Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.02.25. 23:10:28

Lehet, hogy a jövőbeli munkaadóját nézte meg Smile Sajnálnám, mert akkor végre elmondható lenne a Madridról, hogy vett egy jó játékost, akit nem kizárólag a neve vitt oda.
Pontosan e miatt "aggódok" én is.Nem az mondom,h ide Capellel,de a Realba se :wink:
Tényleg jó játékos és erősítést is jelentene nekik szerintem.
Asszem a Sevillanal kilennének még jobban(Ramos,Capel) a Madridra.

Bár én még várnék egy szezont vele....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
cps46
Entrenador del Barça

2008.02.25. 23:03:32

Azt vettem észre most a Sport1-es összefoglalóban, hogy a spanyol tv-sek egyből levágták, hogy les, ugyanis a nagy madridi ünneplés alatt már rég kinn volt a képernyőn, hogy "lesek: 3-1".
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.25. 22:58:23

Bányász írta:Robben már miután belőtte és szaladt ki örülni akkor látta,h integet a partjelző.....nem is értem őket.

Mind1... más.
Most néztem meg az összefoglalót,és mintha Diego Capelt láttam volna a lelátón.Mit keresett Ő ott?
Lehet, hogy a jövőbeli munkaadóját nézte meg :) Sajnálnám, mert akkor végre elmondható lenne a Madridról, hogy vett egy jó játékost, akit nem kizárólag a neve vitt oda.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.02.25. 22:55:13

Robben már miután belőtte és szaladt ki örülni akkor látta,h integet a partjelző.....nem is értem őket.

Mind1... más.
Most néztem meg az összefoglalót,és mintha Diego Capelt láttam volna a lelátón.Mit keresett Ő ott?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.02.25. 22:21:08

Hát nem tudom milyen mecset néztél,de egy dühös csapat nem úgy tököl,mint tette azt a Madrid a Getafei vezető gól után....akkor neki kellett volna rontaniuk az ellenek,odaszögezni a kapújukhoz,de ez egyáltalán nem történt meg...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Poreko
Jugador del Barça

2008.02.25. 21:52:16

MichaaBee írta:gyááááááá!!!!!!!! nagyon durva!!!!!!!

zt meg kell néznie mindenkinek:
http://www.youtube.com/watch?v=dh_tmNYCIa0&NR=1
real madrid 0-1 getafe crazy goal
madridisták nézzék meg milyen szánalmas a csapat IQ-ja és h milyen vaksi ez a robben!

eszméletlen, h kilyen gólt lőtt a getafe!
1. robben belövi, megy ünnepelni
2. a bíró nem adja meg a gólt
3. a getafe elvégzi a szabad rúgást
4. szerzsó rámosz meg árjen robi és nisztelrój észreveszik, h hoppá, de hülye vagyok!
5. a getafe kontrából belövi a gólt!
Ezt te sem gondolhatod komolyan! Hogy reagálnál, ha egy madridi(Robben) helyében lennél: -Hallod a közönség örömködését
- Futnak a társak a gól láttán.
- Erre azt látod, hogy viszi a getafe kapura.
- Be is lövik. -> előny helyett hátrány, úgy hogy már azt hitted, vezettek.
Azért ilyen feszültségnél ezt nehezen kezelnéd. (Sőt, szerintem a játékosok nagy része neki rontott volna a bírónak, ők csak teljes meghökkenésükben szóhoz nem tudtak jutni.)
Poreko
Jugador del Barça

2008.02.25. 21:42:43

sinya gvr6 írta:Szerintem a Getafe góljában nem volt semmi sportszerütlen . A gyors szabadrúgás elvégzése nem szabálytalan . Amúgy meg Robben mindjárt látta a partjelzőn hogy les , mégse szaladt visszafelé . Köszönjék meg annak a hat - hét játékosnak aki ott ugrált a szögletzászlónál . MINDÖRÖKKÉ BARCA
Nem a szabadrúgás, nem is a Getafe, hanem a bíró ténykedése volt az, látta, hogy örömködik a Madrid, és erre meg befújja a szabadot, szerintem te lennél a legjobban felháborodva, ha a Barca ilyet kapna(nem volt szabálytalan, ne érts félre, ETIKÁTLAN volt)...

(Amúgy meg nem ezen múlt, hanem azon, hogy a Real nem lőtt még három gólt, és nem iskolázta le a Getafét, ennyi. Elszórakozták az előnyt, és az önbizalmukat, amit nagoyn nehéz lesz az idény közepén, a legnehezebb, legtöbb meccses időszakban viasszaszerezni. Henry egyik mondata nagyon idevág: "...mindhárom kupában versenyben vagyunk. Állhatnánk jobban is, de még sehol sem vesztettünk...", és most ez végképp igaz, hogy 2 pont a hátrány. Félek, hogy a Real most nagyon megtört...)
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.02.25. 20:52:28

hát nincs is miért nagyon optimistáskodni. a celtic, meg a levante nem éppen azok a csapatok, akik ellen ténylegesen le lehet mérni a formát.. ez a 2 pont ez isteni csoda, és a [auto_cenzúra] madrid ajándéka, nem pedig a barca javulásának gyümölcse. szerintem még mindig a real az esélyes.
Akkora, de akkora hülyeséget mondtál!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Sztem van okom "optimistáskodni" :D , mert úgy gondolom, h a Betis,Almería és a Getafe nem olyan csapatok, akik ellen le lehet mérni a formát....De ti tőlük is kikaptatok.Vagy vegyem ide a Romát is?
:wink:
A Bl-be nem kis csapatok voltak, már a Celtic Parkban és olvass már utána, h kik verték meg őket eddig. :wink:

Nem azt mondom, h innen nincs megállás, de kijelenthetem, h a madrid most van olyan gödörben mint mi ősszel.Nektek egybe volt a csapat, csak nekünk most állt össze újra.

Győzzön a jobb. :wink: :twisted:
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.02.25. 20:44:14

Ilúvatar írta:bazz most néztem meg a videót... szakadok :lol: Már bocs, de ez tényleg szívás.

de azért ez a gól rohadtul pofátlanság, nem sportszerű... :?
Mi ebben a sportszerűtlen??Szabadrúgást ítélt a bíró, a madridiak meg nem figyeltek...

Ennyi erővel minden kontra támadás sportszerűtlen, mert nem várják meg, hogy visszaálljon a csapat védekezni.

Akármelyik csapat kap egy ilyan gólt egy szava sem lehet. :wink:
Kép
sinya gvr6
Barça B

2008.02.25. 20:25:13

Szerintem a Getafe góljában nem volt semmi sportszerütlen . A gyors szabadrúgás elvégzése nem szabálytalan . Amúgy meg Robben mindjárt látta a partjelzőn hogy les , mégse szaladt visszafelé . Köszönjék meg annak a hat - hét játékosnak aki ott ugrált a szögletzászlónál . MINDÖRÖKKÉ BARCA
sinyavr6
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.25. 20:17:33

Primitive írta:Szerintem nem kellene ennyire felakadni ezen a gólon, olyan volt amilyen, nekünk nagyon sokat ért. Viszont, ez bárkivel megtörténhetett volna, és hogy ez a gól megjött, gondoljatok csak bele mennyi tényezőnek is kellett hogy egybevágjon... A bíró nem intette vissza a szabit, a reálos gyerek lesbe volt, ebből adódóan a gólt sem adták meg, és végül azért az akciót be is kellett fejezni. Szó nincs arról, hogy nem örülök a találatnak, de nekünk ennek a találatnak előbb kellene értékesnek lennie, mint nevetségesnek. Nem szép öröm akáröröm gyerekek :roll:
részemről azért röhögök ezen az egészen, mert ilyet nem mindig lát az ember. és ebből nyugodtan ki lehet venni a madridot, maga a szitu röhejes, de nagyon!

viszont kalderont elnézve, még akár a káröröm is "dolgozhatna bennem", hiszen a rendkívűl nagyarcú megnyilvánulásai után, mit csináljak? nem esik annyira sz.rul nekem, ha az ilyen gól után a megnyúlt búráját láthatom. :D
ez van. senki sem tökéletes, csak az Isten.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2008.02.25. 20:04:05

bazz most néztem meg a videót... szakadok :lol: Már bocs, de ez tényleg szívás.

de azért ez a gól rohadtul pofátlanság, nem sportszerű... :?
KépKép
Benga
Entrenador del Barça

2008.02.25. 20:01:38

Nem a Getafénak kellett volna kitömni a Realt hanem fordítva.
Azaz hiába kaptak egy gólt minimum kettővel kellett volna őket csapni.
Persze én nem bánom. Recrétől idegenbe se számíthatnak sok jóra.
Varga
Capitá del Barça

2008.02.25. 19:57:38

OvaMind írta:Remélem ez a zakó a realt visszaveti, mindenesetre elég gyengén rúgták a bőrt.

Mákos gól ide vagy oda, egy Getafénak otthon illik több gólt lőni. Szóval ez nem kifogás. Mellesleg jogos volt az ítélet.
???? Ez a meccs a Bernabéuban volt nem?
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.02.25. 19:50:08

No, a Madrid az elmúlt három meccsét vereséggel zárta, ezzel szemben a Recre az utsó 3 meccséből kettőt nyert, és egyet x-elt. Szóval ha most nem tudják megfogni majd a Madridot, akkor soha.
Mi meg megverjük az ugyancsak ritka nagy kaki formában lévő Atléticot, és máris ott az első hely a tabellán. :roll: Egyébként a rájuk nehezedő lelki nyomásról meg elég annyit mondani, hogy 0-6. :twisted:
Tudom, hogy nagyon optimistának tűnök, de szerintem a következő 3 meccsünket nyerni fogjuk.
Primitive
Entrenador del Barça

2008.02.25. 19:43:02

Szerintem nem kellene ennyire felakadni ezen a gólon, olyan volt amilyen, nekünk nagyon sokat ért. Viszont, ez bárkivel megtörténhetett volna, és hogy ez a gól megjött, gondoljatok csak bele mennyi tényezőnek is kellett hogy egybevágjon... A bíró nem intette vissza a szabit, a reálos gyerek lesbe volt, ebből adódóan a gólt sem adták meg, és végül azért az akciót be is kellett fejezni. Szó nincs arról, hogy nem örülök a találatnak, de nekünk ennek a találatnak előbb kellene értékesnek lennie, mint nevetségesnek. Nem szép öröm akáröröm gyerekek :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.25. 19:40:54

Boixos írta:egyébként a madrid gólja mi a ceruzáért lett érvénytelen?
na nem mintha bántana a dolog, csak egyszerűen érthetetlen, h miért nem engedte el a bíró.. :shock:
Mert Raúl lesen volt, és ő is játékba avatkozott, mielőtt Robben bevarrta volna.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.25. 19:38:26

Remélem ez a zakó a realt visszaveti, mindenesetre elég gyengén rúgták a bőrt.

Mákos gól ide vagy oda, egy Getafénak otthon illik több gólt lőni. Szóval ez nem kifogás. Mellesleg jogos volt az ítélet.
Hawk
Jugador del Barça

2008.02.25. 19:36:50

cruyff írta:Még most is röhögök a Getafe gólján. Tegnap legurultam a kanapéról :lol: A fél reál a szögletzászlónál ünnepel, a Getafe elvégzi a (jogos) szabadrúgást, átsétál a félpályán gurít egyet a még ünneplő madridiak szeme láttára.... :lol: ekkora lámákat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért sétáról nem volt szó :-)
A Getafe-s majdnem a saját 16-osától futott a Real 16-osáig, és még jól is
passzolt.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.25. 19:30:27

Az a durva, hogy tegnap este már átbeszéltünk itt mindent,visszatérek 1 napra rá és még mindig a Madrid-gólja a téma :) Nem tudom sírjak-e vagy nevessek :D :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.25. 19:14:19

basszus, még mindig nem tiszta a bugi :D mindenesetre már vagy négyszer néztem meg, és egyre jobban röhögök a szitun :lol: :lol: az a kalderon-fej a díszpáholyban... :D "egyáltalánnemhiányzikkapelló" persze... bízom benne, h nemsokára azért majd visszasírják az öreg fabiót!
ezzel együtt sztem ilyen gólt az életben nem fog többet kapni a madrid.
remélem, mi sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola007
Jugador del Barça

2008.02.25. 19:09:38

Azért az a nagyon gyenge Celtic már több éve nem kapott ki otthon és ilyen kis csapatokat mint a Milan megvert.
cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.25. 18:59:44

Még valami: "a celtic nem mérce.." hát ezt azoknak a csapatoknak mondjad, akik eddig odalátogattak Glasgowba..:)) :wink:
VISCA EL BARCA!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.25. 18:57:07

mrmonster írta:
csababarca írta:őőőő...amikor raul kapura lőtt,akkor robben lesen állt....és mint tudjuk övé lett a kipattanó...
Nem-nem, pontosan Raul volt az aki lesen volt, amikor valaki kapuralőtt és úgy pattant elé, hogy már lesen volt a lövés pillanatában.

részlet kérdés... :D l
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.25. 18:55:49

Még most is röhögök a Getafe gólján. Tegnap legurultam a kanapéról :lol: A fél reál a szögletzászlónál ünnepel, a Getafe elvégzi a (jogos) szabadrúgást, átsétál a félpályán gurít egyet a még ünneplő madridiak szeme láttára.... :lol: ekkora lámákat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Lezárt