Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor elolvastam, akkor azt hittem, hogy legalább lesz egy kapufa , ami gól lett volna amúgy. Így nem tartom hír értékű eseménynek.socio66 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... pufat.html
hehe,ötletes.
mondjuk nem tudom mit akart azzal a két centivel,de hát,sose lehet tudni..
A brazilokat nem is irnám le soha, de az argentinok mostanában igen nagy lúzerek. 2002ben, és 2006ban is sokan bekakáltak, h mekkora csapat, aztán csak megégtek. Vannak nagy játékosaik, de ilyen edzővel és ilyen védelemmel nem fognak VBt nyerni, akármennyi pénzt rá mernék tenni.barca99 írta:2002-ben a brazilok a 4. helyen jutottak tovább, aztán a VB-n végigverték a világot.
Ez nem jelenti azt, hogy Argentína megnyeri a VB-t (bár nekem ez a megérzésem), de szerintem felesleges most temetni őket.
Egyébként szépen felvágta a felsőbe.Szép gól volt én azt mondom.kleno04 írta:Németh Krisztián megint gólt rúgott igaz kikaptak 2-1re de az nem lényeg, az a fontos hogy rúgdossa a gólokat így nemsokára go vissza Liverpool-ba és kiszorítja Torrest és játszik majd a debrecen ellen![]()
http://www.pepsifoci.hu/video/node/43786
Csiszár Jenci?MQuC írta:Szerintem addigra már lesz elég sok helyen Digi Tv. Azért egy forradalmat nem kockáztatnak meg![]()
Amúgy meg azzal sem lesz kisegítve senki, mert nekem van Digim, de azok sem jobbak, mint az RTL-esek. Csiszár szerintem felháborító.... Rosz hallgatni, el is szoktam kapcsolni, mikor ő pofázik.
Várj egy picit ezzel!Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb ... s-2000789/
nah már csak az hiányzik, h olyan vb legyen jövőre, mint a 2006os... léderer és világtalan... akkor tuti biztos nem fogom nézni! elég volt végigszenvedni azt a vb-t... ez már szánalom, a retkesklub kb mindent megszerez a nézettségért, de a körítést magas ívből kakilja le. ááááááh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elegem van belőlük! LE A RETKESKLUBBAL!![]()
![]()
Évek óta jól húz az uruguay-i gyerek, de nem tartom alkalmasnak arra, hogy topligában robbanást okozzon. Vannak szürke meccsei. Sulejmani és Lazovic mellett azért más a liga legjobbjának lenni, mint egy Drogba-Rooney-Torres mezőnyben.socio66 írta:Suarez négyet lőtt ma az Ajaxban.
Erre a srácra érdemes odafigyelni.
Nemtudom...én valahogy mindig szkeptikus vagyok az ilyenekkel. A holland bajnokságban rengeteg anyonsztárolt gyerek van, akik ha elmennek egy nagy csapatvba, rendre szégyent vallanak. Nagyon langyos ott a liga, még Dzsudzsák is mekkora ász ott...socio66 írta:Suarez négyet lőtt ma az Ajaxban.
Erre a srácra érdemes odafigyelni.
Így van, és ne felejtsük el, hogy a mai napon több igencsak érdekes meccs is lesz:Krojf írta:Ma 14:30-tól a Sport2-n ne felejtsük el a Feyenoord-PSV holland rangadót!
Dzsuzsák Balu újra varázsolhat!!!
Hajrá Balázs!!!
K.
Már csak ezért is megérte megnézni a meccset.Varga Tamás írta:CR többet fetrengett, reklamált, alibizett, mint amennyit a futballal törődött. Ki kell mondani, olyan, mint egy hisztis k.....!