Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon nagy tévedés.mes írta:Szerintem ennek 99%-a Benedek Elek mesegyujtemenyebol valo, de azert en nem bannam ezt az uzletet.
Szerintem még ne könyvelgessél, mert nem augusztus 12-én záródik az átigazolási szezon, hanem augusztus 31-én.Lionel85 írta: De ha Iniesta,vagy Xavi kidől...
Szerintem még ne könyvelgessél, mert nem augusztus 12-én záródik az átigazolási szezon, hanem augusztus 31-én.csababarca írta:Lassan elkönyvelhetjük,hogy senkit nem igazolunk,és ezzel a vékony kerettel vágunk neki a szezonnak. HA az alapemberekből nem sérül le senki,főleg ami a középpályát illeti,akkor idén is legfőbb favoritok leszünk.
De ha Iniesta,vagy Xavi kidől...
Ezt miböl gondolod ?:D Remélem még legalább 1 kp igazolunkcsababarca írta:Lassan elkönyvelhetjük,hogy senkit nem igazolunk,és ezzel a vékony kerettel vágunk neki a szezonnak. HA az alapemberekből nem sérül le senki,főleg ami a középpályát illeti,akkor idén is legfőbb favoritok leszünk.
De ha Iniesta,vagy Xavi kidől...
Ebben teljesen igazad van, bár természetesen, ha az előző gondolatmenetet folytatjuk....akkor is megspóroltuk volna a fizetésüket, ha eladjuk őket.Attika 25 írta:Na meg azért a tizenvalahány milla amit megspórolunk idén a fizetésükön sem kevés ám
A fizetésükön akkor is spóroltunk volna,ha pénzért mennek...Attika 25 írta:Na meg azért a tizenvalahány milla amit megspórolunk idén a fizetésükön sem kevés ám
Természetesen van igazság abban, amit írsz, viszont szerintem szép gesztus volt ez a vezetőktől. A pénz az pénz. Azért csőd szélén nem vagyunk...chonggy írta:Akkor félreértés volt..am lehet hogy igazad van,de én akkor sem értem,csőd közepén miért kell ingyen adni playákat...
Akkor félreértés volt..P.U.Y.O.L. írta:Félre értesz....illetve én sem fogalmaztam a legszerencsésebben. Arra akartam első sorban utalni, hogy bár ingyen engedtük el Henryt és Rafát, de attól még "spórolni" fog a klub ott, ahol tud és bár 40 millában határozták meg az átigazolási összegek maximumát, az nem azt jelenti, hogy muszáj lenne elkölteni. (azt, hogy szerintem már csak 1-et igazolunk, a te kommentedtől abszolút függetlenül írtam, amolyan saját véleményként) Nem akartam kritizálni a kommentedet, bocs, ha úgy hatott.chonggy írta:P.U.Y.O.L. írta: Kizárt dolognak tartom, hogy elköltsük azt a 40 millát. Szerintem max. 1 játékos fog még érkezni, de az is lehet, hogy egy sem...
Mért,én nem egyet mondtam??
Félre értesz....illetve én sem fogalmaztam a legszerencsésebben. Arra akartam első sorban utalni, hogy bár ingyen engedtük el Henryt és Rafát, de attól még "spórolni" fog a klub ott, ahol tud és bár 40 millában határozták meg az átigazolási összegek maximumát, az nem azt jelenti, hogy muszáj lenne elkölteni. (azt, hogy szerintem már csak 1-et igazolunk, a te kommentedtől abszolút függetlenül írtam, amolyan saját véleményként) Nem akartam kritizálni a kommentedet, bocs, ha úgy hatott.chonggy írta:P.U.Y.O.L. írta:Kizárt dolognak tartom, hogy elköltsük azt a 40 millát. Szerintem max. 1 játékos fog még érkezni, de az is lehet, hogy egy sem...chonggy írta:Akkor csak KK kell,és van 40M,nem?Mondjuk az lehetne 50-55 is,ha nem adjuk Titit meg Rafát ingyen...És még arról beszélnek,hogy krízis van..
Mért,én nem egyet mondtam??
P.U.Y.O.L. írta:Kizárt dolognak tartom, hogy elköltsük azt a 40 millát. Szerintem max. 1 játékos fog még érkezni, de az is lehet, hogy egy sem...chonggy írta:Akkor csak KK kell,és van 40M,nem?Mondjuk az lehetne 50-55 is,ha nem adjuk Titit meg Rafát ingyen...És még arról beszélnek,hogy krízis van..
Kizárt dolognak tartom, hogy elköltsük azt a 40 millát. Szerintem max. 1 játékos fog még érkezni, de az is lehet, hogy egy sem...chonggy írta:Akkor csak KK kell,és van 40M,nem?Mondjuk az lehetne 50-55 is,ha nem adjuk Titit meg Rafát ingyen...És még arról beszélnek,hogy krízis van..
Igaz-igaz,róla teljesen megfeletkeztem...Bocs..Akkor csak KK kell,és van 40M,nem?Mondjuk az lehetne 50-55 is,ha nem adjuk Titit meg Rafát ingyen...És még arról beszélnek,hogy krízis van..Attika 25 írta:Dani mögé itt van már Adrianochonggy írta:meg Dani mögé valaki,és slussz..Élmény volt nézni a játékát a felkészülési meccseken,s valóban két lábas,s az elvileg azért gyengébbik jobb lábával olyan beadásai voltak amilyet Alves egy teljes szezon alatt is csak elvétve tudott. Szerintem ő nagyon nagy vétel volt
Dani mögé itt van már Adrianochonggy írta:meg Dani mögé valaki,és slussz..
chonggy írta:az a másik játékos Cesc,ugye??mrlevy írta:A "Mascherano agyatlan,buta,favago,hentes es rosszul jarnank vele mert allandoan kialitatna magat es mindig eltiltva lenne" temahoz gyujtottem informaciot.
Mascherano 4 szezont huzott le eddig angliaban.
98 bajnoki merkozesen 3 piros es 24 sargalapot szedett ossze.
Tenyleg csak osszehasonlitas keppen egy masik jatekos adatai ugyanezen bajnoksagban ,ugyanebben az idoszakban.
119 bajnoki 1 piros 28 sarga.
Kerdezem en hogy akkor ez a masik jatekos aki szinten eleg sok lapot gyujt be az adatok alapjan szerintetek is rossz igazolas lenne mert a jatekaban benne van a lap es mindig felnenk hogy mikor alitatja ki magat vagy hogy nem lehet ott fontos meccseken mert eltiltasa van?
Senki ne valaszoljon mert ez csak egy provokacio
De elegem van abbol hogy sok okos leszol jatekosokat csak azert mert neki nem szimpatikus a jateka vagy a szemelyisege.![]()
am sztem Masch teljesen felesleges lenne,egy KK kell,meg Dani mögé valaki,és slussz..
Koránt sem biztos, hogy nálunk is annyi lapja lenne. Teljesen más játékrendszer + rengeteg a besegítés és sokkal ritkábban kell face to face megállítani egy játékost! Arról nem is beszélve, hogy Pep is a körmére koppintana, ha mégis minden meccsen kiállíttatná magát.sjd írta:Touré és Busquets meg 131 meccset húzott le úgy, hogy az egyetlen piros Busi kiállítása volt a Clasicon (kezezésért)
És ehhez képest sok a 3 piros
Ne válaszolj, csak provokáció volt
(arról ne is beszéljünk h az angol bajnokságban meg miket engednek el, a vb-döntőn te is ízelítőt kaphattál belőle)
az a másik játékos Cesc,ugye??mrlevy írta:A "Mascherano agyatlan,buta,favago,hentes es rosszul jarnank vele mert allandoan kialitatna magat es mindig eltiltva lenne" temahoz gyujtottem informaciot.
Mascherano 4 szezont huzott le eddig angliaban.
98 bajnoki merkozesen 3 piros es 24 sargalapot szedett ossze.
Tenyleg csak osszehasonlitas keppen egy masik jatekos adatai ugyanezen bajnoksagban ,ugyanebben az idoszakban.
119 bajnoki 1 piros 28 sarga.
Kerdezem en hogy akkor ez a masik jatekos aki szinten eleg sok lapot gyujt be az adatok alapjan szerintetek is rossz igazolas lenne mert a jatekaban benne van a lap es mindig felnenk hogy mikor alitatja ki magat vagy hogy nem lehet ott fontos meccseken mert eltiltasa van?
Senki ne valaszoljon mert ez csak egy provokacio
De elegem van abbol hogy sok okos leszol jatekosokat csak azert mert neki nem szimpatikus a jateka vagy a szemelyisege.
Óhh, Uram Bocsáss! Ennyire rosszul esik?P.U.Y.O.L. írta:Nagyszerű! Most már nem csak Banega lesz "közönség kedvenc" (úgy, hogy még a szennylapok se említették) hanem Cambiasso is....