Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emiatt ne aggódj, Real ellen szeretik kiköpni a tüdőt is.Danka00792 írta:Én meg bocsánatot kérek ezennel amiatt, hogy leszoltam Pep-et a kezdö 11 miatt. Többet nem fog elöfordulni, nem ítélek elöre.
Egyébként remélem, az Atletico Madrid felszívja magát a Real elleni meccsre, nem fog teljesen összeesni.
igen jó ötlet ! feltölthetnéd valamelyik torrent oldalra a meccset majdszajko írta:Vagy valamilyen torrentes oldalon regelve?-feltölthetnéd nekem valahova...gekkodan írta:Felveszem a meccset az IPTV-mmel, nem fogom soha letörölni!!!
csababarca írta:Emberek mi történik itt?![]()
Első 20 percet lekéstem(bnő miatt),benyomom a tv-t,és a balfelső sarokban 20 perc után 4-1
én nem hittem a szememnek
![]()
És utána is még sok nagy helyzet maradt ki...de most nincs miért bánkódni!
az első 20 percről sajna nincs élményem,de nagyjából el tudom képzelni mi történtremélem nem állunk vissza....sztem még max 2-3 gólt lőhetünk talán,de sztem még az AtMa is rúg 1-2 gólt...
No majd meglátjuk...Hajrá Barca,a CSAPAT
Hiába van USB-kimenet, nem írhatom ki, nem hozzáférhető.szajko írta:Vagy valamilyen torrentes oldalon regelve?-feltölthetnéd nekem valahova...gekkodan írta:Felveszem a meccset az IPTV-mmel, nem fogom soha letörölni!!!
Addig itt lesznek a válogatott meccsek.Addig kiheverikDanka00792 írta:Én meg bocsánatot kérek ezennel amiatt, hogy leszoltam Pep-et a kezdö 11 miatt. Többet nem fog elöfordulni, nem ítélek elöre.
Egyébként remélem, az Atletico Madrid felszívja magát a Real elleni meccsre, nem fog teljesen összeesni.
Én olvastam azt a hsz-ed és elfogadom a bocsánatkérést heh!Danka00792 írta:Én meg bocsánatot kérek ezennel amiatt, hogy leszoltam Pep-et a kezdö 11 miatt. Többet nem fog elöfordulni, nem ítélek elöre.
Ez nem hülyeség. Iturralde González először a pirosat vette elő, aztán megkegyelmezett neki. pedig pirosat érdemelt volna.Fernando írta:Lehet, hülyeséget kérdezek, de Antonio Lopezt nemkellett volna már kiállítani? Reklamálásért kapott egyet Messi gólja után, aztán fölvágta asszem Iniestát vagy Messit nem emlékszem már - azért is kapott
ez itt a gond... most ilyen hentesekké fognak válni :SFernando írta:Lehet, hülyeséget kérdezek, de Antonio Lopezt nemkellett volna már kiállítani? Reklamálásért kapott egyet Messi gólja után, aztán fölvágta asszem Iniestát vagy Messit nem emlékszem már - azért is kapott
Vagy valamilyen torrentes oldalon regelve?-feltölthetnéd nekem valahova...gekkodan írta:Felveszem a meccset az IPTV-mmel, nem fogom soha letörölni!!!
Teljesen igazad van. Elmegyek a Nou camp-ba ha addig élek is !!!gekkodan írta:Büszke vagyok katalónia fiaira, ez remélem az igazi Barca! Életem egyik legjobb meccse barca-szurkolóként.