Zlatan Ibrahimovic
Mondjuk Villát a balszélen nem vetted észreRinku írta:Miért ne néztem volna? Talán mit nem vettem észre, amit más sasszem igen?

Adriano meg szerinted kapus posztra jött, hogy nem felel meg Alves mögé jobbhátvédnek?
Arról már ne is beszéljünk h Arteta most hosszabbított szerződést, és Özil kapcsán meg amúgy is kiderült h Xaviék mögé nem fog senki jönni
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Bellamyt, már kölcsönbe is adták.Rinku írta: Csak megjegyezném, hogy Santa Cruz, Bellamy és azt hiszem Jo is kint vannak az átigazolási listán.
1/a. Ibra nem távozik. Erről ennyit. 1/b. Villa a VB-n jobb volt a balszélről indulva. Én személy szerint őt akarom ott látni, Ibra mellett.Rinku írta:Én ezt remélem még az utóbbi napokra:
- Ibra távozik (ha marad, az sem tragédia, de nem szeretném Villát látni a balszélen...)
- Mata érkezik
- Artetat vagy valakit Xaviék mögé igazol a Barca
- Marquez pótlása, egy nem teljesen lutri játékossal
- Alves mögé egy jobbhátvéd

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.08.14. 11:49:41-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Miért ne néztem volna? Talán mit nem vettem észre, amit más sasszem igen?
van der Wielre gondolsz? Őt még nem vitte el a Bayern? Ezek szerint nem. Neki örülnék. Csak tempo tempo tempo 

Football, bloody hell. /SAF/
- gygerike
- Entrenador del Barça
Te se nagyon nézted a VB-étRinku írta:Csak megjegyezném, hogy Santa Cruz, Bellamy és azt hiszem Jo is kint vannak az átigazolási listán. Még a SztárSport egy számában olvastam, hogy nincs szükségük ezen játékosokra, így egy viszonylag jó ajánlat esetén mehetnek Isten hírével. Ezért kell nekik Ibra, mert a 6-ból 3-nak van biztos maradása (azaz az 5-ből 2-nek, hiszen Balotelli csak most érkezett), szóval úgy gondolják, hogy elférne ott.LM10 írta:„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
Ebből nekem nem az jött le, hogy Ibrát elakarják adni. Ezt több okból is mondhatta Pep, pl azért, hogy ma odategye magát. Meg Peptől ez egy szokásos nyilatkozat volt, ami semmit nem árul el. Maradni fog.
Nem beszélve arról, hogy ott van Adebayor,Tevez.Santa Cruz,Bellamy,Jo,és Balotelli is már. Hová kell még csatár???
Akármi is lesz, ha megy, ha nem, remélem a balszélünk erősebb lesz idén. Bár azt mondanám inkább, hogy menjen, Mata meg jöjjön. Mata-Villa-Messi. Jól cseng.És Ibráért a Blaugrana bőven megkapná a tavalyi - bocsánat a szóért, hiszen annyira nagyon mégsem volt az - "kidobott" pénzét!
Én ezt remélem még az utóbbi napokra:
- Ibra távozik (ha marad, az sem tragédia, de nem szeretném Villát látni a balszélen...)
- Mata érkezik
Annyira rövid a kispad, hogy több mint aggasztó a helyzet most már...
Pep meg szokás szerint h*kizik, történni meg alig történik pozitívum... Véleményem szerint ezeket a lépéseket már egy jó hónappal ezelőtt meg kellett volna lépni...

Visca El Barca

Csak megjegyezném, hogy Santa Cruz, Bellamy és azt hiszem Jo is kint vannak az átigazolási listán. Még a SztárSport egy számában olvastam, hogy nincs szükségük ezen játékosokra, így egy viszonylag jó ajánlat esetén mehetnek Isten hírével. Ezért kell nekik Ibra, mert a 6-ból 3-nak van biztos maradása (azaz az 5-ből 2-nek, hiszen Balotelli csak most érkezett), szóval úgy gondolják, hogy elférne ott.LM10 írta:„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
Ebből nekem nem az jött le, hogy Ibrát elakarják adni. Ezt több okból is mondhatta Pep, pl azért, hogy ma odategye magát. Meg Peptől ez egy szokásos nyilatkozat volt, ami semmit nem árul el. Maradni fog.
Nem beszélve arról, hogy ott van Adebayor,Tevez.Santa Cruz,Bellamy,Jo,és Balotelli is már. Hová kell még csatár???
Akármi is lesz, ha megy, ha nem, remélem a balszélünk erősebb lesz idén. Bár azt mondanám inkább, hogy menjen, Mata meg jöjjön. Mata-Villa-Messi. Jól cseng.

Én ezt remélem még az utóbbi napokra:
- Mata érkezik
Annyira rövid a kispad, hogy több mint aggasztó a helyzet most már...
Pep meg szokás szerint h*kizik, történni meg alig történik pozitívum... Véleményem szerint ezeket a lépéseket már egy jó hónappal ezelőtt meg kellett volna lépni...
Football, bloody hell. /SAF/
- visca el barca
- Presidente del Barça
ebből a nyilatkozatból kb semmi nem jön le. mindenki azt magyaráz bele amit akar.LM10 írta:„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
Ebből nekem nem az jött le, hogy Ibrát elakarják adni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- LM10
- Director del Fútbol
„Számomra a legegyszerűbb szituáció semmit sem kommentálni Ibrahimovics helyzetéről. Ő is itt van velünk, és jobb állapotban van, mint a tavalyi évben ugyanebben az időszakban” – kommentálta Ibra helyzetét Pep, csatlakozva a klubvezetés óvatos politikájához.
- albicelesteX
- A Vadász
Én már nem tudom mi lesz vele...
Szeretném,ha maradna,mert nekem angliából nem kéne se Tevez se Robinho se Adebayor helyette
Remélem marad ezt a Cityt meg egyre jobban lehet utálni!Remélem befürödnek!!!!

Itt még én se,de mindenhol láttam,ahol eddig játszott és mindenhol jó volt,de amugy se jönne ide mert szereti megverni a Chelsea-t,meg a Manchester Utd-tFCBPOWER írta:Honnan tudod , hogy jobban beleillik a játékba? Én személy szerint még nem láttam , hogy játszik itt Tevez...casuel írta:Hát Ibra helyett azért szívesen megnézném mondjuk Tevez-t. Jobban beleillik a játékba.

- Andris
- Adminisztrátor
Ez tekitélyes sületlenség volt.casuel írta:Hát Ibra helyett azért szívesen megnézném mondjuk Tevez-t. Jobban beleillik a játékba.
Attól függetlenül is, hogy Tevez a legönzőbb - már felnőtt - játékos a piacon.
Mert Ibrahimovicnál rosszabbak a technikai adottságai, gyorsabbnak se gyorsabb, valamint hihetetlenül buta. Itt a játékinteligenciára és a szóbeli megnyilvánulásaira alapozok, mielőtt vki azt hinné hogy a neandervölgyi ábrázata miatt vannak előítéleteim.
Különben Ibrának minimum egy második éve van, hogy megtalálja a helyét.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Honnan tudod , hogy jobban beleillik a játékba? Én személy szerint még nem láttam , hogy játszik itt Tevez...casuel írta:Hát Ibra helyett azért szívesen megnézném mondjuk Tevez-t. Jobban beleillik a játékba.
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
Ma este rajtad a világ szeme Ibra!
Amúgy nem kamu hír ez a City-s dolog, de már így is [auto_cenzúra] sok ott a csatár.
Maradni fog

Amúgy nem kamu hír ez a City-s dolog, de már így is [auto_cenzúra] sok ott a csatár.
Maradni fog

-
- Jugador d'estrella
ha kitöltené a 4 éves szerződését akkor kapna 116 millió eurót.
De úristen...Ha ez igaz,akkor Ibra a legnagyobb
de nem nagy a valószínűsége úgy h nem adnak el egy csatárt se és most odament Balotelli.
De úristen...Ha ez igaz,akkor Ibra a legnagyobb

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

- chonggy
- Capitá del Barça
lluisllach89 írta:Erről szó sem volt.chonggy írta: ,szerintem úgy gondolkodnak,megveszik Zlatant 116-ért
Nem vételár hanem fizetés.
Évi 29 milliót keresne 4 éven keresztül.
jaa...így már tisztább...félreértettem..akkor is kamu..

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Hát Ibra helyett azért szívesen megnézném mondjuk Tevez-t. Jobban beleillik a játékba.
a félreértések elkerülése végett, szó sincs 116milliós ajánlatról, vagyis van, de az Ibrának szól, 4évre 29m...
-
- Director del Fútbol
Erről szó sem volt.chonggy írta: ,szerintem úgy gondolkodnak,megveszik Zlatant 116-ért
Nem vételár hanem fizetés.
Évi 29 milliót keresne 4 éven keresztül.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
már visszavonultbence-barca írta: Én sem szeretném, h eladjuk Ibrát, de ha eladnánk, a pénzből vehetnénk egy jó csatárt helyette fele ennyiért...mondjuk Ezquerro-t
Am ő most hol játszik?
-
- Llegenda del Barça
A mai fociban legtöbbször a pénz beszél...geridoss írta:Kinézem a Cityből, hogy tesznek egy ilyen ajánlatot...
De ha elengedjük Ibrát, én komolyan mondom falnak megyek !![]()
![]()
![]()
Szűkítsük még a keretet, ezaz! Hátha már április környékén az Atletic "játszik" az élvonalban...
Én sem szeretném, h eladjuk Ibrát, de ha eladnánk, a pénzből vehetnénk egy jó csatárt helyette fele ennyiért...mondjuk Ezquerro-t

Am ő most hol játszik?

- geridoss
- Director del Fútbol
Kinézem a Cityből, hogy tesznek egy ilyen ajánlatot...
De ha elengedjük Ibrát, én komolyan mondom falnak megyek !
Szűkítsük még a keretet, ezaz! Hátha már április környékén az Atletic "játszik" az élvonalban...
De ha elengedjük Ibrát, én komolyan mondom falnak megyek !
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- chonggy
- Capitá del Barça
Mondjuk ha ez igaz,(bár szerintem ez akkora kamu,mint a Camp Nou),szerintem úgy gondolkodnak,megveszik Zlatant 116-ért,és eladnak pár játékost,ami visszahozza azt a 116-ot (ez még a Citynek sem kis pénz),és igy vettek egy jó playát,és a keretet is szűkítették...De még egyszer leírom,ez kamu.FtcSikiHun írta:Biztos, hogy kamu.
A Citynek túl nagy a kerete, játékosokat kell eladniuk, nem venni.
am ha netán igaz a hír,akkor felesleges volt a kölcsön...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Azt értem, hogy Sport meg MD is lehozta, de azért ott is akadnak erős pletykák, nem kéne egyből ide is belinkelgetni azokat, vagy ha mégis, akkor már inkább a katalán lapokat kéne belinkelni forrásként, nem egy ilyen oldalt...
De sztem mikor megjelenik egy ilyen nagy kacsa szagú hír, akkor még lehetne várni a belinkelésével...
Bár nekem teljesen mindegy, csak nem szeretem az ilyen kacsákat és azért járok az EuroBarcára, mert itt azért többségben vannak a hiteles hírek, talán ebbe a topikba nem kéne benéznem, mert itt elég sűrűn látok ilyen kacsákat.
Szerk.: Ja bocs eltévedtem, azt hittem átigazolások topik!
De írok inkább még, hogy ON is legyek: Sokkal jobb formában van most Ibra, hogy az előszezonban is a csapattal készülhetett, látszik rajta, hogy megnyugtatja ez a pár gól, amit eddig szerzett, az, hogy játszott és gólt szerzett a válogatottban is visszatérése után azonnal, az meg csak még jobban megerősíti az önbizalmát.
Remélem láthatjuk őt varázsolni idén a Barcában!
De sztem mikor megjelenik egy ilyen nagy kacsa szagú hír, akkor még lehetne várni a belinkelésével...
Bár nekem teljesen mindegy, csak nem szeretem az ilyen kacsákat és azért járok az EuroBarcára, mert itt azért többségben vannak a hiteles hírek, talán ebbe a topikba nem kéne benéznem, mert itt elég sűrűn látok ilyen kacsákat.

Szerk.: Ja bocs eltévedtem, azt hittem átigazolások topik!

De írok inkább még, hogy ON is legyek: Sokkal jobb formában van most Ibra, hogy az előszezonban is a csapattal készülhetett, látszik rajta, hogy megnyugtatja ez a pár gól, amit eddig szerzett, az, hogy játszott és gólt szerzett a válogatottban is visszatérése után azonnal, az meg csak még jobban megerősíti az önbizalmát.
Remélem láthatjuk őt varázsolni idén a Barcában!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.08.13. 12:39:23-kor.
Én már megtettem, moderátori részről semmi, nem moderátori részről meg csak annyi, h "miért?"barca_bome írta: Javasolnám a blog.hu-s oldalak tiltólistára tételét is a fórumon...
ON: Arra viszont kiváncsi leszek h a csapat is fog-e kapni egy 116 milliós ajánlatot