Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.10. 17:17:20

Asys írta:Bányász!

Azért dicsőség, mert a portugál keret értéke töbszöröse a magyarénak. Azért dicsőség mert, míg nálunk működik vagy három utánpótlás akadémia, addig a luzitánoknál vagy 15.
Azért dicsőség mert, míg a jelenlegi legjobb klubcsapatunk (Debrecen) gazdálkodik 4-6 millió euróból max addig a Porto meg 75 millió euróból.
Azért dicsőség, mert míg a mi legjobb játékosaink a PSV-ben a Dortmundban, Fulhamben, Zenitben és az Anderlechtben játszanak, addig szerdai ellenfeleink kiválóságai a Chelseaben, a Real Madridban, az Atletico Madridban és a Manchester Unitedben rúgják a bőrt.

Ezért dicsőség :wink:
Ez mind igaz ezzel egyet tudok érteni.Viszont amit írtam azt tartom.

A fent általad leírtak ellenére még mindig úgy gondolom,h amit tegnap bemutatott a magyar csapat az nem dicsőség.Hiába jár mindenben előttünk Portugália.

Ha focizunk egy jót ellenük és kikapunk 1 vagy 2 góllal akkor azt mondom igen ez valami.Ez dicsőség,h egy általunk sokkal többre tartott csapatot megszorongattunk.De tegnap ez az egész úgy nézett ki kb,h örültünk,h csak egy van közte.Őriztük a hátrányunkat kb.

Ezért nem érzem dicsőségnek azt amit tegnap elértünk...figyelembe véve a játék képét nekem inkább gáz mint dicsőség.Mégha papíron sokkal több is van a két csapat között egy gólnál...a focit nem papíron játsszák és valahogy most ezt a 0-1-et nem tudom értékelni.

És mondom még egyszer igazad van és ha nem látom a meccset akkor lehet azt mondom,h na igen tisztes helytállás.De így,h láttam nem ez jut eszembe a meccsről...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.09.10. 16:58:04

Azt hittem, mire hazaérek a munkából, azt olvasom, hogy az isteni Diego lemondott. Elhagyta azt a romhalmazt, amit sikeresen összelapátolt az argentin válogatott élén.
Nem kellenek itt a magyarázatok, mert erre nincs elfogadható, és megfelelő válasz. Ill. van, egy: Maradona az edzőségre teljességgel alkalmatlan, felkészületlen, dilettáns. Több kárt okozott Argentínának, mint amennyi hasznot hozott edzőként. Nagy játékos volt, nulla edző, nulla szakmai tapasztalattal.
Szégyen, hogy ezzel a kerettel még a VB-részvétel is kérdésessé vált! Még nem késő. Takarodjon!

FORCA ALBICELESTE!
Asys írta:Bányász!

Azért dicsőség, mert a portugál keret értéke töbszöröse a magyarénak. Azért dicsőség mert, míg nálunk működik vagy három utánpótlás akadémia, addig a luzitánoknál vagy 15.
Azért dicsőség mert, míg a jelenlegi legjobb klubcsapatunk (Debrecen) gazdálkodik 4-6 millió euróból max addig a Porto meg 75 millió euróból.
Azért dicsőség, mert míg a mi legjobb játékosaink a PSV-ben a Dortmundban, Fulhamben, Zenitben és az Anderlechtben játszanak, addig szerdai ellenfeleink kiválóságai a Chelseaben, a Real Madridban, az Atletico Madridban és a Manchester Unitedben rúgják a bőrt.

Asys!

Korábbi vitáink - úgy tűnik - a múlt ködébe vesztek! :wink:

Ez ismét egy olyan hozzászólás, amivel maximálisan egyet kell, hogy értsek. CR egymaga többet ér, mint az egész magyar felnőtt válogatott keret. Portugáliában minden feltétel messze meghaladja a magyar viszonyokat. És ez a portugál válogatott - kérlek alássan - egy nagy rakás végbéltermék. A tegnap esti meccsen a portugál válogatott egy, azaz 1! tudatosan végigvitt támadást vezetett! Erről ennyit. Ez pedig még a kevésnél is kevesebb. Ebben benne van Queiroz felelőssége vastagon, de a játékosoké is! CR többet fetrengett, reklamált, alibizett, mint amennyit a futballal törődött. Ki kell mondani, olyan, mint egy hisztis k.....!
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.10. 16:48:49

Bányász!

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.10. 16:04:22

LM10 írta: pedig tegnap semmivel sem voltunk rosszabbak a ganéj portugáloknál, csak volt 1 mákos góljuk....fejlődni kell, HAJRÁ MAGYAROK!
Én csak azt nem értem,h ez miért dicsőség?Szerintem tök szomorú,h semmivel sem voltunk jobbak!Holott hazai pályán játszottunk,egy gólos hátrányban és mégse próbáltunk meg focizni.

A Portugálok meg hülyék lettek volna nekimenni egy láthatóan kontrákra apelláló csapatnek.Főleg a vezetés tudatában...

Az meg még szomorúbb,h a portugáloknak is egy mákos góljuk volt ugyan úgy ahogy a svédeknek.Ez szerintem elgondolkodtató,h miért mi kapjuk mindig a "mákos" gólokat miközben 97 óta nem tudunk mákos gólt rúgni...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LM10
Director del Fútbol

2009.09.10. 15:57:43

Én is leírnám véleményemet a válogatottakról:

MAGYARORSZÁG:

Csoda kellene ahhoz, hogy kijussunk a 2010-es VB-re....szvsz ez a csapa a 2012-es EB-n ott lehet, de még nincs elég rutin a srácokban...pedig tegnap semmivel sem voltunk rosszabbak a ganéj portugáloknál, csak volt 1 mákos góljuk....fejlődni kell, HAJRÁ MAGYAROK!

A VB alakulásáról:

Én a Spanyoloknak fogok szurkolni...mert tetszik a játékuk+sok benne a Barca playa. Az Angol és a Brazil csapat lehet még a 2010-es VB esélyese sztem, de a Németek és Hollandok is oda érhetnek. Nem rajongok az angolokért, de most jó csapatot ütött össze Capello. A Brazilok is már inkább taktikát játszanak, mint szép focit, de attól érhetnek el akár 1. helyet is majd. Argentína nekem is csalódás. Messi többet érdemelne válogatott szinten is. Lehet, hogy kisem tudnak jutni... :? ..Ez van európában a Franciákkal...nekem ők sosem voltak szinpatikusak, de Henry miatt sajnálnám őket. Az olaszok sem versenyképesek szvsz....
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.10. 15:47:40

Basilét hagyjátok, mert Maradona előtt ő volt az edző, és Messiéknek sem tetszett. Riquelmét is hagyjuk. Tényleg nem játszik jól a Bocában. abban igazatok van, hogy arra a posztra kéne egy jó focista, de kit lehetne odatenni? Riquelmén kívül.

Ugye nem jönnek az eredmények, kihat a csapatra, és nem sikerülnek a dolgok. Semmi nem jön össze. Az az érdekes, hogy a barátságos meccseket megnyerik, de a tétmeccseket nem. Kolumbia ellen tudtak győzni. Mondjuk Maradona csapatánál nem érzem a motíválatlanságot.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.10. 15:32:19

Olvass vissza - én is azt írtam, hogy nem sima ügy...

Ezdzők tekintetében helyen vagyunk - Alfio Basile-t gondoltam, hogy említeni fogod, de nem hiszem, hogy őt helyeznék vissza vagy lehet, nem vállalná :roll:

Az Origo-n olvasható cikkben nagyon jól fogalmazzák meg, hogy mi a gond Maradonával és ez hogyan hat ki a csapatra - pedig a hátralévő két meccsre már nem fogják elmozdítani, a csapatmorál a béka segge alatt, ő pedig még mindig - mostmár csakazértis, mint a hisztis ovisok - erőlteti a saját baromságait, pedig attól több kreativitás kell egy ezdőnél-legyen az bárki- hogy minden mindegy, csak pont az ellenkezőjét csinálni, mint az előző edző - jelen esetben Basile...
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.10. 14:27:32

Semmi sima ügy, ember. Montevideoban játszunk az egy ponttal mögöttünk levő Urukkal. Ha kikapunk akkor 2 ponttal elöttünk vannak és nekik az uccsó meccsen egy motiváltalan válogatott ellen elég egy X akkor is ha agyon alázzuk Perut. :cry:
albicelesteX
A Vadász

2009.09.10. 14:26:58

Most olvastam egy nyilatkozatát, miszerint nem érdekli ki mit mond!Ő marad nem mond le, eszében sincs.Még nem estek ki bla bla bla...
Nem tudom, nem akarom szidni, mert ha szidom kijutnak és megnyeik a vb-t :D és akkor majd itt rám kiabálják hogy még 2009. szeptember 10.-én még ki akartam rúgatni stb.De viccet félretéve úgy gondolom nem megfelelő arra posztra!talán többet segített akkor amikor a lelátóról nézte a meccseket és elég is volt az ezt a "munkáját" nézve!A kérdésedre válaszolva mivel Argentína nem aróól híres, hogy külföldi edzőket ültet a padjára így két nevet mondanék:Alfio Basile és Carlos Bianchi!
Ők talán megfelelőek tudom már voltak,de nem pont ezzel a kerettel és hátha!Riquelme is visszajönne a válogatottba szerintem ha Diego távozna és őszintén szólva szerintem kéne is!
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.10. 14:14:04

Mire megjöttem, már mindent elmondtatok, amit én is akartam - Titinho által leírtakkal egyetértek.

Az argentínok kikaptak - ráadásul pont az a Nelson Valdéz / Borussia Dortmund játékosa amúgy / lőtte a paraguay-i győztes gólt, akire tegnap felhívtam a figyelmet - de talán nem itt, nem emlékszem... :roll: mindegy. Peru verhető, ez eddig oké - de nem sima ügy. Maradona pedig nem igazán tudja a csapatot kézben tartani, irányítani, lelkesíteni - semmit.
Ha le is mondana - nem fog, ki kell majd rúgni, lesz belőle egy jó nagy botrány - szóval Maradona távozása esetén ti kit tennétek a helyére?
Kép
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.09.10. 13:16:23

ozsimiki írta:
miihii írta:
krokodil22 írta:...
A többi csapat játékosai sincsenek többet együtt,mégis gördülékenyebb a játékuk :idea: És eredményesebb...
ennyi.
krokodill nem írsz butaságokat (bár pár védőhszbe igen),de ez annyira felesleges,h minden ÉPESZŰ,ÉS REÁLIS KRITIKÁTÓL is véded őket, minden velük kapcsolatos hszre írsz vmit. majd megunod.
Ez OFF, elnézést, de krokodil22 stílusától teljesen vkinga utánérzésem lett... :P 8) 8)

Durvaságról meg annyit, h épp az argentinok szokták a durvább, keményebb vonalat képviselni...tényleg a motivációval lehet gond. Hasonló lehet a helyzet, mint a franciáknál, ha érzik a játékosok, h kevés, amit az edzésen kapnak, alapban kedvetlenek... :?
Ráadásul istenítik Maradonát, nagyon kiábrándultak lehetnek... :roll:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.10. 12:53:54

miihii írta:
krokodil22 írta:
Bizonyára a támadók nem érzik úgy egymást. Ritkán vannak együtt, nem úgy, mint a Barcánál a játékosok. A szervezetten védekező csapatok ellen így is nehéz gólt lőni.
A többi csapat játékosai sincsenek többet együtt,mégis gördülékenyebb a játékuk :idea: És eredményesebb...
ennyi.

krokodill nem írsz butaságokat (bár pár védőhszbe igen),de ez annyira felesleges,h minden ÉPESZŰ,ÉS REÁLIS KRITIKÁTÓL is véded őket, minden velük kapcsolatos hszre írsz vmit. majd megunod.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.10. 12:52:31

Ha végül nem jutnának ki,van egy jó oldala is, Messi kipihenheti magát,és szerintem nem h visszavetné a motivációját a dolog,hanem még inkább meg akarná mutatni,h mire képes, ha már a csapattal nem jutott ki a vébére.

szerintem neccesen mint pl a 2002es vébére a Brazilok, de kijutnak az Argentinok.

bár ott már a legvége felé sok vizet nem fognak zavarni.

bármennyire is nem szeretem mint csapatot,de egy vébén ott lenne a helyük, ez tény.

meglátjuk.

Szlovákok meg elég jó helyzetben vannak, ejh...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.09.10. 12:51:23

krokodil22 írta:
Bizonyára a támadók nem érzik úgy egymást. Ritkán vannak együtt, nem úgy, mint a Barcánál a játékosok. A szervezetten védekező csapatok ellen így is nehéz gólt lőni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.10. 12:49:34

miihii írta:
krokodil22 írta:
Igen, ezzel jövök. Nem szeretem az agresszív focit. Ez egy másik csapat. Az argentinoknál sok probléma van. Ezt gondolod, hogy Maradona nem tudja? Amíg a csatársor, meg még egy - két ember világklasszis, addig Gago nem, meg a védelem sem. Itt vannak a problémák. Az az igazság, hogy nagyrészt a legjobbakat szedte össze. Meg vannak sérültek. Egyetlenegy dolgot nem értek, hogy miért nem Militóval játszott Messi, Mmg Heinze még mindig a csapatban. Azért azt sem értem, hogy Messi miért nem rúgott gólt öt meccsen? A legutóbbi meccset meg fogom nézni, a többit láttam. PL: A brazilok gyönyörű focival nyertek?
Asszem Dél-Amerikában nem éppen az a kisasszony foci megy.Ebben sztem egyetértünk.Ez jellemző a válogatottakra is,kőkeményen küzdenek,hajtanak.Abszolút nem voltak durvábbak a paraguayiak az átlagosnál,egyáltalán nem voltak túlzottan agresszívek.Amennyire keménykedtek,annyira meg az argentinok is (pölö Veron 2 sárgája is mutatja,h rugdosódtak ők is...).Szal ez nem indok a vereségre.
Hiába világklasszisok a támadók,ha nem tudják,h mit kéne játszaniuk.Nekem úgy tűnt,h akkor rúgtak volna gólt,ha vki egyénileg villan egyet v elsül a lába.Összjátékba mindig csúszott hiba (helyezkedési v rossz helyre beindulás,rossz passzok...),hiába jutottak el sokszor a 16osig,ott elfogyott az ötlet.És ez nem a sérültek meg a védelem esetleges gyengesége miatt van,hanem azért mert a taktika nagyon rossz.Látszik,h nem találják a fonalat és az isteni Diego meg csak álldogál a vonal mellett hátratett kézzel és mereng előrefele.
Paraguay naon szervezetten és jól védekezett,nem sok esélye nyílt a vendégeknek a gólszerzésre.
Elképzelés nélkül nem lehet focizni ilyen szinten,márpedig a meccsen érezhető volt,h szinte fogalmuk sincs,h mit is kéne csinálniuk.Paraguay meg remekül kontrázott,Valdezék rendkívül agilisak,frissek,motiváltak voltak.És megfirkálták jópárszor az argentin védelmet,lehetett volna ez több is sztem.ÉS jogosan!MEg lehet nézni a gólt (ITT).Kábé úgy játszották meg a zsugát,ahogy pont a másik csapatnál lehetne elvárni.
De nincs meg a kellő motiváció az albicelesténél,nincs csapattaktika.Kábé úgy néz ki,h be van dobva a labda,aztán majd csak villan vki elöl egyet.Hát nem.Ennek itták a levét éjszaka is.
És butaság a túlzott agresszivítással takarózni meg a sérültekkel.Előbbi nem igaz,utóbbi meg mindenkinél előfordul.Ha Leo,Kun nem lenne ott,akkor azt mondom meg lehet említeni.De így nem.Az általad legfőbb problémaforrásnak megjelölt "nem világsztárok a védők" dologról annyit,h a védelem összeszedett 1 gólt,ilyen van.És a világklasszis támadósor gólja/góljai hol vannak?Inkább ott van a gond sztem.Este legalábbis mindenképpen.A védelem sem állt mindig a helyzet magaslatán,bennük volt a hiba,de a támadók is igen szétszórtan játszottak.

Maradona kevés oda,ez Argentina legfőbb problémája...
Bizonyára a támadók nem érzik úgy egymást. Ritkán vannak együtt, nem úgy, mint a Barcánál a játékosok. A szervezetten védekező csapatok ellen nehéz gólt lőni.
miihii
KHAL

2009.09.10. 12:40:03

krokodil22 írta:
Igen, ezzel jövök. Nem szeretem az agresszív focit. Ez egy másik csapat. Az argentinoknál sok probléma van. Ezt gondolod, hogy Maradona nem tudja? Amíg a csatársor, meg még egy - két ember világklasszis, addig Gago nem, meg a védelem sem. Itt vannak a problémák. Az az igazság, hogy nagyrészt a legjobbakat szedte össze. Meg vannak sérültek. Egyetlenegy dolgot nem értek, hogy miért nem Militóval játszott Messi, Mmg Heinze még mindig a csapatban. Azért azt sem értem, hogy Messi miért nem rúgott gólt öt meccsen? A legutóbbi meccset meg fogom nézni, a többit láttam. PL: A brazilok gyönyörű focival nyertek?
Asszem Dél-Amerikában nem éppen az a kisasszony foci megy.Ebben sztem egyetértünk.Ez jellemző a válogatottakra is,kőkeményen küzdenek,hajtanak.Abszolút nem voltak durvábbak a paraguayiak az átlagosnál,egyáltalán nem voltak túlzottan agresszívek.Amennyire keménykedtek,annyira meg az argentinok is (pölö Veron 2 sárgája is mutatja,h rugdosódtak ők is...).Szal ez nem indok a vereségre.
Hiába világklasszisok a támadók,ha nem tudják,h mit kéne játszaniuk.Nekem úgy tűnt,h akkor rúgtak volna gólt,ha vki egyénileg villan egyet v elsül a lába.Összjátékba mindig csúszott hiba (helyezkedési v rossz helyre beindulás,rossz passzok...),hiába jutottak el sokszor a 16osig,ott elfogyott az ötlet.És ez nem a sérültek meg a védelem esetleges gyengesége miatt van,hanem azért mert a taktika nagyon rossz.Látszik,h nem találják a fonalat és az isteni Diego meg csak álldogál a vonal mellett hátratett kézzel és mereng előrefele.
Paraguay naon szervezetten és jól védekezett,nem sok esélye nyílt a vendégeknek a gólszerzésre.
Elképzelés nélkül nem lehet focizni ilyen szinten,márpedig a meccsen érezhető volt,h szinte fogalmuk sincs,h mit is kéne csinálniuk.Paraguay meg remekül kontrázott,Valdezék rendkívül agilisak,frissek,motiváltak voltak.És megfirkálták jópárszor az argentin védelmet,lehetett volna ez több is sztem.ÉS jogosan!MEg lehet nézni a gólt (ITT).Kábé úgy játszották meg a zsugát,ahogy pont a másik csapatnál lehetne elvárni.
De nincs meg a kellő motiváció az albicelesténél,nincs csapattaktika.Kábé úgy néz ki,h be van dobva a labda,aztán majd csak villan vki elöl egyet.Hát nem.Ennek itták a levét éjszaka is.
És butaság a túlzott agresszivítással takarózni meg a sérültekkel.Előbbi nem igaz,utóbbi meg mindenkinél előfordul.Ha Leo,Kun nem lenne ott,akkor azt mondom meg lehet említeni.De így nem.Az általad legfőbb problémaforrásnak megjelölt "nem világsztárok a védők" dologról annyit,h a védelem összeszedett 1 gólt,ilyen van.És a világklasszis támadósor gólja/góljai hol vannak?Inkább ott van a gond sztem.Este legalábbis mindenképpen.A védelem sem állt mindig a helyzet magaslatán,bennük volt a hiba,de a támadók is igen szétszórtan játszottak.

Maradona kevés oda,ez Argentina legfőbb problémája...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.10. 12:01:44

Messit már a bolíviai vereség megfogta. Egyszerűen be van görcsölve, mentálisan nincs rendbe. Talán az egész csapattal ez a helyzet. Szúrkolok, hogy az argentinok kijussanak, márcsak Messi és Agüero miatt.

Azt nem tudom, hogy mennyire van képbe Maradona az Európában játszó focistákkal. Azt vettem észre, hogy Argentínában játszó focistákat hív be, ami nem tudom, hogy jó ötlet-e. A védelembe biztos nem raknám be Heinzét. Hiányzik Gutierez és Demiquelis, de ők sajnos sérültek.
Titinho
Director del Fútbol

2009.09.10. 11:09:51

Nos, akkor egy pár meccshez néhány kommentem: :wink:

Magyarország - Portugália : 0-1

Be kell látnunk, ez a válogatott ennyit tud. :? Igazán én sem értettem, hogy miért játszunk 3 vkp-val, de így legalább meg tudtuk fogni Ronaldot, Tiagot, Decot. Momentumuk sem volt, azoknak akiknek szervezni kellett volna a Portugálok előre játékát, de így viszont nálunk nem volt aki szervezze a támadásokat. Nagyon nagy illúzió volt 4 vagy 6 pontot remélni ezután a 2 selejtező után. Koemannak igaza van: "Nagyon sokat kell még fejlődnünk!" És ezt szerintem a támadójátékra értette, mert a védelem tegnap este (a gólt leszámítva) nagyot teljesített.

Paraguay - Argentína : 1-0

Amikor ma reggel megláttam az eredményt, ezt mondtam: "Ilyen nincs a mesében sem!" :? Sose gondoltam volna, hogy a számomra legszimpatikusabb Dél-Amerikai csapat a VB-sejeltezők vége előtt 2 fordulóval az 5. helyen fog állni! :shock: Mit csinálsz Maradona? Egy ilyen argentín keretből ennyit kihozni? Utolsó 5 meccsből 4 vereséget? Hát ehhez tényleg érzék kell komolyan mondom... Itt is be kell látni: Maradona nem való edzőnek! Jó, hogy Istenként tisztelik, na de azért ennyire? Kíváncsi vagyok mekkora Isten lesz, ha nem lenne ott a jövő évi VB-n az albiceleste. :? A saját és Argentína érdekében szerintem sürgősen mondjon le, mert ez így óriási lebőgés lenne. Már csak Messi miatt is. A világ legjobb játékosa nem lehetne ott a VB-n az Argentín válogatottal. Nem kicsit vetné vissza a srácot, ez tuti.

Szerbia - Franciaország: 1-1

Örülök és gratulálok Henry 50. válogatott góljához, bár jobb lett volna, ha egy szebb meccsen és egy jobb időszakban éri ezt el. Itt is Domenech...áhh...egy forintot nem ér a szememben a csávvó. Itt is amilyen keret van és amilyen és ahogyan játszik ez a válogatott... :? Ha ki is jutnak a franciák a VB-re, akkor szerintem nem kell velük komolyabban számolni. Egy Holland, egy Spanyol, egy Angol, de szerintem még egy Dán, Paraguay válogatott is simán verné őket. Pedig jó lenne egy jó Francia csapat a VB-re. Az ilyen válogatottakra szükség van, mint a francia vagy az argentín, vagy az olasz (ők ott lesznek, de a játékuk nekik is elég ratyi), akik megadják egy VB presztízsét.

A spanyoloknak grat a 3-0-hoz, már csak két meccs kell és csakúgy mint a Hollandok, ők is 100%-osan végezhetnek a csoport élén. :wink: Vagy még Anglia is ott lehet 100%-al...nem semmi ez a horvátok elleni 5-1...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.10. 11:09:06

Maradona távozásának tényleg elérkezett az ideje, ez a csapat miatta nem halad előre. Veron mit keres még a válogatottban ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.10. 10:53:21

albicelesteX írta:
krokodil22 írta:
Te már megint ezzel a durva játékkal jössz?Ne haragudj de ezen túl kéne látnod!Én a '98-as VB-óta drukkolok Argentínának, de ilyen játékot amit most művelnek azóta nem láttam tőlük!Mindig versenyben voltak a brazilokkal és ha be is csúszott egy egy vereség azért a selejtező csoportjukból első második helyen tovább mentek!Most ott állunk, hogy ha nem nyerjük meg a két meccsünket akkor kiestünk és nem jutunk ki!És ez az Argentín nemzet szégyene lenne!Ott szerintem bármekkora félIsten is Diego a foci minden előtt van és könnyen lehet,hogy a Maradona kultusz is veszélybe kerülne!Ha igazán jót akar a válogatottnak akkor lemond!És kérlek ezt, hogy durvák az Argentínok ellen ezt ne forszírozd mert ez dilettantizmus és nem is mentség sőt szerintem nem is állja meg a helyét ez a kijelentés!Pláne képek alapján...
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.10. 10:45:57

MQuC írta:A másik dolog az, amit nem értek, hogy miért nem akadtak még ki a szurkolók. Azért Argentinában elég vérmesek a szurkolók, előbb utóbb robban a bomba. És lehet nem csak jelképesen :oops:
Kiakadtak. Tudom, mert olvastam jó pár hozzászólást.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.10. 10:39:25

A másik dolog az, amit nem értek, hogy miért nem akadtak még ki a szurkolók. Azért Argentinában elég vérmesek a szurkolók, előbb utóbb robban a bomba. És lehet nem csak jelképesen :oops:
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.09.10. 10:35:20

[quote="krokodil22"][/quote]

Te már megint ezzel a durva játékkal jössz?Ne haragudj de ezen túl kéne látnod!Én a '98-as VB-óta drukkolok Argentínának, de ilyen játékot amit most művelnek azóta nem láttam tőlük!Mindig versenyben voltak a brazilokkal és ha be is csúszott egy egy vereség azért a selejtező csoportjukból első második helyen tovább mentek!Most ott állunk, hogy ha nem nyerjük meg a két meccsünket akkor kiestünk és nem jutunk ki!És ez az Argentín nemzet szégyene lenne!Ott szerintem bármekkora félIsten is Diego a foci minden előtt van és könnyen lehet,hogy a Maradona kultusz is veszélybe kerülne!Ha igazán jót akar a válogatottnak akkor lemond!És kérlek ezt, hogy durvák az Argentínok ellen ezt ne forszírozd mert ez dilettantizmus és nem is mentség sőt szerintem nem is állja meg a helyét ez a kijelentés!Pláne képek alapján...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.10. 10:28:48

Peru verhető, de Uruguay megint egy igen erős ellenfél lehet. Remélem már összeszedik magukat
Kép
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.10. 10:26:47

Nem láttam a meccset, csak pár képet, abból talán le tudom szűrni, hogya paraguayiak igencsak agresszívek voltak.

Az argentinok ellen jó pár csapat lépett így fel sajnos. Rögtön felrúgom, fellököm dolog nem tetszik. Messit sajnálom, mert 5 meccs óta nem lőtt gólt.

Remélem, hogy kijutnak. Uruguay és Peru lesz az ellenfél.
Lezárt