs volt az utolsó esélye az Amsterdami gárdának. Meg is szerezték a vezetést de még a félidő előtt kiegyenlítettem. És így is maradt.
Így én lettem az első 74 ponttal. Az Ajax második 72 ponttal. Az AZ Alkmaar pedig csekély 60 ponttal a harmadik helyen.
Itt ismét Németh Lett a gólkirály 23 góllal utánna Lampard 12 és Afellay 9! A negyedik a góllövőlistán csupán 7 gólt szerzett?!
Az év csapatában benne volt Afellay Isaksson és Németh Krisztián. Ja és Kromkamp.
Nem sikerült senkit se igazolni.
2010-2011
Eddig 3 meccset nyertem a 3-ból. A Fejenordot, a Willem-et és a kupában már nem tudom kit győztem le.
- Mogyi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
nekem mind1 csak adjatok én mindet kipróbálomfaithnomore írta:hát attól is függ milyen neted van...hiába adok neked olyan linket ami gyors, ha nem bírja a neted soha nem fogsz leszedni 2 óra alatt

Mogyi
- faithnomore
- Entrenador del Barça
hát attól is függ milyen neted van...hiába adok neked olyan linket ami gyors, ha nem bírja a neted soha nem fogsz leszedni 2 óra alatt
- Mogyi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hello!
aki tudna küldeni egy olyan torrent filet a PES 09!-ről ami 2-3 órán belül lejött neki az pls írjon rám MSN-n
bukiadam@gmail.com
csak mert neten nem találtam olyat ami egy gyorsan lejött volna
Előre is köszi!
aki tudna küldeni egy olyan torrent filet a PES 09!-ről ami 2-3 órán belül lejött neki az pls írjon rám MSN-n
bukiadam@gmail.com
csak mert neten nem találtam olyat ami egy gyorsan lejött volna
Előre is köszi!

Mogyi
- levproff
- Director del Fútbol
most, hogy mondom mintha én is láttam volna valahol..azthiszem BaL mód elején a beáálításoknál..de nem biztosbarca_bome írta: de mintha valahol láttam volna a játékban, hogy auto replay: on, de lehet csak káprázott a szemem, nem is tudom miért nem kapcsoltam ki akkor.
amúgy hogy tudsz evvel a játékkal gólgazdag meccset játszani?

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Entrenador del Barça
de ugye azt tudod, hogy az az izé az arra van, hogy a visszajátszásaidat el tudjad menteni? én azt soha nem kapcsolnám ki, mert akkor nem lenne mit később visszanéznibarca_bome írta:azt ki lehet valahol kapcsolni a PES 2010-ben, hogy ne játsszon vissza minden helyzetet?

- barca_bome
- Jugador d'estrella
nekem sem ördöngősség, csak egy gól gazdag meccsen már-már idegesít, ennyi, és ha ki lehet kapcsolni, akkor élnék a lehetőséggel!levproff írta:nekem nem olyan nagy ördöngőség...amúgy szerintem nem lehet bár még nem is kerestem rá.barca_bome írta:de vicces vagy, pont az a lényeg, hogy ne kelljen az escape-t nyomkodni.

de mintha valahol láttam volna a játékban, hogy auto replay: on, de lehet csak káprázott a szemem, nem is tudom miért nem kapcsoltam ki akkor.
- levproff
- Director del Fútbol
nekem nem olyan nagy ördöngőség...amúgy szerintem nem lehet bár még nem is kerestem rá.barca_bome írta:de vicces vagy, pont az a lényeg, hogy ne kelljen az escape-t nyomkodni.

Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- barca_bome
- Jugador d'estrella
de vicces vagy, pont az a lényeg, hogy ne kelljen az escape-t nyomkodni.levproff írta:persze..meg nyomod a escape-t.barca_bome írta:azt ki lehet valahol kapcsolni a PES 2010-ben, hogy ne játsszon vissza minden helyzetet?

Nem a visszajátszásokra gondolok, hanem a visszajátszás után még van ilyen replay szerűség, de ott már tekerni is lehet a felvételt, azt akarom kikapcsolni.
- levproff
- Director del Fútbol
persze..meg nyomod a escape-t.barca_bome írta:azt ki lehet valahol kapcsolni a PES 2010-ben, hogy ne játsszon vissza minden helyzetet?

- barca_bome
- Jugador d'estrella
azt ki lehet valahol kapcsolni a PES 2010-ben, hogy ne játsszon vissza minden helyzetet? 

-
- Entrenador del Barça
na ezzel vitatkoznék. nálam pont most csapta ki a biztosítékot! ha én csúszok, vagy amgy akarok szerelni, akkor azt mindig lefújja, + még lap, nagy ritkán nem kapok, de ugyan azt a szabálytalanságot az ellennek befújja!!!chonggy írta:am sztem a játék legnagyobb hiányossága pont ez,hogy sosem semmit nem fúj le a bíró...

a másik meg: kapjak gólt én is, sőt kapjak ki én is mert nem mindig csak nyerni kell, hiszen ugy nem lehet ujakat tanulni, de hogy ilyen csicska gólokat kapjak mindig, az már felgfoghatatlan számonra.

bocsi, hogy hosszú lett csak egy kicsit kibuktam már...

- chonggy
- Capitá del Barça
vlxe írta:Üdv!
Ti kaptatok már tízenegyest? Mert én letoltam 50 meccset és volt számtalanszor olyan szitú, ami szerintem tizit ért volna, de semmit nem kaptam meg.
nem...még szabit is csak kettőt.. de abból az egyik gól lett

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- chonggy
- Capitá del Barça
ja,azt elfelejtettem mondani...meg nem is tudtam,hogy ha 1x nyomod,nem megy,mert én elsőből 5-6x nyomtam,azóta is...mr. írta: senki ne,m mondta hogy2* kell megnyomni azt a gombot

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- Danka00792
- Director del Fútbol
Duplán kell megnyomni a C-t, és felteszi a kezét is.mr. írta:Nem kéne feltennie a kezét? Ja és milyen átlagban próbálják meg eljuttatni hozzád a labdát ha kéred? (mert szerintem nekem ez nem működik)
Egyébként pedig ha jól helyezkedsz akkor odapasszolják neked, szóval védö ne legyen elötted, ne a játékos mögött legyél stb... a helyezkedésen mulik minden.