Itt volt öcsém valamelyik nap,mert nem hitte el hogy nem képes a Neptunnal mit kezdeni..Próbáltuk először explorerrel,aztán firefox,majd opera,sőt még egy japán böngészőt is kipróbáltunk,de reménytelen.Teljesen szét volt esve az oldal..torrestoni írta: Ami most végképp feldühített az vagy az én számítógépem, büdös Xp-vel, vagy a Neptun...
HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Elegem van!
Azt még elviselem, hogy az egyetemen uralkodó bürokrácia, és az ott dolgozók semmittevése miatt egyszerűen lehetetlen bármilyen ügyet is elintézni. Az egész rendszer úgy fos, ahogy van. Szégyen, napokig kell sorba állni, egy dolgot legalább négy különböző helyen kell elintézni, lassan dolgoznak, naplopó banda, elavult rendszer...
Ami most végképp feldühített az vagy az én számítógépem, büdös Xp-vel, vagy a Neptun...
Két órája próbálok belépni, és felvenni a tárgyaim. 12 órától lehet, próbáltam gyors lenni, és egy jó órarendet elcsípni. Azóta sem tudok.
Egyrészt mi a [auto_cenzúra] kell egy napon megkezdeni a tárgyfelvételt az összes kar számára. Másrészt leszophatják már, ez az IE-s távoli asztali kapcsolattól ósdibb rendszert nem is lehetne elképzelni interneten keresztül. Más böngészővel nem is lehet kapcsolódni hozzá.
Bankügyintézéstől kezdve hatalmas adatbázisokon keresztül mindent el lehet intézni az interneten, szinte bármilyen böngészővel. De itt még mindig ez a rakás [auto_cenzúra] van... Komolyan mondom, még nem volt olyan alkalom, amikor kellemesen csalódtam volna az egész szarházi bandában, ez SZÉGYEN, SZÉGYEN, és harmadszor is SZÉGYEN, eláshatják magukat. Hozzá nem értők, kezdve az oktatásügyi minisztériumtól az egyes egyetemekig, felháborító, s ez megy évről-évre, napról-napra...

Azt még elviselem, hogy az egyetemen uralkodó bürokrácia, és az ott dolgozók semmittevése miatt egyszerűen lehetetlen bármilyen ügyet is elintézni. Az egész rendszer úgy fos, ahogy van. Szégyen, napokig kell sorba állni, egy dolgot legalább négy különböző helyen kell elintézni, lassan dolgoznak, naplopó banda, elavult rendszer...
Ami most végképp feldühített az vagy az én számítógépem, büdös Xp-vel, vagy a Neptun...
Két órája próbálok belépni, és felvenni a tárgyaim. 12 órától lehet, próbáltam gyors lenni, és egy jó órarendet elcsípni. Azóta sem tudok.
Egyrészt mi a [auto_cenzúra] kell egy napon megkezdeni a tárgyfelvételt az összes kar számára. Másrészt leszophatják már, ez az IE-s távoli asztali kapcsolattól ósdibb rendszert nem is lehetne elképzelni interneten keresztül. Más böngészővel nem is lehet kapcsolódni hozzá.
Bankügyintézéstől kezdve hatalmas adatbázisokon keresztül mindent el lehet intézni az interneten, szinte bármilyen böngészővel. De itt még mindig ez a rakás [auto_cenzúra] van... Komolyan mondom, még nem volt olyan alkalom, amikor kellemesen csalódtam volna az egész szarházi bandában, ez SZÉGYEN, SZÉGYEN, és harmadszor is SZÉGYEN, eláshatják magukat. Hozzá nem értők, kezdve az oktatásügyi minisztériumtól az egyes egyetemekig, felháborító, s ez megy évről-évre, napról-napra...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Olyan vicces olvasni ahogy vitatkoznak , mindenki burkoltan szídja a másikat és közben elbeszélnek egymás mellett , csak a kötözködés kedvéért , feszültség levezetésnek nyilván jó. 

-
- Director del Fútbol
Miki!
Lehet, hogy nem láttam Tamás régi pályáját, de azt tudom, hogy amikor napok óta csak beleköt Csongor Tamásba, magasról kakil a mondanivalóra, csak félszavakat kiemel és kötözködik, akkor kár arról beszélni, hogy mi volt x éve.
Az ember nem azért nem lop, mert megbüntetik a yardok, jó érzésű emberek azért nem lopnak, mert egyensúlyban vannak magukkal és tudnak tükörbe nézni, ellenkező esetben nem tudnának.
Amikor írok valamit, akkor úgy írok, hogy elsősorban magammal szemben legyek elégedett, így figyelek arra, hogy ami engem bántana, az biztos bántana mást is -> nem írom le.
Lényeg: én elhiszem, hogy nem értem Csongor beszólásait, de azt gondolom, hogy x éve történt dolgok nem hivatkozási alapok arra, hogy kötözködjek, szúrkálódjak, ki merem jelenteni: gonoszkodjak. Hiszen tetteid minősítésére elsődlegesen saját magad vagy hivatott és ennek megfelelően élni a legnehezebb.
Akinek nem megy, annak segítenek a segédszervezetek: bíróság, rendőrség. Jelen esetben pedig a modik.
Krofj kollégával egyetértek minden szóban, mondanivalóm más szavakkal de itt is erről szól.
itt a písz Miki.
Lehet, hogy nem láttam Tamás régi pályáját, de azt tudom, hogy amikor napok óta csak beleköt Csongor Tamásba, magasról kakil a mondanivalóra, csak félszavakat kiemel és kötözködik, akkor kár arról beszélni, hogy mi volt x éve.
Az ember nem azért nem lop, mert megbüntetik a yardok, jó érzésű emberek azért nem lopnak, mert egyensúlyban vannak magukkal és tudnak tükörbe nézni, ellenkező esetben nem tudnának.
Amikor írok valamit, akkor úgy írok, hogy elsősorban magammal szemben legyek elégedett, így figyelek arra, hogy ami engem bántana, az biztos bántana mást is -> nem írom le.
Lényeg: én elhiszem, hogy nem értem Csongor beszólásait, de azt gondolom, hogy x éve történt dolgok nem hivatkozási alapok arra, hogy kötözködjek, szúrkálódjak, ki merem jelenteni: gonoszkodjak. Hiszen tetteid minősítésére elsődlegesen saját magad vagy hivatott és ennek megfelelően élni a legnehezebb.
Akinek nem megy, annak segítenek a segédszervezetek: bíróság, rendőrség. Jelen esetben pedig a modik.
Krofj kollégával egyetértek minden szóban, mondanivalóm más szavakkal de itt is erről szól.
itt a písz Miki.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem kell.ozsimiki írta:gondold így,már mondtam
![]()
Bár előzmények tükrében nem olyan nehéz rájönni,h gekkodan nem értette Csongor beszólásait,ezért írtam amit írtam,szntem a nagytöbbség megértette.
Persze azt látsz bele amit csak akarsz,régebben megszoktam, most újból megkellFelőlem.

De kellett a lelkemnek. Csongor pedig mától egyáltalán nem érdekel. Én soha többet, semmilyen hsz-re sem fogok reagálni, még ha leanyáz, akkor sem. Viszont, ő se tegye. Ennyi.

-
- Llegenda del Barça
az utóbbi pár oldalon két hsz van, amit érdemes elolvasni, az egyik
Krojfé, a másik pedig Mypeteré.
a többi felnőtt pedig ugyanazt a [auto_cenzúra] unalmas lemezt nyomatja már több, mint egy éve. néha megspékelve egy "na most már befejeztem", "többet nem reagálok a hsz-edre". -a vége pedig TERMÉSZETESEN mindig ugyanaz...
unalmas...

Krojfé, a másik pedig Mypeteré.
a többi felnőtt pedig ugyanazt a [auto_cenzúra] unalmas lemezt nyomatja már több, mint egy éve. néha megspékelve egy "na most már befejeztem", "többet nem reagálok a hsz-edre". -a vége pedig TERMÉSZETESEN mindig ugyanaz...
unalmas...

- ozsimiki
- Adminisztrátor

Bár előzmények tükrében nem olyan nehéz rájönni,h gekkodan nem értette Csongor beszólásait,ezért írtam amit írtam,szntem a nagytöbbség megértette.
Persze azt látsz bele amit csak akarsz,régebben megszoktam, most újból megkell

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
nyár végére mindig eléri a fórum a kiscsoportos ovis színvonalat. Kár.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na igen, ez a tipikus sablonszerű válaszod mindenre: a hárítás.ozsimiki írta:![]()
![]()
Ez nem személyes támadás volt,de gondolhattam volna,h így reagálsz,igazából nem izgat. Gekkodan-ak címeztem,nem neked. És a múltról írtam,nem a jelenről,gondolom az elkerülte a figyelmed. Offal végeztem, hamis dolgokat nem állítottam, úgy reagálod ahogy akarod,te dolgod.
Ja, és köszi, hogy értelmes embernek tartasz.
Én nem kezdtem, én itt se voltam, én nem mondtam semmit. Megszoktam.
És igen, hamis dolgokat nem állítottál, csupán egyoldalúan interpretáltad, nem leírva, megemlítve az érem másik oldalát is. Hiába, ez Magyarország: a féligazságok így válnak igazsággá, ha sokat és sokan ismételgetik. De nem érdekel.

- ozsimiki
- Adminisztrátor

Ez nem személyes támadás volt,de gondolhattam volna,h így reagálsz,igazából nem izgat. Gekkodan-ak címeztem,nem neked. És a múltról írtam,nem a jelenről,gondolom az elkerülte a figyelmed. Offal végeztem, hamis dolgokat nem állítottam, úgy reagálod ahogy akarod,te dolgod.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Erre az ég egy adta világon semmi szükség nem volt. És akkor a végére még odaírod, hogy béke. Képmutatás. Ez a véleményem róla.ozsimiki írta:Gekko, Tamás egész eurobarcás karrierjét ismered? Ha igen,nem szóltam,de pár emberkében maradt tüske, jópár elég 'érdekes' dolga miatt. Amiben javulás figyelhető meg már mostanság.
Részletezni nem fogom,mert akkor kezdődnének előről a régebbi viták,csak azért véstem ide le,h vmennyire megértsd az ellenszenvesebb hszeket az irányába.
Értelmes ember: aláírom, látszik is a cikkeiből, meg szókincséből (nekem kedvencem is van: dehonesztáló) meg jópár hszéből is , épp ezért is volt különösen 'fura' pár régebbi megnyílvánulása. Mert én úgy vok vele,h ha vki egyszerűen hülye,azt ráfogom arra,de ha egy értelmes ember művel dolgokat,akkor azt mire fogjam?
Semmilyen vitát nem akarok ezzel elindítani,csak leírtam a véleményemet.
Békeeeeeeeee
Nem akarod, hogy folytatódjanak a viták, de leírod ezt a hsz-t, és elvárod tőlem, hogy kussoljak. Ismerhetsz, ez nem az én asztalom. Ja, és mindig kettőn áll a vásár.
Szerinted, bennem nem maradt tüske. A cápák miért nem ettek meg az anyaméhben, vagy valami hasonló. Nem akarom még folytatni a sort. Vagy nekem kötelességem mindent lenyelni, mindent elfogadni, és mély hallgatással meghajolni előtte? Most úgy beszélsz, mintha én valami kiállhatatlan, gonosz ember lennék - még ha ismernél, akkor azt mondom, alkoss rólam véleményt. A kvaanyázást is lenyeltem, meg a fogd be a mocskos pofádat is, meg a hasonlókat. Csak ugye a sok gerinces, nagyhangú egyén priviben nagyfiú, mert ott nem olvassa senki. Belinkelni meg nem akartam a nyílt fórumba, mert akkor is én lettem volna a rossz, a szemét, a gerinctelen, a hosszú nyelvű stb.
Csak a tisztánlátás kedvéért. és ne mondd Miki, hogy erre mi szükség volt, mert Te kezdted. Ennyit a személyes 'megtámadtatás jogán' leírtam.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!!!
Elolvastam egy pár oldalt és csak úgy óvatosan írom Nektek,
hogy már nem is tudom, hogy kik között a legelső fórumtalinkon
a Tippmix-Aréna kivetítős teraszán amint fellebbent a fátyol az
itteni kilétükről, szinte azonnal egymásnak estek az itteni korábbi
konfliktusaik okán!!!
Ha az érintettek most olvasnak engem, akkor tudják, hogy mi
volt az oka, valamint akik ott voltak az elsőn, mint én is, azok
tudják, hogy mennyire nem illett az eset a találkozó
ünnepélyességéhez és ahhoz, hogy mennyire vártuk a
találkozást egymással!!!
Ide a fórumba írni mindenki számára felelős magatartást követel meg,
az őszinteség pedig alapvető egymás irányába!!!
Én nagyon szeretnék augusztus 23.-án egy kiváló hangulatú,
a fórum későbbi életét felpezsdítő találkozót Veletek, de egyáltalán
nem vagyok kíváncsi a jelenleg fennálló konfliktusaitok helyszíni
eszkalálódására, így egy hangyányit nézzetek magatokba mindig,
mielőtt ide bármit beírtok bármelyikőtökről, mert minden
meggondolatlan, pongyola, alaptalan megjegyzésetek, vádakozásotok
a visszájára sülhet el, ráadásként korrodálja a fórum etikai
színvonalát is!!!
Nem szeretnék a talin döntőbírói, vagy "nevelőtanári" szerepben
tetszelegni, hanem élvezni akarom a ritka együttléteink soron
következő állomását!!!
Ezért mindenki szedje össze magát és tartson önvizsgálatot,
hogy tiszta lelkiismerettel nézhessen a társaság szemébe!!!
Aki erre képtelen, az pedig maradjon otthon, mert a talinak
jókedvűnek kell lennie!!!
Tali über alles!!!
Jegyzi meg ezen fontos dolgokat a Ti Krojf komátok.
Elolvastam egy pár oldalt és csak úgy óvatosan írom Nektek,
hogy már nem is tudom, hogy kik között a legelső fórumtalinkon
a Tippmix-Aréna kivetítős teraszán amint fellebbent a fátyol az
itteni kilétükről, szinte azonnal egymásnak estek az itteni korábbi
konfliktusaik okán!!!
Ha az érintettek most olvasnak engem, akkor tudják, hogy mi
volt az oka, valamint akik ott voltak az elsőn, mint én is, azok
tudják, hogy mennyire nem illett az eset a találkozó
ünnepélyességéhez és ahhoz, hogy mennyire vártuk a
találkozást egymással!!!
Ide a fórumba írni mindenki számára felelős magatartást követel meg,
az őszinteség pedig alapvető egymás irányába!!!
Én nagyon szeretnék augusztus 23.-án egy kiváló hangulatú,
a fórum későbbi életét felpezsdítő találkozót Veletek, de egyáltalán
nem vagyok kíváncsi a jelenleg fennálló konfliktusaitok helyszíni
eszkalálódására, így egy hangyányit nézzetek magatokba mindig,
mielőtt ide bármit beírtok bármelyikőtökről, mert minden
meggondolatlan, pongyola, alaptalan megjegyzésetek, vádakozásotok
a visszájára sülhet el, ráadásként korrodálja a fórum etikai
színvonalát is!!!
Nem szeretnék a talin döntőbírói, vagy "nevelőtanári" szerepben
tetszelegni, hanem élvezni akarom a ritka együttléteink soron
következő állomását!!!
Ezért mindenki szedje össze magát és tartson önvizsgálatot,
hogy tiszta lelkiismerettel nézhessen a társaság szemébe!!!
Aki erre képtelen, az pedig maradjon otthon, mert a talinak
jókedvűnek kell lennie!!!
Tali über alles!!!
Jegyzi meg ezen fontos dolgokat a Ti Krojf komátok.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Gekko, Tamás egész eurobarcás karrierjét ismered? Ha igen,nem szóltam,de pár emberkében maradt tüske, jópár elég 'érdekes' dolga miatt. Amiben javulás figyelhető meg már mostanság.
Részletezni nem fogom,mert akkor kezdődnének előről a régebbi viták,csak azért véstem ide le,h vmennyire megértsd az ellenszenvesebb hszeket az irányába.
Értelmes ember: aláírom, látszik is a cikkeiből, meg szókincséből (nekem kedvencem is van: dehonesztáló
) meg jópár hszéből is , épp ezért is volt különösen 'fura' pár régebbi megnyílvánulása. Mert én úgy vok vele,h ha vki egyszerűen hülye,azt ráfogom arra,de ha egy értelmes ember művel dolgokat,akkor azt mire fogjam?
Békeeeeeeeee
Értelmes ember: aláírom, látszik is a cikkeiből, meg szókincséből (nekem kedvencem is van: dehonesztáló

Békeeeeeeeee

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
"I hate niggers"Perrero írta:4. Bruce Willis tábláján meg az volt h F*ck Niggers -vagy ilyesmi...

in to exile
-
- Entrenador del Barça
Na hajtok is el tv2ről. Szökőévente idetévedek (mint a retekklub), erre elkezdenek ezek is Phelps-ezni, közben két mondtatot bevágnak Lacitól!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Director del Fútbol
Most valószínűleg ismét meg fogom kapni a "szócső" és egyéb vádakat, de ettől még véleményt mondanék a kialakult vitáról.
Nem ismerem Csongort, Tamást annál inkább. Jóban vagyunk, sokat vitatkozunk és beszélünk, egy felkészült és értelmes ember ismertem meg személyében. Ráadásul azt is tudom, hogy képes engedni az álláspontjából, ha értelmes és megalapozott érvekkel cáfolják meg. De ami megy itt hetek óta, az nem normális. Csongort egyáltalán nem ismerem, de amit tudok róla, az ennyi:
Keresed a felületet kedves Csongor, hogy beleköthess a Tamásba, sokadjára. Baromira nem érdekel amit mondott, fél szavakba belekötsz és csinálod a balhét. Nem feltételezem rólad, hogy egy 4 diplomás, komoly élettapasztalattal rendelkező "bölcs" lennél, aki csak így lazán kioktathat egy sokat megjárt, 30 év feletti fórumozót. Ugyanis semmi mást nem csinálsz, mint beszólsz és minden szakmai hozzáfűznivalót mellékelve osztod az észt. Már a találkozó kapcsán is belekötöttél, a mai beszólásod pedig teljesen felesleges.
Most nyilván meg fogom kapni, hogy beleszólok és szócső vagyok, de baromira nem érdekel. Ugyanolyan felhasználó vagyok ezen a fórumon, mint Csongor vagy Tamás és megjegyezhetem, ha a fórum nem arról szól, amire létrehozták.
Szerintem gondolkozz el egy kicsit Csongor és ha bárminemű személyes problémád van Tamással, azt privátban rendezd le vele, vagy felejtsd el és kezdj tiszta lappal.
De annak, hogy 2-3 naponta belekötsz az emberekbe, semmi, de semmi értelme nincs, ezért kár fórumozni.
Nagyjából tudom, hogy milyen vádakat fogok kapni a válaszodban, ennek ellenére léptem és közlöm, hogy véleményemtől nem fogok eltérni. Vélhetően sokaknak van elege ebből a dologból, mielőtt visszatámadsz gondolkozz el egy picit, mi értelme van annak amit csinálsz.
Téma lezárva részemről.
Nem ismerem Csongort, Tamást annál inkább. Jóban vagyunk, sokat vitatkozunk és beszélünk, egy felkészült és értelmes ember ismertem meg személyében. Ráadásul azt is tudom, hogy képes engedni az álláspontjából, ha értelmes és megalapozott érvekkel cáfolják meg. De ami megy itt hetek óta, az nem normális. Csongort egyáltalán nem ismerem, de amit tudok róla, az ennyi:
Keresed a felületet kedves Csongor, hogy beleköthess a Tamásba, sokadjára. Baromira nem érdekel amit mondott, fél szavakba belekötsz és csinálod a balhét. Nem feltételezem rólad, hogy egy 4 diplomás, komoly élettapasztalattal rendelkező "bölcs" lennél, aki csak így lazán kioktathat egy sokat megjárt, 30 év feletti fórumozót. Ugyanis semmi mást nem csinálsz, mint beszólsz és minden szakmai hozzáfűznivalót mellékelve osztod az észt. Már a találkozó kapcsán is belekötöttél, a mai beszólásod pedig teljesen felesleges.
Most nyilván meg fogom kapni, hogy beleszólok és szócső vagyok, de baromira nem érdekel. Ugyanolyan felhasználó vagyok ezen a fórumon, mint Csongor vagy Tamás és megjegyezhetem, ha a fórum nem arról szól, amire létrehozták.
Szerintem gondolkozz el egy kicsit Csongor és ha bárminemű személyes problémád van Tamással, azt privátban rendezd le vele, vagy felejtsd el és kezdj tiszta lappal.
De annak, hogy 2-3 naponta belekötsz az emberekbe, semmi, de semmi értelme nincs, ezért kár fórumozni.
Nagyjából tudom, hogy milyen vádakat fogok kapni a válaszodban, ennek ellenére léptem és közlöm, hogy véleményemtől nem fogok eltérni. Vélhetően sokaknak van elege ebből a dologból, mielőtt visszatámadsz gondolkozz el egy picit, mi értelme van annak amit csinálsz.
Téma lezárva részemről.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csongor! Ha nem kérdezed a véleményemet a hsz-eiddel kapcsolatban, akkor te miért véleményezel állandóan a hsz-eimre? Jössz ma nekem a négerezéssel, a bejegyzésem témájához abszolút nem köthető a válaszod, csak piszkálódsz és gonoszkodsz, ahelyett, hogy mondjuk egyetértésedet fejeznéd ki a mondandómmal, vagy megcáfolnád. Ezek a fél mondatos piszkálódások semmire sem jók, legfeljebb a te boldogság-hormonaidat növeli. DE feszültséget, vitát és balhét gerjesztesz. Ad 2. nem volt kérdés a hsz-edben, leoltottál, hogy niggerezek.
P.S: én sem kérdeztem a te véleményed, úgyhogy a jövőben tartózkodj a válaszadástól a hsz-eimre, tegyél úgy, mintha nem lennék itt, én is így teszek. Egyébként pedig, ha Te számon kéred rajtam az esetleges kioktatást, Te se oktass ki.
Ja, és olyan, hogy "kéztetés" nincsen.
P.S: én sem kérdeztem a te véleményed, úgyhogy a jövőben tartózkodj a válaszadástól a hsz-eimre, tegyél úgy, mintha nem lennék itt, én is így teszek. Egyébként pedig, ha Te számon kéred rajtam az esetleges kioktatást, Te se oktass ki.
Ja, és olyan, hogy "kéztetés" nincsen.

-
- Director del Fútbol
Zozzy!
Ritkán szoktunk egyetérteni, de azt kell, hogy mondjam, hogy kalapomat leemelem, mert minden szavaddal egyetértek.
Szóval ennek fényében még az is lehet, hogy eljutok a találkozóra, ha időmbe be tudom tuszkolni.
písz
Ritkán szoktunk egyetérteni, de azt kell, hogy mondjam, hogy kalapomat leemelem, mert minden szavaddal egyetértek.
Szóval ennek fényében még az is lehet, hogy eljutok a találkozóra, ha időmbe be tudom tuszkolni.
písz
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
Szerintem is jobb lenne személyesen találkozni. Van ez a fórum, ahol úgy veszünk sokszor össze, hogy nem is ismerjük egymást. A valóságban ha találkozok egy barcással, akkor azzal már biztos nem leszek rosszba, max. elbeszélgetek vele kellemesen és pár dologban értek vele egyet. (persze egy ember nem csak a fociról szól). Szóval szerintem ha ismernénk egymást, akkor szerintem fórumon is jobban tudnánk tolerálni a másikat és nem kiabálnánk máskor a neten kígyót-békát a másikra. Ezen a fórumon minimális dolgokat tudunk a másikról, és sokszor csak a rossz jön le egy emberről. Ha megismernénk egymást, talán az értéket is felfedeznénk a másikban, és emelett eltörpülnének a fórumon való egyet nem értések. Én éppen ezért szeretnék találkozni pl. Varga Tamással, vagy bárki más olyannal, akivel eddig nem voltunk puszipajtások.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én még mindig kíváncsi lennék rád, Tamás.
Ne feledd, hogy személyesen teljesen más hatással vagy egyes emberekre, mint itt fórumon. Tavaly, mikor volt, akkor is egyes embereket teljesen másképp képzeltem el. No persze senkiben sem csalódtam.
Szóval szerintem gyere el.
Ne feledd, hogy személyesen teljesen más hatással vagy egyes emberekre, mint itt fórumon. Tavaly, mikor volt, akkor is egyes embereket teljesen másképp képzeltem el. No persze senkiben sem csalódtam.
Szóval szerintem gyere el.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
LG!LG írta:Sztem meg jó lenne, ha találkoznátok személyesen. Lehet jobban megismernétek egymást, összehaverkodnátok, aztán országos cimborák lennétekHa nem is, de legalább meg tudnátok beszélni a dolgokat, mert a neten keresztük utálkodni hülyeség. Bár tudom, ehhez nekem semmi közöm, de azért van benne vmi, nem
Igen, van.
Bár nem hinném, hogy kíváncsi lenne rám. Ezt már egy hónappal ezelőtt kifejtette ebben a topikban.

-
- Director del Fútbol
Perrero!
Miután sikeresen törölték a HSZ-emet, mondván, hogy nem illik abba a topicba, így itt fogok válaszolni neked:
Nem vagyok szócsöve senkinek. Tamást nagyra becsülöm, mert sokakkal ellentétben, komoly műveltséggel, megalapozott érvekkel és háttértudással vitatkozik, véleményez (ld. mai cikk a 20-as évekről). Mindezek mellett sok dologban egyet is értek vele. Ez nem jelenti azt, hogy a szócsöve lennék, csupán ugyanúgy használom a fórumot mint te, kedves Perrero.
Ha kioktatsz engem, hogy olyanba szólok bele, amihez semmi közöm, akkor bátorkodhatok megjegyezni, hogy neked sem volt több közöd ahhoz, hogy Varga kolléga miért nem látogat fel Pestre 23-án. Illetve véleményezheted, de nem ilyen stílusban.
Egy dolobban hibáztam: követtelek Téged egy rossz úton, mert olyanba dugtam bele az orrom, amihez nincs közöm. Mostantól ezt tudatosan megpróbálom elkerülni, igyekszem majd. Téged hasonlóra buzdítalak, mert azt hiszem egyikünknek sem érdeke, hogy feszültséget gerjesszünk a fórumon, ami nem ebből a célból jött létre.
Szokták mondani: Te kezdted, én meg visszaütöttem. Mindketten hibásak vagyunk, Te azzal, hogy olyan minősítettél, ami nem rád tartozik, én azzal, hogy olyanba szóltam bele, ami nem az én reszortom.
Vétkünk azonos, feleslegesnek érzem a további vitát ezzel kapcsolatban, egymás kioktatását pedig még annál is feleslegesebbnek.
Remélem egyetértesz, maradok békével,
Dani
Miután sikeresen törölték a HSZ-emet, mondván, hogy nem illik abba a topicba, így itt fogok válaszolni neked:
Nem vagyok szócsöve senkinek. Tamást nagyra becsülöm, mert sokakkal ellentétben, komoly műveltséggel, megalapozott érvekkel és háttértudással vitatkozik, véleményez (ld. mai cikk a 20-as évekről). Mindezek mellett sok dologban egyet is értek vele. Ez nem jelenti azt, hogy a szócsöve lennék, csupán ugyanúgy használom a fórumot mint te, kedves Perrero.
Ha kioktatsz engem, hogy olyanba szólok bele, amihez semmi közöm, akkor bátorkodhatok megjegyezni, hogy neked sem volt több közöd ahhoz, hogy Varga kolléga miért nem látogat fel Pestre 23-án. Illetve véleményezheted, de nem ilyen stílusban.
Egy dolobban hibáztam: követtelek Téged egy rossz úton, mert olyanba dugtam bele az orrom, amihez nincs közöm. Mostantól ezt tudatosan megpróbálom elkerülni, igyekszem majd. Téged hasonlóra buzdítalak, mert azt hiszem egyikünknek sem érdeke, hogy feszültséget gerjesszünk a fórumon, ami nem ebből a célból jött létre.
Szokták mondani: Te kezdted, én meg visszaütöttem. Mindketten hibásak vagyunk, Te azzal, hogy olyan minősítettél, ami nem rád tartozik, én azzal, hogy olyanba szóltam bele, ami nem az én reszortom.
Vétkünk azonos, feleslegesnek érzem a további vitát ezzel kapcsolatban, egymás kioktatását pedig még annál is feleslegesebbnek.
Remélem egyetértesz, maradok békével,
Dani
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.