Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Es eddig mi is mindenkit ezzel vertunk, csak most nem megy annyira a játék, de a cselszkit ezzel fogjuk foldbe gyalulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boixos írta:Sot! Eddig is így játszottunk, s ez nagyon megy, csak mivel nincs rotácio, fáradunk!redlions írta:Mert a gyors játék a modern foci!Silvanus írta:Érdekesség: én azt vettem észre a tegnapi meccsen, hogy nagyon favorizálják a srácok a kényszerítős, gyors passzos játékot, nagyon sok ilyet láthattunk tegnap, DE nem értem, hogy miért eröltetjük annyira ha NEM MEGY!?... Mert ha jól megfigyeltétek, akkor 10-ből 8-szor rossz irányba fordult le, vagy passzolta le az ember a másiknak.....![]()
Ezt kell jól és egyre jobban csinálni, mert csak így lehet a csúcson lenni,maradni. Néha nem megy, de ha mást csinálnának, akkor magyar foci lenne belőle...
Inkább a spanyol!![]()
már a(z) (edző) cruyff-féle "dream team" is ezzel vert meg mindenkit.
már a(z) (edző) cruyff-féle "dream team" is ezzel vert meg mindenkit.redlions írta:Mert a gyors játék a modern foci!Silvanus írta:Érdekesség: én azt vettem észre a tegnapi meccsen, hogy nagyon favorizálják a srácok a kényszerítős, gyors passzos játékot, nagyon sok ilyet láthattunk tegnap, DE nem értem, hogy miért eröltetjük annyira ha NEM MEGY!?... Mert ha jól megfigyeltétek, akkor 10-ből 8-szor rossz irányba fordult le, vagy passzolta le az ember a másiknak.....![]()
Ezt kell jól és egyre jobban csinálni, mert csak így lehet a csúcson lenni,maradni. Néha nem megy, de ha mást csinálnának, akkor magyar foci lenne belőle...
Inkább a spanyol!
Mert a gyors játék a modern foci!Silvanus írta:Érdekesség: én azt vettem észre a tegnapi meccsen, hogy nagyon favorizálják a srácok a kényszerítős, gyors passzos játékot, nagyon sok ilyet láthattunk tegnap, DE nem értem, hogy miért eröltetjük annyira ha NEM MEGY!?... Mert ha jól megfigyeltétek, akkor 10-ből 8-szor rossz irányba fordult le, vagy passzolta le az ember a másiknak.....![]()
Ne szeress!!! Nem vok meleg!!! Rádkuldhetek pár csajt, ok majd kigyogyítanak!!!Xavi írta:LG! Hadd ne mondjam mit gondolok rólad.....LG írta:Mivan, ha Etoo lesérulXavi írta:Mi van már? Nem temetés lesz ma, hanem Barca meccs!!!
Amin nyerünk!!!!!
Hagyjátok abba ezt a kesergést, vagy nyissatok neki egy topicot, mert már elegem van, hogy mindenhonnan ez dől!!!![]()
![]()
De azért szeretlek ám..
Igy megfelel?Enrique írta:Légyszíves, ma már nem az 1. volt!![]()
![]()
A hülyéket nem szeretni,hanem sajnálni kell!!!redlions írta:Tudtam...Charlie írta:Én imádom Figo10et,legnagyobb haverom...redlions írta: Ezek szerint, Charlie is szereti Figo10-et. Akármit is csinál.....![]()
C.
Tudtam...Charlie írta:Én imádom Figo10et,legnagyobb haverom...redlions írta:Ezek szerint, Charlie is szereti Figo10-et. Akármit is csinál.....Eszter21 írta:De nem ez a lényeg, bármit csinálnak ezek a játékosok akkor is szeretjük őket!![]()
C.
Én imádom Figo10et,legnagyobb haverom...redlions írta:Ezek szerint, Charlie is szereti Figo10-et. Akármit is csinál.....Eszter21 írta:De nem ez a lényeg, bármit csinálnak ezek a játékosok akkor is szeretjük őket!
Ezek szerint, Charlie is szereti Figo10-et. Akármit is csinál.....Eszter21 írta:De nem ez a lényeg, bármit csinálnak ezek a játékosok akkor is szeretjük őket!
LG! Hadd ne mondjam mit gondolok rólad.....LG írta:Mivan, ha Etoo lesérulXavi írta:Mi van már? Nem temetés lesz ma, hanem Barca meccs!!!
Amin nyerünk!!!!!
Hagyjátok abba ezt a kesergést, vagy nyissatok neki egy topicot, mert már elegem van, hogy mindenhonnan ez dől!!!![]()
![]()
Ha nem vennéd észre játszi, oda tesz magát, mosolyog...redlions írta:Mert nem csinál semmit... Sajnos!Eszter21 írta:De ha van egy kisíklás, attól még nem kell agyon szidni őket. Arról meg nem is beszélve, hogy Ronaldinho-t hónapok óta csak szidod...redlions írta: Rám is céloztál?? Én imádom a csapatot, de nem bírom a lélektelen játékot. Lehet, hogy az én hibám...
Kár, hogy a magyar focisták nem gondolkodnak úgy ahogy én...![]()
Nem akkarom, hogy magyar csapatokra hasonlítsanak...
Mert nem csinál semmit... Sajnos!Eszter21 írta:De ha van egy kisíklás, attól még nem kell agyon szidni őket. Arról meg nem is beszélve, hogy Ronaldinho-t hónapok óta csak szidod...redlions írta:Rám is céloztál?? Én imádom a csapatot, de nem bírom a lélektelen játékot. Lehet, hogy az én hibám...Eszter21 írta: Nem rád céloztam. Mindig azok veszik magukra, akiknek nem kéne...
De ha van egy kisíklás, attól még nem kell agyon szidni őket. Arról meg nem is beszélve, hogy Ronaldinho-t hónapok óta csak szidod...redlions írta:Rám is céloztál?? Én imádom a csapatot, de nem bírom a lélektelen játékot. Lehet, hogy az én hibám...Eszter21 írta: Nem rád céloztam. Mindig azok veszik magukra, akiknek nem kéne...
Rám is céloztál?? Én imádom a csapatot, de nem bírom a lélektelen játékot. Lehet, hogy az én hibám...Eszter21 írta: Nem rád céloztam. Mindig azok veszik magukra, akiknek nem kéne...
Nem rád céloztam. Mindig azok veszik magukra, akiknek nem kéne...Pilfer írta:én nem tartozok az "egyesek" közé, és továbbra is bizakodva szurkolok.Eszter21 írta:Egyetértek veled. Egyesek vagy temetik vagy szidják őket...Xavi írta:Mi van már? Nem temetés lesz ma, hanem Barca meccs!!!
Amin nyerünk!!!!!
Szal ma nyerünk 1-2 góllal, és megint 10 pontos lesz a forduló után az előny![]()
(Persze ebbe belevettem a többi eredmény számunkra pozitív alakulását is
)