Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg erre leírtam már egyszer, h jó pár lelkes fórumozó van, aki biztos alkotna egy kisebb szösszenetet legalább a kedvenc játékosáról (sőt anno én magam is jelentkeztem, de nyár lévén akkor több időm volt)Andris írta:Öhm. Már egyszer ezt is leirtam legalább, de mégegyszer. A felület kész pár hete, most már nekem kellene időt szánni rá, de ilyennel nem nagyon rendelkezem. Sőt nem
Ha azt veszem, akkor a Te hsz-ed és az Én hsz-em is felesleges most.Perrero írta:még be se mutatták.... és azért van kint az a pont is, mert kb 5 percenként jönne valaki, és megkérdezné h mikor lesz frissítve, csak h 1el több hsz-e legyen....orsi1130 írta:Fura számomra, a "Milyen észrevételeket nem kérünk az Eurobarcával kapcsolatban?" szavazás. Pont azt szerettem volna megkérdezni, hogy a játékos keretet nem akarjátok-e frissíteni véletlenül. Arra lettem volna kíváncsi, hogy Afellaynak vajon hányas számú mez jut majd. Nem életbevágó, csak meglepett.
Van hogy rosszalkodik a fórum, vagy a szerver. 1-1 ilyen nap volt mostanában, de nem folyamatos a hiba, és nem is gyakori szvsz.Capon írta:Az elmúlt pár hónapra értem a mondandómat.
Elég gyakori lett (relatív) hogy valami nem stimmel az oldallal. Vagy nem jön be egyáltalán az oldal (akár)órákig vagy ahogy most is írnék és nem küldi el a hsz-t mondván hogy ilyen rövid időn belül nem küldhetek 2 hsz-t (pedig vagy 10 perc eltelt) vagy néha egyáltalán nem enged üzit írni, erre is volt példa nem is olyan rég többször is. Vagy új hsz-nek mutatja a saját legutolsó üzenetemet is stb stb stb.
Kérdésem az lenne, hogy változott valami az oldalon vagy rosszalkodik a szerver vagy mi a probléma? Azért nem a saját gépemre/netemre gyanakszom mert már másik gépekről is előfordult nem egyszer.
messideco írta:http://bizinformation.org/hu/www.eurobarca.hu
Tudom, hogy nem túl pontos, de elég érdekes statisztikák vannak az eurobarcáról. Lehet nézegetni
Köszi! (nem mintha szeretném, h kibannoljanak)levproff írta:Amikor engem bannoltak egy hétre, akkor nem jött be az oldal.bence-barca írta:Elég hülye kérdésem lenne, remélem válaszoltok. Ha kibannolnak, akkor az oldal bejön csak nem tudsz bejelentkezni, v nem is jön be egyáltalán az oldal?
Először azthittem, hogy az oldallal van gond, de 2 nap után gyanús volt.Aztán értesültem valahogy róla, hogy mi a helyzet.
Amikor engem bannoltak egy hétre, akkor nem jött be az oldal.bence-barca írta:Elég hülye kérdésem lenne, remélem válaszoltok. Ha kibannolnak, akkor az oldal bejön csak nem tudsz bejelentkezni, v nem is jön be egyáltalán az oldal?
dettó...LG írta:Ma nekem vmi gond Eurobarcával. Akadozik, lassan jönnek be a topikok, stb. A többi oldal meg simán megy. Többiek?
Nálam is ez van. Kicsit zavaró...LG írta:Ma nekem vmi gond Eurobarcával. Akadozik, lassan jönnek be a topikok, stb. A többi oldal meg simán megy. Többiek?