Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na igen,azért van pár olyan is,amivel nem értettem egyetkabekabe írta:Én is elolvastam és alapvetően tetszik, de rólunk ír pár olyat ami nem nyerte el a tetszésemet: Ő Kerrisonra azt mondta, hogy a "sajtó összehordta", mikor ez majdnem hivatalos. Akkor azt írja, hogy Laporta milyen drágát vásárolt, ami igaz is volt, de hozzá sem mérhető, a Madrid idei teljesítményéhez... Am nekem szoktak tetszeni ezek a cikkek a többi bajonkságból is...miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 45630.html
Ez egy naon jó cikk és a végén van egy tételes összefoglaló az eddigi játékosmozgásokról,ami a La Ligát illeti.
Ez az irreal madrid naon tetszik
Én is elolvastam és alapvetően tetszik, de rólunk ír pár olyat ami nem nyerte el a tetszésemet: Ő Kerrisonra azt mondta, hogy a "sajtó összehordta", mikor ez majdnem hivatalos. Akkor azt írja, hogy Laporta milyen drágát vásárolt, ami igaz is volt, de hozzá sem mérhető, a Madrid idei teljesítményéhez... Am nekem szoktak tetszeni ezek a cikkek a többi bajonkságból is...miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 45630.html
Ez egy naon jó cikk és a végén van egy tételes összefoglaló az eddigi játékosmozgásokról,ami a La Ligát illeti.
Ez az irreal madrid naon tetszik
bocsi, kivételesen én se vettem észreFernando írta: Már énis beírtam. Olvass vissza kicsit legközelebb. (Igaz énse tettem valamelyik játékosnál).
Szerintem jó kis csapat lesz jövőre ez a Zaragoza. Sikerült megtartaniuk arra az 1 évre a legfontosabb kulcsjátékosaikat úgy ahogy. És azért erősíthetnek is. Pennant. Szerintem nem rossz.
Már énis beírtam. Olvass vissza kicsit legközelebb. (Igaz énse tettem valamelyik játékosnál).Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 45554.html
nem vagyok benne biztos, h feküdni fog neki a PD, de sok sikert neki!
Diegot és is bírom, és örülök hogy a 2. kedvenc csapatomhoz szerződött. De a Juvénak kell még egy jó belső védő, mert a Chiellini-Cannavaro-Legro 3-as egy kicsit kevés és karcsú.Diego10 írta:Na a nagy kedvencemet,Diegot ma mutatták be a Juvénál hivatalosan.
A 28-as mezszámot választotta![]()
Ennél azért választhatott volna jobbat is.Ott volt Amauri 8asa mivel ő Nedvedtől megörökölte a 11est.
Diegon jobban állt volna sztem a 8as.![]()
Egyébként azt mondta azért 28 mert a 10 a kedvence és 2+8=10.![]()
Bár sztem azért is választotta ezt mert 28-án született.
Sikerekben gazdag időszakot kívánok neki a Juvénál és nyerjen meg mindent amit lehet.
De a BL-t azért ne ott csak 2. legyen a Barca mögött.![]()
Bár a Juvéval olyan sok esélye sztem Bl-t nyerni nem lesz.
De egyszer majd szívesen elnézném a Barcában és akkor már tényleg nyerhetne BL-t is.
99%ba tények, de volt már olyan, hogy nem volt igaz a hír, és mégis kiírta a szerkeztő, és ő is írta, h bocsánatot kér.Nem akarok vitát indítani, peacesocio66 írta:ezek tények,nem hírek.lopakodo írta:Fernando, minden .gportal kiterjesztésű oldal a tiltott listán van.És ezeket a híreket az atigazolasok.gportal.hu-rol hozod.Lehet, hogy megbízható az oldal, de mégis a tiltott listán van.
miről beszélsz..?!
ezek tények,nem hírek.lopakodo írta:Fernando, minden .gportal kiterjesztésű oldal a tiltott listán van.És ezeket a híreket az atigazolasok.gportal.hu-rol hozod.Lehet, hogy megbízható az oldal, de mégis a tiltott listán van.
Ettől függetlenül hivatalos átigazolási hírek, Így tehát szétnézhetsz a két klub hivatalos honlapján is ahelyett, hogy cseszegetsz. Ezek nem pletykák hanem HIVATALOS hírek.lopakodo írta:Fernando, minden .gportal kiterjesztésű oldal a tiltott listán van.És ezeket a híreket az atigazolasok.gportal.hu-rol hozod.Lehet, hogy megbízható az oldal, de mégis a tiltott listán van.
Asenjot sajnálom, jó lett volna ha végül nálunk köt ki.Titinho írta:Gabriel Obertan (Bordeaux)Man. United
Thimothee Atouba (HSV)Ajax
Didier Zokora (Tottenham)Sevilla
Sergio Asenjo (Valladoid)Atl.Madrid
Valamint Robin van Persie 4 évvel meghosszabbította a szerződését, a Chelsea egy "nagyágyút" szeretne igazolni, aki Franck Ribéry lehet, megadná érte a 70 millió eurót is az angol klub, Patrick Vieira Lyonban köthet ki, állítólag Felipe Melo 20 millióért a Juve játékosa lesz.
Onyewu jó igazolás naqgyon. Lisandró ment pótolni Benzemát, szerintem Ő is jó igazolás. Lucho nagy erősítés, csak lenne már agy jó edző ott, drukkolok nekik. Ja és:Barcaádám írta:ezeken az igazolásokon igencsak meglepődtem.Fernando írta:OnyewuMilan
Szerintem nem rossz igazolás.
Lisandro LópezLyon
főleg a Lucho GonzálezMarseille az se semmi