Oleguer Presas Renom #2
transfermarkt szerint Sylvinhonak a nyáron lejár a szerződése. Ő mehetne is. Gio kitölthetné 2008-ig, és Zambi jó lesz bal oldalon, jobbra Oleguer cserének jó lenne, Belletti is mehetne amerre akar, és mondjuk Daniel Alves lenne a megfelelő. szerintem.Vito írta:mondjuk én azt vettem észre, hogy Zambrotta jobban szeret a baloldalon lenni, úgyogy inkább maradjon ott.
a főnökség meg majd kifizeti a két friss kontraktusú, szenzációs és fiatal balbekkünk fizetését. meg is érdemelnék.
-
- Llegenda del Barça
mondjuk én azt vettem észre, hogy Zambrotta jobban szeret a baloldalon lenni, úgyogy inkább maradjon ott.
a főnökség meg majd kifizeti a két friss kontraktusú, szenzációs és fiatal balbekkünk fizetését. meg is érdemelnék.
- Subinho
- Director del Fútbol
én egy normális bal-bekket vennék, zambrottát visszaraknám jobbra és oleguer helye onnantól a pad, vagy a lelátó!!! elhiszem, h nagy katalán, de attól még nem kell beférnie a csapatba!!! ez az ETA-s dolog meg kicsit gáz!!! akármekkora nacionalista nem teheti meg, hogy a barca játékosaként ilyeket csinál!!! ha ennyire szinpatizál a baszkokért, akkor menjen a bilbaoba játszani, mindenkinek jobb lesz így... ezzel még jobban unszinpatikus lett!!! ő az egyetlen akit kifejezetten utáloka csapatból! még ezqueroval is kibékülök úgy-ahogy, de ez a presas gyerek...Vito írta:én is örülök.redmiller írta:Örömteli, hogy Oleguer megbízható formában van! Az viszont szörnyű, hogy mostanában kezd kiemelkedni a csapatból... Alig van, aki rajta kívül képes egyenletes teljesítményre....
remélem nyáron az első teendők egyike lesz egy normális jobb-bekket vásárolni. Oleguer pedig onnantól kezdve majd a helyén lesz kezelve.
-
- Llegenda del Barça
én is örülök.redmiller írta:Örömteli, hogy Oleguer megbízható formában van! Az viszont szörnyű, hogy mostanában kezd kiemelkedni a csapatból... Alig van, aki rajta kívül képes egyenletes teljesítményre....
remélem nyáron az első teendők egyike lesz egy normális jobb-bekket vásárolni. Oleguer pedig onnantól kezdve majd a helyén lesz kezelve.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Örömteli, hogy Oleguer megbízható formában van! Az viszont szörnyű, hogy mostanában kezd kiemelkedni a csapatból... Alig van, aki rajta kívül képes egyenletes teljesítményre....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
1: mikor nem öltek az emberek céljaik elérésnek érdekében?
2: még ha valakitmeg is kereszteltek kiskorában, attol még nem biztos, h keresztény és érdekli a biblia. -saját magam példájábol kiindulva. vállalom, h panteista vagyok.
2: még ha valakitmeg is kereszteltek kiskorában, attol még nem biztos, h keresztény és érdekli a biblia. -saját magam példájábol kiindulva. vállalom, h panteista vagyok.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Andris
- Adminisztrátor
De igen...ha lelkileg, a sajtón keresztül, tulajdonképpen szóban támogatjuk az illetőt, akkor kiterjed rá. Nem tom mit értesz egyébként a világ normális részén...de mindenesetre ezt ma csak a diktatórikus államokban nem tűrik, mármint hogy ilyesmit mondjon az ember...és hát az meg nem a világ normális fele.varga tamás írta:A szólásszabadság nem terjed ki a szélsőségek támogatására.
Erről mondjuk nem itt kéne beszélgetnünk, de azért elfér...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A szólásszabadság nem terjed ki a szélsőségek támogatására. Mert szólásszabadság van, de pl. nyíltan zsidózni nem lehet büntetlenül - legalábbis a világ normális felén, nem nálunk. És szabadság van, de szabadosság nincs, ill. az is lehet, de az nem elfogadható.Slither írta:A vallásos dolgokat hagyjuk ki a dologból! Tényleg nem kellett volna ilyeneket leírnia, mert azért mégis vannak páran akiknek számíthat a véleménye, és ezzel rossz példát mutat. De kit érdekel?! Szólásszabadság van!varga tamás írta: Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.
-
- Director del Fútbol
Szerintem is visszafoghatná magát,mindenkinek lehet véleménye,de egy ilyen népszerű csapat játékosa nem nyilatkozhat ilyeneket!
Nem hinném,hogy a mai világban pont a tömeggyilkosokat kell védelmezni,de még ha ő így is gondolja,akkor is tartsa meg magának a véleményét.
Nem hinném,hogy a mai világban pont a tömeggyilkosokat kell védelmezni,de még ha ő így is gondolja,akkor is tartsa meg magának a véleményét.
- Andris
- Adminisztrátor
Mondjuk az embereknek egy meglehetősen nagy részét nem nagyon érdekli a biblia, viszont sokkal inkább: a törvénykönyv is hasonlóképp szól: Mindenkinek joga van az életéhez, és ettől másik személy nem foszthatja meg....(nem szó szerint)varga tamás írta: Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.
Mindenesetre Oleguer jobban tenné, ha inkább mondjuk fiatal focista srácokat támogatna lelkilet, mint lesittelt tömeggyilkosokat...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A vallásos dolgokat hagyjuk ki a dologból! Tényleg nem kellett volna ilyeneket leírnia, mert azért mégis vannak páran akiknek számíthat a véleménye, és ezzel rossz példát mutat. De kit érdekel?! Szólásszabadság van!varga tamás írta: Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
'Huevos' teljes mértékben egyet értek veled. Egy diplomával rendelkező ember különbséget kell tudjon tenni egy többszörös gyilkos, és az önrendelkezésért békés eszközökkel küzdő ember között. Mert minden embernek vannak jogai, de vannak kötelezettségei is. mindenki köteles megvédeni az emberi életet, és nincs olyan cél, amely a gyilkolás eszközét legitimálná. Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.huevos írta:én nagyon kedvelem Oleguert mint játékost, és emberként is szimpatizálok vele, ahogyan Katalóniához viszonyul, de ez esetben nem hiszem hogy okosan cselekedett, itt azért gyilkosságokról van szó, és úgy gondolom ez az ember semmilyen erkölcsi támogatást nem érdemel.
mindenkinek joga van a szabadsághoz és a vélemény nyilvánításhoz, de csak olyan mértékben hogy azzal mások szabadságát nem sérti...
Oleguer pedig egy szélsőségesen nacionalista, populista ember, aki nem látja a fától az erdőt. Katalónia akkor lesz önálló, amikor a Székelyföld elszakad Romániától. Azaz: semikor. Oleguer inkább a játékkal foglalkozzon, amiben még sokat kéne javulnia, mert jelenleg ő a legveszélyesebb pontja a védelemnek: teljesítménye ingadozó, ezáltal megbízhatatlan. Vannak jó meccsei, aztán jön egy zaragoza elleni kupameccs, amikor a támadó mögött egy méterre állva próbálja elfejelni a labdát. Aztán mikor nem sikerült - mert hogy sikerülhetett volna -, akkor meg van lepődve. Én meg azon vagyok meglepődve, hogy Rijkaard miért nem zavarta még el a barcelónából. Semmi keresnivalója sincs ebben a csapatban. Mert vki ne azért legyen kezdő, mert nagy katalán, és két féltéglával veri a mellét, miközben szajkózza katalán származását, hanem az eredményei, a megbízhatósága, a játékintelligenciája alapján. Ez utóbbiak pedig nem predesztinálják arra, hogy biztos csapattag legyen. Gondolom Puyol sem érzi magát kevésbé katalánnak, mint Oleguer, de ettől még kiváló játékával vált mindannyiunk példaképévé és kedvencévé. És tudja mi a kötelessége a hazájával szemben: a válogatottban is megszakad a Spanyol Királyság sikereiért. Oleguer példát vehetne róla.
-
- Llegenda del Barça
oké, h van véleménye ezekről a dolgokról a presasnak, de azért egy többszörös gyilkosért nem kéne annyira kiállnia. sőt, semennyire sem.Game90 írta:Oleguer Presas Renom erkölcsi támogatásáról biztosított egy börtönben éhségsztrájkot folytató, abszolút keményvonalas ETA-tagot. Ez azonban nem tetszett a játékost szponzoráló sportszergyártó-cégnek, a Kelmének, amely megszüntette a védő támogatását.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133390
inkább focizzon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
Bezony, Oleguerrel a jobbon, és így Zambrottával a balon sokkalta stabilabb védelmet kaptunk.
Ha beigazolódik, amit Frank nyilatkozott, akkor Thuram még középen is lehet, és akkor Marquez a vkp.
Na az már egy eléggé stabil védelem lenne.
Oleguer jó! tavaly még nem gondoltam, h ilyen véleményen leszek
Ha beigazolódik, amit Frank nyilatkozott, akkor Thuram még középen is lehet, és akkor Marquez a vkp.
Na az már egy eléggé stabil védelem lenne.
Oleguer jó! tavaly még nem gondoltam, h ilyen véleményen leszek
- József Attila
- József Attila
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Érdekes, de Rijkaard mást mond. Mióta játszik stabilabb is a védelem...Zsolti írta:Oleguerrel az a probléma,hogy vannak hosszabb periódusai,amikor jól játszik,vagyis nem épp ezt mondanám,hogy jól játszik,mert minden meccsen elkövet valami kis apró hibát,csak nem vesszük észre,vagy nemis olyan aprót lsd: Zara elleni szöglet..és egy védőt elsősorban az tesz jóvá,hogy megbízható,na ez oleguerre egyáltalán nem mondható el! Ráadásul baromi lassú,és egyáltalán nem illik bele a csapatba..nagy katalán ok, ez mind szép meg jó,csak ezzel semmire nem megyünk..
By red
- huevos
- Jugador d'estrella
én nagyon kedvelem Oleguert mint játékost, és emberként is szimpatizálok vele, ahogyan Katalóniához viszonyul, de ez esetben nem hiszem hogy okosan cselekedett, itt azért gyilkosságokról van szó, és úgy gondolom ez az ember semmilyen erkölcsi támogatást nem érdemel.
mindenkinek joga van a szabadsághoz és a vélemény nyilvánításhoz, de csak olyan mértékben hogy azzal mások szabadságát nem sérti...
never let the children cryin'!
-
- aka Game90
Oleguer Presas Renom erkölcsi támogatásáról biztosított egy börtönben éhségsztrájkot folytató, abszolút keményvonalas ETA-tagot. Ez azonban nem tetszett a játékost szponzoráló sportszergyártó-cégnek, a Kelmének, amely megszüntette a védő támogatását.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Oleguerrel az a probléma,hogy vannak hosszabb periódusai,amikor jól játszik,vagyis nem épp ezt mondanám,hogy jól játszik,mert minden meccsen elkövet valami kis apró hibát,csak nem vesszük észre,vagy nemis olyan aprót lsd: Zara elleni szöglet..és egy védőt elsősorban az tesz jóvá,hogy megbízható,na ez oleguerre egyáltalán nem mondható el! Ráadásul baromi lassú,és egyáltalán nem illik bele a csapatba..nagy katalán ok, ez mind szép meg jó,csak ezzel semmire nem megyünk.. 

- Andris
- Adminisztrátor
Én azt mondom, hogy nincs jobb alternatívánk.barca52 írta:MELKORNÁL AZ IGAZSÁG, GYEREKEK![]()
![]()
Oleguer
kispad vazze
![]()
Godnoljatok bele, ha Zambi visszajön Oleguer mostani helyére, mert ugye Belletti egyértelműen nem..., akkor Gio vagy Syl kerülne vissza, Gio már nem képes védekezni, és támadásban is gyenge, Syl pedig csak támadni tud.
Egész egyszerűen nincs jobb lehetőség szerintem, Oleguer legalább stabilan védkezeik...ezt az utóbbi 3 meccse alapján nagyon nem lehet elvitatni tőle.
És akkor már inkább legyen a védelem stabilabb, majd messi, dinho és Etoo visszatértével lesz elég jó támadójátékunk ahhoz, hogy Oleguer feljövetele ne hiányozzon!
Én azon a véleményen vagyok, hogy maradjon ahol van, és sztem Frank is.
1400
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Ez itt a nagy igazság.Csak a Barca! írta:Naaa. Mert Presas nem támad? Lehet nem a legjobb benne, de azért szokott és azt feleddjük, hogy ő védő nem elsősorban ez a feladat. Beletti meg csak támadni tud. Technikásnak meg éppen őt sem nevezném.
Belletti jobb támadó bekk, de védekezni mostanság elfelejtett. Ezért nincs helye a csapatban, Oleguer legalább stabil védő, mostanság jól teljesít, és hát forduljunk magunkba, nézzünk a szívünk legmélyére: azt kapjuk eredményül, hogy egy védőnek a védekezés az elsődleges feladata.

Oleguer mardjon csak ott, ahol van, egyenlőre nekem kellemes csalódás idén.

- József Attila
- József Attila
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Naaa. Mert Presas nem támad? Lehet nem a legjobb benne, de azért szokott és azt feleddjük, hogy ő védő nem elsősorban ez a feladat. Beletti meg csak támadni tud. Technikásnak meg éppen őt sem nevezném.
Belletti sokkal technikásabb, támadni is szokott Oleguer-rel ellentétben.