Nyári igazolások v. álmok színháza?
Ne haragudjatok, de Casillas-t nem fogja a Barça leigazolni! Meg különben is. Ti Valdés-re vagytok büszkék, minek kellene nektek a mi kapusunk?
-
- Jugador del Barça
Ronaldinho22 írta:Persze! Én monnyuk a posztokra értettem, mégpedig Casillas, Gallas, Kompany, Van Bommel, és örülnék HenrynekStike írta:Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolniRonaldinho22 írta:Rodriguez, Millito, Gallas, Kompany, Torres, Henry, Van Bommel, Heitinga, Ezquerro, Casillas, V. der Vaart! Apám mi lesz itt? Ez 11 játékos, ha ebből vagy 4 eljönne, már vége lenne mindenkinek! Csak akkor kik mennének? Vagy megint kölcsönbe adnánk a fiatalokat? Remélem vagy 4-en jönnek! Pfffú jövöre még jobban reszkess Milán, Chelsea, Reál!!!!! JÖVÜNK!!!, vagy Torresnek! Szerinetem ezeken a posztokon nem árt az erősítés, így legalább nehéz lenne a csapatba kerülni, és hajtanának mint az állat! De ez már egy kicsit túl madridias!
(Henry, Casillas)
Henry lenne csak igazán állat ha csapathoz kerülne!!!

Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! 

- Nóbi
- Capitá del Barça
nekem luque is tökéletesen elég lenne...Mr. Master írta:1szerre mind tényleg shock, de egy Henryt talán még elbírnánk, ha lenne kedve idejönni.LG írta:Olyanokat írtokHenry, Joaquin, Torres
1ként se kevés, de 1xreMaradjuk a realitásnál(van Bommel)

-
- Entrenador del Barça
Télleg posztra igazolunk(nánk) mert ezekkel a játékosokkal egy komplett csapatot lehetne csinálni 5-3-2-es felállásban!
de szerintem elég:
van Bommel és Ezquerro
ők ugye 90% hogy jönnek!
És az 5 védő közül legalább egy
én Kompanynak örülnék a legjobban!
de szerintem elég:
van Bommel és Ezquerro

És az 5 védő közül legalább egy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maxi 2005.04.27. 12:25:48-kor.
Forca Barca
-
- Jugador del Barça
Ja és ha tényleg van elöszerzödésünk Kompanyval akkor öt is elviselem szivesen a csapatban!!!Deco01 írta:Vito írta:Gallas,Kompany, vagy HeitingaEzek közül vmelyik tuti bejön! Az Nso-n is írják,hogy Henry és Viera el akar menni az Arsenalból!
Üdv! Csak ugy kapkodom a fejem miota megláttam h ennyi játékost hirbe hoztak a Barcával!![]()
Sztem Casillas nm fog jönni! V.Bommel és Ezquerro mellett tök jo lenne ha jönne Gallas és Heitinga!![]()
És olyan nevek mint V.der Vaart és Robinho szépen hangzik de nm tudnánk öket hova berakni! Én még Luquet naon elhoznám a csapathoz - Ronnie tehermentesitése miatt!

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Persze! Én monnyuk a posztokra értettem, mégpedig Casillas, Gallas, Kompany, Van Bommel, és örülnék HenrynekStike írta:Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolniRonaldinho22 írta:Rodriguez, Millito, Gallas, Kompany, Torres, Henry, Van Bommel, Heitinga, Ezquerro, Casillas, V. der Vaart! Apám mi lesz itt? Ez 11 játékos, ha ebből vagy 4 eljönne, már vége lenne mindenkinek! Csak akkor kik mennének? Vagy megint kölcsönbe adnánk a fiatalokat? Remélem vagy 4-en jönnek! Pfffú jövöre még jobban reszkess Milán, Chelsea, Reál!!!!! JÖVÜNK!!!

-
- Llegenda del Barça
Pontosan!A védelembe 1ember, a kp-ra 1ember, a támadósorba 1ember lehetőleg 1szélsőIstike írta:Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolni

-
- Jugador del Barça
Deco01 írta:Vito írta:Gallas,Kompany, vagy HeitingaEzek közül vmelyik tuti bejön! Az Nso-n is írják,hogy Henry és Viera el akar menni az Arsenalból!
Üdv! Csak ugy kapkodom a fejem miota megláttam h ennyi játékost hirbe hoztak a Barcával!![]()
Sztem Casillas nm fog jönni! V.Bommel és Ezquerro mellett tök jo lenne ha jönne Gallas és Heitinga!![]()
És olyan nevek mint V.der Vaart és Robinho szépen hangzik de nm tudnánk öket hova berakni! Én még Luquet naon elhoznám a csapathoz - Ronnie tehermentesitése miatt!
Ja és ha tényleg van elöszerzödésünk Kompanyval akkor öt is elviselném a csapatban!!!

- Stike
- Jugador d'estrella
Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolniRonaldinho22 írta:Rodriguez, Millito, Gallas, Kompany, Torres, Henry, Van Bommel, Heitinga, Ezquerro, Casillas, V. der Vaart! Apám mi lesz itt? Ez 11 játékos, ha ebből vagy 4 eljönne, már vége lenne mindenkinek! Csak akkor kik mennének? Vagy megint kölcsönbe adnánk a fiatalokat? Remélem vagy 4-en jönnek! Pfffú jövöre még jobban reszkess Milán, Chelsea, Reál!!!!! JÖVÜNK!!!

Barça óptimo
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Rodriguez, Millito, Gallas, Kompany, Torres, Henry, Van Bommel, Heitinga, Ezquerro, Casillas, V. der Vaart! Apám mi lesz itt? Ez 11 játékos, ha ebből vagy 4 eljönne, már vége lenne mindenkinek! Csak akkor kik mennének? Vagy megint kölcsönbe adnánk a fiatalokat? Remélem vagy 4-en jönnek! Pfffú jövöre még jobban reszkess Milán, Chelsea, Reál!!!!! JÖVÜNK!!! 

-
- Jugador del Barça
Vito írta:Gallas,Kompany, vagy HeitingaEzek közül vmelyik tuti bejön! Az Nso-n is írják,hogy Henry és Viera el akar menni az Arsenalból!
Üdv! Csak ugy kapkodom a fejem miota megláttam h ennyi játékost hirbe hoztak a Barcával!

Sztem Casillas nm fog jönni! V.Bommel és Ezquerro mellett tök jo lenne ha jönne Gallas és Heitinga!

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Mr. Master írta:Tényleg, mik ezek az előszerződés-izék? Mit takarnak? Jó, de Robinhot meg se akarjuk már venni.
Kb. annyit tesz, hogy a játékos elkötelezi magát, hogy először az adott csapat ajánlatát hallgatja meg. Meg általában egyenlő vagy közel hasonló ajánlat esetén az adott klubot fogadja el.
Persze ez is olyan, mint a klubhűség. Függ a játékos becsületétől.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Tényleg, mik ezek az előszerződés-izék? Mit takarnak? Jó, de Robinhot meg se akarjuk már venni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- ronaldinho
- Barça B
robinhora is nekünk van előszerződésünk de sokat nem érünk vele én heitinga-kompany kettösnek örülnék
tegnap van bommel jol nyomta remélem jövöre nálunk is igy játszik
tegnap van bommel jol nyomta remélem jövöre nálunk is igy játszik
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Aztán amikor jövőre összekerülünk a Chelseavel védekezze ki ő az ellendél szemét, meg Puyol. Rúgjon Ronaldinho egy csodagólt, és Deco meg két megpattanósat.Boixos írta:csak kapkodom a fejem, milyen zsugásokról van szó!
a gallast hozzuk el!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Gallas vagy Kompany! Szerintem ők lennének a legjobbak. Remélem igaz a hír, miszerint előszerződésünk van Kompanyval!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szép kis nevek lettek felsorakoztatva a cikkben. Ahogy elnézem, csak szerzünk majd egy középső védőt, ha ennyi a jelentkező.
-
- Director del Fútbol
Casillas tényleg hatalmas kapus, de ősmadridi, úgyhogy szerintem ez a hír kacsa. Ha mégis jönne, akkor neki kellene védenie, mert Valdesnél sokkal jobb. De ez a hír akkor is Blikk-szintű. Ha írt is ilyet a menedzsere, csak azért, hogy magasabb fizetést csikarjon ki neki.
-
- Llegenda del Barça
a fociban a figo óta lehet tudni, h never say never.
szal akár még ide is jöhet, bár sztem erősen fizetésemelést gerjesztő technikának néz ki az egész.
valdest meg nem kell azért "eltemetni", okés, h a casillas jobb, de azért a vv sem piskóta, még az néhány hülyesége ellenére sem. nem a puyol fogott meg minden zsugát, amik kapura mentek.
szal akár még ide is jöhet, bár sztem erősen fizetésemelést gerjesztő technikának néz ki az egész.
valdest meg nem kell azért "eltemetni", okés, h a casillas jobb, de azért a vv sem piskóta, még az néhány hülyesége ellenére sem. nem a puyol fogott meg minden zsugát, amik kapura mentek.
PUYOL-XAVI-INIESTA