Ez mind igaz ezzel egyet tudok érteni.Viszont amit írtam azt tartom.Asys írta:Bányász!
Azért dicsőség, mert a portugál keret értéke töbszöröse a magyarénak. Azért dicsőség mert, míg nálunk működik vagy három utánpótlás akadémia, addig a luzitánoknál vagy 15.
Azért dicsőség mert, míg a jelenlegi legjobb klubcsapatunk (Debrecen) gazdálkodik 4-6 millió euróból max addig a Porto meg 75 millió euróból.
Azért dicsőség, mert míg a mi legjobb játékosaink a PSV-ben a Dortmundban, Fulhamben, Zenitben és az Anderlechtben játszanak, addig szerdai ellenfeleink kiválóságai a Chelseaben, a Real Madridban, az Atletico Madridban és a Manchester Unitedben rúgják a bőrt.
Ezért dicsőség
A fent általad leírtak ellenére még mindig úgy gondolom,h amit tegnap bemutatott a magyar csapat az nem dicsőség.Hiába jár mindenben előttünk Portugália.
Ha focizunk egy jót ellenük és kikapunk 1 vagy 2 góllal akkor azt mondom igen ez valami.Ez dicsőség,h egy általunk sokkal többre tartott csapatot megszorongattunk.De tegnap ez az egész úgy nézett ki kb,h örültünk,h csak egy van közte.Őriztük a hátrányunkat kb.
Ezért nem érzem dicsőségnek azt amit tegnap elértünk...figyelembe véve a játék képét nekem inkább gáz mint dicsőség.Mégha papíron sokkal több is van a két csapat között egy gólnál...a focit nem papíron játsszák és valahogy most ezt a 0-1-et nem tudom értékelni.
És mondom még egyszer igazad van és ha nem látom a meccset akkor lehet azt mondom,h na igen tisztes helytállás.De így,h láttam nem ez jut eszembe a meccsről...