HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
Milyen piálás az, ha már háromnegyed 1 kor otthon vagy?grecki írta:Asszem beszeszeltem. Uncsitesómnak volt ma tejfakasztó partija, és kissé eláztam. Holnap reggel 8kor kelek. Vagy nem?

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Igen Kedves Los Komám!!!
Csak nem a NIKE Nemzetközi Félmaratonra edzel???
Akkor nyomjad neki, mint az ökör!!!
A hétvégén vasárnap minimum 3 Margitsziget-kört kell
nyomnod!!!
A többiek sem lazsálnak...
K.
Csak nem a NIKE Nemzetközi Félmaratonra edzel???
Akkor nyomjad neki, mint az ökör!!!
A hétvégén vasárnap minimum 3 Margitsziget-kört kell
nyomnod!!!
A többiek sem lazsálnak...
K.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az a holnap az már ma 
Én is akkor kelek. Megyek futni.

Én is akkor kelek. Megyek futni.

in to exile
-
- Entrenador del Barça
Áhh de tele van a mindenem azzal hogy Magyarországon 2008-ban ha van egy kis eső vagy vihar(igaz most nagyobbacska) akkor rögtön vagy TV vagy áram vagy net nincsen. Hihetetlen ez a modern kor. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcelona144 írta:Utálom azokat akik el se olvassák hogy mit irok és leszólnak![]()
![]()
így nyitottál:
"Játszik az EBn nem eun kívüli"
ergó fingod sincs az európa és európai unió közötti különbségről
innentől kár félremagyaráznod bármit is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Barça B
Utálom azokat akik el se olvassák hogy mit irok és leszólnak

Aha, tuti azok miatt ilyen a helyzet, akik megpróbálják felhívni a figyelmet az ilyen dolgokra. Te sem gondolhatod ezt komolyan.aronba írta: Ugyan vernek itt színárja magyarok is színárja magyarokat nem kell mindent felfújni, engem inkább a szentkorona rádió, a kurucinfo és az efféle szélsőjobboldali szennymédia húz fel![]()
Nem kis részben miattuk van olyan közállpot Magyarországon amilyen jelen pillanatban van.
Ugyan vernek itt színárja magyarok is színárja magyarokat nem kell mindent felfújni, engem inkább a szentkorona rádió, a kurucinfo és az efféle szélsőjobboldali szennymédia húz felLos Banditos írta:Ezért írtam, hogy nem kommentálnám. Gondolom az átlagemberből gyűlöletet hoz ki, de azt inkább írja le valahol máshol vagy csak szembesüljön vele, hogy bizony, ebben/ilyen országban él.

Nem kis részben miattuk van olyan közállpot Magyarországon amilyen jelen pillanatban van.
-
Ezért írtam, hogy nem kommentálnám. Gondolom az átlagemberből gyűlöletet hoz ki, de azt inkább írja le valahol máshol vagy csak szembesüljön vele, hogy bizony, ebben/ilyen országban él.
in to exile
-
- Eurobarca Staff
Ezt nem itt, és nem ilyen formában kéne tovább folytatni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- senzu
- Entrenador del Barça
Magyarország 2008
ha véges időn belül nem történik valami változás, ennél sokkal, de sokkal rosszabb dolgok fognak történni...
szerk.: most olvasom, hogy Monok polgármestere népszavazást indítványoz a segélyek közmunkához kötéséről! már ez is valami

"Felháborító módon a kisebbségi ombudsman „büntetés jellegűnek” ítélte a rendeletet és az Alkotmánybírósággal fenyegetőzik. Monok polgármestere úgy nyilatkozott, amíg ki nem mondják a rendeletről, hogy törvénysértő, addig ő az alapján fogja osztani a segélyeket. A polgármestert a megélhetésiek többször is megfenyegették, de ő nem adja meg magát. Népszavazás kiírását tervezi a rendeletről, ennek érdekében máris aláírásgyűjtésbe kezdett."
-
in to exile
A 8 általánosba higyjél és a heti 2 nyelvtan órába.
Amúgy inkább csináltál volna úgy, mint ha elírtad volna.
Még bizonygatod is
(h5)
Amúgy inkább csináltál volna úgy, mint ha elírtad volna.
Még bizonygatod is

Csak ha felszólító módban van...lopakodo írta: két d de nem zavarjon

az eléggé elcsépelődött valóban, mindenki csak dobálozik a nevekkel azt se tudják ki kicsoda...ott a színvonal nagyon közelít a nullához.barca99 írta:M. Riijkard, André T., Jool... mikor kinek képzeli magát...![]()
Amúgy igazolások topic mint olyan megszűnt, helyette van a 'vitassuk meg ki tud nagyobb gyökérséget írni' topic. Bele se olvasok, és minden sokkal jobb.
- raúlgonzales89
- Barça B
azért emlegetnek vele, mert két nicked vanAndré T. írta:Kedves JOOP meséld már el hogy Miértem
legetnek téged velem????Ki a x...r vagy te ????
az egyik az andre t a mésik meg a joop

tök [auto_cenzúra] vagy
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én is így vagyok ezzel az a topic elszabadult. És a legszomorúbb hogy semmi valóság alapja nincsen annak amit ott írnak, viszont értelmes dolgokat sem lehet írni mert egyből jön a hülyézés meg az anyázás.barca99 írta:Amúgy igazolások topic mint olyan megszűnt, helyette van a 'vitassuk meg ki tud nagyobb gyökérséget írni' topic. Bele se olvasok, és minden sokkal jobb.
-
Szerintem meg az ami itt lassan már mindenhol megy. Offtopicocon és F1 topicon kívül másba bele se olvasok már.messi1918 írta:Elmndjátok, kiről van szó?![]()
![]()
Amúgy ami az igazolások topikban, megy már undorító!
lopakodo:

in to exile